Karamellbalayage er en nydelig hårfargingsteknikk som feier fint i lyse og naturlige brunettfarger, vanligvis til en mørkere base, for å oppnå et uanstrengt solkysst utseende.

En fantastisk egenskap ved denne trendy uthevingsteknikken er hvordan den resulterer i et høykontrast-utseende som vakkert skaper et flerdimensjonalt utseende!

Selvfølgelig betyr det å ha en balayage også mindre vedlikehold og enkel styling. (Det er lett for deg 💰 og din ⏰).

En annen grunn til å bli forelsket i denne fargetrenden er hvordan hårtekstur ser mer definert og forsterket ut under naturlig, lys belysning. Style tråder med bølger eller krøller for en nydelig voluminøs blanding eller med rett hår for å vise en jevn overgang av farger.

Nedenfor har jeg satt sammen noen fantastiske eksempler på den herlige karamellbalayage -hårfargetrenden. Nam!

Karamell Balayage på brunt hår

Karamell Balayage på brunt hårInstagram @konstantinos_hair

En varm karamellblanding på brunett hår gir en enestående kontrast for en mer definert og dimensjonell frisyre. Det er en universell nyanse som ser strålende ut på alle hudtoner.

Brun med Strawberry Blonde Balayage

Brun med Strawberry Blonde BalayageInstagram @reddoorsalon_amherst

Fang lyset på lokkene dine med denne rosenrøde fargesmelten som gjør brunette hår enda mer saftig og skinnende! Bølget eller rett, denne malingsjobben fungerer helt på alle!

Mørk karamell med honninghøydepunkter

Mørk karamell med honninghøydepunkterInstagram @salonmiabellallc

Få litt glød fra dette søttfargede sjokoladehåret som gir deg et friskt utseende! Fantastisk på hvilken som helst hårlengde og tekstur!

Gullbrune høydepunkter på lysebrunt hår

Gullbrune høydepunkter på lysebrunt hårInstagram @alyssa_at_pinupcurls

Dette fascinerende buttery blonde lysebrune håret er så silkeaktig og glatt, og det får håret til å virke mykt og sunt!

Askblond og karamell

askeblond og karamellbalayageInstagram @xoxo_balayage

Saltet karamellbalayage på kort hår

Saltet karamellbalayage på kort hårInstagram @live_love_dohair

En elegant versjon av det solbeskinnede beachy-utseendet på en bølget bob med frynser-denne frisyren ser fantastisk ut på alle som leter etter et sassy utseende!

Toffee Balayage Høydepunkter

Karamellkaramell Balayage HøydepunkterInstagram @morgan_warmerdam_hair

Høsten kan ikke komme før med denne deilige og forfriskende hårfargesmelten. Det er enkelt, men vakkert og fungerer godt med naturlige mørke hårfarger.

Brunettfarget hår

Karamellbalayage på brunett hårfargeInstagram @colorbyciarra

Få den vakre lyseffekten på ditt naturlige sjokoladehår ved å få disse søte og varme høydepunktene! Ideell for bølget hår i alle lengder!

Brunette til Blonde Ombre

Brunette til Blonde OmbreInstagram @hairgirl541

Bli kvitt det flate håret ditt med denne super nydelige fargesmeltingen fra mørkt til lyst! Du får en forsmak på hvordan det er å være blond uten alt vedlikeholdet det krever.

Sp&En med stilskaper, Miranda Hyde

Stylist / Hair Perfectionist @ Devyani Salon i Grants Pass, OR

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en vakker fremstilling av en naturlig base balayage, og når jeg mener en naturlig base, refererer jeg til at denne gjesten liker hennes naturlige hårfarge og ville bare legge dimensjon og letthet til endene hennes.

Jeg brukte Paul Mitchell Skylights (et leirebasert lys) for å lage rommet og bryte opp den forrige fargen. Når prosessen var fullført, gikk jeg tilbake gjennom håret og forbedret fargen på midten av skaftet med Paul Mitchell The Demi. Demi er en semi-permanent hårfarge med en gelignende viskositet som glir gjennom håret. Den tilførte vakker glans og kontrollerte unødvendig varme samtidig som den bidro til å blande den naturlige fargen med den sekundære fargen.

For endene flyttet jeg over fargehjulet og valgte en farge fra Paul Mitchell The Color XG for å tone ut den gjenværende pigmenttonen og legge til mykhet i fargen på endene. Klippet ble bestemt av hvor fargen bodde i håret for å utfylle det.

Denne gjesten ønsket å beholde så mye lengde som mulig, men ha mye bevegelse og kropp. Som stylist ga god kommunikasjon og inspirerende bilder oss en ide om hvor fargen skal plasseres og hvordan vi skal vise den med et vakkert hårklipp. Jeg elsker forskjellene mellom varme og kule toner, jeg føler at spillet på de forskjellige tonene er det som får kombinasjonen til å poppe!

Noen råd til noen som vurderer det?

Spør deg selv hvor fargen din bor nå. Har du for eksempel lyst hår allerede, og vedlikeholdet er for mye, eller har du mørk brun og ønsker å få mer letthet lagt inn i håret igjen. Noen ganger må du også vurdere om hårets integrerte verdi tåler lysprosessen på endene for å skape dette utseendet.

Dette utseendet kan være like enkelt som en høydepunktstjeneste eller en fullstendig fargekorreksjon. De fleste gjestene kommer inn med urealistiske forventninger og antar at en balayage kan oppnås på en avtale på 2,5 timer, slik deres normale fargeavtale har blitt gjort innenfor. Dette utseendet har hatt to avtaler på 3 timer hver. Selv om vedlikeholdet er ekstremt lavt, noe som er nødvendig for denne tobarnsmoren på heltid.

Denne fargeteknikken tråkker akkurat nå, og det er mange forskjellige farger og plasseringsideer der ute for å skape enten en dyster vedlikeholdsfri eller en dramatisk hombre for alle!

Svart til karamell Ombre

Svart til karamell OmbreInstagram @hairbykatelyn_greer

Sp&En med stilskaperen, Katelyn Greer

Frisør @ Amber Rene Salon i Sandy, UT

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en karamellfargesmelte – mørk sjokoladebunn smeltet i varme karamellender. Håret ble balayaged og deretter fargesmeltet for den blandede overgangen. De myke bølgene ble skapt ved å bruke et rettetang, som får fargen til å poppe.

Noen råd til noen som vurderer det?

Balayage vokser ut så naturlig at det er et flott utseende for noen som ønsker lite vedlikehold og sjeldnere salongbesøk. Karamelltoner er et godt alternativ for brunetter som ønsker å bli lysere, men ikke vil bli blonde. Denne fargen er ikke begrensende. Det kan fungere for hver hårtype og ansiktsform.

Jeg anbefaler alltid en fargesikker sjampo og balsam for å unngå at fargen falmer. En leave-in behandling er også perfekt for å tilføre fuktighet tilbake til håret ditt etter enhver fargeservice. Jeg anbefaler også et varmebeskyttende middel for å holde håret ditt sunt og skinnende ut.

Varm blond balayage på krøllete hår

Varm karamellblond balayage på krøllete hårInstagram @radicalcurly

Sp&En med stilskaperen, Danielle Green

Grunnlegger & Nivå IV Stylist @ Radically Curly Hair Salon i Henderson, NV

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg elsket å lage dette utseendet på Natashas naturlig krøllete hår. Det beste med det er den høye kontrasten mellom høydepunktene og lavlysene. Denne teknikken får frem definisjonen og refleksjonene av lysstyrke som får krøllene til å poppe!

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne krøllete teknikken er lite vedlikeholdsvennlig og perfekt for den krøllete jenta som liker å besøke salongen to ganger i året for høydepunkter. Riktig hjemmepleie med en sulfatfri sjampo eller (co-wash) og en dyp balsam en gang i uken er perfekt for å opprettholde helsen til håret. Krøllete kutt 4-6 ganger i året vil holde endene sunne også.

Butterscotch Balayage på svart hår

Butterscotch Caramel Balayage på svart hårInstagram @jacky.alchemist

Sp&En med stilskaperen, Jaclyn Madrid

Stylist / eier @ Alchemy Salon i Houston, TX

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette lysebrune håret er det jeg kaller yummy golden caramel crips! Måten bølgene og fargen flyter lett sammen på, minner meg bare om epler dyppet i karamell!

Noen råd til noen som vurderer det?

Vurder morgenrutinen din. Hvis du ikke gjør mye med håret ditt og det har en ekstra krøll, vil det ikke se det samme ut. Du må style det kontinuerlig for å få dette utseendet. Dette er også for noen som ønsker en farge med lite vedlikehold. Dette bildet ble tatt 4 måneder etter at jeg hadde farget det. Hun kom inn for en hårklipp faktisk!

Denne fargen er perfekt for alle, men det avhenger av hvordan du vil ha resultatet. Hver hårtekstur og stil er så forskjellig. Det vil ikke være best for noen med krøllete hår sammenlignet med noen med en lysbølge. Det samme gjelder produktet. Noen kan ha mer krus enn andre, så en tørking er veldig viktig. Når du ser etter stil, finn en som passer med samme hårtype og tekstur som din.

Kobberrød med subtile karamellbalayage -høydepunkter

Kobberrød med subtile karamellbalayage -høydepunkterInstagram @colored_by_ashley

Sp&En med stilskaperen, Ashley Brinker

Frisør @ The New You Styling Salon i Erie, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Det er den tiden av året – gensere, gresskar krydret lattes og hårfarge! Jeg kaller dette en varm karamell eplecider. Jeg elsker dybden og dimensjonen denne hårfargen har. Håndmaling av noen stykker karamell her og der gir et snev av lysstyrke uten å ta fra den vakre grunnfargen hennes.

Noen råd til noen som vurderer det?

Be stylisten din holde seg til karamell eller karamell med et snev av rødt. Du vil at fargene skal smelte veldig godt sammen. Til basen brukte jeg en blanding av Paul Mitchells RB’er, og jeg brukte PM Shines for å tone hennes høydepunkter. Paul Mitchells røde er kjempebra! Hun har naturlig krøllete hår, så jeg klipper i noen lag for å lette vekten litt.

Det er så viktig å holde krøllene dine fuktige, så sørg for at du gjør ukentlige behandlinger hjemme. Jeg anbefaler også mine klienter å nyte en dypere behandling i salongen en gang i blant. Denne gjesten var ferdig med Curls -linjen fra Surface, og jeg ga henne noen løse krøller for å virkelig vise fargen hennes.

Sjokolade Balayage

Sjokoladekaramell BalayageInstagram @salonzhenya

Sp&En med stilskaperen, Zhenya Lazarchuk

Stylist & Eier @ Salon Zhenya på Studio 60 i Woodfin, NC

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg elsker denne subtile balayagen fordi den gir en flerdimensjonal effekt for noen som ikke ønsker en drastisk endring. Når hårfargen ikke er sterkt kontrasterende, vokser fargen subtilt og gir lite vedlikehold. De subtile høydepunktene skaper også en glød rundt ansiktet for en yngre følelse.

Noen råd til noen som vurderer det?

Hårklippet er et ideelt hårklipp for nesten alle. Jeg vil ikke anbefale det for en avlang ansiktsform med mindre smell blir lagt til. Håret kan trekkes tilbake, eller det kan legges ned. Dette hårklippet er sterkt anbefalt for personer som har en liten kroppsbølge eller krøller. Lagene gjør at krøllene og bølgene kan være sanne til formen og være mer synlig definert. Denne fargen og snittet er flott for alle livsstiler, fra en nybakt mor, en profesjonell karrierekvinne, til et aktivt individ og alle i mellom!

De beste hårproduktene for å opprettholde sluggen bør alltid være en leave-in balsam! For å hjelpe deg med å definere lagene og krøllene, anbefales en lett mousse for å forme denne stilen. Jeg personlig liker å avslutte stilen med en lys hårspray og en glansspray. Jeg følger alltid de tre reglene som Veda lærte meg og styling av hår. Prep – Style – Finish. Produkter anbefales for hvert trinn for å sikre at stilen din holder hele dagen.

Sunkissed Caramel Balayage på mørkbrunt hår

Karamell Balayage på mørkt brunt hårInstagram @aligoodson

Sp&En med stilskaperen, Ali Goodson

Stylist @ Fisher Experience Salon i Braintree, MA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er for de som vil ha dimensjon og kontrast, men lite vedlikehold! Vi koser oss med de forskjellige fargene og tonene i endene. Dette utseendet oppnås med balayage og toning til karamellton.

Kate Middleton var vår inspirasjon! Vi brukte et stilsett med teksturspray og en 1 1/4 ″ curlingstav.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette utseendet starter med et flott varmebeskyttende middel og grunnspray. Jeg liker å bruke Bumble and Bumble frisøroljespray med 5 til 10 sprayer gjennom hele hodet på rent håndkle-tørket hår. Deretter bruker du B.B. -fortykningsmousse, jobber den i roten og trekker deretter ned mot endene for ekstra hold i stilen. Blås ut med en mellomstor rund pensel og spray deretter med et strukturert hårspray når det er helt tørt.

Snitting av håret er den enkleste og reneste måten å få det krøllemønsteret du vil ha! Ta tommers tykke seksjoner og pakk håret vekk fra ansiktet to ganger rundt, og hold endene ute. I de bakre delene, bytt retning for å skape et veldig forvirret utseende. Spray hårsprayen før du bryter opp krøllene med fingrene, så håret får tid til å sette seg og låse seg fast.

Lyse karamellhøydepunkter på brunt hår

Lyse karamellhøydepunkter på brunt hårInstagram @laurenbakerhair

Sp&En med stilskaper, Lauren Baker

Frisør / makeupartist @ Bella Style Salon i Slidell, LA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Disse lyse karamellhøydepunktene på brunt hår har et så mykt og subtilt utseende, men det forbedrer hennes naturlige farge med en blandet karamellkontrast. Det kuleste er hvor allsidig den er, og den ser fortsatt naturlig ut.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette utseendet er flott for alle som ønsker å spesielt forbedre sin naturlige farge, ettersom det gir litt dybde og kontrast uten å ta fra det. Det ser bra ut når det er stylet og når det kastes opp i en bolle, så det er en utrolig lav vedlikeholdsfarge!

Mahogni

MahogniInstagram @glhgmarkham

Sp&En med stilskaperen, Nicole

Stylist @ Great Lengths Hair Gallery i Markham, ON

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Det beste med dette mahogny -utseendet er at det faktisk var et rosengullforsøk. Vi måtte bare ta det i etapper ettersom håret hennes naturligvis er et nivå 3/4, så vi gikk bare med det håret hennes lysnet til denne runden.

Jeg ønsket å gjøre dette uten å måtte gå på kompromiss med lengden, ettersom hun ønsket å beholde det lenger, og dette var den nydelige fargen vi begge elsket! Jeg vil beskrive dette som en kul dempet mahognybrun.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette trenger vedlikehold. Mote nyanser vil enten falme ut eller bli grumsete mye raskere enn en vanlig nyanse vil, spesielt hvis fargesikre produkter ikke brukes hjemme. Hvis du vil opprettholde denne nydelige nyansen, vil jeg anbefale en fargeoppdatering hver 6-8 uke. Dette er for din gjennomsnittlige kvinne som liker å holde det enkelt, men også morsomt. Det er en perfekt høstskygge, spesielt hvis du er over 50 år.

Dette utseendet ble stylet med Electric London preparatspray og utjevningskrem før føntørking, og deretter flatstryket vinket og avsluttet med Joico Beach Shake for litt tekstur og glans.

Dype karamellhøydepunkter på mørkt hår

Dype karamellhøydepunkter på mørkt hårInstagram @hairbyhiggins

Sp&En med stilskaperen, Courtney Higgins

Advanced Academy Colourist Student @ Valentinos Grand Salon i Whitby, ON

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en balayage med høy kontrast med et mykt smeltet karamellinspirert utseende. Jeg er helt forelsket i hvordan høydepunktene kaskader rundt hennes vakreste trekk som lepper, kinnben og nydelige øyne.

Karamelltonene varmet og utfyller hudtonen så godt og hjelper virkelig til å gi henne en generell naturlig glød. Etter at boksen hadde farget håret svart i mange år, var vi begge veldig fornøyd med hvor lyst håret hennes lot deg få henne, noe som er en veldig sjelden anledning. Hårgudene var med oss ​​denne dagen.

Noen råd til noen som vurderer det?

Tillit til prosessen. Skjønnhet tar tid og det lønner seg å være tålmodig. Stol på frisøren din og meningene de gir deg. Balayage pleier å se best ut med et lagdelt hårklipp, ettersom det hjelper å vise frem de forskjellige tonene og dimensjonene i håret. Det er best supplert med krøller eller en soft wave -stil.

Noen med en solbrun, varm hudfarge kan definitivt trekke av denne fargen som ingen har lyst til. En enkel måte å fortelle hvilke toner som er best for deg, er å se på fargen på venene i armen. Grønne årer du kan trekke av varme toner suger som karameller, rødbrune, fyldige brune.

Blå vener du er mer på den kulere siden, så aske farger eller kule blondiner ville se best ut. Hvis du har begge fargede årer, er du velsignet. Du kan få hvilken som helst farge til å fungere! Denne fargen ledsaget av grønne, brune eller hasselblå øyne, og du vil garantert stoppe folk på sporet og få kjever til å treffe gulvet!

Karamellbrun balayage på langt hår

Karamellbrun balayage på langt hårInstagram @maxineeglynn

Sp&En med stilskaperen, Maxine Glynn

Master Stylist @ Instyle Salon (Inside JCPenney) i Freehold, NJ

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en dimensjonal karamellbalayage. Forbedring av karamellhøydepunktene og blanding i mørkere brune toner skaper den perfekte høstblandingen. Blandingen av lysere og mørkere naturlige toner sammen med en naturlig myk bølgestil er min favoritt ting med dette utseendet.

Noen råd til noen som vurderer det?

Alle som ønsker og vurderer å få en karamellbalayage, bør vite at dette dimensjonale utseendet kan gi mye dybde i fargen, men det kan også gjøres på en måte der dimensjonen er subtil og myk, slik at den virkelig kan fungere for alle.

Det er mange forskjellige naturlige karamelltoner å jobbe med langs fargelinjen, så hver klients farge er unikt formulert for å forbedre skjønnheten og utfylle hudtonen. En karamellbalayage er den perfekte fargen å vurdere hvis du leter etter noe som har lavere vedlikehold. Balayage -høydepunktene er fjæret opp til roten og skaper en skygge, så dette utseendet forblir sømløst når det vokser ut.

Honey Brown Balayage på middels langt hår

Honey Caramel Balayage på middels langt hårInstagram @xoxo_balayage

Sp&En med stilskaperen, Ellie Block

Balayage / Highlight / Color Specialist @ Luxe a Boutique Salon i Lakeway, TX

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Det beste med dette utseendet var at dette faktisk var en fargekorreksjon. Hun hadde en veldig messing, voksen ombre uten dimensjon og lengde som ikke gjorde annet enn å se skremmende ut. Først kuttet vi omtrent fire tommer, og deretter balayaged jeg høydepunkter og lavlys i håret hennes og ga henne den dimensjonen hun trengte veldig.

Vi ønsket et lite vedlikeholdsutseende, så jeg tok de balayaged høydepunktene høyere rundt ansiktet hennes og falt inn i en glorie -teknikk for sidene og ryggen. Vi valgte å ha en karamellton som best komplimenterte hudtonen og den naturlige hårfargen. En annen god ting med dette utseendet er hvordan de naturlig nydelige balayaged høyder og nedturer komplimenterte hennes hud og brakte henne tilbake til livet!

Noen råd til noen som vurderer det?

Gå etter noe naturlig som fremhever utseendet ditt og finn de riktige tonene for din unike hudtone. Jeg anbefaler dimensjon til alle mine klienter fordi det får høydepunktene til å poppe og gir så mye mer liv og skjønnhet til sluttproduktet. Du vil ikke at håret ditt skal se for unaturlig ut for den du er, så hold deg innenfor nivåene du ble født for å se bra ut i. Hold det enkelt.

Hvis du vil ha en karamellbalayage, må du kontrollere at toneren du velger er riktig for deg. Det siste du vil ha er en messingaktig balayage som er ment å være karamell. Denne balayagen vil vare i minst 4-6 måneder, men jeg råder kundene dine til å komme inn for tonere og kutt hver 6-8 uke for å holde den frisk.

Bronde Balayage på rett hår

Bronde Balayage på rett hårInstagram @katelyn_birky_hairstylist

Sp&En med stilskaperen, Katelyn Birky

Frisør @ Blondies Hair Detailing i Valparaiso, IN

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er det perfekte karamellbalayage -høydepunktet på rett hår. Det jeg liker med dette utseendet er at nesten alle kan trekke dette! Det gir håret en slik dimensjon, enten det er slitt eller krøllete.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette utseendet er flott for noen som kanskje vil ha lysere biter i håret, men ikke vil ha hver 4-6 ukers vedlikehold. Det holder de lettere bitene fra hodebunnen din, slik at du ikke har det vokste utseendet. Denne fargen er perfekt for de profesjonelle kvinnene og til og med for hjemmeværende mammaer! Som alltid vil jeg anbefale en fargesikker sjampo for å holde levetiden til fargen din lengre og varmebeskyttende for å holde håret pent og sunt.