Et rosa og lilla hår er en hårfarge som har nyanser av både rosa og lilla vanligvis i form av høydepunkter eller en ombre. Dette er din søteste sjanse til å rocke et drømmende tofarget eller halvt og halvt hår for alle de sære jentene der ute!

Følg fotsporene til Jade Thirlwall, Georgia May Jagger og Cara Delevingne som umiddelbart ble med på trenden da den dukket opp i år og overtok feedene våre! Det er vanvittig morsomt og gir mye stil og personlighet til bildet ditt, pluss at alle uansett hudfarge absolutt kan ha rosa og lilla.

“Mange prismatiske farger blandet inn i hverandre med mange linjer skaper en kalejdoskopeffekt,” sa frisør og ekspert kolorist i Illinois Elyse Rox. Når du arbeider med mer enn en levende farge, må du investere tid og krefter for å oppnå dette utseendet, ettersom “et jomfruhodet kan ta opptil 5 timer å fullføre”, legger hun til.

Når det gjelder å opprettholde rosa og lilla tråder, er det hva Elyse hadde å si: “Å vite riktig hjemmepleie er super viktig når du beholder disse fargene. Tørrsjampo er din nye BFF. Hun sa også for å unngå “svømmebassenger, varmt vann, billig sjampo og ekstremt varmt hårverktøy.”

Hvis du er klar til å gjøre rosa og lilla hår til din livsstil, ikke kast bort tid og gå ned for det mest populære utseendet denne sesongen.!

Rød rosa og lilla

Rød rosa og lillaInstagram @kateloveshair

Ombre magenta og lavendelfarger passet perfekt til denne krøllete gudinnen! Lange låser med denne kombinasjonen fanger oppmerksomhet og viser øyeblikkelig hårfargen din.

Rosa og lilla høydepunkter på blondt hår

Rosa og lilla høydepunkter på blondt hårInstagram @hairculturedayspa

Rett hår med denne typen fargekombinasjon er den beste kombinasjonen å ha på den mest ekstravagante måten! Slående mønstre skapt av vekslende krem- og druefarger er et syn for øye i øynene!

Rosa og lilla havfruehår

Rosa og lilla havfruehårInstagram @hairbyduhsavannah

Solid fiolette drømmer med magenta ender som matcher! Langlags låser krøllet til sitt beste sier at du er en havfrue i forkledning!

Blå rosa og lilla

Blå rosa og lillaInstagram @dajanacolorcollective

Lev ut en liten jentes drøm ved å lage en balayage av disse kule fargene. Tråder som er tålmodig malt i vekslende lilla, rosa og indigo farger skaper denne 3D regnbueeffekten.

Rosa og lilla Ombre

Rosa og lilla OmbreInstagram @prismalaina

Få frem de store, kinky krøllene på håret i midjen! En omvendt ombre av lyserosa røtter og mørk lilla ender tar denne frisyren til neste nivå!

Lys lilla og rosa

Lys lilla og rosaInstagram @tangledupinhair

Å velge en mer pastellfarge som lys lilla og rosa gir en ungdommelig stemning. Krøller gir tekstur til denne strålende hårtransformasjonen.

Varmrosa og lilla balayage

Varmrosa og lilla balayageInstagram @mermeg.hair

Dyp fuchsia og lavendel børstes forsiktig på lag med hår, deretter krøllet. Snakk om å være kreativ!

Halv og halv

Halvrosa og lillaInstagram @liz.colors

Iffy på hvilken farge du skal velge? Hvorfor ikke ha begge deler og nyt denne levende visningen med halvrosa og halvlilla farger med et matchende funky mønster?

Rosa og mørk lilla

Rosa og mørk lillaInstagram @colormecaporaso

Sp&En med stilskaperen, Stephanie Iris Caporaso

Frisør @ Salon Amerige i Fullerton, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en levende fargesmelte – mørk fiolett som smelter til lys rosa. Siden fargene er så lyse, ønsket jeg å balansere det med et enkelt lagdelt hårklipp. Med dette hårklippet kan hun fremdeles krølle, vinke eller style det som romboller hjemme, noe som gir henne friheten til å bære det fiolettrosa håret i hvilken som helst frisyre hun liker. Det er min favoritt ting med dette utseendet.

Noen råd til noen som vurderer det?

Med levende farger anbefaler jeg alltid gode produkter. For eksempel sulfatfri sjampo og balsam fordi livlige farger blekner for hver vask og de fleste sjampo/balsam inneholder mye sulfater og alkohol som fjerner farge og tørker ut håret ditt.

Det viktigste rådet av alt er å rocke det, håret ditt er kronen din, så ha det gøy og omfavn det nye utseendet ditt! Jeg er her for å øke tilliten din, så rock det fiolettrosa håret!

Svart rosa og lilla

Svart rosa og lillaInstagram @kylieannefritz

Sp&En med stilskaperen, Kylie Anne Fritz

Lisensiert kosmetolog / stylist @ Hair Dynamics i Fort Lee, NJ

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er en myk bærbalayage. Det er en krysning mellom dempet lilla og rosa. Mens jeg klippet håret, ga jeg henne lange lag og en ansiktsramme. Jeg stylet håret hennes til en myk beachy bølge for å utfylle fargen og klippet. Krøllene kaskader ned på grunn av de lange lagene og krøllene bidrar til å vise frem den dimensjonale fargen. Min favoritt ting er å kunne gjøre fargen, klippet og stylingen begynne å fullføre. Jeg er i stand til å skape alt i perfekt harmoni og konstruere et totalt utseende.

Noen råd til noen som vurderer det?

Klienten min på dette bildet har faktisk naturlig krøllete hår. Jeg synes balayage utfyller krøllete hår veldig bra fordi det gir håret dimensjon og liv. Balayage er flott for noen som ønsker å endre utseende uten vedlikehold. Fordi toppen av fargen er fjæret inn i roten hennes, vil hun aldri få en grenselinje og har en myk blanding fra sin naturlige mørkebrune hårfarge til den myke bærbalen..

Klienten min gjør faktisk cosplay og elsker å leve på den ville siden, men jobber som terapeut, så må fortsatt se profesjonell ut. Jeg synes denne fargen er en perfekt kombinasjon av å være morsom og annerledes, men ikke for gal for yrkeslivet hennes. Den dempede rosa og lilla gir et mykere utseende.

For noen som vurderer dette utseendet, er det en fin måte å endre utseendet på uten å gå for høyt. Rosa og lilla er faktisk de beste fantasifargene å gjøre også, fordi de ser flotte ut med hver hudtone og falmer vakkert til fargen til slutt er tilbake til en nydelig blond under. Rosa og lilla vil aldri etterlate funky uønskede toner som blues og blågrønne gjør. Hvis du ønsker å endre utseendet ditt med lite vedlikehold, er dette det perfekte utseendet for deg!

Blond rosa og lilla

Blond rosa og lillaInstagram @alex_marchand_hair

Sp&En med stilskaperen, Alex Marchand

Frisør @ Styles Unlimited Salon and Spa i Harleysville, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg ble inspirert av en geode da jeg laget dette utseendet. Ideen om en geode fascinerte meg på grunn av mangfoldet av farger, utformingen av konsentriske sirkler og de forskjellige teksturene jeg kunne leke med. Min favorittdel av denne stilen er siste hånden for å fullføre utseendet. Jeg la til noen fletninger for å gi en hakkete tekstur og noen glimter av glitter for å virkelig bringe geode -designet sammen.

Noen råd til noen som vurderer det?

For alle som vurderer farger som disse, er det litt mer høyt vedlikehold for å holde fargen levende. Men når du sjampo håret mindre, vasker det med kaldt vann og bruker produkter som Matrix Keep Me Vivid -systemet, vil håret ditt ha livskraft og levetid..

Så lenge det er passende å bruke en moteskygge i yrket ditt, synes jeg det er en fin måte å uttrykke tillit og kreativitet på. Mote farger kan tilpasses og kan være så fet eller subtil som du kanskje vil. Det er det som gjør at fargene lyser disse til det perfekte tilbehøret for alle, gamle eller unge, eventyrlystne eller konservative.

Lilla og rosa enhjørningshår

lilla og rosa enhjørningshårInstagram @thatbalayagebabe

Dette utseendet er tegn på en pastell enhjørning. Det er en pastellfantasi som er nesten søt nok til å spise!

Det beste med utseendet er å oppnå den lilla skyggen. Spør stylisten din om deres erfaring med pasteller siden lilla og rosa har en tendens til ikke å ta for lett hår for lett.

Tålmodighet og vedlikehold høres ikke bare likt ut tilfeldig – de går hånd i hånd. Det gode med denne fargen er at den kan brukes som et morsomt kunstnerisk utseende, men med det riktige antrekket og øyeskyggen har du et så elegant utseende.

Pastellrosa og lilla

Pastellrosa og lillaInstagram @singandstyle

Sp&En med stilskaper, Kendal Strong

Frisør @ Metropolis Salon i Fayetteville, AR

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne livlige fargesmeltingen er som en Lisa Frank -drøm! Jeg elsker hvordan fargene utfyller hverandre, og pastellrosa dukker virkelig opp mot den mørk lilla. Å plassere den mørkere levende ved roten og smelte den gir så mye dimensjon og dybde til håret. Det handler om blandingen!

Noen råd til noen som vurderer det?

Levende farger krever ekstra omsorg hjemme hvis du vil at den skal vare. Vask i kaldt vann med fargesikker (ingen sulfater!) Sjampo og balsam. Vær lett på å bruke varme, og sørg for å bruke et varmebeskyttende middel når du styler. Noen levende farger kan forfriskes hjemme med en fargeavgivende balsam, så be stylisten din om å blande en for deg eller komme med forslag.

Rosa og lilla er flotte farger å prøve for første gangs levende hårklienter. De falmer veldig pent og virker ikke så ekstreme. Du må gjøre håret lysere til en lysegul for å oppnå denne fargen, så det er en viss forpliktelse involvert. Levende hår er best egnet for noen som liker å snu på hodet og ønsker å uttrykke sin ville side. Føler du deg nostalgisk og vil rocke håret du drømte om som 90 -åring? Dette er fargen for deg.

Rosa blågrønn og lilla

Rosa blågrønn og lillaInstagram @hairachelnewton

Sp&En med stilskaperen, Rachel Newton

Frisør @ Avanti Salon & Day Spa i Springfield, MA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne fargen er fet og edgy med akkurat passe mengde klasse.

Min favoritt med dette utseendet er måten fantasifargene skiller seg ut mot hennes mørke rot! De er ment å være lyse og vakre, men når de er parret med en dypere nyanse, gir den den ekstra popen, i tillegg til å legge til krøllene, slik at du kan se hele dimensjonen.

Pulp Riot er min favoritt når jeg bruker fantasifarger!

Noen råd til noen som vurderer det?

Fantasifarger er ikke for din gjennomsnittlige klient. Det krever en sterk, selvsikker person å rocke dette utseendet! Det er også litt av en forpliktelse. Jeg sørger alltid for at når jeg har en klient som er interessert i å legge til en livlig farge i livet deres, at jeg utdanner dem fullt ut om vedlikeholds -ting å gjøre og ikke gjøre.

Mitt råd til dem er vanligvis å tenke på alle tingene som går for å få fantasifarger som vedlikehold, hvor ofte vasker de håret, er de villige til å investere i de riktige produktene for å beskytte disse fargene og til og med karrieren. Selv om jeg ikke er enig, tillater noen arbeidsgivere ikke denne typen farger.

Lilla hår med rosa høydepunkter

Lilla hår med rosa høydepunkterInstagram @biringkuning

Sp&En med stilskaper, Biring Kuning

Frisør @ The Ed’s Salon i Jakarta, ID

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg synes denne typen farger er flott for jenter fra tenåringer til tidligere i 20 -årene som kjeder seg med håret “normal farge”. Middels lengde til langt hår er bedre med denne stilen, spesielt med et lagdelt snitt (men i dette tilfellet klipper jeg håret til Stephanie en middels bob uten lag i det hele tatt).

Stephanies naturlige hårfarge er mørk brun, så jeg må bleke den opp til nivå 10 eller 11 med 20% vol. oksydant. Etter å ha lysnet håret, deler jeg det i 6 seksjoner fra toppen (kronen) til bunnen, men du kan dele det i 9 eller flere seksjoner – det kommer an på hvordan du vil lage det. Påfør 1 farge for hver seksjon, lilla øverst (som forespurt), deretter rosa i andre del (som forespurt) og blått i tredje del etter rosa og så videre.

Noen råd til noen som vurderer det?

Du kan gjøre denne frisyren til alle typer hårtype, men litt bølget hår ville være bedre. Du kan også gjøre håret litt krøllete med et varmt strykejern.

Ikke bruk sjampo mot flass og ikke svøm, både for langvarig farge og form. Du kan bruke hvilken som helst vanlig sjampo og balsam som anbefales.

Dette er for hver jente som vil ha det gøy med håret. Livet er for kort til å ha kjedelig hår, ikke sant?