Vaaleat tuhkat vaaleat hiukset ovat vaaleampien sävyjen kirkkaampi sävy, jossa on viileä, harmaa sävy. Tämä tuhkainen vaalea sävy on erittäin trendikäs, muokattavissa ja näyttää upealta lähes kaikissa luonnollisissa sävyissä!

Siirtyminen tummasta tuhkablondista tähän kirkkaampaan, viileämpään sävyyn on investointi. Kanadalainen kampaaja Pamela Adam perimmäinen vinkki on “nauttia matkasta”. Jokaisella on taustalla lämmin pigmentti, ja kestää muutaman istunnon saavuttaaksesi kuinka kevyen haluat sen olevan.

Oikea kunnossapito on myös välttämätöntä, Adam sanoo. Adam neuvoo käymään virkistävässä istunnossa 3-4 viikon välein. Tämän on säilytettävä hiustesi eheys ja estettävä vaalean värin saaminen.

Violetti shampoo sopii parhaiten värikäsitellyille hiuksille, ja on parasta käyttää tuotetta kerran viikossa. Adam varoittaa muutamista naisista, jotka liioittelevat sitä. Kun näin tapahtuu, stylistin on vaikeampi nostaa tai keventää säikeitä.

Siististä platinan väreistä aina likaisiin vaaleisiin, olen saanut sinut peittoon. Valitse säteilevämpi ulkoasu ja värjää lukkosi nyt! Yksi näistä vaalean tuhkan vaaleiden hiusten suosituimpien sävyjen kuvista sopii sinulle parhaiten.

Vaalean hopea tuhkablondi

vaaleat hopeat tuhkat vaaleat hiuksetInstagram @freshsarasota

Voit olla prinsessa, kun rokkaat tätä Elsa-inspiroimaa, tummajuurta hiusväriä. Tämä vaalean hopea tuhkablondi on sata kertaa upea laajoilla aalloilla. Jos sinulla on kaunis ruskea ihonväri, se tarkoittaa vain, että olet syntynyt tähän muutokseen.

Vaalea tuhkainen vaalea vaaleissa hiuksissa

Vaalea tuhkainen vaalea vaaleissa hiuksissaInstagram @crhairdressing

Voit korostaa, kuinka vaalea blondisi on, kun yhdistät sen varjojuuriin. Tämä vaalea tuhkavaalea vaaleissa hiuksissa, muutaman tuuman hartioiden ohi, on silmiinpistävämpi pehmeillä aalloilla.

Vaalea tuhkablondi lyhyillä hiuksilla

Vaalea tuhkablondi lyhyillä hiuksillaInstagram @itgirlhairsalon

Kukapa ei voisi olla pakkomielle tästä hopeisesta balayage -harjasta, joka sulaa juurissa? Tämä vaalea tuhkablondi lyhyillä hiuksilla tarjoaa syvyyttä ja korostusta luoden ulottuvuuden. Aallot täydentävät ainutlaatuista väriä ja muodostavat liikkeen lukkoihin.

Täydellinen Brassy Hairille

vaalea tuhkablondi messinkisissä hiuksissaInstagram @stephanielutrot

Ei -toivotun lämpimän viimeistelyn saaminen lukkojen värjäyksen jälkeen voi myös olla siunaus valepuvussa. Tässä on vaalea tuhkavaalea väri, joka sopii täydellisesti messinkisiin hiuksiin. Sen viileämpi sävy toimii hyvin tummien juurien kanssa ja parantaa keskipitkän tylsää leikkausta.

Paras oransseille hiuksille

vaalea tuhkavaalea oransseissa hiuksissaInstagram @hairbylisainc

Kuka haluaa auringonlaskun inspiroiman ulottuvuuden? Tämä mestariteos tarjoaa vaaleita tuhkan vaaleita kohokohtia, jotka näyttävät parhaiten oranssilta hiuksilta. Se on optimaalinen ulkoasu kerrokselliselle leikkaukselle, jossa pituus ylittää hartioiden.

Vaalea tuhkablondi ja violetti

vaaleat tuhkat vaaleat ja violetit hiuksetInstagram @shellylovesbighair

Se on hauska ja taitavampi ottaa tavallinen blondi! Vaalean tuhkan vaaleiden hiusvärien ja violettien sävyjen yhdistelmä päästää luovuutesi pois mukavuusalueeltasi. Paksut hiukset, jotka on leikattu keskipitkiksi, sekä sivuttain pyyhkäistyt otsatukka ovat upeita pehmeillä aalloilla.

Vaaleanruskea + saarni vaaleat kohokohdat

vaaleanruskeat hiukset, joissa tuhkan vaaleat kohokohdatInstagram @_alyssadoeshair

“Perinteisten ja valmiiden yhdistelmien yhdistelmä päänahan sekoittamiseksi.” Tämä tyylikäs vaalean tuhkainen vaalea sävy on helmi, jonka on luonut Bellezza Avanti Salonin stylisti Alyssa Benedict. Vaaleanruskeat hiukset, joissa on tuhkan vaaleat kohokohdat, jotka sopivat pitkälle leikkaukselle ja täydellisille aalloille!

Flattering Morena -naisille

vaaleat tuhkat vaaleat hiukset morena -naisilleInstagram @iskenderakkus

Varmasti tämä näyttää imartelevalta morena -naisille! Nämä vaaleat tuhkat vaaleat hiukset ilmaisevat lämpimän, aurinkoisen sävyn, joka täydentää ranta-aaltoja. Mikään ei ole hienompaa kuin tämä trendi, kun päästät sen vyötäröltä lonkan pituiseen harjaan.

Erinomainen tummille vaaleille hiuksille

vaalea tuhkablondi tummilla vaaleilla hiuksillaInstagram @stephwalshstyling

Saat raikkaan ja kirkkaan muutoksen valitsemalla vaalean tuhkan vaalean sävyn, joka sopii erinomaisesti luonnollisesti tummiin vaaleisiin hiuksiin. Se lisää aitoa hohtoa suoraan, keskipituiseen leikkaukseen. Tämä on lopullinen väri myös kaunistamaan vaaleaa ihoasi.

Platina -kohokohdilla

vaalea tuhkablondi, jossa platinaaInstagram @kutzwithkat

Tuhkaisen platinan vaaleiden kohokohtien ansiosta pitkät lukot hohtavat paljon. Tee ranta -aaltoja, etkä tule katumaan, että hiuksissasi on ylimääräinen rento tunnelma. Tummat juuret luovat hämärtyvän siirtymän, mikä tekee siitä silmäänpistävän vieläkin enemmän.

Vaalea tuhka Blonde Ombre

Vaalea tuhka Blonde OmbreInstagram @aerysalon_diana

On liian vaikeaa olla rakastumatta tähän vaalean tuhkan vaaleaan ombreon! Jos aaltojen kanssa sovitetaan, tämä väri tasoittaa synnynnäiset tummat hiuksesi hetkessä. Päästä eroon vanhoista ja tyypillisistä keskipitkistä hiuksistasi, ja on aika työskennellä balayagen kanssa lisätäksesi siihen tuhkaa beigeä sävyä.

Erittäin vaalea tuhkablondi

erittäin vaaleat tuhkat vaaleat hiuksetInstagram @beks.does.hair

Valitse tämä erittäin vaalea tuhkablondi, jos olet varma, että hehkutat jäisiä ja viileitä tunnelmia. Balayage-tekniikka tekee värin virheettömäksi hienoilla, keskipitkillä hiuksilla. Siksi, jos sinulla on tällaisia ​​lukkoja, aloita itsesi muuttaminen vaaleaksi tyttöksi nyt.

Erittäin vaalea tuhkablondi

erittäin vaaleat tuhkat vaaleat hiuksetInstagram @planethairsinzig

Et voi vain vihata tätä vaaleaa tuhkavaaleaa väriä pitkillä, aaltoilevilla hiuksillasi. Sen beige viimeistely on niin klassinen ja imartelee vaaleaa ihon sävyäsi. Rokkaa tätä pienellä muotoiluvaihtoehdolla, ja olet yhtä upea kuin tähti tässä trendissä.

Vaalea tuhkanruskea vaaleissa hiuksissa

Vaalea tuhkanruskea vaaleissa hiuksissaInstagram @innhair

Tuhkaan, viileän sävyisten vaaleiden lukkojen ulottuvuuden tuominen on aina parasta! Saat vaaleamman hiusvärin ilman, että sinun on käytettävä sitä niin tylsää ja tavallista. Balayage -kohokohdat ja babylights ovat asioita, joita et saa hukata, jos lähdet tähän ulkoasuun. Nosta tämä vaalea tuhkanruskea vaaleisiin hiuksiin lisäämällä myös aaltoja!

Upea mustilla hiuksilla

vaalea tuhkablondi mustissa hiuksissaInstagram @hair_by_demireff

Tappaa vaalea tuhkainen blondi balayage, joka näyttää upealta mustilla hiuksilla. Nämä keskipitkät, aaltoilevat hiukset näyttävät kätkevän helmen, joka loistaa auringonvalossa. Kun siellä on rahaa, olet täydellinen pommi.

Vaalea kultainen saarni blondi

vaaleat kullanruskeat vaaleat hiuksetInstagram @salonstudioseastcobb

Tämä vaalea kultainen tuhkablondi suorilla, keskipitkillä hiuksilla kuolee! Hienot hunaja- ja auringonkukkablondin säikeet sekoittuvat satunnaisesti tämän värin saavuttamiseksi. Balayagen ansiosta sekä kohokohdat että babylights näyttävät arvokkailta yhdessä.

Ihanteellinen ruskeille hiuksille

vaalean tuhkan vaaleat kohokohdat ruskeissa hiuksissaInstagram @surbi.ahuja

Vaniljainen blondi, jolla on varjojuuret, on ihanteellinen ruskeille hiuksille, ja se on varmasti kokeiltavaa! Mitat kruunun alueen ympärillä ovat näkyvissä, kun taas väri muuttuu niin vaaleaksi, kun se saavuttaa hiusten päät. Pienellä tekstuurilla ja aalloilla aiot naulata tämän trendin päälle.

Vaalea tuhkainen blondi Balayage tummiin hiuksiin

Vaalea tuhkainen blondi Balayage tummiin hiuksiinInstagram @savannartistry

Vaalean tuhkan vaaleassa balayageissa tummissa hiuksissa on aina jotain ällöttävää. Käsinmaalatut viileän sävyiset raidat pitkillä hiuksilla saavat aikaan niin upean reunan. Nämä tuhkan ponnahduslaitteet saavat sinut rakastumaan aaltoileviin, ruskeisiin lukkoihisi enemmän kuin koskaan!

Kampaajan, Savanna Grewe, Macomb, MI, mukaan, jos harkitset viileän sävyistä balayagea, jossa on tumma pohja, ole tietoinen siitä, miten pääset sinne. “Balayage on orgaanisempi eikä yleensä käytä kalvoja haalistimen hautomiseen. Hiukset eivät nouse niin paljon, joten lämpimät sävyt tulevat näkyviin ”, Grewe sanoo.

Vaalea tuhkablondi + tummanruskea

vaalea tuhkablondi tummanruskeilla hiuksillaInstagram @hair_by_starlyn

Haluatko kirkastaa tummat lukot? Mikä täydellinen ajoitus, koska tässä on inspiraatiota vaalean tuhkan blondi tummanruskealla värillä. Se tarjoaa paljon mittoja, jotka toimivat hyvin luonnollisesti kuvioiduilla, pitkillä haaroilla. Lisää aaltoja alaosaan saadaksesi paljon tyylikkään viimeistelyn.

Jos haluat saada tämän värin, sinulla pitäisi olla neitsyt hiukset tai luonnollisesti mustat hiukset, kuten Hairstylist, Star Dimalanta of Manila, PH.

“Sinun on käytettävä violettia shampoota ja hoitoainetta hiusten sävyttämiseen, jotta ne eivät muutu karheiksi”, Dimalanta sanoo. Hiuksia ei saa uudistaa valkaisuprosessin vuoksi.