Peekaboo -kohokohdat ovat värillisiä lukkoja, jotka on piilotettu hiusten yläkerroksen alle. Kun käytät hiuksia alaspäin, näitä hiusten kohokohtia ei yleensä voida nähdä, varsinkin kun hiuksilla ei ole liikettä. Peekaboo -hiuksilla tämä korostustekniikka on ihanteellinen naisille, jotka ovat ammattimaisia, mutta haluavat kuitenkin olla rohkeita.

Perinteisten hiusten värjäyssäännöt ovat rikkoneet viime vuosina. Näemme paljon luovempia tulkintoja kirkkaista ja kirkkaista sävyistä pehmeisiin pastelliväreihin kaikkialla ja kastetuista päistä uusimpaan väritrendiin.

Ennen seuraavaa hiustapaamista, katso nämä valokuvaideat peekaboo -kohokohdista tänä vuonna!

Kerrostetut hiukset vaaleilla ja sinisillä Peekaboo -kohokohdilla

Kerrostetut hiukset vaaleilla ja sinisillä Peekaboo -kohokohdillaInstagram @ejacq_hair

Keskipitkä hiustenleikkaus, jossa on kerroksia vaaleita kohokohtia ja muutama sävy pop-in sininen peekaboo-kohokohta, on pakko kokeilla! Nämä vihjeet sinisestä toimivat paremmin luonnollisissa vaaleissa hiuksissa.

Burgundin Peekaboon kohokohdat

Burgundin peekaboon kohokohdatInstagram @manemadebyzen

Kokeile viininpunaisia ​​peekaboo -kohokohtia, jos haluat muuttaa nykyiset ruskeat hiukset. Viininpunainen väri lisää kiiltoa ja ulottuvuutta hiuksillesi! Lisää loistosuihketta jättääksesi luxe -vaikutelman.

Orange Peekaboon kohokohdat

Oranssi peekaboo kohokohtiaInstagram @khay_farmer

Kokeile oranssia kohokohtia platinahiuksillasi saadaksesi aikaan voimakkaan vaikutuksen. Tämä väri on täydellinen kesäksi ja jätät ihmiset pakkomielle oranssinvärisillä hiuksillasi! Oranssit kohokohdat ponnahtaa vaaleaa vasten. Viimeistele hiuksesi lisäämällä joitain aaltoja tämän sävyn esittelemiseksi.

Peacock Peekaboo hiukset

Peacock peekaboo hiuksetInstagram @steph.p.hair

Peacock peekaboo hiukset ovat niin monipuolisia! Tämä väri sulatetaan täydelliseksi magentan, violetin ja sinisen sävyillä. Voit muotoilla hiuksesi suoriksi tai lisätä aaltoja kirkkaiden sävyjen kurkistamiseksi. Valitsemalla puoliksi ylös, puoliksi alas tyyli tämän värisävyn esittelemiseksi on loistava vaihtoehto kokeilla.

Keltaiset Peekaboo -kohokohdat

Keltaiset peekaboon kohokohdatInstagram @hairby_laine

Keltaiset peekaboo -kohokohdat on niin helppo näyttää edestä tai piilottaa. Täydellinen kaikille, jotka pitävät pienestä leimahduksesta, mutta eivät voi sitoutua siihen täysin. Se on kuin salaisuus, johon voit täysin vaikuttaa. Voit näyttää sen kiharoilla tai punoksella. Tätä kohokohtaa varten sinun on valkaistava hiuksesi, jos ne ovat luonnostaan ​​tummia tai vähintään 8 -tasoisia, jotta keltainen ponnahtaa entistä enemmän.

Golden Peekaboon kohokohdat

Golden peekaboo kohokohtiaInstagram @elizabethclairesalon

Kultaiset peekaboo -kohokohdat sopivat erinomaisesti naisille, jotka haluavat värisävyjä ilman liiallista huoltoa. Jos haluat saada tämän värin, kysy värimieheltäsi paksuja, kultaisia ​​raitoja luonnollisen hiusten sävyn alla.

Merenneidon innoittamat Peekaboo-hiukset

Merenneidon inspiroimat peekaboo-hiuksetInstagram @betsystyles

Merenneito-inspiroidut peekaboo-hiukset sopivat erinomaisesti naisille, jotka haluavat vain ripauksen sateenkaaren hiuksia. Jos haluat saada tämän värin, kysy värimieheltäsi joitain allevaloja, joissa on sateenkaaren jalokivisävyjä.

Vaaleanpunainen ja sininen Peekaboo -kohokohdat

Vaaleanpunaiset ja siniset peekaboo -kohokohdatInstagram @kauneus.by.mariah.g

Vaaleanpunaiset ja siniset peekaboo -kohokohdat ovat niin kirkas kesätunnelma! Jotta väri kestäisi pidempään, yritä huuhdella se viileällä vedellä.

Rainbow Peekaboon kohokohdat

Rainbow peekaboon kohokohdatInstagram @steph.p.hair

Sateenkaaren peekaboo -kohokohdat osoittavat luovaa lähestymistapaa pelata elävillä sävyillä ja hehkuttaa persoonallisuutesi ainutlaatuista puolta. He piiloutuvat, kun hiukset ovat alaspäin, ja he näyttävät, jos ne ovat käpristyneet tai kuluneet pullaan tai poninhäntäyn.

Väriasiantuntija Stephanie Powell käytti AirTouch Highlights -tekniikkaa tämän ilmeen saavuttamiseksi. “Se luo kaikkialla kirkkaan blondin, joka sulautuu luonnollisiin juuriin”, hän toteaa.

Nyt sateenkaaren peekaboo? Utahilainen koloristi sanoo: “Otin pystysuuntaisia ​​osia niskakilusta ja värjäsin ne puolipysyvällä väriaineella.”

Vaaleat Peekaboo -kohokohdat ruskeissa hiuksissa

Vaaleat Peekaboo -kohokohdat ruskeissa hiuksissaInstagram @Kauppalehti.fi

Nämä ovat vaaleita peekaboo -kohokohtia ruskeissa hiuksissa. “Rakastan vaaleita kurkistuksia tällä kaudella, koska ne ovat hienovarainen tapa saada aikaan auringon suudelma ulkonäkö, jota kaikki etsivät”, sanoo tyylin luoja Megan Anthony Cochrane, AB: sta.

Hän lisää: “Tämä ilme jäljittelee aina niin suosittujen balayage -kuvien ulottuvuutta ilman korkeaa hintaa, joten se on loistava valinta budjetilla oleville naisille. Leikkasin joitakin pitkiä kerroksia ja muotoilin rennolla kiharalla, joka löystyy koko päivän. ”

Anthony suosittelee vaaleita peekaboo -hiuksia kaikille, jotka haluavat lisätä hienovaraista ulottuvuutta ja leikkisyyttä ulkonäköönsä. Piilotetun juuren (tästä syystä nimi peek-a-boo) vuoksi se on erittäin vähäinen huoltopalvelu niille naisille, jotka eivät käy salongissa säännöllisesti.

Chunky Copper Peekaboo Kohokohdat

Chunky Copper Peekaboo KohokohdatInstagram @cassandra_joy_06

Väri on violetti punainen ja seos kuparia peekaboos, jotka ovat paksu kohokohtia. Parturi -kampaaja Cassandra Jimenezin Kaliforniasta tekemä hän sanoo: ”Rakastan rohkeutta, jota kuparipelot ovat syvää karamellipunaista hiusväriä vastaan.”

Jimenezin tärkein neuvo on olla valmis ylläpitämään tällaisia ​​punaisia ​​peekaboo -hiuksia. Punaiset ja kuparit haalistuvat nopeasti, joten asianmukainen kotihoito ja salonkihoito ovat tarpeen, jotta tämä ilme pysyy rohkeana ja kauniina. Ammattimaisen väriturvallisen shampoon ja hoitoaineen käyttö pidentää sävyn eloisuutta.

Hän jatkaa: ”hyvä vinkki, joka auttaa ylläpitämään ja vahvistamaan rohkeita kuparisävyjä salonkikäyntien välillä, on käyttää kuparishampoota. Salongikäyntejä tulisi tehdä 4-6 viikon välein. ”

Luonnollinen musta hiusväri harmailla Peekaboo -kohokohdilla

Luonnollinen musta hiusväri harmailla Peekaboo -kohokohdillaInstagram @get_nesty

Nämä mustat hiukset, joissa on harmaat peekaboo -kohokohdat, on luonut kampaaja Rachel Reyna Minnesotasta.

Tämä ilme on todella houkutteleva monille eri naisille ja erilaisille hiustyypeille. Se on suhteellisen helppo muotoilla. Reyna sanoo: “Me käpertimme sen 1,25 tuuman kiharrusraudalla ja käytimme Kevin Murphyn makuuhuoneen hiuksia lisäämään tekstuuria, eräänlaista toisen päivän hiustuntumaa. Se on tapa parantaa luonnollista kauneuttasi ja olla hauska ja trendikäs näyttämättä siltä, ​​että yrität liikaa. ”

Orchid Peekaboon kohokohdat

Orchid Peekaboon kohokohdatInstagram @tunturi

Tämä on tumman rikas suklaanruskea, jonka alla on rohkea väritys ja orkidea -violetti peekaboo -kohokohdat. Tämä on yksi Ohion stylisti Kaitlyn Bretnitzin hiusideoista. “Nämä värit sopivat täydellisesti haalistumiseen ja alkavat tummemmiksi ja kirkkaammiksi, jolloin väri haalistuu pastelliksi ja antaa sinulle aivan uuden ilmeen”, hän huomauttaa.

Bretnitzin neuvo, kun haluat värikkäitä värejä, on muistaa aina, että se on muutos myös suihkutottumuksillesi. Hän selittää: ”Värillinen vesi on välttämätöntä! Se on myös täydellinen johdanto siihen, että hiuksissa on kirkas sävy. Pohjana oleva elävä kerros, joka sallii tämän värin näkyä vain haluttaessa sen näkyvän. ”

Pastelli Laventeli Peekaboo Kohokohdat löysällä kiharalla tyylillä

Pastelli Laventeli Peekaboo Kohokohdat löysällä kiharalla tyylilläInstagram @kellisiessbeauty

Pastellilaventelin peekaboo -kohokohtien lisääminen vaaleisiin hiuksiin on loistava tapa kokeilla upeita värejä ilman liiallista sitoutumista! Tämä on niin upea kiharaidea, jonka on lisensioinut kosmetologi Kelli Siess Hatborosta, PA.

Siess mainitsee: “Se on täydellinen naisille, jotka eivät ole koskaan värjänneet hiuksiaan ja ovat hieman hermostuneita. Nämä pastelliset peekaboo -kohokohdat ovat loistava vaihtoehto tytölle, joka haluaa erottua muista ja tehdä hiuksistaan ​​huomiota herättävät! ”

Kun kyse on peekaboo -kohokohdista kiharat hiukset, Siess suosittelee suuria kiharoita ja aaltoja piilotettujen kohokohtien näyttämiseksi.

”Minun neuvoni naiselle, joka haluaa saada tämän ilmeen ja joka ei ole koskaan saanut niitä aikaisemmin, olisi tehdä se! Tällaiset kohokohdat ovat niin söpöjä, eivätkä ne myöskään ole elinikäinen sitoutuminen ”, Siess korostaa. Kuka tahansa voi kokeilla sitä tietäen, että funky -väri haalistuu parissa viikossa.

Luumu Peekaboo hiukset

Luumu Peekaboo hiuksetInstagram @istyle_4_life

Tämä peekaboo -hiusväri on erilainen kuin tavallinen balayage. Sen on luonut stylisti Mallorie Hanchar Indianasta. ”Lempini tässä värissä on mahonki- ja luumu -aksentti. Tämä on loistava syksyn ulkoasu niille, jotka haluavat muuttaa vaaleat hiuksensa poistamatta vaaleaa kokonaan ”, Hanchar sanoo.

Hanchar suosittelee huoltotöissä suuren värin säilyttävän shampoon ja hoitoaineen käyttöä. ”Suosittelen Keune Care Tinta -shampoota ja -hoitoainetta haalistumisen estämiseksi pesujen jälkeen. Tämä on kaunis väri naisille, joilla on oliivi tai lämpimämpi iho ”, Hanchar neuvoo.

Violetit Peekaboo -kohokohdat

Violetit Peekaboo -kohokohdatInstagram @mrsmoore4466

Nämä olkapäähän ulottuvat violetit peekaboo-hiukset on luonut kampaaja Shannon Moore. “Tällaiset violetit peekaboo-kohokohdat ovat ihanteellisia naisille, joilla on tummemmat hiukset, jotka haluavat jotain hieman erilaista kuin normaalit korostuksesi”, hän toteaa.

Arkansas-tyylinen stylisti sanoo, että se on erittäin monipuolinen. Hän jatkaa: ”Se on valoisaa ja hauskaa hetken aikaa, mutta mitä enemmän peset shampoota, sitä enemmän väri haalistuu vaaleammiksi pastellisävyiksi ja lopulta haalistuu takaisin vaaleaan balayageen, jota hain saamaan tämän saumattoman ilmeen. Vaikka väri haalistuu, hiuksesi näyttävät silti upeilta! ”

Moore ehdottaa, että sinulla on balayage -sovellus verrattuna tylpään palanen. Tämä kasvaa paremmin, koska se on pehmeämpi. Seuraavaksi sinun on käytettävä shampoo ja hoitoaine, joka tukee hiusten väriä. ”Määritän tytöilleni aina Pravana Vivids -sampoon ja hoitoaineen, koska ne takaavat värin pitkäikäisyyden. Myös lämpösuoja on pakollinen. Käytän Sexy Hair -tuotteita ”, hän lisää.

Voit luoda tämän ilmeen useilla eri värivaihtoehdoilla. Käytetyssä väriviivassa on ohjeet, joihin hiukset on nostettava ennen levittämistä. Kuten sanottu, pidä hiusten eheys mielessä. Jos hiuksesi ovat jo vaurioituneet tai erittäin huokoiset, on luultavasti parempi tehdä joitain hoitoja ennen peekaboojen hankkimista.

Piilotetut Teal Peekaboo kohokohdat lyhyille hiuksille

Piilotetut Teal Peekaboo kohokohdat lyhyille hiuksilleInstagram @sandrad_hair

Tässä ilmeessä on vaaleanpunaisia, lyhyitä hiuksia, ja kanadalainen tyyliluoja Sandra Djokic kuvailee tätä nykyaikaiseksi klassikoksi.

“Väri ja sen sijoittelu ovat viimeinen askel, jotta nämä peekaboo -kohokohdat + lyhyet hiukset sopisivat yhteen”, Djokic sanoo. ”Värivaihtoehdon tulee sopia elämäntyyliisi. Värin sijoittelun tulee myös täydentää kasvosi muotoa ja auttaa korostamaan hiuksen osaa. ”

Violetti & Vaaleanpunaiset Peekaboo -kohokohdat

Violetti & amp; Vaaleanpunaiset Peekaboo -kohokohdatInstagram @hairbykristieg

Tämä peekaboo -tyyli on ärtyisä, moderni ja ainutlaatuinen, mutta hienovarainen ja ammattimainen tarvittaessa. Sen loi stylisti Kris Geerts, Palatine, IL.

Geerts sanoo: ”Suosikkini näistä rohkeista vaaleanpunaisista ja violetista peekaboo -kohokohdista on se, että jokaisella kampauksella voit muuttaa värin täysin erilaiseksi. Curling parantaa väriä ja punos tekee siitä popin. Kun etsit nopeaa peittoa, sen käyttäminen suoraan heikentää väriä. ”

Jos haluat muuttaa ulkoasua ilman paljon huoltoa, Geerts suosittelee tätä tyyliä. Sinun ei käytännössä tarvitse tehdä muita toimenpiteitä, kun olet lähtenyt salongista maksimoidaksesi investointisi tähän hiusväriin. Se on helppo ja yksinkertainen ylläpitää (vain muutaman kuukauden välein) ja on aina trendissä.

Riippumatta hiustyypistäsi tai pituudestasi, tämän trendin värisekoitus voi olla täydellinen kosketus mihin tahansa persoonallisuuteen ja elämäntapaan!

Teal ja magenta Peekaboo Kohokohdat

Teal ja magenta Peekaboo KohokohdatInstagram @hairbyrachelmae

Tämä on peekaboo balayage Rachel Menchken, stylisti Easton, PA. ”Rakastan sitä, että tämä voi olla hienovarainen ulkonäkö, kun hiukset ovat kuluneet, mutta antaa myös hiukan sinivihreää ja magentaa hiusväriä! Tykkään myös, kun värit sekoittuvat yhteen muutaman pesun jälkeen. Se todella lisää “öljyistä” ulkoasua “, hän toteaa.

Peekaboo -kohokohdat ruskeissa hiuksissa sopivat kaikille, jotka eivät halua sitoutua fantasiaväreihin. Ne piilotetaan hiusten yläkerroksen läpi ja paljastuvat, kun hiukset vedetään ylös.

Vaikka käytetty fantasiaväri kestää pitkään, nämä värit ovat ehdottomasti huoltokelpoisia. Menchken toteaa: “Hyvän sulfaatittoman shampoon käyttäminen ja hiusten pesun rajoittaminen vain kahdesti viikossa voi auttaa värejä pidempään.”

Tummanpunaiset Peekaboo -kohokohdat tummissa hiuksissa

Tummanpunaiset Peekaboo -kohokohdat tummissa hiuksissaInstagram @Baharartist

Peekaboo -kohokohdat tummissa hiuksissa ovat hienovarainen mutta hauska tapa saada ylimääräistä väriä, mutta silti voit säilyttää värin, joka sinulla on aina ollut. Katsokaa tätä tummanpunaista hiusväriä, jonka on tehnyt hiustaiteilija Brenna Bartholf Floridasta.

”Suosikkini on se, miten voit lisätä ulottuvuuden brunettiin, kuten tässä on esitetty, tai voit lisätä pastellin vaaleanpunaisia ​​korosteita kirkkaan vaaleaan väriin, jotta saat hauskan ja raikkaan ilmeen. Se on erittäin monipuolinen väritekniikka ja mahdollisuudet värivalintoihin ovat rajattomat ”, Bartholf selittää.

Tämä väri on erittäin hallittava, vähän huoltoa vaativa tyyli, koska peekaboo-palaset ovat piilossa koko hiuksissa. Peekaboo -kohokohtia voidaan todella tehdä minkä tahansa hiusvärin, pituuden tai kasvojen muodon suhteen.

Silver Peekaboo Kohokohdat Blonde Locksissa

Silver Peekaboo Kohokohdat Blonde LocksissaInstagram @Maaninkatu

Tämä kuukiven hopea kurkistus-kampaus luotiin asettamalla viipaloidut kalvot kruunun alle käyttämällä Joico Color Intensityä kuukivessä. Kalvojen sijoittaminen saa sen näyttämään siltä, ​​että väri “kurkistaa” ulos. Jen Dubois Auburnista, ME, on peekaboo -kohokohtien takana oleva stylisti.

“Lempiosani tässä peekaboo-kohokohdassa + vaaleat hiustyylit on se, miten se on ainutlaatuinen tapa näyttää väripoppi ilman sitoutumista kaikkiin väreihin”, Dubois kuvailee.

Tämä väritekniikka on loistava, koska se voidaan räätälöidä jokaiselle naiselle. Kuukiven kurkistus kohokohdat näyttävät hyviltä vaaleiden tai tummien hiusten kanssa.

Tumman violetit Peekaboo -kohokohdat keskikokoisissa ruskeissa hiuksissa

Tumman violetit Peekaboo -kohokohdat keskikokoisissa ruskeissa hiuksissaInstagram @Vahvistettu

Nämä peekaboo -kohokohdat keskipitkillä ruskeilla hiuksilla on luonut stylisti Catherine Swanson Kanadasta.

”Se on niin universaali ja loistava tapa naisille kokeilla muotisävyjä tai saada hauskaa väriä, jonka he ovat aina halunneet tuntea olonsa ylivoimaiseksi. Se on loistava tapa parantaa parhaita ominaisuuksiamme ja vähentää joitain niistä asioista, jotka haluaisimme piilottaa ”, Swanson toteaa.

Näiden kohokohtien sijoittelu voi vaihdella naisen mukaan, mutta yleensä muutama viipale hiusten sisäpuolella luo täydellisen ilmeen!

Kirkkaat vaaleanpunaiset hiukset korostavat vaaleanruskeat hiukset

Kirkkaat vaaleanpunaiset hiukset korostavat vaaleanruskeat hiuksetInstagram @Asiakas

Peek-a-boon vaaleanruskeisiin hiuksiin loi stylisti ja koloristi Ashley Mulldorfer Kaliforniasta. ”Lempini tässä värissä on sen monipuolisuus. Tyylistäsi riippuen enemmän tai vähemmän hauskoja värejä näkyy ”, Mulldorfer selittää.

Jos haluat hauskan värin, mutta sinun on myös voitava piilottaa se töissä, tämä hiusväri on loistava valinta. Muotivärit ovat yhä suositumpia, ja kurkistuspaneelit ovat loistava tapa naisille testata vesiä.

“Kun nainen pyytää minulta vaaleanpunaisia ​​peekaboo -kohokohtia, kysyn aina kolme kysymystä:

1. Onko työsi mahdollista saada muotivärit hiuksissasi?

2. Kuinka usein peset hiuksesi?

3. Pystytkö ylläpitämään hiustesi ylläpitoa?

Kysyn aina, sallitaanko muotivärit hänen työssään, koska ei ole mitään järkeä käyttää aikaa ja rahaa hiuspalveluun, joka on käännettävä ”, Mulldorfer sanoo.

Muista, että muotivärit eivät kestä kovin kauan ja ne on tehtävä neljän tai kahdeksan viikon välein, jotta ne näyttävät elinvoimaisilta.

Vaaleanpunaiset Peekaboo -kohokohdat vaaleissa vaaleissa hiuksissa

Vaaleanpunaiset Peekaboo -kohokohdat vaaleissa vaaleissa hiuksissaInstagram @emmaschair

Näiden vaaleanpunaisten peekaboo -kohokohtien heiluttaminen pitkillä hiuksilla on helppo tapa parantaa jokapäiväistä ulkoasua. Voit helposti lisätä värisävyn koko alaosaan luodaksesi ulottuvuuden ja lisätäksesi hieman hauskaa keskimääräiseen väriin!

Tätä erityistä ilmettä varten tyylin luoja Emma Markwardt Pewaukeesta WI ehdottaa tätä väriä naisille, jotka ovat kyllästyneet keskimääräisiin vaaleisiin kohokohtiinsa. ”Suosittelen käyttämään puolipysyvää väriä, jotta se haalistuisi nopeammin kuin pysyvä väri (noin yhden tai kahden kuukauden käyttöikä). Ei tarvitse sitoutua täysin väriin pitkällä aikavälillä ”, Markwardt selittää.

Hän lisää: ”Suosittelen ehdottomasti käyttämään salonkilaatuista shampoota ja hoitoainetta, jotta väri säilyy ja pysyy raikkaana. Suosittelen tätä ulkoasua jokaiselle tytölle, joka etsii hiukan hauskaa hiuksissaan, mutta ilman sitoutumista pysyvään hiusväriin. Tämä väri on helppo piilottaa silloin, kun tunnet olosi kesyttäjäksi, ja helppo näyttää, kun haluat heiluttaa hauskaa väriä! ”

Mustat hiukset harmailla Peekaboo -kohokohdilla

Mustat hiukset harmailla Peekaboo -kohokohdillaInstagram @stylesbyericab

Nämä peekaboo-kohokohdat luonnollisesti tummissa hiuksissa vaativat vähän huoltoa. ”Sinun ei tarvitse koskea niihin aina, kun olet mukana saadaksesi hiuksesi valmiiksi, koska juuret ovat piilossa. Sitten voit valita minkä värin haluat esitellä ”, kanadalainen tyylin luoja Erica Blair toteaa.

Hän lisää: ”Valitsimme harmaan tähän ulkoasuun. Parasta harmaassa on se, että voit joko säilyttää sen tai antaa sen haalistua. Se haalistuu mukavan tuhkaiseksi blondiksi, mikä on myös toinen upea ilme. ”

Blair rakastaa tätä hämmästyttävää värinhoitolinjaa nimeltä Fabuloso. Hän sanoo: ”Kaikki haluavat harmaan ilmeen ja haluavat säilyttää sen. Harmaalla on kuitenkin taipumus haalistua hyvin nopeasti. Noin yhdestä neljään shampoota hiusten pesuohjelmasta riippuen, ja ne voivat olla poissa. Räätälöity Fabuloso-hoitoaine on yksi parhaista tavoista säilyttää väri. ”

“Tämä ilme sopii parhaiten keskipitkän ruskeille vaaleille hiuksille”, Blair sanoo. Riippuen siitä, kuinka tummat hiuksesi ovat, riippuu siitä, kuinka monta vaihetta ja tapaamista kestää päästäksesi platina blondiin. Tämä on väri, joka on harmaan värin alla. Mitä tummemmat hiukset ovat, sitä enemmän sovelluksia/tapaamisia tarvitaan tämän ilmeen saavuttamiseksi.

Tropical Bird Peekaboon kohokohdat

Tropical Bird Peekaboon kohokohdatInstagram @tinacasciato

Tämä on trooppinen lintupeeboo, jonka on suunnitellut koloristi Tina Casciato St. Catharinesista, ON ja jossa on yhdistetty sinisiä, sinivihreitä, vihreitä ja violetteja sävyjä. ”Rakastan näiden kirkkaiden värien kontrastia mustaa pohjaa vasten. Oma suosikkini tässä tekniikassa on sen monipuolisuus ”, Casciato sanoo.

Tämä väri luotiin käyttämällä Goldwellin Elumenia, jolla on uskomattoman pitkäikäisyys. Casciato suosittelee Elumen Wash and Care -tuotteen (jätettävä suihke) käyttöä parhaiden mahdollisten olosuhteiden ylläpitämiseksi, jotta tämä väri kestää kuukausia.

”Mielestäni peekaboo -hiusväritekniikat voidaan räätälöidä sopimaan kenelle tahansa ja mihin tahansa tyyliin. Jopa työskentelevät ammattilaiset voivat saada hieman makua elävistä hiuksista säilyttäen ammattimaisen ilmeen näiden värien sijoittelun perusteella ”, Casciato ehdottaa.

Hieno ruusukulta Peekaboo kohokohtia

Hienoja ruusukultaisia ​​Peekaboo -kohokohtiaInstagram @elizajoy85

Ruusukultaiset peekaboo -kohokohdat tekevät hauskan ilmeen kaikille blondeille, jotka haluavat muuttaa luonnollista hiusväriä olematta liian äärimmäisiä. Tämän hiusten trendin on luonut stylisti Eliza Tariche Floridasta. “Voimme muuttaa hänen peekaboo -värejään joka tapaamisella noin kahdeksan viikon välein”, hän lisää.

Tyyliä varten Eliza Tariche käytti Revlonin Unique Onea, kun hiukset olivat märät. Hän loi ranta -aallot, jota seurasi Paul Mitchellin Worked Up.

“Tämä ilme on kaunis hienoille tai karkeille hiuksille. Se, että käytämme ruusukultaista hiusväriä balayaged -peekaboona, helpottaa piilottamista, jos sinulla on toimistotyö, tai voit käpristää sen näyttääksesi hauskoja värejä ”, Tariche ehdottaa.

Ruskeat Peekaboo -kohokohdat vaaleissa hiuksissa

Ruskeat Peekaboo -kohokohdat vaaleissa hiuksissa

Lisää Adelen inspiroima, lämmin tunnelma ulkoasullesi näillä peekaboo-matalavaloilla. Kullanruskeat raidat koristavat varmasti vaaleita hiuksiasi!

Lämpimien ja viileiden/vaaleiden ja brunettien sävyjen vuorovaikutus sopii mihin tahansa ihonväriin. Luonnollisesti vaaleanruskeat, hienot hiukset (taso 6) toimivat hyvin tämän sävyn kanssa.

Kun muotoilet ruskeasti vaaleita hiuksiasi, luo voimakas äänenvoimakkuus ja kanavoi sisäinen lauluntekijäsi hieman taaksepäin.

Vaaleat Peekaboo -kohokohdat tummanruskeissa hiuksissa

Vaaleat Peekaboo -kohokohdat tummanruskeissa hiuksissaInstagram @lurodbeauty

Ota kaikki irti luonnollisista tummista hiuksista, kun piilotat niihin vaaleita peekaboo -aksentteja. Nämä vaaleat peekaboo-kohokohdat tummanruskeissa hiuksissa sopivat solisluun pituiseen leikkaukseen. Viisas reunus on loistava lisä pyöreän kasvosi muotoiluun.

Pixie ja Lavender Peekaboo Highlights

Pixie ja Lavender Peekaboo Highlights

Laventelin kohokohdat menevät todella pitkälle. Roiskuta se suoraan tuolla reunalla ja yhdistä se lausekkeella, joka erottuu joukkojen joukosta.

Tämän vaalean vaalea kultainen sävy soi hienosti savuisen laventelin peekaboo -haaraa vasten ja sopii hieman kultaiseen/persikkaiseen ihoon. Keskikokoiset tai vaaleat ruskeat hiukset (taso 5-7) toimivat parhaiten tällä värimaailmalla.

Aqua Blue ja Green Peekaboo Highlights A-Line Bobissa

Aqua Blue ja Green Peekaboo Highlights A-Line Bobissa

Peekaboo aqua sinivihreät raidat tanssivat tämän hiekkaisen vaalean A-linjaisen bob-leikkauksen meressä!

Hiekkainen blondi ja viileät siniset/vihreät sävyt sopivat parhaiten keltaiseen/persikkaiseen. Vaalean kultaiset hiukset (taso 7) toimivat parhaiten tämän ilmeen kanssa.

Black Weave ja piilotetut orkideat violetit kohokohdat

Black Weave piilotetuilla orkidean violetilla kohokohdilla

Violetit kohokohdat säilyttävät suurimman suosion, koska ne imartelevat jokaista ihon sävyä ja ovat helposti silmille. Viileän ruskean ja lämpimän punaisen/violetin sävyjen vuorovaikutus sopii parhaiten mihin tahansa ihonväriin. Tummat tai keskipitkät ruskeat hiukset (taso 4-7) käyttävät tätä väriä hyvin.

Haluatko DIY peekaboo kohokohtia? Tämä hiusinspiraatio ei ole ylidramaattinen, sen pitäisi olla helppo saavuttaa. Muista vain näyttää koloristiset peekaboo -kohokohdat tummissa hiuksissa, kun vierailet salonissa.

Mustat hiukset ja kupari -peekaboo -kohokohdat

Mustat hiukset ja kupari -peekaboo -kohokohdat

Tässä upeassa peekaboo-kampauksessa säteilevät kuparisen sävyn kohokohdat lisäävät hauskuutta ja hohtoa ennen kuin kaskadataan täydelliseksi ombreksi dip-väriaineella.

Tämän yhdistelmän syvät brunetit ja runsaat kuparisävyt sopivat parhaiten syvään kultaiseen ihoon. Tummat tai keskipitkät ruskeat hiukset (taso 4-7) käyttävät tätä väriä hyvin.