Tealin hiusväri on sekoitus sinisiä ja vihreitä värejä, joista usein käytetään nimitystä merenneito. Ei ole muuta täydellistä aikaa kokeilla hiusväriäsi ja seurata Kylie Jennerin jalanjälkiä kuin tänään. Tarvitset vain luottamusta näyttää persoonallisuutesi ja kanavoida luovuuttasi!

Tämän anime-tyttö-kampauksen kanssa meneminen tekee sinusta erottuvan, joko vain vihjeellä tai tämänvärisillä nauhoilla tai kiinteällä harmaasävyllä harjalla. Riippumatta siitä, mitä hiuksillesi teet-pitkät, lyhyet, suorat tai aaltoilevat-ne ovat aina selfievalmiita tällä maagisella sävyllä!

Luonnollisia meikkisävyjä suositellaan sinivihreillä hiuksilla, jotta vältytään katsomasta ylhäältä. Mitä tulee vaatteisiin ja asusteisiin, merenneito-hiukset näyttävät melko upeilta kaikilla neutraaleilla ja viileän sävyisillä väreillä.

Usko minua, kun sanon, että tuotteet ovat paras ystäväsi, kun omistat tämän sävyn. Ellet ole jo blondi, valkaisua tarvitaan, jotta sinivihreä tulee esiin, ja tämä voi aiheuttaa vahinkoa. Tämänkaltaisten muotivärien tiedetään myös haalistuvan nopeasti.

Ennen seuraavaa hiustapaamista tutustu näihin suosittuihin valokuviin houkuttelevista sinivihreiden hiusten väriideoista.

Mustat hiukset vihreällä sinivihreällä

Mustat hiukset vihreällä sinivihreälläInstagram @kristinadoesmuah

Tuo esiin eloisat ihosi sävyt (ja alavärit) tällä pehmentämällä sinivihreää hiusväriä mustilla hiuksilla. Tämä sinivihreä ombre näyttää melko ärtyneeltä, täydellinen naisille, joilla on vahva persoonallisuus.

Brown ja Teal Ombre

Ruskea ja sinivihreä ombreInstagram @hairartist.elizabeth

Ruskea ja sinivihreä ombre on vähän huoltoa vaativa väri, joka on eloisa ja erottuu ruskeista hiusväreistä. Pyydä stylistiasi käyttämään kiusallista valotekniikkaa, joka kyllästää kaikki päät täydellisesti. Levitä sitten kirkas teal-väriaine esivalaistetuille hiuksille saavuttaaksesi tämän upean elävän hiusvärin.

Siniset ja sinivihreät sateenkaaren hiukset

Siniset ja sinivihreät sateenkaaren hiuksetInstagram @joshuamartell

Siniset ja sinivihreät sateenkaaren hiusvärit ovat rohkeita, kirkkaita ja upeita. Tuoreet sinivihreät sävyt yhdistettynä syvempiin sinisiin sävyihin ovat erittäin hauskoja ja silmiinpistäviä. Vaihtamalla eri sävyjä vaaleiden ja tummansinisten sävyjen välillä se luo upean sateenkaaren vaikutuksen hiuksiin.

Metallinen sinivihreä

Metallinen sinivihreäInstagram @lauren_roma_hanlon

Metallinen sinivihreä tekee hiuksista mielenkiintoisen värisävyn. Tämä vaatii täydellisen valkaisun, jotta tämä väri saadaan oikein. Kokeile värimerkkiä “hullu väri LTD”. Käytä juurille jade -sinisen ja smaragdinvihreän sävyjen sekoitusta, jotta saat kauniin varjon juuren. Käytä keskimmäisissä päissä jade-sinistä, riikinkukon sinistä ja piparminttua kalkkikierroksella.

Peach and Teal

Persikka ja sinivihreäInstagram @taylorrae_hair

Persikka ja sinivihreä saavat aikaan kauniin ja ainutlaatuisen värisulan naisille, jotka haluavat pitää enemmän hauskaa hiuksillaan. Saadaksesi tämän hiusten värisävyn, pyydä värimiestäsi keventämään sinua täysin kiinteänä persikan ja sinivihreän ombre -värillä.

Juurtunut sinivihreä

Juurtunut sinivihreäInstagram @hairbykatierose

Nämä juurtuneet sinivihreät hiukset voivat olla yksi niistä asioista, joita brunette pyytää. Tummat juuret eivät ainoastaan ​​salli teräksen sinivihreän hiusvärin ponnahtamista, vaan ne ovat myös vähän huollettavia väritrendejä. Nämä juuret lisäävät myös hienovaraista syvyyttä ja luovat rikkaan sinivihreämeren ulottuvuuden.

Black and Teal Balayage

Black and Teal BalayageInstagram @masterpiecehair

Mitä jännittävää näissä teal balayage hiusväreissä on? Voit periaatteessa saada saman tyylin, mutta saat hyvin erilaisia ​​tuloksia, kuten tämä musta ja sinivihreä. Se antaa varmasti myös luonnollisten juuriesi kasvaa saumattomasti.

Ulottuvuudet tummat sinivihreät hiukset

Mitat tummat sinivihreät hiuksetInstagram @rubydoo4247

Tämä tummanvihreä hiusväri määrittelee katumuodin. Kouluta heitä melko kovasti tällaisesta syvästä sinivihreästä.

Kun teet DIY-väriä, voit käyttää puolipysyvää hiusvärin Twisted Teal -sävyä.

Tummasta vaaleaan sinivihreä väri

Tummasta vaaleaan sinivihreä sulaaInstagram @sammakko

Tummasta vaaleaan sinivihreä väri on hauska ja elävä väri naisille, jotka haluavat korostaa ulkonäköään.

Kalifornian stylisti Stephany Van Stone käytti ensin keskinkertaista ruskeaa perusväriä, jossa oli babylights, vaalentamaan hiuksia ensin. Sitten lisättiin kirkas sininen sulattamalla vihreäksi ombre -efektiksi.

“Nämä värit ovat paljon huoltoa”, Stone varoittaa. “Liian usein peseminen, kuuma vesi ja huonolaatuiset tuotteet voivat saada nämä värit haalistumaan nopeammin.”

Teal merenneito hiukset

Teal merenneito hiuksetInstagram @the.valkaistu.boho

Nämä tosielämän rannanmuotoiset merenneito-hiukset on luonut väriasiantuntija Samantha Royal Oakista, MI.

“Hiukset ovat käpristyneet boho -tyyliin, joka kestää päiviä, ja väri tietysti kuolee”, hän toteaa. ”Muotivärien suhteen kokeile Arctic Fox Hair Color -väriä. He ovat julmia, vegaanisia ja lahjoittavat kodittomien eläinten auttamiseksi. ”

Tämä sinisen ja sinivihreän yhdistelmä on hämmästyttävä, mutta se vaatii hieman elämäntapamuutosta. Kokeile Pureologya, koska niissä on sisäänrakennettu haalistumista estävä kompleksi, joka toimii täydellisesti. Käytä lämpösuojaa ja mene pidempään pesujen välillä, jotta väri kestää pidempään. Pysy myös kaukana valkoisista lakanoista ja tyynyliinoista. Väri voi levitä tuoreena!

Pastelli Teal

Pastellinvärinen hiusväriInstagram @colorbyloreee_

Pastellisävyiset hiukset ovat voimakas, eloisa sävy vihreän ja sinisen välillä. Se näyttää viileämmältä, joka vastaa vaaleita ja vaaleita ihonvärejä. Olipa aaltoileva tai suora, pitkillä tai lyhyillä aliarvostuksilla-tämä sinivihreiden sävy näyttää jännittävän ja ainutlaatuisen mestariteoksen.

Jos haluat vain kokeilla sitä täysin sitoutumatta siihen, käytä Lime Crimin Unicorn -hiusväriä Sea Witch Real Teal -sävyssä.

Riikinkukon hiusväri vaaleanpunaisella, violetilla ja sinivihreällä

Riikinkukon hiusväri, jossa on violetin ja sinivihreän sävyjäInstagram @hair_by_jessiem

Käyttämällä analogista sinivihreän väriyhdistelmää, kuten näitä vaaleanpunaisia, violetteja ja sinivihreän sävyjä, on todella koottu ulkonäkö, joka ei kyllästy. Tämä riikinkukko, jossa on sinivihreät hiukset, näyttää upealta aaltojen kanssa ja näyttää ainutlaatuisen yhdistelmän tyylikkäitä ja eloisia hiusvärejä.

Teal ja Royal Blue

Teal ja Royal BlueInstagram @ginger.rooots

Varasta esitys ja saa päät kääntymään tällä rauhallisella sinivihreällä sävyllä. Tämän ulottuvuuden sinivihreän hiusvärin keinuttaminen on todella hauska tapa päivittää luonnollinen hiusväri.

Vihertävä sinivihreä

Vihertävä sinivihreäInstagram @__ gabby_11

“Erilaiset valtameren sävyt kerroksissa luovat syvyyttä tähän vihertävän sinivihreään”, sanoo kampaaja Victoria Burnham Billingsistä, MT.

Tämän elinvoimaisen keskikokoisen sinivihreän sävyn ylläpitämiseksi Burnham sanoo, että on olemassa monia tuotteita, jotka menevät sen mukana myös salongin jälkeen.

“Luovilla väreillä on taipumus pestä pois nopeammin kuin luonnolliset värit ja menettää eloisuuttaan. Käytä viileää vettä hiuksiin suihkun aikana. Käytä ei-sulfaattisia shampoita tai väriaineita, kuten Viral. Heillä on tapana pitää nämä sävyt pidempään salonkikäyntien välillä ”, hän selittää.

Lyhyet sinivihreät hiukset

Lyhyet sinivihreät hiuksetInstagram @thejessicacline

Tämä lyhyt sinivihreä on tarkoitettu tytöille, jotka etsivät todellista dramaattista muutosta! Leuan pituisen pilkkeen rohkeus ja sinivihreän sävy täydentävät toisiaan.

Se on trendi, joka näyttää ah-niin paremmalta laajojen aaltojen kanssa. Jotta elinvoimaisuus kestäisi pidempään, valitse sulfaatiton shampoo hiusten pesemiseen.

Kirkas sinivihreä aaltoilevalla kampauksella

Kirkas sinivihreä aaltoilevalla kampauksellaInstagram @al_chabot

Jos jään jumalat eivät ota sinua yhdeksi rojaltistaan, en tiedä minne laittaa kaikki kirkkaus, jonka säteilet tällä kirkkaalla sinivihreällä värillä. Anna tälle upealle sinivihreälle hiusvärille pehmeä aaltoileva kampaus rentoina päivinä.

Tealin kohokohdat tummissa hiuksissa

Tealin kohokohdat tummissa hiuksissaInstagram @justjane1x

Nämä sinivihreät kohokohdat tummissa hiuksissa ovat eläviä kohokohtia luonnollisesti tummille hiuksille. Mittasuurilevyn sävy täydentää joko tyylikästä tai aaltoilevaa kampausta. Tämän tyylin ja värin loi salongin omistaja ja johtava stylisti Jane Ziemer-Hernandez Brooklynista, NY.

“Päivitä ensin kohokohdat”, Ziemer-Hernandez selittää. ”Levitä sitten esiväriaine lämmön poistamiseksi ja lopuksi Pulp Riot-Absinthe and Aquatic. Jos perusvärisi on jo tumma, levitä väri kaikkialle säilyttäen pimeän ja vaalean ulottuvuuden. ”

Tämä väri näyttää hyvältä luonnollisesti tummilla alustoilla. Kun päätät, että tämä tulee olemaan pysyvä tai osittain pysyvä hiusväri, tiedä, että se on melko vähäinen huolto. Päivitä sävy 2 kuukauden välein ja korosta kahdesti vuodessa.

Ziemer-Hernandez suosittelee, että käytät Redken Color Extend Magneticsia, jotta väri säilyy eloisana ja vain shampoona kerran viikossa. “Myös syvät olosuhteet Redken All Soft -syvähoitomaskin kanssa”, hän lisää.

Vihjeitä smaragdinvihreästä sinivihreissä hiuksissa

Vihjeitä smaragdinvihreästä sinivihreissä hiuksissaInstagram @mackpaintedthat

Opal-smaragdinvihreät hiukset, joissa on sinivihreät sävyt, ovat niin aristokraattinen ilme. Pysy leikkisänä ja viljeltyinä sinivihreiden ombre -hiustesi kanssa.

Tealin kohokohdat ruskeisiin hiuksiin

Tealin kohokohdat ruskeissa hiuksissaInstagram @salonshearenvy

Tealin kohokohdat ruskeissa hiuksissa luovat upean yhdistelmän sävyjä, jotka voivat aloittaa trendin! Sen ulottuvuus on todellinen mestariteos, joka toimii niin hyvin paksuissa hiuksissa. Nämä sinivihreät kohokohdat ovat täydellisiä lisäämään elämää tummiin hiuksiin. Luonnolliset brunetit rakastavat sitä epäilemättä!

Vaalean ruskea hiusväri

Vaalean ruskea hiusväriInstagram @yeseniadavis.hair

“Tämä vaalea sinivihreä on hassu ja väri on todella elinvoimainen, mutta samalla pehmeä. Se on rohkea väri, mutta et voi hymyillä katsoessasi sitä ”, toteaa kampaaja Yesenia Davis Whittieristä, Kalifornia.

Vaaleat sinivihreät täydentävät aidosti kaikkea väriä ympäröivää, ihon sävystä huulipunaan! Sinivihreät hiukset ovat ainutlaatuisia ja kiharat antavat tyylin ulottuvuuden.

Davis kannustaa sinua ostamaan parhaat tuotteet haalistumisen estämiseksi. ”Värit suojaava shampoo ja hoitoaine, jotka eivät sisällä sulfaatteja, ehkä kiilto spray tai kiilto pitää sen aina eloisana. Lisäksi shampoota hiukset viileällä vedellä. Kirkkaat värit voivat vaatia paljon huoltoa ”, hän selittää.

Se on prosessi tämän sinivihreän värin saavuttamiseksi, joten ole valmis, jos et ole blondi. Kaiken kaikkiaan se on todella hauska väri saada ja kokea.

Blondi ja Teal

Blondi ja TealInstagram @209stylesbysara

“Nämä vaaleat hiukset, joissa on sinivihreät kohokohdat, on merenneito -blondi”, sanoo stylisti Sara Penfold Modesto, CA. “Sama nauhan sijoitus voidaan tehdä myös muilla väreillä, jotta saat vaalean sävyn ja värin.”

Sinivihreiden kohokohtien sijoittaminen on loistava tapa naisille, jotka ovat tottuneet olemaan vaaleita, kokeilemaan väriä. Kun se haalistuu, se muuttuu pastelliksi noin 3-4 viikossa ja sitten takaisin vaaleaksi noin 6-8 viikossa.

Haalistunut Aqua Teal teräksen harmaalla varjolla

Haalistunut Aqua Teal teräksen harmaalla varjollaInstagram @i.am.m.a.r.l.e.y

Tämä sinivihreä väri on haalistunut sinivihreä, jonka on luonut salonkiomistaja ja kampaaja Marley Jackson Kanadasta.

”Vauvan bluesista ja sinivihreästä lieviin jäisiin valkoisiin sävyihin teräksen harmaa varjon juuri antaa sille syvyyttä ja kontrastia. Tämä antaa vaaleammille väreille mahdollisuuden näyttää lähes hehkuvilta ”, hän toteaa.

Mitä tulee päätöksentekoon siitä, milloin tämäntyyppinen vesivärihiusten väri sopii hyvin ulkonäköön ja elämäntapaan, Jackson sanoo, että perusteellinen kuuleminen on tärkeää.

Jacksonin vinkkejä eloisuuden kestämiseen ovat: “minimaalinen shampoopesu viileällä vedellä ja pesun aikana, jotta varmistat, että käytät ammattimaista väriturvallista shampoota ja hoitoaineita, kuten L’Oréal Professional Enforcer. Tämä tuote sisältää biotiinia ja se on suunniteltu pitämään hiukset vahvoina ja pehmeinä ”, hän selittää.

Lämpösuojan käyttö on myös iso juttu, koska äärimmäinen kuumuus ilman suojakerrosta voi heti vaikuttaa sekä hiusten väriin että eheyteen, kruunusta sinivihreisiin. Siniset hiukset voivat näyttää hyvältä vaalealla, keskisävyisellä tai tummalla iholla.