Henkeäsalpaavilla mitoilla rikastetut tummanruskeat hiukset ja vaaleat kohokohdat ovat lähinnä jumalallista kauneutta! Piristä ruskeat hiuksesi sovittamalla meheviä ruskeaverkkisiä lukkoja makeisiin ja kirkkaisiin hunajan kohokohtiin avataksesi uuden määritelmän ja liikkeen maailmaan hiuksissasi.

Lisäksi vastakkaisten tummien ja vaaleiden sävyjen luoma kontrasti ja säteily kietoutuvat kauniisti säikeisiin! Kun yhdistät vaaleat ja ruskeat hiusvärit, voit vapaasti muotoilla lukkosi haluamallasi tavalla ja silti saada voguish -lopputuloksen.

Hienostunut pääntie, laiska päivän huippusolmu, löysät boho-punokset tai jopa yksinkertaiset ranta-aallot-tämä rikas hiusväriyhdistelmä saa sinut innostumaan leikkimään kampauksesi kanssa päivästä toiseen! Kaikki nämä upeat edut saat ilman liiallista huoltoa ja salonkikäyntejä!

Joten ennen seuraavaa hiustapaamista tutustu näihin valokuviin trendikkäistä tummanruskeista hiuksista, joissa on vaaleita ideoita!

Hopea vaaleat kohokohdat

Tummanruskeat hiukset, joissa on Silver Blonde HighlightsInstagram @kimnguyenhairstudio

Viileät hopeablondit kohokohdat tummanruskeilla hiusväreillä muodostavat ulottuvuuden. Käytä väriaineita saman elinvoiman ja tuhkan sävyn saavuttamiseksi.

Tämä hiusten suuntaus näyttää pehmeän värin. Se näyttää leikkiseltä ja modernilta kuvioitujen aaltojen kanssa. Tällainen jo upea väri on myös helppo muotoilla.

Ruskeat hiukset karamellin kohokohdilla

Ruskeat hiukset karamellin kohokohdillaInstagram @hair_by_nate_

Ruskeat hiukset, joissa on karamellin kohokohtia, ovat luonnollinen, rikas ja lämmin väri naisille, joilla on tummat hiukset. Kultaiset karamelli- ja hunajasävyt antavat ulottuvuuden tummille hiuksille, jotka hajottavat kiinteät syvät ruskeat hiukset. Pyydä stylistiltasi balayage -tyylin kohokohtia, jotka sulautuvat saumattomasti ja kasvavat luonnollisesti.

Vaaleat kohokohdat ruskeissa lyhyissä hiuksissa

Vaaleat kohokohdat ruskeissa lyhyissä hiuksissaInstagram @summerevansstudio

Vaaleat kohokohdat ruskeilla lyhyillä hiuksilla voivat heti lisätä tekstuuria kampaukseesi. Sinun ei tarvitse olla kyllästynyt brunettisi kanssa. Lisää hiuksiin hohtoa tällä rohkealla värillä!

Tummanruskea ja Beach Blonde Balayage

Tummanruskea ja rantablondi balayageInstagram @demetriuspombosalon

Tummanruskea rantablondi balayage saa sinut tuntemaan olosi upeaksi! Jos etsit kontrastia nykyisessä hiusvärissäsi, älä etsi enää. Ruskean ja vaalean ulottuvuus erottuvat täydellisesti.

Ruskeat-vaaleat kaltevat Ombre-hiukset

Ruskean vaaleat kaltevat ombre-hiuksetInstagram @oliveri_parrucchieri

Kokeile ruskean vaalean kaltevaa ombre-hiusväriä, jos haluat kauniin, vähän huoltoa vaativan sävyn. Saumaton siirtyminen ruskeasta blondiin saa ihmiset pakkomielle! Tulet rakastamaan sen tarjoamaa ulottuvuutta riippumatta siitä, onko hiuksesi muotoiltu suoriksi tai käpristyneiksi aalloilla.

Brunette Balayage tummavaaleilla kohokohdilla

Brunette Balayage tummavaaleilla kohokohdillaInstagram @kisha_frenchieandco

Tummat vaaleat kohokohdat tummissa brunette -hiuksissa luovat likaisen, saumattoman balayagen. Tämä balayage -brunette -hiusidea tarjoaa pehmeämmän sekoituksen, joka mahdollistaa luonnollisemman kasvun.

Saavuta tämä väriidea valitsemalla kevytvalot, jotka kirkastavat puolivälissä ja päissä.

Ohut vaaleat kohokohdat

Ohut vaaleat kohokohdatInstagram @brushedwithlove

Valitse ruskeat hiukset ja vaaleat raidat ja hanki tyylikäs tyyli, jonka olet aina halunnut! Luonnolliset hiusten maanvärit toimivat parhaiten muutamalla kohokohdalla.

Ash Blonde Kohokohdat

Ash Blonde KohokohdatInstagram @balayageombre

Tuhkavaaleat kohokohdat tarjoavat keskipitkille tummille hiuksille runsaasti kirkkautta. Tämä hiusväri sisältää vaaleita etukappaleita, jotka kehystävät kasvot pitäen sen säteilevänä.

Todella, eri sävyt ja värit sekoittuvat hyvin yhteen, mikä luo erittäin tyylikkään ulottuvuuden.

Tummanruskeat hiukset ja vaaleat kohokohdat

Tummanruskeat hiukset ja vaaleat kohokohdatInstagram @cristiane_hatsuko

Kauniit ja herkät löysät kiharat minkä tahansa pitkien hiusten kärkiä kohti sekä tumman kastanjanruskean värin vaaleat kohokohdat toimivat niin hyvin yhdessä.

Ruskeat hiukset ja samppanjan vaaleat kohokohdat

Champagne Blonde Highlights tummanruskeisiin hiuksiinInstagram @mrlaithkhatib

Kokeile samppanjablondin kohokohtia pitkillä, aaltoilevilla hiuksilla. Lopputulos? Henkeäsalpaava hiusten trendi, jossa on boho ja elävä tunnelma. Tummanruskeilla juurilla blondi loistaa vielä kirkkaammin.

Platinum Blonden kohokohdat

tummanruskeat hiukset ja platinan vaaleat kohokohdatInstagram @kylieannefritz

Platinan vaaleat kohokohdat luonnollisissa brunetteissa tarjoavat trendin, joka on täynnä tyyliä! Koko hiusten idea on tyylikäs, trendikäs voitto, joka antaa ulottuvuuden keskipitkälle leikkaukselle. Se on todiste siitä, että tummanruskeat hiukset ja vaaleat kohokohdat kulkevat käsi kädessä.

Jos haluat nuorekkaamman ja luonnollisen näköisen reunan, valitse balayage. Se on tekniikka korostamiseksi, jossa vaalennus on maalattu käsin säikeisiin.

Punaiset ja vaaleat kohokohdat

Punaiset ja vaaleat kohokohdatInstagram @thehairbyjess

Punaiset ja vaaleat kohokohdat keskipitkissä tai pitkissä hiuksissa ovat hauskoja ja jännittäviä. Tämä idea antaa hiuksille ulottuvuuden ja elinvoimaisuuden. Se toimii parhaiten luonnollisilla blondeilla.

Jos olet luonnostaan ​​blondi, saat ilmeen lisäämällä punaisia ​​heijastimia vaaleaseen neutraaliin vaaleaan hiusväriisi. Se on myös loistava tapa mennä tummemmaksi talveksi.

Vaaleat vaaleat kohokohdat ja matalat valot

Vaaleat vaaleat kohokohdat ja matalat valotInstagram @southmarksouth

Lisää vaaleita vaaleita kohokohtia ja lowlights tummanruskeisiin hiuksiin ja katso, miten tyylikäs ulottuvuus herää eloon. Sävyt imartelevat naisia ​​neutraaleilla ihon sävyillä.

Kun muotoilet, käytä kiharasauvaa vaivattomille aalloille. Viimeistele ulkonäkö joustavalla hiuslakalla.

Tummanruskeat hiukset ja hienovaraiset vaaleat kohokohdat

Tummanruskeat hiukset ja hienovaraiset vaaleat kohokohdatInstagram @hairbybrookeann

Tummanruskeat hiukset ja hienovaraiset vaaleat kohokohdat? Kyllä kiitos! “Tämä on täydellinen vaihtoehto naisille, jotka haluavat hienovaraisen muutoksen”, sanoo kampaaja Brooke Ann Rushing Chattanoogasta, TN.

“Blondien hienovaraiset popit sopivat täydellisesti pitkien kerrosten ja aaltoilevien aaltojen kanssa”, toteaa Rushing. ”Vauvavalot ja balayage ovat tapa edetä vähemmän huoltoa vaativaan ulkoasuun. Sinun ei tarvitse huolehtia ankarasta 4–6 viikon kasvusta! ”

Rushing sanoo, että tummanruskeille, joilla on osittaiset balayage -hiukset, Rushing sanoo, että merisuola- tai tekstuurisuihke on täydellinen näiden vaaleiden kohokohtien liikuttamiseen. “Kuka tahansa voi rokkia tätä väriä! Voit yleensä mennä kuukausia väripalvelujen välillä tällä ilmeellä ja näyttää silti tuoreelta ”, hän lisää.

Jäisiä vaaleita kohokohtia

Jäisiä vaaleita kohokohtiaInstagram @jenny.c.hair

Jäiset vaaleat kohokohdat, jos niihin on sekoitettu mustia säikeitä, saavat aikaan suuren kontrastin. Haasteena on saavuttaa vaaleampi ja kirkkaampi hiusten väri vaarantamatta hiusten eheyttä. Maksimoidaksesi keveyden, kysy stylistiltasi foilayage.

Tummat hiusvärit ja hunajavaaleat kohokohdat

Tummat hiusvärit ja hunajavaaleat kohokohdatInstagram @innhair

Kuvittele, että käytät näitä hunajan vaaleita kohokohtia tummissa hiuksissa. Jos sinulla on tummanruskeat hiukset, tämä on hieno valinta. Se näyttää jopa herkulliselta paksuilla rinteillä. Tämä hiusväri tekee modernista, leikkisästä viimeistelystä, kun se yhdistetään ranta -aaltoihin.

Mansikan vaaleat kohokohdat

Mansikan vaaleat kohokohdat tummanruskeisiin hiuksiinInstagram @slayedby_meg

Mansikan vaaleat kohokohdat tummanruskeissa hiuksissa ovat aina kiiltävät ja tyylikkäät. Se tekee mahtavasta etsinnästä naisille, joilla on erittäin naisellinen tunnelma.

Viimeistele ulkonäkö aalloilla ja lisää muutama otsatukka flirttailevaan ja moderniin viimeistelyyn. Tällainen hiusväri saa siniset silmät pomppimaan.

Kultaiset vaaleat kohokohdat pitkissä kerroksissa

Kultaiset vaaleat kohokohdat pitkissä kerroksissaInstagram @toritcosmo

Tämä pitkä kerroksinen leikkaus ja väriyhdistelmä on loistava tapa brunetille tuoda blondi elämäänsä! Sen on luonut kampaaja Tori Thimian Simi Valleysta, Kaliforniasta.

“Se lisää brunetille paljon ulottuvuutta olematta täysin blondi”, hän toteaa. “Brunette -asiakkaat pyrkivät myös lisäämään ulkonäköään korostamalla hienovaraista tapaa piilottaa harmaat hiuksensa.”

Jos harkitset näitä kullanruskeita ja vaaleita hiuksia, Thimian kehottaa ajattelemaan, kuinka usein haluat käydä salongissa huoltoa varten. “Joku, joka haluaa käydä vain kahdesti vuodessa, saattaa haluta harkita vähemmän huoltoa vaativaa ulkoasua”, hän selittää.

”Kääntöpuolella, kuten aiemmin mainitsin, kohokohdat ovat loistava tapa brunetille ottaa askel blondin puolelle ilman täydellistä päänmuutosta. Ne auttavat myös piilottamaan harmaat hiukset, joilla kaikki voivat hyvin ”, hän lisää.

Karkeat vaaleat kohokohdat ruskeissa hiuksissa

Karkeat vaaleat kohokohdat ruskeissa hiuksissaInstagram @vicious_pretty

Nämä paksut vaaleat kohokohdat muistuttavat meitä 90-luvun inspiroiduista hiustrendeistä. Ne tuovat esiin määritelmän ja ulottuvuuden tummille ruskeille hiuksille. Sen kontrastinen ulkonäkö luo ainutlaatuisuuden, joka sopii pitkille, suorille tai aaltoileville lukkoille.

Bronden kohokohdat

Bronden kohokohdatInstagram @hairbybreewatts

Nämä bronden kohokohdat näyttävät erittäin kauniilta tummemmissa ruskeissa hiuksissa. Sävyt luovat pehmeän auringon suutellun ulottuvuuden, joka toimii hyvin pitkillä pitkillä haaroilla kesäkaudella. Tällaisen kauneuden saavuttamiseksi valitse nämä brunette balayage kohokohdat. Muotoile se aaltoilla hiusten rakenteen parantamiseksi.

Beige Blonde Kohokohdat

Beige Blonde KohokohdatInstagram @princess.y.salon

Beige vaaleat kohokohdat lisäävät kimallusta tummaan brunetin hiusväriin. Tämä hiusten suuntaus tarjoaa lämpimiä sävyjä.

Se sopii myös naisille, joilla on lämpimämpi iho. Tällainen klassinen vaalea balayage ei ole täydellinen ilman aaltoja. Liike ja äänenvoimakkuus auttavat ulottuvuutta ponnahtamaan.