A hamu szőke haj a szőke árnyalata, amelynek gyökerei sötétebbek és a szürke árnyalatú, hamvas szőke tónust hoz létre. A hamvas szőke a füstös szőke haj hűvösebb árnyalata, amely a legjobban a természetesen szőke vagy világosbarna hajra működik. A hamuszőke színek hűvös tónusúak, összehasonlítva a melegebb tónusokkal, például az aranyszőkével.

A füstös árnyalatok manapság mindig élükön vannak a listákon élénkségük és királyi érzéseik miatt! Ez a divatos színtrend teljesen kötelező a hűvös, ideges lányok számára. Kiválaszthatja a finom és finom frizurákat, hamufényekkel és balayage -el, vagy sötét -világos ombre -val az alkalmi megjelenés érdekében. Mivel egy hamvas szőke árnyalat jobban beleillik a spektrum szürke és hűvösebb oldalába, nagyon jól illik a hűvös bőrszínhez és az élénk szemszínekhez is. De ne aggódjon, hiszen ezt a hajfestéket simább meleg arcszínre is lehet csípni! Egy másik jó dolog ebben a szőke árnyalatban az, hogy a szőke tompább pasztell változata, ami megkönnyíti színének fenntartását. Könnyítse meg ezt a hibátlan tendenciát. Itt vannak képek a hamvas szőke hajszín ötletek legjobb fotóiról!

Hamvas kiemelések a sötétbarna hajra

Ash Blonde HighlightsInstagram @oscar.orellana.hair

Ez egy teljesen dimenziós, tengerparti textúrájú hamu szőke haj árnyalat hamubarna hajon, amely lenyűgözőnek tűnik, ha megérinti a fény. Ezek a hamvas kiemelések gyönyörűek a világos bőrű hölgyeken!

Közepes hamu szőke árnyalat

Közepes hamu szőkeInstagram @myhair_shenanigans

Szeretjük ezt a vállig érő tompa vágott hullámos hajat, piszkos szőke és hamvasbarna árnyalattal és sötét gyökerekkel festve. Hamvas szőke hajfestékkel fontos megőrizni a haj épségét úgy, hogy minden edzés után és otthon is jól kondicionálja. Itt nincs arany tónus.

Barna és hamu szőke kiemelések

Barna és hamu szőke hajszínInstagram @j.beauteartistry

Egy kicsit a bézs-y oldalon-ezek a dimenziós hamvas szőke kiemelések hullámos rétegű hajjal, puha babilámpákkal teljesen tetszenek a szemnek!

Világos hamu szőke haj

Világos hamu szőke hajszínInstagram @gracedoeshair

Karcsú és rendkívül élénk-ez a tömör, világos hamuszőke szőke árnyalat csodálatos munkát végez ezen az egyenes, közepes hosszúságú vágáson, egy kis oldalütéssel. Ez a tökéletesség opció, amely a hűvös és tisztességes arcbőrhöz illik, és kihozza a rózsaszín árnyalatot a bőréből.

Kéttónusú hamu szőke

Kéttónusú hamu szőke hajszínInstagram @designbyjen753

Ez egy divatos frizura a frissen vágott, puha és hullámos fürtökhöz. Ez a hamvas szőke balayage világosabb változata karamellel, amikor a napfény érinti, aláhúzza hullámait és felhívja a figyelmet.

Ezüst hamu szőke sötét gyökerekkel

Ezüst hamu szőke sötét gyökerekkelInstagram @milahair.frankfurt

Sötét barna árnyékgyökerekkel úgy tűnik, mintha szexi, finom hamvas szőke ombre történne ezzel a közepes hosszúságú, kissé hajlított egyenes hajjal. Ezek a hamvas babilámpák szintén segítenek a színek zökkenőmentes átmenetében. Az olyan rövid frizurák, mint a pixie cut, sokkal több textúrát és dimenziót biztosíthatnak, mint valami hasonló.

Napsütésű hamu szőke

Napcsókolt hamu szőke hajszínInstagram @maddie_kirk_hair

Q&A stílus alkotója, Maddie Kirk

Fodrász @ The Hot Seat itt: El Cajon, CA

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a hamu színű haj az egyik kedvencem, sötétbarna hajszínnel. Állandó hamvas szőke és természetes hangot ad a sötétebb gyökerektől a végéig, mégis vannak méretek és textúra. Ez egy közepes hosszúságú textúrrétegekkel, amelyek kiválóan alkalmasak néhány hullám gyors formázására, vagy visszahúzhatók egy kifinomult póniba. Tényleg nem tévedhet.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a hamuszínű hajszín nagyszerű azoknak, akiknek már hamvas alapszínük van a természetes hajukhoz, mézes szőkével, és ez a két világ legjobbja. Szőke leszel maszatos gyökérrel, élt megjelenéssel, így azoknak, akik nem akarják a hajfények nagy karbantartását, ez tökéletes! Körülbelül nagyon puha, szinte úgy tűnik, mintha csak a természetes színe lenne! Ezenkívül a vágás rengeteg sokoldalúságot tartalmaz, így bárki számára nagyszerű. Akár 30 másodperce, akár 30 perce van a hajformázásra, akárhogy is nézhet ki!

Sötét hamu szőke

Sötét hamu szőke hajszínInstagram @hairbysalah

Q&A stílusteremtő, Salah Masry

Colorist @ Hair Creators Dubaiban, Egyesült Arab Emírségekben

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

A zökkenőmentes átmenet a sötét hamvas szőke színárnyalatról a világosra kiterjedt és modern. Valamint a hűvös árnyalatok és a harmonikus hangok pompás hosszú haján.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Mielőtt elvégezné, ellenőrizze a haj állapotát, ha bírja a folyamatot. Kerülje a forró formázó eszközöket a szín fenntartásához, és győződjön meg arról, hogy illeszkedik a bőrszínhez.

Füstös hamu szőke

Füstös hamu szőke hajszínInstagram @hairbybrittanybrianne

Q&A stílus alkotója, Brittany Brianne

Stylist @ Mysekai Hair in Vancouver, BC

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

A legnagyobb dolog ebben a szőke ősz hajban a zökkenőmentes ötvözés ezüstös tónusba, amit nagyon nehéz volt elérni. Ez a kedvenc módom a hullámok készítésére is, mivel a hajnak annyi volumene és teste van, anélkül, hogy a fürtök túl feszesek lennének!

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Hogy őszinte legyek, egy ilyen hamu szín sok karbantartást igényel. A hang elég gyorsan kimosódik, ha nem vigyázunk rá megfelelően. Valakinek, akinek ilyen kinézete van, erős lila sampont kell használnia, és csak háromnaponta vagy kevesebbszer zuhanyozhat. Így a hang hosszabb ideig tart, a színbiztos sampon és balzsam használata is hosszabb élettartamot kölcsönöz a hangnak.

Annak, aki nagyon ragaszkodik az ezüst haj és a hamvas szőke tincsek megtartásához, szeretne elmenni a szalonba, és egyszer vagy kétszer hangot kapni a balayage touchup között. Ellenkező esetben gyönyörű füstös szőke balayage lesz.

Ash Blonde Balayage

Ash Blonde Balayage hajszínInstagram @thersheaddoesmyhair

Q&A stílusteremtő, Ayah Grant

Senior stylist @ Xtophers szalonja, Vancouver, BC

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Hamvas szőke hajszín létrehozásom! A vendégnek volt egy éves balayage -ja, amit én is megcsináltam. Igazán kevert megjelenést akart, amelynek karbantartása nagyon alacsony volt. Azt kérte, hogy a hangja legyen nagyon hűvös, hamuszőke, gyenge fényekkel. Fontos, hogy megőrizze a haj erejét és egészségét, amikor ilyen könnyű lesz, így nagyszerű megjelenés, amely nem terheli túlságosan a tincseket. Imádok szőkéket alkotni, és ez a vendég nagyon elégedett volt az eredménnyel. A legjobb érzés, amikor látod a hálát a vendég arcán!

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Pár különböző technikát párosítottam, hogy megkapjam a szőke keverékét és fényességét, hogy a hamu hűvös hangja ne sötétítse túl. Hátrafésült, közepes szövésű mintákat készítettem, szuper finom babafényeket a fejbőrhöz és kézzel festett végeket. A 7a -ban az Aveda Demi+ világos hamu és az Aveda Men’s Grey keverékével tónusosodtam. A vágás tompa egy hosszúságú, hogy fenntartsa az erőt a kerületen, és csak néhány lágyabb, arckeretes darabot elöl. A szőkék talán szórakoztatóbbak, de a legjobb az alkotásuk!

Ash Blonde Ombre

Hamvas szőke Ombre hajszínInstagram @illdyeforyou

Q&A stílus alkotója, Robyn Sweeney

Színes szakember / menyasszonyi hajspecialista @ The Cove a LightHouse Salon Suites -ban, Westlake Village, CA

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a hamvas szőke ombre hajszín trend megragadja a tekinteted! Olyan drámai és pörgős megjelenése van, mégis a gyökérzet árnyalata az, ami kevésbé tartja karban, mint a régi iskolai fehérítő és hangszín. Ez az ügyfél 3 hónapig elmehet, mielőtt javítást igényel!

A legnagyobb dolog ebben a hajvágásban a sokoldalúság. A kifinomult és sikkestől a fiatalokig és játékosokká válhat másodpercek alatt. A karcsú, üzleti stílusra gondolok, a szórakozásig, feltörni a rozé, felső csomót. A lehetőségek végtelenek!

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a hamu ombre nagyszerű bárki számára, aki változásnak érzi magát. Mindannyian beleesünk abba az útba, ahol a tükörbe nézünk, és olyan unalmasnak érezzük magunkat! Ez a szín visszahozza az életet a megjelenésedbe. Úgy érzem, hogy szinte bárki megteheti a természetes gyökérszín miatt. Ne feledje, hogy minél sötétebb a haja, annál több időre, pénzre és utógondozásra lesz szüksége.

Ha szeretné megőrizni a hamvas tónusokat a találkozók között, érdemes egyszer vagy kétszer bejönni a szalonba egy tonerért. Ez a hajvágás bármilyen arcformára kiváló lehet. A hossza jó helyen van, ahol kiegyensúlyozhatja a hosszú arcot, vagy elvékonyíthatja a teljes arcot. Csak egy középső vagy oldalsó részen múlik, hogy megváltoztassa a megjelenését, és alkalmazkodjon a különböző arcformákhoz. Ez a megjelenés mindenképpen felkelti a figyelmemet!

Ash Blonde Babylights

Ash Blonde BabylightsInstagram @megannnrene

Q&A stílus alkotója, Megan Porter

Fodrász @ Studio 23 itt: Granger, IN

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez egy hamvas bézs szőke, amelyet a balayage és a babylights kombinációjával hoztak létre a dimenzió és a fényesség elérése érdekében! Ha a színszolgáltatásokról van szó, a szőkékre specializálódom, különösen a hamura.

A legnagyobb rész egy személyre szabott festék létrehozása lenne, amely megfelel az ügyfelem bőrtónusának, valamint annak biztosítása, hogy a vágásuk/stílusuk kiegészítse az arcformájukat. Utána szeretek egy lágy, tengerparti hullámot hozzáadni a textúra és a test javításához.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ügyfelem egy természetes 8. szint, és ő ül a székemben, hogy 12-16 hetente frissítsen, mivel természetes szőke. Ennek a világossági szintnek az elérése nem lehetetlen, de mindenképpen hosszú folyamat, és kihívást jelenthet a sötétebb szintek számára. A több foglalkozás segíthet megőrizni a haj integritását, és megtörheti a költségeket, ha az ügyfele költségvetéssel rendelkezik.

Az utógondozás és karbantartás kulcsfontosságú, különösen a hűvösebb szőkéknél, például a hamuszőrnél. Mindig ajánlok egy jó sampont, amely megfelel az ügyfeleim igényeinek, és egy tonizáló sampont, hogy felderítse a hangot a találkozók között.

Szürke és hamu szőke tónusok

Szürke és hamu szőke tónusokInstagram @jamae_w.hair

Q&A stílus megalkotójával, Jamae Wiederholddal

2. szintű fodrász @ Elle Marie hajstúdió Woodinville -ben, WA

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ezt azért nevezem ezüst fóliának, mert a két technikát, a fóliát és a balayage -t kombináltam, hogy elérjem az ezüst szín létrehozásához szükséges könnyedséget. Ez határozottan az egyik legnépszerűbb haj trend. Először is szeretném leszögezni, hogy ez a szőke hajszín több mint 6 hónapig tartott, és a 6-7-es hajszálakkal kezdtem. Fontos, hogy ennek a színnek az elérésekor ne erőltesse túl a hajat, mert ezüst eléréséhez ki kell vennie a hajból az összes pigmentet, ami sebezhetővé teszi őket, kezeléseket és gyakori karbantartást igényel.

Ez a vágás közepes hosszúságú, hosszú, texturált rétegekkel. „Strandhullámú” megjelenésbe göndörödtünk, hogy kiegészítsük a texturált vágást. A fényképhez egy laza fonatot adtam hozzá, hogy teljessé tegyem a tengerparti megjelenést!

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Bár ez a hamvas szőke frizura nagyon keresett, sok idővel, pénzzel és karbantartással jár. Az ezüstök 99% -a nem egy találkozón jön létre (ha azt mondják, hogy ez egy találkozón lehetséges, keressen másik stylistot, mert a haja veszélybe kerülhet). Lassan, de biztosan ezüst vagy platina színű modell! A találkozók a hajadtól függően 3-5 órát is igénybe vehetnek, és akár 200-500 dollárba is kerülhetnek, plusz az otthoni termékek, hogy a hajad remek formában maradjon. Javaslom ügyfelemnek, hogy ezt a színt vigye haza egy ibolyaszínű samponhoz, gyógyító vagy javító balzsamhoz, nem hagyható balzsamhoz és hővédőhöz, ha naponta melegíti.

Stylistként mindig elmagyarázom a hajápolást és a karbantartást, valamint az árat a szolgáltatás megkezdése előtt. Fontos, hogy neveljük vendégeinket, várják tőlünk, hogy megfelelő hajat adjunk nekik, és bár lehet, hogy ez az, amit eredetileg akartak, végül nem nekik való.

Platina hamu szőke

Platina hamu szőke hajszínInstagram @kyndastudioll

Q&Egy stílusteremtő, Kynda Busz

Redken művész / tulajdonos @ Studio ll Hair Designers and Day Spa, Aberdeen, WA

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Amit szeretek ebben a technikában, az a lágyság, amit a durva növekedési körvonalnak ad. A Redken’s Shades eq -t az 1 -es zónára alkalmaztam, és a 2 -es és 3 -as zóna különböző részeire összemosódva lágy, kevert megjelenést kaptam. Feldolgozás után samponozással a Redken Color Extend Blondage sampont használtam, amely hamvas platina szőke színt húzott le és a haj többi részén keresztül, hogy kiegyenlítse az összes sárgaréz színt.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Hallgassa meg stylistját az otthoni ápolási rendszerről, és kapcsolja le a fűtött készülékeket. Csak a Redken -t és a Pureology -t ajánlom. Ez a platinaszőke haj minden hajtípusra alkalmas, és a színe csak az Ön különleges megjelenéséhez igazítható.

Ashy Champagne Blonde Bob

Hamvas pezsgő szőke hajszínInstagram @mama_bear_balayage

Q&A stílus alkotója, Whitney Carroll

Fodrász @ Em szalon és gyógyfürdő Salemben, OR

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez egy irizáló gyöngyhamu szőke babilámpa, maszatos gyökérrel és stílusos textúrájú tengerparti hullámokkal. A legjobban szeretem ezt a bob hajvágást és színt az ezüst gyöngyfesték, amelyet ehhez a csodálatos hajszín trendhez használtunk.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

A lila sampon elengedhetetlen ahhoz, hogy a szín ne legyen túl sárga, valamint hővédő. Ezenkívül használjon száraz textúrájú spray -t a stílushoz, hogy megkapja a tengerparti hullám fürtjeit. Kedvencem Kenra.

Ha sötét haja van, ez a hamuszőke frizura intenzív folyamat lesz, amely több munkamenetet vesz igénybe, és meglehetősen költséges lehet. A karbantartás is elég intenzív lehet. A kinövés szép. Azonban 4-6 hetente tonerfrissítésre van szüksége, hogy megőrizze a hamu hamvas színét. Minél sötétebb a hajad, annál karbantartóbb és nehezebb lesz. Az életmód valóban attól függ, hogy milyen gyakran hajlandó költeni a haj karbantartására, és mennyit hajlandó befektetni.