A halványlila hajszín a lila tompa árnyalata, amely általában szürke vagy hamu színnel keveredik. Ez a modern, mókás halványlila árnyalat nemrég mindenki hírfolyamán jelenik meg, és szó szerint festeni kell!

Egy ilyen elbűvölő szín nem lenne olyan varázslatos az általa megkövetelt kiterjedt színezési folyamat nélkül. Mivel ez természetellenes, az elővilágítás az első lépés, és ez károsíthatja a szálakat, ha nem megfelelően vigyáznak rájuk.

Itt jön szóba az otthoni karbantartás-a színbiztos, hővédő és hidratáló termékek elengedhetetlenek, ha tovább akarja tartani ezt az árnyalatot és egészséges a sörénye.

De higgy nekem, amikor azt mondom, hogy a lila frizurák komolyan megéri! Ha meggyőzőbbre van szüksége, nézze meg, hogy Kelly Osbourne, Nicole Richie, Katy Perry és Ellie Goulding mennyire vonzóak.!

Mielőtt a következő hajajánlatra találkozik, nézze meg ezt a naprakész, világos lila hajszín fotógyűjteményt!

Sötét vagy világos lila ombre haj

Sötét vagy világos lila Ombre hajInstagram @__lighten__up

Ezzel az ombre ötlettel tűnjön úgy, mintha a világosabb lila árnyalat elkerülhetetlenül csöpögne a sötétlila hajgyökerekre! Kérjen színezőjétől sötét -halványlila ombre hajszínt, ha változtatást szeretne. Ez egy lenyűgöző frissítés a sötét hajú nők számára.

Világos piros lila balayage

Világos piros lila balayageInstagram @azraa_beauty

Menj bátran egy világos piros lila balayage -el. A rózsaszín és ibolya többféle árnyalatával vörös-lila színű balayage vagy állandó hajszínekkel jön létre a természetesebb megjelenés érdekében, vagy divatos színekkel a merész, élénk tapintás érdekében. Kérdezze meg stylistjától, hogy mely szulfátmentes és színbiztos termékeket javasolják, hogy ibolya fényes és tartós maradjon.

Világos lila haj platina kiemeléssel

Világos lila haj, platina kiemelésselInstagram @jadebyida

Próbálja ki a világos lila hajat platina színnel, ha fel szeretné emelni szőke árnyalatát. Létfontosságú tudni, hogy a világos lila pasztell árnyalatú. A hajmosási rutintól függően gyorsan elhalványul. Tartsa fenn a pasztell ibolya árnyalatát festő samponnal vagy balzsammal, mint például a Morroccanoil’s Color depitting Mask in Lilac.

Ezüst haj, lila csíkokkal

Ezüst haj, lila csíkokkalInstagram @lisa.loves.hair

Az ezüst haj lila csíkokkal kiválóan alkalmas a természetben született 6 -os és annál magasabb szintre. Kulcsfontosságú, hogy konzultáljon stylistjával, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a világos lila hajszínek megfelelnek -e az Ön számára, miközben ellenőrzi a haj integritását. Javasolt reális célok kitűzése, hogy mennyi ideig tart ez a megjelenés. Ez általában nagy karbantartást igénylő színszolgáltatást és több szalonfolyamatot igényel a kívánt színárnyalat eléréséhez.

Világos szilva lila barna haj

Világos szilva lila barna hajInstagram @missconnoway

A világos szilva lila barna haj világos és élénk hajszín, amely szórakoztató változást kölcsönöz a barnáknak. A mély szilva lila kiemelések és a lágyabb ibolya tónusok nagyszerű hangot adnak a sötét haj tónusának elszíneződéséhez. Ezek a szőlőlila árnyalatok elképesztően jól néznek ki a tisztességesebb bőrszínnel szemben.

Világos bordó lila

Világos bordó lilaInstagram @xcellenthairsquare

A világos bordó lila egy egyedülálló hajszín, amely mindenki bámulja az ibolya fürtjeit. Ezek a meleg lila és vörös tónusok lenyűgözően néznek ki a sötétebb bőrszíneken, és lehetővé teszik a sötét hajú nők számára, hogy kísérletezzenek a haj világosabb árnyalatával. Az ibolya és bordó árnyalat kontrasztot kölcsönöz, és jobban feldobja a hajszínt, megújult ragyogó ragyogást biztosítva.

Világos rózsaszín és lila haj

Világos rózsaszín és lila hajInstagram @_mymyhair

A világos rózsaszín és lila haj szórakoztató módja a pasztell ombre hajszín kipróbálásának. A füstös pasztell lila árnyalatok és barackos rózsaszín árnyalatok olvasztásával naplementét kölcsönöz a hajszínnek. A hűvös lila jeges tónusok világos meleg, rózsaszín rózsaszín tónusokba keveredve többtónusú hajszínt hoznak létre, amely szórakoztató és friss.

Világoskék és lila haj kiemelések

Világoskék és lila hajszínInstagram @jsmithbeauty_

A világoskék és lila hajfények a hűvös pasztell tónusok tökéletes kombinációi, amelyek vattacukor -hangulatot kölcsönöznek a hajnak. A mélyebb kék csíkok pasztell lila és jeges kék tónusokkal összefonódva sokrétű színt adnak, ami nagyon egyedi és szórakoztató. Az élénk kék és lila tónusok kiemeléséhez lapos vasalóval adjon hozzá laza hullámokat, amelyek megmutatják ezt a funky hajszínt.

Világosszürke és lila balayage

Világosszürke és lila balayageInstagram @mojkahair

Lila és platina haj lágy keveréke, amire szükséged van ahhoz, hogy ezt a gyönyörű világos lila árnyalatot kapd! A tónusok garantáltan extra izgalmat kölcsönöznek a természetes hajnak.

Ezüst Világos Lila sötét gyökerekkel

Ezüst Világos Lila sötét gyökerekkelInstagram @mojkahair

A lágyan göndör haj lenyűgöző megjelenést garantál, különösen a hosszú, világos lila, sötét gyökerű hajadon. Ez nagyszerű jel arra, hogy meg kell változtatnia az állandó hajszínét.

Világos hamu lila

Világos hamu lilaInstagram @maidencolor

Csak két dolog mehet le, ha megpróbáljuk ezt a hamvas lila hajat. Az első, hogy végül teljesen kopott leszel. A másik az, hogy kiemelkedik és trendbeállító lesz ennek a tomboló világosabb lila hajszínnek!

Világosszürke lila balayage

Világosszürke lila balayageInstagram @theglamteamnj_dina

Stormy azt mondja, szeretné visszahozni hangulatos, pompás lila tincseit! Ezek hízelgő világos lila balayage árnyalatok sötétebb hajra a hűvös tónusú lány számára.

Light Purple Balayage

Light Purple BalayageInstagram @hairbyapes

Cukor, fűszer és minden szép – A varázslat, ami ebben a lila halványlila balayage -ben van, mindenki a helyén van! Ez a különleges színtrend sötét gyökerekkel rendelkezik, így a fekete hajú hölgyek ringathatják.

Barna haj világos lila fényekkel

Barna haj világos lila fényekkelInstagram @hairbykarwho

Minél mélyebbre néz, annál érdekesebbé válik – Fogja meg a barna haj finom lila fényeit!

Szőke haj világos lila fényekkel

Szőke haj világos lila fényekkelInstagram @hairbyowlz

Halvány színeket láttam ebben a szőke hajban, világos lila fényekkel! Olyan ez, mint az ünneplés parádéja, ami csak egy hajszálnyira van. Fesse le gyökerező szőke haját lila színűre, és legyen tanúja ugyanazon gyönyörű dimenziónak.

Világos lila hajszín

Világos lila hajszínInstagram @kyleemariehair

Egy csipetnyi halványlila abban a platinaszőkeben úgy tűnik, megteszi a trükköt, hogy pompás árnyalatú lila hajat készítsen.

Poros lila

Poros lilaInstagram @cutcolordesign

A poros lila a pasztell szín hűvös árnyalata, amely hideg és meleg bőrszíneken is működik. A kaliforniai stylist, Diane Escobar színolvadási technikával készítette.

„A pasztell színek gyorsan elhalványulnak” – mondja Escobar. „Tehát megfelelő kezelésekre van szükség. A haj mosásához és formázásához elengedhetetlen a szalonminőségű termékek használata. Ide tartozik a Viral Pastel Lavender Color Wash és a Brazil Bond builder színápoló sampon és kondicionáló. ”

Fordított lila ombre

Fordított lila ombreInstagram @joyahairdesign

A fordított lila ombre élénk hajszín, amely garantáltan felkelti a figyelmet. Joya Smith stylist, San Diego, CA olyan szórakoztató színeket készít, mint ez.

Smith hangsúlyozza, hogy az élénk hangok elkötelezettek, és nem olcsó megtartani őket. „Gyakrabban kell megőriznie a színt a szalonban, miközben professzionális termékeket használ otthon. Az élénk, közvetlen festékek gyorsan elhalványulnak, ezért azok a legalkalmasabbak, akik hetente 1-2 alkalommal mosnak hajat ”-magyarázza Smith.

Világos, fémes lila haj

Világos, fémes lila hajInstagram @sheartale

Ez a világos fémes lila hasonló a platina típusához, mint egy ezüst lila. „Jeges platina, aminek szinte irizáló pasztelllila hajszíne van. Amikor mozog és különböző megvilágításokban, lila, ezüst, fehér és majdnem kék árnyalatú pattanásokat lát ” – mondta a stílus megalkotója, Megan Campbell, Las Vegas.

Ezt a hajfestéket pasztell tónusnak tekintik. Campbell kijelenti: „bármikor olyan lágy pasztell árnyalatokkal van dolgunk, mint ezüst, pirosító, lila, babakék vagy akár menta, hogy csak néhányat említsünk, félig állandó hangról beszélünk. Vagyis az ápolástól függően csak néhány mosástól néhány hétig tarthat. ”

Campbell figyelmeztet, hogy ez a pasztell hajszín nem olcsó. Kezdetben minél világosabb a haj, annál könnyebb lesz felemelni. Bármi, ami sötétebb, mint egy sötét szőke, nagyon hosszú napra számíthat a szalonban, vagy több látogatásra is, hogy elérje ezt a szőke szintet, és ne veszélyeztesse a haj kutikuláját..

A világos lila periwinkle árnyalata

A világos lila periwinkle árnyalataInstagram @livforcolor

Ez egy világos, rózsaszín szín, amelynek végén enyhe kék tónusok találhatók, Olivia Esenbock kaliforniai kozmetikus által..

Ez a halványlila hajfesték nem mindenkinek való. A haj töredezése és ezek a lágy, fémes ezüst tónusok veszélyesek lehetnek a haj egészségére, különösen a természetesen sötét és/vagy göndör hajú nők számára. Esenbock azt javasolja: „Használjon gyengéd színbiztos termékeket és ezüst kondicionálót a haj tónusának fenntartásához, valamint hővédőt és rendszeres mély kondicionáló vagy maszk típusú kezeléseket.”

A selyem párnahuzat nagyszerű dolog a feldolgozott hajhoz is. Nem a mindennapi lófarokfajta lányoknak való, mivel törést okozhat ezeknek a finom lilás ezüst hajnak.

Világos lila Ametiszt

Világos lila AmetisztInstagram @lucypalmerhair

Ez a világos lila ametiszt a világosabb ibolya árnyalat spektrumában szerepel, amelyet borotva vágással kombinálnak. „Adjon hozzá pasztell lila színt, hogy valóban életre keltse és lágyítsa a széleit” – javasolja Lucy Palmer, a stílus alkotója a dohai QA -ból.

Hányan fontolgattátok, hogy lila színbe merültek? Ha igen, akkor csak tudja, hogy a halványlila hatalmas árnyalatai a legtöbben fognak szolgálni, akár szőke vagy, akár csak ezt a lila árnyalatot szeretné, vagy még akkor is, ha a sötétebb, éles oldalát szeretné irányítani..

Palmer rámutat: „Keresse meg a tökéletes termékkombinációt a textúra és a meghatározás hozzáadásához, de a ragyogáshoz is. Rendkívül fontos, hogy rendszeresen látogasson el stylistjához, hogy megóvja és megőrizze ezt a színt. Mint minden szín, ez is fakó lehet, ezért adjon extra fényt a tónusának, hogy erőteljes fényt adjon! ”

Világos lila lila

Világos lila lilaInstagram @dotson_k

Ez egy világos lila-lila balayage, amelyet egy hosszú, fordított bob vágáson készítenek, sok textúrával és mozgással, Katelyn Dotson, Kansas City stylistja készítette. A tónus dimenziója természetellenes, pasztell színt kölcsönöz az élő balayage érzésnek.

Ezeknek az élénk szálaknak a fenntartása Dotson szerint időben és pénzben egyaránt befektetés. Bár az általános megjelenés pasztelllila balayage érzést kelt, a folyamat sokkal más. Dotson szerint: „ez a szolgáltatás 8 órát, 500 dollárt vett igénybe, és otthoni karbantartási termékeket igényel, hogy a haj egészséges és fényes maradjon.”

Az ilyen világos lila hajszín szépsége, hogy nem kell karbantartani. Az ibolya gyönyörűen elhalványul, és simítja a bőrtónust és a szemszínt. Amikor egy ilyen színre gondol, használjon inspirációként egy képet, és bízzon abban, hogy stylistja rendelkezik képzettséggel és képességgel a legjobb árnyalatok és tónusok kiválasztásához..

Fémes világoskék és lila

Fémes világoskék és lilaInstagram @beautybytrexo

Ez egy kék és lila fémes színű olvadék, amely a Pulp Riot különböző levendula és ezüst árnyalatait használja. A floridai Theresa Lanno stylist tervezte: „A két szín ötvözi és kiegészíti egymást, és jeges megjelenést kölcsönöz. A sötétlila hajszínt a gyökereknél helyezik el az árnyékhatás érdekében is. ”

„A színolvadékok néznek ki a legjobban egy kis hullám és textúra mellett, ezért fejezze be a levenduladarabokat hajsütővassal és textúra spray -vel” – mondja Lanno.

Lanno tippjei alapján az első dolog, amit figyelembe kell venni, ha ezt a lila árnyalatú keveréket szeretné, a haja egészsége és az, hogy mennyire lehet szőke. Elmagyarázza: „A hajadnak platinának kell lennie, hogy ezüst levendula hajszínt kapjon.”

Lanno hozzáteszi, hogy ha világos lila hajról van szó, kerülje a medencéket és az óceánokat, és győződjön meg arról, hogy stylistja Olaplex -et használ, hogy haja erős maradjon. Az otthoni ápoláshoz kaphat egy színezett Olaplex #3 kezelést, hogy frissen tartsa a színét a találkozók között. Használjon alacsony hőfokot a forró szerszámokon is.

Világos pasztell lila

Világos pasztell lilaInstagram @sugarskullsbysarah

Ez a világos pasztell lila a lágy lilák spektrumában szerepel. Ahogy a szín elhalványul, tonizálja a hajat, majd visszatér a gyönyörű szőke. „Ennek a hátuljában van egy kis rejtett szivárvány is” – mondja a stílus alkotója, a kanadai Sarah Thiele, leírva ezt a hajszínt.

A pasztell színek nagy karbantartást igényelnek. Thiele megemlíti: „ezeket nem könnyű elérni, hacsak nem vagy már tiszta platinaszőke, és nincs túl hosszú élettartamuk – gondolj 10 mosásra. Ha hideg vízben mos, hetente vagy ritkábban mosson, és professzionális termékeket használ, akkor egy ideig élvezheti őket. ”

Világos levendula lila

Világos levendula lila hajszínInstagram @seolahair

Vegyünk egy világos levendula lila színt. Ez a lágy, de élénk pasztell ibolya szín beleolvad a tompa finom pasztellrózsaszínbe, és olyan színt hoz létre, amely feltűnő, de édes és finom.

Ez a lila színű haj a legjobb, ha természetesen szőke haja van! Ez egy színpaletta lenne azoknak a nőknek, akik szeretik az önkifejezést és a nőies megjelenést.

Világos lila a rövid hajra

Világos lila a rövid hajraInstagram @hairbysamstahl

Ezt a világos lila színű rövid hajat halványsárgára halványították egy közepes barna színből, és Schwarzkopf Professional pasztell lila árnyalatokkal festették. A chicagói Samantha Stahl a fodrász e drágakő mögött.

Ez a halványlila haj nagy gondozást igényel. Stahl azt tanácsolja: „4-6 hetente kell a szalonban lenned, hogy világosabb legyen a hajad és megőrizd a haj tónusát. A 4-6 hét során olyan termékeket vásárolhat, amelyek letétbe kerülnek, mint például az Overtone és a KeraColor kondicionáló, amelyek segítenek megőrizni a pasztell árnyalatot. Ezenkívül a halványlila elhalványulása nagyszerű lesz, és helyesen csinálva csodálatos fehér szőke lesz. ”

Világosbarna és lila balayage

Világosbarna és lila balayageInstagram @karácsonyi

Íme egy világosbarna és lila színű balayage, amely a haj fényes és merész lila változatát mutatja be, amelyet Candice Ayers, Kaliforniai stylist készített.

„A korábbi balayage -t felhasználva könnyen átváltja a hajat egy élénk, ugyanakkor lágy színűvé. Ne féljen szőke haját a következő szintre emelni a színek és dimenziók hozzáadásával ” – mondja Ayers.

„Azt is fontolja meg, hogy hajlandó -e megváltoztatni a sampon rutinját. Kérdezd meg magadtól, hogy elmehetsz -e még néhány napot a mosások között. Minimalizálja a meleget formázáskor, és használjon hűvösebb vizet mosáskor, hogy meghosszabbítsa az élénk színeket. A színes lerakódású sampon a legjobb az élénk karbantartáshoz. Kérdezd meg, mire számíthatsz az elhalványulás miatt ” – teszi hozzá Ayers.

Nagyon világos lila

Nagyon világos lilaInstagram @beautybyrue

Ez a nagyon világos lila frizura nagyon szórakoztató. „Nagyon nagy átalakulás volt! A lila különböző árnyalatai egymásba olvadtak. A divat színe nagyon testreszabható dolog ” – mondja a Massachusetts -i stílusteremtő, Ruth Perlman.

A pasztell divat árnyalatait fontoló nőknek, mint ez a lila árnyalat, tudniuk kell, hogy sok karbantartást igényelhet. Gondoskodnia kell arról, hogy a stylistja először eléggé világos legyen a haja ahhoz, hogy a lila szín a hangszínhez igazodjon!

Perlman azt mondja, hogy mindig mossa le a haját hideg vízzel, mivel ez lezárja a haj kutikuláját, és lehetővé teszi, hogy a divatos szín tovább tartson. A száraz sampon is a legjobb barátod lesz. Általában nem minden nap akar mosni hajat, de különösen akkor, ha divatos színeket szeretne megőrizni.