A sötét vörösesbarna haj a vörösek gazdagabb és mélyebb rokona, és inkább a barnák felé hajlik, mint a narancs és a vörös meleg színe. Ez a hírességek és stylistok egyik legkeresettebb hajszíntrendje, mivel természetesen zamatosnak tűnik, miközben extra kontrasztot nyújt az arcvonásoknak és ragyogást kölcsönöz az arcbőrnek.

Ezek a vörös hajszín ötletek nagyszerűek azoknak a nőknek, akik világos barna hajszínnel rendelkeznek, és drámai változást keresnek. A sötétbarna színű szín másik vonzó karaktere, hogy játszik a fénnyel, hogy különböző életszínűségben jelenjen meg – a mahagóni és a csokoládé, a tégla és a rozsdás szín között.

Ez a ragyogó árnyalat feltűnően feltüzel! Ha hízelgő változtatásra vágyik fénytelen barna vagy fekete haján, ha vöröses árnyalatokat ad hozzá, akkor biztosan javítja a frizura intenzitását. Hagyja magát elcsábítani ezekkel a szexi és szuper sokoldalú gesztenyebarna hajszín ötletekkel.

A következő hajkinevezés előtt nézze meg ezeket a divatos sötétbarna színű hajszíneket!

Göndör, sötétbarna hajszín alacsony fényerő mellett

Göndör, sötétbarna hajszín alacsony fényerő mellettInstagram @mykaelaliuhair

Ez a göndör, sötétbarna színű hajszín alacsony fényerő mellett biztosan visszaadja a tincseket. A méret megfelel a fürtök mozgásának. Ez a trend semleges és mélyebb vörös tónusával ideális a sötétebb arcbőrű nők számára.

Auburn hajszín afroamerikai nőknek

Barnás hajszín az afroamerikai nőkönInstagram @chicmoihair

A gesztenyebarna hajszín az afro-amerikai nők számára könnyen módosítható, hogy megfeleljen a bőrszínnek. A bordó, cseresznye és sötétbarna színű árnyalatok általában népszerűbbek a sötétebb bőrszínű lányok körében. Ezek a színek a legjobban kiegészítik a bőrt, és fantasztikusan néznek ki.

Sötét lila alapú bordó vörösesbarna haj

Sötétlila alapú bordó gesztenyebarna hajInstagram @davina.d.hair

Sötétlila alapú bordó gesztenyebarna haj a hajszín, ha szórakoztató hajszínváltást szeretne. A mély bortónusok elnyelik a fényt, fényesek és élénkek. Kérje meg stylistját, hogy készítsen a hajára szabott formulát, amely egyesíti a vörös és az ibolya tónusokat. Ez viszont gyönyörű, sötétbarna színű merlot árnyalatot hoz létre.

Barna haj Auburn kiemeléssel

Barna haj, gesztenyebarna színnelInstagram @kimstylesme

A barna haj, gesztenyebarna kiemeléssel lehet az, amire szüksége van a hajszín színezéséhez. A sötét vörösesbarna haj meleg tónusokat árul el, amelyek hibátlanul illeszkednek a természetes barnákhoz. Kérje meg stylistját, hogy fesse le a balayage fénypontjait, és használjon meleg barna réz hajfestéket. Ezáltal a hajszalagok mélybarna színűek lesznek. Használjon göndörítő pálcát rendetlen hullámok hozzáadásához, amelyek hatására a gesztenyebarna színárnyalatok még jobban ragyognak.

Sötétbarna, gesztenyebarna málna haj

Sötétbarna, gesztenyebarna málna hajInstagram @beauty_by_burgess

Ez a vörösök merész, mégis édes unokatestvére, és ez az egyik legkeresettebb sötétbarna vörösesbarna hajszín ebben a szezonban. Ez a gesztenyebarna árnyalat ideális hullámos és texturált hajra zamatos puha eredmény érdekében.

Sötét gesztenyebarna hajszín Carmel kiemeléssel

Sötét gesztenyebarna hajszín Carmel kiemelésselInstagram @hairby_morganhall

Lépjen be az ősz szellemébe ezzel a vörösesbarna és narancs finom keverékével, amely kiegészíti a tengerparti hullámokat és a texturált hajat. A sötét vörösesbarna hajszín nagyon sokoldalú, ezért válasszon egy mély narancssárga vörösesbarna színű ha lehet. Ha olyan lány vagy, aki vidám és elegáns árnyalatot szeretne hozzáadni a hajadhoz, ez egy elegáns lehetőség!

Sötét gesztenye mézes fényekkel

Sötét gesztenyebarna mézzelInstagram @emmalockhair

Ez a sötét gesztenyebarna mézzel kiemelve biztosítja a haj kellő fényességét. Szeretnél világos lenni anélkül, hogy szőkét kérnél? Ez a válasz. Ha világosbarna színű hajszínről sötétre vált, akkor jól megy, ha kiemelésről van szó. Ezek a mézes kiemelések túl sötétek lehetnek, ezért inkább gesztenyebarna hajat válasszon, szőke kiemeléssel.

Közepes hosszúságú, sötét gyömbérrel + gesztenyebarna színnel

Közepes hosszúságú, sötét gyömbérrel + gesztenyebarna színnelInstagram @v8snipnstyle

A közepes hosszúságú, sötét gyömbér gesztenyebarna árnyalatokkal teltebb megjelenésű hajat hoz létre. A hajvágás, amelynek végei érintik a kulcscsontot, finom és vékony hajszíneket eredményez. A gyömbér és a gesztenyebarna színárnyalatok keveréke minden bizonnyal természetesnek tűnik a tisztességes és halvány bőrszínű hölgyeknél.

Mély Auburn

Mélybarna hajszínInstagram @_beautybytay143

Élvezze a mély barna színű hajszínt, amely zamatos hatást kölcsönöz a hajnak. Ez a sötét, gesztenyebarna árnyalat élesnek tűnik, és a legjobban hízelkedik a világos bőrnek. Sokkal jobban működik vastag fürtökkel bármilyen típusú hajvágásnál.

Sötét Auburn szőke fényekkel

Sötét Auburn szőke fényekkelInstagram @poshstudiony

Ez a sötét gesztenyebarna szőke fényekkel egyenesen forró! Mélyvörös és meleg szőke árnyalatok keveréke. Az eredmény lenyűgöző dimenziót hoz létre, textúrát adva minden hajvágáshoz. Ezek a sötét hajú szőke kiemelések alkalmassá teszik ezt a trendet bármilyen bőrszínre.

Sötét bronz Auburn

Sötét bronz gesztenyebarna hajszínInstagram @e.hair.design15

Ez a sötét bronz gesztenyebarna haj természetes színezékkel rendelkezik. „Válasszon olyan stílust, amely megmutatja a színt az egyszerű formázás egyszerűségével” – mondja Erin H. Hedin stylist és menyasszonyi szakember, Boynton Beach, FL.

“Ez a sötét gesztenyebarna árnyalat azoknak a nőknek szól, akik naprakész és friss megjelenésű színt akarnak” – jegyzi meg Hedin. „Stílus kerek ecsettel és szérummal & simító balzsam. Ezután használjon száraz olajpermetet. ”

Sötét Auburn Balayage

Sötét Auburn BalayageInstagram @ohlucyy

Nem tűnik káprázatosnak ez a sötétbarna színű balayage? Ennek a hajnak a mérete, ha lágy hullámokkal párosul, meglepő.

A réz vibrálása jól illeszkedik a haj mélységéhez, gazdag és zamatos, mélybarna színű narancsszínű hajat hozva létre. A réz gyönyörű fényt és mozgást kölcsönöz a haj textúrájának, ha a napfény is érinti.

Sötét vörösesbarna, gesztenyebarna haj

Félkövér vörösesbarna, gesztenyebarna hajInstagram @bianca_godden_hair

Ez a vámpíros árnyalatú mély csokoládé, vörösesbarna színnel, a legszexisebb lehetőség, amit párosíthat kacér fürtjeivel. A gesztenyebarna haj olyan stílus, amelyet bárki könnyen lehúzhat.

Sötét gesztenye + gesztenye

Gesztenye barna, barna színű haj árnyalataInstagram @elysiansalon.b

A gesztenye barna, gesztenyebarna haj árnyékának lehúzása szórakoztató módja a természetes barna hajfények fényességének. A gesztenye és a gesztenyebarna balayage fűszerezi a klasszikus hosszú, fekete hajat.

Ha ezt a gesztenye hajat laza fürtökkel formázza, növeli a dimenziót. A gesztenye hajfesték bármilyen tónusa meghatározza a sötétbarna szemeket, és feldobja őket.

Sötét haj sötét Auburn kiemeléssel

Sötét haj sötét Auburn kiemelésselInstagram @style.by.rae

Frissítse a sötét hajat sötétbarna színű kiemeléssel, hogy megtörje lapos és fakó színét. Néhány kiemelés hozzáadása kiegészíti a sötét hajat, lágy dimenziót és textúrát kínál. A fürtök hozzáadnak egy kis fűszert, ami nem árthat ennek a fekete gesztenyebarna hajnak.

Sötét réz Auburn

Sötét réz AuburnInstagram @kristina_colors_

Párosítson divatot egy sötét réz vörösesbarna színű hullámokkal. Az egész megjelenés lágysága teszi olyan nőivé és elegánssá. Ez a sötétbarna színű hajszín a legjobb a legélénkebb állapotában. Annak érdekében, hogy fényes és ragyogó maradjon, használjon sampont, mint a Joico Color Infuse Red.

Sötét gesztenyebarna rövid hajra

Sötét gesztenyebarna rövid hajraInstagram @melissak.hair

Ezt a dús, gesztenyebarna textúrájú bobot, rézsel a rövid hajon, Melissa Konishi fodrász készítette, a Liberty Lake -ből, WA.

„Ennek a színnek a zökkenőmentesen világosabb rézdarabjai vannak elolvadva a mélyebb tónusokkal” – jegyzi meg Konishi. “A balayage finom dimenziója kiemeli a vágást, és fényt hoz az arcába.”

Ez a vörösbarna haj rézfényekkel a buli életére szól! Vörös tónusokkal fogod elfordítani a fejed, mert egyedülállóak a szőke és a barna tengerben. Még a legkonzervatívabb munkáltató sem nevezné ezt a balayaged vöröset szakszerűtlennek vagy természetellenesnek, de megtartja az élénkebb piros árnyalatok minden mulatságát és szagát. A vörös és a gesztenyebarna különös gondosságot igényel.

Konishi azt mondja, hogy menjen el a szalonba, hogy fényes legyen a javítások között, hogy megőrizze a vibrálást. “Használjon száraz sampont is, hogy meghosszabbítsa a mosások közötti időt” – teszi hozzá.

Természetes sötétbarnafa

Természetes sötétbarnafaInstagram @ashley.m.stylist

„Ennek a gazdag, sötétbarna színű hajszínnek a legszebb része a mély barna színű alapszín, finom fahéjas balayage fényekkel. Ha hozzáadja a tengerparti hullámokat, ez valóban megmutatja a dimenziót, és egyedülálló alkalmi megjelenést kölcsönöz az ősznek ” – mondja Ashley McGinn független stylist, Fort Collins, CO.

Ez a gazdag vöröses szín tökéletes egy barna számára, aki változásra vágyik, de nem akar hangos pirosat vagy a tipikus vörös ibolya színt. A piros tónusok eléggé felpattannak, és megkapja a keresett változást, de elnémul, így professzionális környezetben is viselhető, és a bőrszínek széles skálájához illik.

A vörösek általában nagyobb karbantartást igényelnek, mivel gyorsan elhalványulnak, ezért McGinn elmondja, hogy fontos a szulfátmentes színbiztos sampon és balzsam használata. „Emellett győződjön meg arról, hogy a formázóeszközök hőmérséklete lecsökkent, hogy meghosszabbítsa e természetes barna színű hajszín élettartamát” – teszi hozzá.

Sötétvörös Auburn

Sötétvörös AuburnInstagram @ashleahairandnails

A sötétvörös gesztenyebarna mélyebb tónusú, így a haj egészségesnek tűnik. Jól jöhet akár egyenes, hullámos, vagy göndör zárakkal. Néhány alacsony fényszóróval és kiemeléssel a lágy dimenzió életre kel.

A sötét hajszín legtöbbször nem tűnik fényesnek a nap alatt. Így a stylistok azt tanácsolják, hogy ragyogó spray -t vagy olajat használjon az egész nap tartó fényesség érdekében.

Sötét Auburn sötét gyökerekkel

Sötét Auburn sötét gyökerekkelInstagram @christinesbeautybar

A sötét gesztenyebarna árnyalata sötét gyökerekkel dimenziós, hízelgő, és nagyszerű trendformáló. Mit nem szeretni? A finom rétegek hozzáadása bölcs döntés. A rétegek könnyed mozgást és részletesebb hajvéget biztosítanak a hajnak. Remekül hangsúlyozzák azokat a gesztenyebarna csíkokat is.

Sötét vagy világos Auburn Ombre

Sötét -világos Auburn OmbreInstagram @elisethehairnerd

Vájjon sötét -világos gesztenyebarna ombre haj trendbe, és érje el ezt a fenomenális színolvadási hatást. Az eredmény lágyabbnak és hibátlannak tűnik, ha a haj vastag és hullámos. Ügyeljen arra, hogy hosszabb ideig tartsa a hajat, hogy jobban lássa a barna színű olvadást.

Dark Auburn és Mahogany Balayage

Dark Auburn és Mahogany BalayageInstagram @friseurweberundweber

Sötét gesztenyebarna és mahagóni balayage -vel, amely élénknek és elbűvölőnek tűnik! Gazdagabb és mélyebb alapja van, mint a végeinek, így az eredmény természetesebbnek tűnik. A karbantartás érdekében a fények fényesebb megjelenést kölcsönözhetnek az ilyen mahagóni és gesztenyebarna vörös hajszíneknek.

Sötét Auburn karamell kiemeléssel

Sötét Auburn karamell kiemelésselInstagram @hairbyjessicacoley

Le, hogy sötét gránátot viseljen karamell fényekkel, hogy megfűszerezze a haját? A hangszínek kombinációja nem túl hangos, mégis elegendő ahhoz, hogy ragyogást adjon a sötét tincseknek. A méret növelése és lágyabb élének biztosítása érdekében mindig hullámokkal formázza.

Ez a sötét gesztenyebarna karamell fényekkel a végső csokoládé aranyszínű haj! Jessica Coley, Suffolk, VA fodrász készítette.

„Azoknak a nőknek, akik ilyen mély színt szeretnének, meg kell találniuk egy nekik megfelelő stylistot” – mondja Coley. “Rendszeresen konzultáljon arról, hogy mit szeretne és hogyan érheti el.”

Ami a termékeket illeti, Coley azt mondja, hogy próbálja ki az R+Co -t! „Nagyon sokféle termékük van mindenkinek. Mindenkinek szüksége van egy kis nedvességre a hajban, ezért próbálja ki az R+Co vízesést a közepétől a végéig. Próbálja ki az R+Co One -t hővédő előkészítő spray -ként, mivel ez segít a haj porozitásának csökkentésében is. ”