A hamvasbarna haj a barna haj modern változata, amely hideg szürke tónusokkal keveredik. Néha gombabarna hajnak nevezik ezt a többdimenziós árnyalatot, mert nem túl durva, különösen a hűvös és közepes arcbőrön, hűvös árnyalatokkal. Egyes árnyalatok házi hajfestékkel is előállíthatók.

Friss, füstös barna megjelenést hozhat létre selymes és sima balayage-el, teljes festési munkával, ombre-vel, néhány finom kiemeléssel vagy akár csak a haja hegyével.

A világos, közepes és sötét hamubarna árnyalatok közül ez az elegáns szín mindig elképesztő mélységet és dimenziót kölcsönöz a hajnak.

Tippek a hamvas barna hajhoz

  • Ha természetesen sötét haja van, akkor valószínűleg először fehérítővel kell világosítania. Ez egy vagy két extra színező munkamenetet is igénybe vehet.
  • Ha természetesen világosabb a haja, akkor egyetlen festési munkamenetnek kell lennie.
  • Böngésszen az alábbi galériában, hogy eldöntse, melyik színstílust szeretné-balayage, ombre, kiemelések, mártófesték stb..
  • Fontolja meg a balayage megszerzését az alacsony karbantartási igényű, természetes megjelenés érdekében.
  • Fektessen be egy jó színmegőrző samponba, hogy megőrizze a hamu barna színét. Kérjen javaslatokat színezőjétől/stylistjától.
  • Mindig mossa le a haját hideg vízzel, hogy a színe még tovább tartson.

Unod már, hogy mindenhol szőke haj ötleteket látsz? Mielőtt a következő hajajánlatot kapná, szerezze be ezt a hűvös árnyalatot, ha először megnézi ezeket a népszerű fotókat a hamvasbarna hajszín ötletekről!

Ashy Brown

Hamvasbarna hajszín ötletInstagram @coloredbyphuong

Ez a hamvasbarna szín nagyon füstös és nagyon hordható, tökéletesen illik a meleg bőrszínű hölgyekhez. Először egyenletesen világosítania kell a haját, majd a színe sötétebb barna árnyalatot kell olvasztania.

Az otthoni karbantartás fontos a haj egészségének megőrzéséhez, például mély kondicionáló kezelések, megfelelő professzionális samponok, a hajmosások heti két alkalomra korlátozása, valamint hővédő/nem hagyható termékek használata a maximális egészséges megjelenés érdekében.

Ash Brown + Ash Blonde Balayage

Ash Brown + Ash Blonde BalayageInstagram @sukana1

Fejben vagyunk ezzel a gyönyörűen elkészített lobbal babilámpákkal és hamu bronde -val. Ennek füstös barna ombre van, és ez az egyik elegáns módja annak, hogy frissítse klasszikus barna megjelenését! Az otthoni hajfesték megkaphatja ezt a csodálatos színt, de egy színész varázslatot hoz létre. Ha a füstös árnyalatot néhány szőkével kombináljuk, természetesen mindenképpen ringatni fog.

Ezüst hamu barna 70 év feletti nőknek

Ezüst hamubarna 70 év feletti nőknekInstagram @the_wildwood_collective

Fontolja meg az ezüst hamubarnát a 70 év feletti nők számára, ha természetes szürke színét szeretné keverni, ahelyett, hogy befedné. Ez a kevés karbantartást igénylő hajszínt úgy érheti el, ha hamvasbarna mélyfényeket ad hozzá. Tartsa szép és hűvös ezüstöt, ha lila sampont használ a látogatások között.

Hamvasbarna haj lágy lila tónusokkal

Hamvasbarna haj lágy lila árnyalatokkalInstagram @ln__hair

A hamu barna hajszín lágy lila tónusokkal nagyszerű módja annak, hogy a barnák jéghideg, hűvös árnyalatokkal játszhassanak. A barnák szórakozhatnak a színükkel, ha hozzáadnak néhány hűvös, hamvas kiemelést, lágy lila árnyalatokkal. Kérje meg stylistját, hogy teás fénytechnikát használjon, ha ezeket a hamuszürke színeket hozzáadja a hajához, hogy zökkenőmentesen kinőjön.

Lila hamu barna hajszín

Lila hamu barna hajszínInstagram @liekuang

A lila hamu barna hajszín elegáns, lágy hajszín. A meleg lila árnyalatok hűvös hamvas árnyalatokkal kombinálva sokrétű dimenziót kölcsönöznek a hajnak. A barna haj pasztelllila árnyalatai tükrözik a fényt, és fényességet kölcsönöznek a barna színnek. Kérje meg stylistjától a balayage színszolgáltatást levendula, rózsaszín és hamvas árnyalatokkal, hogy barna hajának dimenzióját és puhaságát adja. Tedd színpompássá, ha kipróbálsz egy klasszikus, bob hajvágást, amellyel meghatározhatod új hajszínedet.

Hamvas szőke haj 50 év feletti nőknek

Hamvas szőke haj 50 év feletti nőknekInstagram @haja.by.stephanie__

Az 50 év feletti nők hamuszőke haja tökéletes a már őszülő nőknek. Ha több bors van a hajadban, adj hozzá néhány kiemelést, hogy szőkebbek legyél, és tónusozj hamvas szőke festékkel.

Hamvasbarna-szürke 60 év feletti nőknek

Hamvas barna-szürke 60 év feletti nőknekInstagram @stephatthehairco

Az hamvas barna-szürke szín az 50 év feletti nők számára nagyszerű lehet, ha már őszül, és a természetes 6-os és magasabb szintje van. Amikor a természetes szín kezd kinőni, akkor a határvonal kevésbé lesz látható. A hamu segít lehűteni a meleget, ami nemkívánatos lehet, ha elszürkül, és azt szeretné, hogy összeolvadjon.

Ash Brown Ombre

Ash Brown OmbreInstagram @madebysirly

A sötét gyökerek finoman keverednek a nagyon világos hamubarna árnyalattal és a szaggatott végekkel, hidegrázást okoznak nekünk! Egy ilyen balayage, mint ez a hamvasbarna haj, sötét gyökerekkel, ideális bármilyen hajtípusra, ha van némi hossza.

Hamvasbarna haj kiemeléssel

Hamvasbarna haj kiemelésselInstagram @hair_by_oliviadulev

Ezek a hullámos stílusú és hamuszínű színek lehetővé teszik, hogy mindkét világból a legjobbat kapja, mély barna alapjaival és zamatos babilámpáival! Stílus hibátlan hullámokkal a hangsúlyosabb és dimenzionálisabb hatás érdekében a sötét hamu barna hajszínhez.

Ezüstös hamu barna

Ezüstös hamu barnaInstagram @mystylist_cadence

Íme egy másik szép hamvasbarna ombre ötlet azoknak a lányoknak, akik stílusos, mégis kevés karbantartást igénylő frizurát szeretnének! Adjon hozzá néhány tengerparti hullámot, hogy teljes mértékben kihasználja ennek az árnyéknak a szélsőségességét. Az ezüstbarna haj egyedi elemet kölcsönöz minden frizurának, de unalmasnak tűnhet, ha nem helyesen csinálják.

Ash Brown Balayage

Ash Brown BalayageInstagram @demirae_theyoungamerican

Itt az ideje, hogy hamvasbarna balayage -vel vagy ezzel a pompás füstös hamubarna ombre babylights -nal kezdjük a trendet! Figyelje meg, hogy a színek zökkenőmentesen halványulnak a sötéttől a mokkáig a tompa barna színig. Függetlenül attól, hogy a haja egyenes vagy göndör, ez biztosan gyönyörű lesz.

Hamvas csokoládébarna

Hamvas csokoládébarnaInstagram @szexi04

Világosítsa fel klasszikus sötétbarna haját egy ilyen barna balayage -szal. Jazz barna alapját és közepes hosszúságú, hullámos sörényét, ha hamu csokoládébarna élénk árnyalattal fest. Ez a szín tökéletes a sötét bőrtónushoz.

Ash Brown a rövid haj alávágásán

Ash Brown a rövid haj alávágásánInstagram @aryavarji

Míg mindenki más a hosszú haj mellett dönt, miért nem fedezi fel ezt az alulvágott pixie trendet, amely egy szép hamu, füstös árnyalattal párosul, hogy tökéletes foxy megjelenést hozzon létre? Ez a lágy szín a rövid hajvágásban csinosnak tűnik, le fogsz vágni! Formálja ezt a hamvas barna hajat textúrájával, hogy kiemelje a rétegeket és a finom hamvasbarna dimenziót.

Szürke-barna Balayage

Szürke-barna BalayageInstagram @angelat_hairart

Ezek a kontrasztos és dimenziós szürkebarna balayage babylights szuper elképesztőek a tengerparti hullámokon! Ezt a dimenziós hamvasbarna árnyalatot megingatni egy egyszerű ötlet arra, hogyan frissíthet és adhat életet sötét, természetes színű sörényének.

Világos hamu barna

Világos hamu barnaInstagram @queenb_hairpdx

Íme egy szép, világos hamu barna haj, amely feldobja elbűvölő stílusát. Ennek az árnyalatnak a fényessége minden bizonnyal életet ad a hosszú, hullámos hajnak. Az egyenletesen csillogó és simább krémes hamubarna kivitel érdekében vigyen fel olajat a szálakra.

Hamvas szürke-barna

Hamvas szürke-barnaInstagram @findmybeau_t

Nagyon megszállottjaink vagyunk ennek a népszerű gombás ezüst hajnak! A lágy hullámok esése tökéletesen kiemeli a dimenziót. Próbálja ki ezt a hamvas szürke-barna színt, és amikor meglátja az előtte és utána fotókat, még jobban beleszeret a hajába!

Közepes hamu barna

Közepes hamu barnaInstagram @ajielzar

Ki mondja, hogy csak a fekete árnyalat adhat teljesebb megjelenést? Ez a közepesen hamvasbarna szín növeli a fürtök tömörségét. A szín megfelelő mennyiségű élénkséget biztosít a nap alatt. Lágy, de terjedelmes hullámokkal is jól működik. Kérje meg stylistjától a fodrászatot, amely túlmutat a vállán, hogy maximalizálja a tincsei mozgását.

Ash Brown kiemelések

Ash Brown kiemelésekInstagram @kimnguyenstudio

Ki ne szeretné, hogy ezek a lenyűgöző hamvasbarna fénypontok a közepes hosszúságú karikáján legyenek? Ez a mokka szín karbantartást nem igénylő megjelenést és természetes felületet biztosít. A hamubarna haj fénypontjai a napfény hatására csillognak a legjobban. A lágy és finom hullámokkal a végein lendületesnek és készen állsz egy éjszakára!

Arckeretező hamu szőke csíkok idősebb nőknek

Arckeretes hamu szőke csíkok idősebb nőknekInstagram @colorqueensalon

Az idősebb nők arcát keretező hamuszőke csíkok modern és merészebb megjelenést kölcsönöznek. Ezek is nagyon jól kiemelik az arcvonásokat.

A hawaii Ali Nahoopii stylist megalkotta ezt a lenyűgöző hajszínt. “Ez a stílus jó azoknak a nőknek, akik szeretnék feldobni a korábbi unalmas fénypontokat” – mondja Nahoopii. – Ez az hamvas hang tíz hetente is karbantartást igényel.

Hűvösebb hamvas hangok

Hűvösebb hamvas hangokInstagram @szexi

Ezt a közepes hamvasbarna vagy gombabarna hajat hideg tónusokkal Nikki Nga La stylist készítette a Garden Grove -ból, Kalifornia.

„A legnagyobb dolog ebben a színben az, ha olyan ügyfeleknek adjuk, akik szeretik a természetes megjelenésű, kevés karbantartást igénylő hajat, miközben hosszú rétegeket adnak hozzá, és frissítik ezeket a töredezett hajszálakat, hogy simábbá és ragyogóbbá tegyék a színt”-magyarázza Nga La.

“Ha a nő meg akarja változtatni természetes hajszínét, mert túl meleg, túl hideg vagy túl sima, akkor ez a közepesen szürke barna szín az egyik legtermészetesebb megjelenési módja”-teszi hozzá..

Gomba barna

Gomba barnaInstagram @hairbyhannahwatson

Ez az elegáns gombabarna nem a sötét hamubarna haj tipikus árnyalata. Az ilyen hajszín trendeknek hamvas kinézetű élük van, amely fényes, hűvösebb tónusot kölcsönöz a sörényének. Támogassa közepes hosszúságú szeletét tengerparti hullámokkal az extra textúra és mozgás érdekében.