Mint egy pezsgő pezsgő, egy pezsgő szőke a hajszínezés azoknak a nőknek, akik fényesek és ízlésesek akarnak lenni. Ez a népszerű szőke haj árnyalat aranyszőke árnyalatból áll, rózsás aláfestéssel.

Ha rózsaszín pirul benne, semmiképpen sem borítja fel a szőkeséget, így tökéletes keverék. A sápadt bőrű nőknek a legjobb, de szinte minden bőrszínre testre szabható.

A pezsgős szőke árnyalat kiválasztása nagy gondosságot és karbantartást igényel. „Győződjön meg róla, hogy tudja, megengedheti magának és az ajánlott karbantartást” – mondja Attie Beck, egy fodrász, Springfield, MO.

„A hajápolás jó hajápolási termékek használatát jelenti, és megvédi őket a klórtól és a naptól” – mondja Beck. “Végezzen rendszeres hajvágást, mivel a szőke árnyalatok szárazabbak lesznek a szokásosnál, és több karbantartást igényelnek, hogy egészségesek maradjanak.”

Beck javasolja a Hairstory’s New Wash használatát. Elmagyarázza: „ez egy olyan tisztító/kondicionáló a hajra, amely nem tartalmaz szulfátokat/mosószereket. A hajból sem húzza ki a festéket, így tovább tartja a színt. ”

A következő hajszín találkozás előtt nézze meg ezeket a népszerű fotókat pezsgő szőke hajszín ötletekről.

Dimenziós pezsgő szőke

Dimenziós pezsgő szőke hajInstagram @jennaleecorteshair

A dimenziós pezsgő szőke árnyalatok ideálisak a sűrű hajhoz. A tónusok, a mélység és a méret kombinációja megtöri a vastagságot, és megakadályozza, hogy a haj lapos legyen. Az élesebb befejezés érdekében formázza a tincseket puha fürtökkel.

Világos pezsgő szőke színű

Világos pezsgő szőke színűInstagram @elixierph

Az élénk pezsgő szőke szín a tökéletes szín az őszre. Ez egy semleges hang, amely nem túl meleg és nem hamvas. Rózsaszín árnyalatával ragyogó módja annak, hogy felderítse a napfénytől mentes bőrt és felmelegítse az általános megjelenést.

Platina pezsgő szőke

Platina pezsgő szőkeInstagram @hairbystephaniecrane

A platina pezsgőszőke a világos, jeges és sima szőkék egyenletes kombinációja. A platinaszőke általában a hűvösebb arcbőrön néz ki a legjobban. A platinaszőke extra karbantartást igényel, mivel a növekedési vonal meglehetősen gyorsan megjelenik.

Champagne Blonde Highlights

Pezsgő szőke kiemeliInstagram @artbyjoe_

A pezsgő szőke kiemelések árnyékgyökérrel természetes fényt és könnyű karbantartást tesznek lehetővé. A pezsgő fénypontjai lágyak és vajasak. Ha dimenzióra vágyik, kérje meg stylistjától, hogy adjon hozzá fényesebb darabokat, hogy hozzáadja a keresett pompás popot!

Sötétebb pezsgő szőke

Sötétebb pezsgős szőkeInstagram @rebekahstricker

Egy sötétebb pezsgős szőke gyönyörűen keveredik néhány világosabb darabbal, hogy dimenziót hozzon létre. A pezsgős szőke tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik finom, természetesebb változást szeretnének a nadrágjukon.

Rózsa arany pezsgő szőke

Rózsa arany pezsgő szőkeInstagram @wellanordic

A rózsaarany pezsgős szőke az Ön színe, ha új, klassz szőkeséget keres! A hangja melegsége felderíti a hajszínt, egészséges ragyogást kínálva. Amikor stylistjával beszél erről a színről, feltétlenül hozzon be képeket, vagy kérje meg a hajszínminták megtekintését, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Ön és stylistja ugyanazon az oldalon van ezzel az árnyalattal.

Pezsgő szőke alacsony fényszóróval

Pezsgő szőke haj alacsony fényszóróvalInstagram @skultsweden

Kérje meg stylistjától a pezsgős szőkeséget alacsony fényszóróval, hogy lágy, dimenziós hajszínt hozzon létre. Homokos árnyalatot ad a gyökérterületnek, így nem igényel karbantartást. Ez a szőke haj a legjobb az egyenes vagy hullámos hajú nők számára.

Pezsgő szőke barna hajra

Pezsgő szőke barna hajraInstagram @chelsalana_beauty

A barna hajú pezsgő szőke tippek elegáns, finom dimenziót hoznak létre. Az eredmény természetes, napsütéses színnek tűnik. Egy ilyen hajszín tökéletes a vastag hajú nők számára. Ez a dimenzió segít abban, hogy a haj egészségesebb legyen.

Pezsgő árnyékgyökerekkel

Pezsgő szőke haj árnyékgyökerekkelInstagram @silasthestylist

Fessen egy árnyalatú pezsgőt árnyékgyökerekkel a hajra az alacsony karbantartási igényű szőke szín érdekében. Így megy könnyedén, miközben megspórol néhány szalonlátogatást. Az árnyékgyökerek is megőrzik a pezsgő szőke árnyalatának sugárzását.

Sötét pezsgő szőke

Sötét pezsgős szőke hajInstagram @cyndiegrenier_styliste

A sötét pezsgős szőke meleg és hideg tónusokkal rendelkezik, amelyek elegendő fényt biztosítanak a barna haj felderítéséhez. A sötét gyökereknek köszönhetően ez a gyönyörű balayage könnyen kinőhető.

Blush Champagne Blonde

Blush pezsgő szőke hajInstagram @maryannebech.hair

Próbálj meg pirosító pezsgős szőke ruhát viselni, hosszú hajvágással. A pasztellrózsaszín aláfestés elegánsnak tűnik a fakó bőrszínű hölgyeken. Ez a pezsgő szőke hajfesték aranyos, egyenes stílusú, és elbűvölő, ha hullámos.

Pezsgő szőke sötétbarna hajra

Pezsgő szőke sötétbarna hajraInstagram @un.rooted

A pezsgő szőke fröccsenés sötétbarna hajra az egyik módja annak, hogy felderüljön a barna haj. Az árnyalatok kombinációja meleg dimenziót kölcsönöz, tökéletes a meleg bőrtónusú hölgyek számára is.

Pezsgő fénypontok a szőke hajra

Pezsgő fénypontok a szőke hajraInstagram @beautymarkbylo

A szőke haj pezsgőfényei finom dimenziót hoznak létre. Nézze meg a mélység és a fényesség tökéletes egyensúlyát. A színt a legtöbb hölgy számára alkalmassá teszi. Ez a szőke haj trend a vékony, finom hajat is vastagabbá teheti.

Világos pezsgő szőke haj

Világos pezsgő szőke hajszínInstagram @crhairdressing

A világos pezsgőszőke árnyalat ragyogóbb, hűvösebb tónust kölcsönöz a hajnak. Hűvös arcbőrrel és rózsaszín aláfestéssel hízeleg a nőknek. Az ilyen szín elhalványulhat és sárgaréz színűvé válhat. Lila sampon használatával kerülje el a fáradtságot.

Rózsaszín pezsgő szőke haj

Rózsaszín pezsgő szőke hajInstagram @hairbyelisajohanna

A rózsaszín pezsgős szőke haj nagyon lányos hangulatot áraszt. Az árnyék egyenes hajra hat enyhe hullámokkal. Romantikus megjelenést érhet el, ha fonott félfelvarrással formázza.

👉 További ötletek a rózsaszín hajszínhez.

Pezsgő szőke kiemeléssel

Pezsgő szőke kiemelésselInstagram @morethanhairr

A pezsgős szőke kiválasztása kiemeléssel elegáns módja a dimenziós szín elérésének. Viselje hullámokkal vagy anélkül.

Champagne Blonde Ombre

Champagne Blonde OmbreInstagram @channiebrownehair

Párosítson egy pezsgős szőke ombre -t hosszú, göndör hajjal, hogy lássa, hogyan kombinálódnak a hangok. Ez a hajszín a legjobb választás a természetes barnákhoz. A gyökerektől a koronáig terjedő szálak sötétebbek a könnyebb kinövés érdekében. A középhosszúságot hullámokkal formázza, hogy kiemelje a szőke árnyalatot.

Champagne Blonde Balayage

Champagne Blonde BalayageInstagram @cut_colour_style

Menjen egy pezsgő szőke balayage -ra, hogy felderítse a hajszálakat. Az árnyalat élénk, ami lágyságot kölcsönöz a hajnak. Ez az ötlet pompás módja annak, hogy felfrissítsük a régi, kinőtt balayage-t.

Pezsgő szőke hajszín

Pezsgő szőke hajszínInstagram @kristindonkervoort

A pezsgő szőke hajszínek mind a meleg, mind a hideg arcbőrön működnek. Ennek eléréséhez az alacsony fényszórók és a babylights alapvető szerepet játszanak. Kérjen árnyékgyökereket, így a középhosszúság és a vége világosabb lesz.

Ashy Champagne Blonde

Ashy Champagne BlondeInstagram @hazai

A hamvas pezsgős szőke életet ad a ráncoknak, ami egészségesebb hatású is. Ezt különösen Bryley Lougher, a cardiffi, Egyesült Királyság színésze készítette.

Elmagyarázza: „Ez a pezsgőszőke árnyalat egy globális világosító szolgáltatás (fejbőr fehérítő) használatával jött létre. A pezsgő szőke csíkok nagy karbantartást igényelnek. A színt 4-5 hetente kell elvégezni professzionális otthoni ápolási kezelésekkel és termékekkel. A termikus formázást minimálisra kell csökkenteni a haj állapotának megőrzése érdekében. ”

Ez a pezsgő szőke szín különösen alkalmas a rózsaszín árnyalatú, világos bőrre. Az olajbogyó bőrszínéhez adjon hozzá árnyékgyökeret, vagy válassza a babylights -ot.