Joten olet tavannut elämäsi rakkauden ja nyt valmistaudut viettämään loppuelämäsi hänen kanssaan. On niin paljon asioita, jotka on tehtävä! Sinun täytyy miettiä vieraslistaa, häiden teemaa, kaunis hääpuku ja kampauksesi. Tietenkin on käsiteltävä monia muita yksityiskohtia, mutta tämän fantastisen päivän kampauksen valitseminen saa sinut tuntemaan olosi siunatuksi tai hieman hämmentyneeksi valinnastasi riippuen. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy viettää vähän aikaa etsimällä juuri oikeaa kampausta elämäsi tärkeimmälle päivälle. Kun sinulla on lyhyet hiukset, ihmiset yleensä ajattelevat, että ei ole paljon, jonka kanssa voit työskennellä. Kaikki riippuu kuitenkin mielikuvituksestasi ja tyylistäsi. Lisäksi sinulla on oltava inspiraation lähde. Joten katso ja valitse kampaus sinulle!

Lyhyt blondi Bob

Kun se tulee kaunis ulkonäkö, bob on yksi sopivimmista vaihtoehdoista. Ottaa vaaleat hiukset joka leikataan tällä tavalla, saa sinut näyttämään kauniilta, hauraalta ja valmiina aloittamaan elämäsi yhdessä.

Lyhyt blondi Bob

Lyhyet aaltoilevat hiukset

Riippumatta siitä, onko sinulla suorat tai aaltoilevat hiukset, jos tiedät kuinka muotoilla hiukan aaltoilevaksi ja käyttää oikeita lisävarusteita, sinun ei tarvitse huolehtia vaikutelman tekemisestä. Näytät upealta!

Lyhyet aaltoilevat hiukset

Lyhyt poninhäntä

Jos haluat varmistaa, että kaikki katsovat kasvojasi ja näkevät kuinka onnellinen olet, sinun on muotoiltava hiuksesi kauniiksi poninhäntäksi. Verho näyttää upealta!

Lyhyt poninhäntä

Lyhyt Pixie Cut

Tämä on tietysti upea häät, koska se saa kaikki keskittymään morsiamen kauniisiin piirteisiin ja onnelliseen hymyyn. Tarvitset vain joitakin kohokohtia ja suuren hymyn ja olet valmis!

Lyhyt Pixie Cut

Lyhyet upeat kiharat

Aaltoilevat hiukset ja huntu yhdessä näyttävät yksinkertaisesti mahtavilta. Esität vintage -ilmeen, joka saa kaikki katsomaan sinua aina. Hanki tämä vintage -ilme ikimuistoiselle hääpäivälle!

Lyhyet upeat kiharat

Lyhyt punainen Pixie

Punaiset hiukset, vaalea iho, klassinen meikki ja kauniit kukat hiuksissa saavat mallin näyttämään pian morsiamelta, joka on valmis aloittamaan kokonaan uuden luvun elämässään. Hanki tämä ilme ja aloita oma tarinasi!

Lyhyt punainen Pixie

Lyhyet tyylikkäät hiukset

Parasta tässä tyylissä on sen yksinkertaisuus. Sinun ei tarvitse mennä ylhäältä houkutellaksesi kaikkien silmiä. Voit olla yksinkertainen, tyylikäs ja halutessasi paljastaa suorat ja lyhyet hiukset yhdessä upean verhon kanssa.

Lyhyet tyylikkäät hiukset

Lyhyt sotkuinen Pixie

Upea asia tässä pixie on yhdistelmä punaiset hiukset hieman sotkuinen kampaus. Sinun ei tarvitse käyttää liikaa lisävarusteita. Kauniilla ja yksinkertaisilla asusteilla ja ulkonäölläsi morsiamena tulet olemaan loistava!

Lyhyt sotkuinen Pixie

Lyhyt piikkinen ilme

Sinun ei tarvitse valita huonon tai hyvän tytön ulkonäköä. Voit tehdä yhdistelmän joitain kesytettyjä piikkejä kauniilla kukilla ja pyyhkäistä kaikki vieraasi ja miehesi pois jaloiltaan.

Lyhyt piikkinen ilme

Puhdas lyhyt Bob

Tämä on ehdottomasti sellainen ilme, joka saa jokaisen huoneessa olevan naisen olemaan kateellinen. Se on tyylikäs, kaunis ja varmasti täydellinen valinta morsiamelle, joka haluaa olla vain upea tänä erityisenä elämänpäivänä.

Puhdas lyhyt Bob

Lyhyt klassinen ilme

Tämä on etsiä onnellinen pian morsian. Tarvitset vain kammata hiukset toiselta puolelta, mukaan lukien hapsut, ja varmista, että käytät vain vähän tuotetta. Tällä tavalla näytät hyvältä kaikissa hääkuvissa.

Lyhyt klassinen ilme

Lyhyet kiharat hiukset

Kiharat ja suorat otsatukka on yhdistelmä, joka tekee jokaisesta verhosta tai lisävarusteesta, jota käytät tuntemaan olosi oikeaksi. Joten jos valitset tämän kampauksen, sinun ei tarvitse huolehtia täydellisestä tuotteesta, jolla voit käyttää sitä.

Lyhyet kiharat hiukset

Suoraan söpö Bob

Jos hiuksesi eivät ole pitkät, mutta eivät myöskään niin lyhyet, voit valita pidemmän version bobista, joka on muotoiltu siten, että se saa sinut näyttämään ja tuntumaan fantastiselta. Suorista hiukset ja valitse upea huntu!

Suoraan söpö Bob

Erittäin lyhyt Pixie

Kun hiuksesi ovat erittäin lyhyet, sinun on valittava hyvä väri hiuksillesi ja upea lisävaruste. Loput jäävät kasvoillesi. Kaikki näkevät onnen ja upean hymyn!

Erittäin lyhyt Pixie