A frufru hozzáadása a frizurához olyan, mint egy cseresznye hozzáadása a fagylalt vasárnapjához – befejezi a megjelenést. Függetlenül attól, hogy göndör haja, egyenes haja vagy valami közte van, itt vannak a gyönyörű, közepes frizurák, frufrukkal!

Közepes A-vonalú Bob, frufru vékony hajra

Közepes A-vonalú Bob, frufruval vékony hajraInstagram @salsalhair

Az elegáns bobok és a durva frufru soha nem mennek ki a divatból. Ez a test önmagában kevés karbantartást igényel, de a vastag, tompa frufru időnként kárpitozást igényelhet.

Hosszú frufru

Elbűvölő hosszú frufruInstagram @brianaguilarhair

Nehezen vállal el frufru? Próbálja ki a hosszú frufru párosát egy divatos, közepes hosszúságú réteges frizurával.

Stílus:

 1.  Készítse elő a fúvott szárított hajat hővédelemmel.
 2. Hozzon létre egy oldalsó részt.
 3. Göndörítő pálca vagy egy hüvelykes hajsütővas segítségével tekerje el a haját az arcától.
 4. Hagyja lehűlni a fürtöket, majd széles fogú fésűvel enyhén hátrafésülje a végeket.
 5. Hajformázó viasz segítségével dörzsöljön egy kis mennyiséget a dörzsölő terület gyökereibe.
 6. Húzza fel a frufru és a hajlakk gyökereit
 7. Ködösítse el a haj többi részét hajlakkal.

Termékajánlás:

Ha emelést és meghatározást szeretne hozzáadni a durranási területhez, próbálja meg az Aveda Control Paste -t.

Arcforma és haj típus:

Ez a stílus minden arcformához és hajtípushoz használható.

Közepesen szaggatott frufru

Közepesen szaggatott frufruInstagram @belximenes

Ha nyakig -vállig érő haja van, viselheti az időtlen, egyenes frufrut. Ha nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, akkor a rendetlen, szaggatott vágás mindig biztonságos választás.

Nehéz oldalra söpört perem

Nehéz oldalra söpört peremInstagram @brittshighlights

Az oldalsó frufru lágyíthatja a szögletes állkapocsvonalakat és az erős csontszerkezeteket az arcodban. Ezek a vonzó frufru sokoldalú stílusúak is, és szabadon eresztheti őket, vagy egy tűvel elrejtheti őket, amikor csak akarja.

Szögletes oldalsó frufru

Szögletes oldalsó frufruInstagram @ericashairaffair

A hosszú, oldalra simított egyenes frufru a legsokoldalúbb választás minden közepes hosszúságú hajvágáshoz. Vagy hagyja cserben őket, hogy kacér hatást hozzon létre, vagy ecsetelje, és tűzze oldalra, hogy ne kerüljenek az arcába.

Aranyos baba frufru

Aranyos baba frufruInstagram @rachbenshair

Ezek az aranyos frufruok teljesen hívogatóvá teszik megjelenését. Ez az a típusú frufru is, amelyet szeretne kapni, ha nem áll készen a rendszeres frufru megkövetelésére.

Sugárzó, közepes hosszúságú haj, frufru

Ragyogó, közepes hosszúságú haj, frufruInstagram @hair_reverie

Az arc finom hullámokkal és szép, oldalra söpört frufru keretezésével hatékonyan kiegyensúlyozható a kerek vagy szív alakú arc teljessége. Az aranyszőke szín arra is tökéletes, hogy mindig ragyogónak és ragyogónak tűnjön.

Szőke haj frufruval

Szőke haj frufruInstagram @migs105

Gyere ki édesnek és kacérnak, ezzel a szomszéd lánynézéssel! Ezek a sötét gyökerek és fényességek kiegyenlítik a haj teljes volumenét, és lehetővé teszik, hogy finom tengerparti hullámokkal formázza a végét.

Elegáns Updo frufru

Elegáns frizura frufruInstagram @brooklyncardenas

Adjon modern elegáns, elegáns frizurát azáltal, hogy réteges peremét veszi fel, amely arckeretező hatást fejt ki. Ez a kócos, laza fonott updo tökéletes lenne minden olyan éjszaka, amikor elbűvölő ruhát szeretne viselni.

Frufru a kerek arcért

Közepes hosszúságú vágás frufru kerek arcraInstagram @birdhousebrooke

Ez a rendetlen, vállig érő vágás üdítő megjelenés mindenkinek, aki könnyű, alacsony karbantartási igényű frizurát szeretne. Ezenkívül az ilyen egyenes hullámzó frufru kinyithatja és meghosszabbíthatja a kerek arcát.

Hullámos haj frufru

Közepes hosszúságú hullámos haj, frufruInstagram @hirohair

A vastag rétegű hullámok olyan tökéletesnek tűnnek a hosszúkás arcokon, és szélességet adnak a fejnek. Ezenkívül a frufru segít elrejteni egy kis hosszat az arcod elől, és kiemeli lenyűgöző szemeidet és arcvonásaidat.

Közepes Bob, frufru

A legdivatosabb közepes bob hajvágás frufruInstagram @johnnyramirez1

Ez az extra réteges extra haute néz ki, párosítva egy hosszú rétegű szegéllyel.

Hízelgő vállig érő haj frufru

Hízelgő vállig érő haj frufruInstagram @chris_hairgenie

Q&A stílus alkotója, Christina Yaw

Fodrász @ Salon Estique itt: Phoenix, AZ

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Szeretem ezt a stílust, hogy nagyon divatos minden korú nő és lány számára. A stílus egy rétegű egyhosszú vágás, vastag oldalú, söpört frufru. A szín titán máz a korábban világosított hajra.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ha ezt a stílust keresi, akkor néhány dolgot figyelembe kell venni. Körülbelül 12-16 óra szalonidőbe telt, mire sötétbarnáról szőke lett, a fejbőrtől a végéig fehérítő szolgáltatással, majd üvegeztük, hogy megkapjuk a gyönyörű színt, amit lát.

Rendszeres karbantartást kell végeznie, és szalonminőségű sampont, balzsamot és formázó termékeket kell használnia a megjelenés fenntartásához. Szerintem ha szórakozni akarsz, menj ki, és kérd meg a stylistodat, hogy divatossá tegyen téged!

Göndör haj frufru

Közepes hosszúságú, göndör haj, frufruInstagram @curlonbecky

Q&Egy stílusteremtő, Becky Borman

Fodrász @ Wabi Sabi Beauty, San Francisco, CA

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés merész, göndör bozót. Valami, ami rock-n-roll érzés, de puha és nőies is.

Amit határozottan szeretek ebben a megjelenésben, az a göndör frufru, amely mindenkinek és mindenkinek megfelel. Ezenkívül szeretem, hogy magabiztosnak és göndörödőnek tűnik.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a megjelenés rendkívül alacsony karbantartási igényű. A kinövés nagyszerű, és még a bimbóvágásokkal is tovább tolható. Könnyű formázni az összes haj előre tolásával, a göndörítés behúzásával, hajformázó krém hozzáadásával (Hairstory hajbalzsam a célom), és levegőn szárítva vagy diffúzorral szárítva a nagyobb göndörödés és volumen érdekében. Csodálatos szinte minden hullám vagy göndör típusnál. Curl On!

Szögletes frufru rétegekkel

Szögletes frufru rétegekkelInstagram @mari33sb

Q&A stílus alkotója, Marisela Romero

Stylist @ Ana’s Hair Salon in El Paso, TX

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez egy elegáns hosszú bob, frufru. Ezt a stílust és azt, hogy a pereme hogyan keveredik a hajával, szeretem a legjobban. Csúsztatással vágok egy hosszú „V” betűt a rojtjához, majd fújva szárítom a rojtját előre és oldalra, hogy meghatározzam a söpört oldalt.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Fújó szárítást, hajgöndörítést és 5-7 hetente történő karbantartást igényel. Ami a stílusomat illeti, közepes méretű kerek kefével szárítom, fújd be Oribe Maximista spray-jét, és egy hüvelykes hajcsavaróval göndörítem, hogy befejezze ezt a megjelenést. Végül egy közepes hajlakkot szórtam Oribe szuperfinom hajlakkjára.

Középhosszú frufru ovális arcokhoz

Középhosszú frufru ovális arcokhozInstagram @niki_carpinelli

Q&A stílus alkotója, Dominique Carpinelli

Stylist / Colorist @ Siren Salon Chicago, IL

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés a klasszikus vágás modern felfogása. A karéj sokáig a kedvenc vágásom volt.

Ezt borotvával vágtam, hogy puha belső rétegeket és súlycsökkentést kapjak, ami fokozza a haj természetes hullámát és mozgását. Ügyfelem, Claudia ezt kifújhatja, elegánsan, levegőn száríthatja, és használhat egy kerek kefét.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a vágás a legjobban a közepesen vastag, egyenes hullámos hajra működik. Ha göndör haja van, és nem akarja kifújni, akkor nem ajánlom ezt a vágást. Ennek a megjelenésnek a megszerzéséhez textúrával kell rendelkeznie. R+Co vitorlát használtam.

Ha kifújjuk, permetezzük száraz hajra és engedjük el, ellenkező esetben permetezzük nedves hajra, és hagyjuk levegőn megszáradni. Nagyszerű hossza azoknak a nőknek, akik nem szeretnének hosszú hajat, de mégis kedvelik azt a lehetőséget, hogy vissza tudják húzni a hajukat.

Természetes göndör frufru

Természetes göndör frufruInstagram @jafra_faith_hairstylist

Q&Egy stílusteremtő, Jafra Faith

Fodrász @ Shanti Salon, Fountain Valley, CA

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Amit a legjobban szeretek ebben a megjelenésben, az a természetesen göndör frufru! Ölelheti a természetes fürtöket, és szórakoztató módon megmutathatja őket. Mivel ilyen könnyedek, nagy kijelentést tesznek.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Kérje meg stylistját, hogy vágja le a frufruját a hosszú oldalon, mert mindannyian tudjuk, hogy mennyi göndör haj pattog. Ezenkívül a stílusos termék kulcsfontosságú. Szükséged van egy jó göndörítő krémre, amely eltünteti a hajat, miközben a helyén tartja a fürtöket. Tapintásra lágynak kell lennie, és nem ropogósnak.

Közepes szögű Bob, frufru a finom hajért

Közepes szögű Bob, frufru a finom hajértInstagram @szexi

Q&A stílus alkotója, Marian Palmer

Stylist @ The Fixx Hair Studio in New Braunfels, TX

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez egy hosszú szögű bob, néhány rendetlen textúrájú hullámmal. A Redken félelmetes színfúziós vonalát is használtuk, hogy gyönyörű, merész, élénk árnyalatot adjunk, amelyet szükség esetén könnyen fel lehet frissíteni a Redken Shades EQ fényességgel.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a megjelenés jó azoknak, akik tisztában vannak a perem fenntartásával. Általában 4 hetente kell vágni. Azt mondanám, ha aktív életmódot folytat, ez a vágás nagyszerű, mert pimasz formájú, de a hossza még mindig ott van, hogy ha kell, alacsony -közepes lófarokba tegye a haját! Remek azoknak, akiknek finom, lapos hajuk van, és némi mennyiségre és textúrára van szükségük!

Egyenes frufru a vastag hajhoz

Egyenes frufru a vastag hajhozInstagram @hairbymaddyg

Q&A stílus alkotója, Madison Gillespie

Stylist @ Union Salon Vancouverben, BC

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Amit imádok ebben a megjelenésben, az a rövid, tompa perem és élénkvörös haj 60 -as évekbeli hangulata. Ügyfelemmel közösen létrehoztunk valamit, ami természetesnek látszott rajta, de mégis kiemelkedett és megfelelt a személyiségének! Szeretem a vörös hajúakat, főleg a “természeteseket”!

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a hajhossz meglehetősen kevés karbantartást igényel. Nem sok rétege van, így tökéletes azok számára, akik finom hajjal szeretnének teljességet kelteni. Természetesen ez más típusú hajra is módosítható!

Ha festett haja van, mindig győződjön meg arról, hogy színbiztos sampont és balzsamot használ! (Nagyon ajánlom a Wella Brilliance sort). Kezdje a formázást egy hővédő termékkel, például a Nioxin Therm Activ spray -vel, és ecsettel, vagy fúvószárítóval és laposvasalóval szárítsa meg egyenletesen..

A béren kívüli formázásra van szükség kerek kefével vagy lapos ecsettel, és hajszárítóval. Nagyon gyors és kényelmes, ha sokat hordja a haját, vagy elfoglalt és útközben!

Profi tipp* Mindig kezdje fújással szárítani egy rojtot nedves vagy nedves hajjal, nem szeretné hagyni, hogy megszáradjon, mielőtt elkezdené.

Fújja szárazra a hajat oldalról oldalra tolva evezőkefével a természetesebb megjelenés érdekében. Vagy kerek kefével, szárítsa fel szárítással felfelé irányuló mozdulatokkal, és emelje fel az ecset tetején lévő rojtot, hogy még pattogóbb megjelenést hozzon létre.

Végezze el a végeket szérummal (kedvencem az Eufora szépítő szérum) és néhány választott hajlakkal!

Choppy Bob Cut with Bangs

Choppy Bob Cut with BangsInstagram @shantellepaintshair

Q&A stílus alkotójával, Shantelle Hornnal

Stylist mester & Sminkes @ Posh Salon & Gyógyfürdő Lexington, KY

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a csavarom a klasszikus közepes hosszúságú bobodon! Szerettem hozzáadni az összes réteget, de különösen az arcot!

A frufru is túl aranyos! Ne felejtsük el az összes textúrát, így ez a szelet tökéletes a nyári tengerparti megjelenéshez, amely annyira trendi ebben a szezonban!

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Fektessen be kedvenc térfogatnövelőjébe és tengeri só spray -jébe a könnyű mindennapi formázáshoz!

Fordított Bob frufru és kiemelés

Fordított Bob, frufru és kiemelésInstagram @katie.lynn.nicolai

Q&A stílus alkotója, Katie Mcvicker

Lounge Artisan @ Blo Out Lounge és Color Bar Hamilton Township, NJ

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

A vendégem azt mondta, szórakozzak ezzel a külsővel, és én ezt tettem! Felfrissítettük a fénypontjait, és világosabb peremterületet adtunk hozzá, miközben továbbra is némileg gyökeres megjelenésű volt a szőke.

A hajvágáshoz borotvát használtam, hogy könnyedén letisztult hajvágást érjek el. Ez a vágás olyan könnyű lesz számára, hogy saját maga formázza.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a stílus a legtöbb hajtípushoz használható. A vastagabb hajú nőknek azonban több időre lesz szükségük a formázáshoz. Vékonyabb haj esetén, ha megfelelően vágja, ez valóban könnyű. Ha kis mértékben átadja az irányt a szárítógép használata közben, ez a vágás a helyére kerül.

Láthatatlan rétegzési technikát használtam, amely rövidebb darabokat ad a rétegekhez, hogy teljességet és textúrát adjon vendégemnek! Jól néz ki egyenesen és/vagy tengerparti hullámmal!

Szuper édes Wispy Bangs

Szuper édes Wispy BangsInstagram @miaqcosmo

Q&A stílus alkotója, Mia Quintos

Stylist @ Carlton Hair, Montclair, CA

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez egy igazán szórakoztató és könnyű nyári megjelenés. Hosszú rétegei vannak, amelyek nagyon jól illeszkednek, és a frufru a kedvencem, mert hozzáteszi, hogy ez az extra szemet gyönyörködtető darab az arcon, és felhívja a figyelmet a szemekre.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

A frufru esetében, különösen, ha először használod, mindig azt javaslom, hogy fésüld le és formázd a frufruját, mielőtt a többi hajat formáznád..

Mivel a darabok sokkal rövidebbek, mint a többi haj, és a hajszálvonal bonyolult lehet a manőverezéshez, a legjobb, ha a hajat száradás előtt ellenőrizni kell.

Ami a haj többi részét illeti, a hosszú rétegek szuper könnyűek és kezelhetők bármilyen életmódhoz! Annyira sokoldalúak a formázással, függetlenül a haj szerkezetétől, sűrűségétől, színétől stb.

Szép hosszú frufru

Szép hosszú frufruInstagram @szexi

Q&A stílus alkotója, Krystal Yangco

Fodrász @ Szalon 120 & Day Spa, Summerville, SC

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez egy közepes hosszúságú vágás, hosszú rétegekkel és hosszú oldalütéssel. Néhány hűvös tónusú balayaged fénypontot adtak hozzá természetes színéhez, hogy lágy színt kapjanak.

Szeretem a könnyű vágást. Viselheti egyenesen vagy göndörítve is, és a színe minimális karbantartást igényel!

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a vágás kiváló a finom hajhoz. A hosszabb oldalütés szép hosszúság azoknak, akiknek mozogniuk kell az arc körül, de mégis szeretnének egy kis gondtalan megjelenést.

Ha nagy mennyiségű hajat vagy spray -t tesz hozzá a fúvás előtt, és ha hővédőt használ a pálca vagy vasaló előtt, ez segít megőrizni ezt a stílust egész nap.

Frufru és egy középső rész

Frufru és egy középső részInstagram @balayagebay

Q&A stílus alkotója, Molly Bayless

Szabadúszó stylist, Whiteville, NC

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez egy rövid mézes szőke textúrájú bob, puha függöny szegéllyel.

A legjobb dolog ebben a vágásban a rojt vagy a frufru kell, hogy legyen, ahogy egyesek hívják. A 80 -as évek gyermeke vagyok, de egy évtizeddel korábban kellett volna megszületnem, mivel szeretem a 70 -es évek divatját! A függöny szegélye modern tisztelet a 70 -es évek ikonjainak, mint Farrah Fawcett és Stevie Nicks.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ennek a vágásnak a hossza nagyon sokoldalú. A vastagság illúzióját kelti a sűrűség nélküli hajban. A vastagabb hajúak számára a rövid rétegek hozzáadása nagyon szórakoztatóvá teheti ezt a hosszúságot, miközben eltávolítja a súlyt.

A függöny szegélye valóban ellopja a műsort, mert felhívja a figyelmet a szem/arc területére, és kissé kiszélesíti az arcot, gyémántosabb formát hozva létre. Ez a vágás a legjobban használható kerek vagy ovális arcokhoz, de testre szabható más arcformákhoz. A stílus sokoldalúsága határtalan.

A curling egy kis texturáló pasztával szórakoztató, tengerparti megjelenést kölcsönöz, vagy elegáns fújási stílust készíthet egy esti eseményhez. Ez a stílus tökéletes azoknak, akik aktív életmódot folytatnak, mert elég rövid ahhoz, hogy lerövidítsék a stílusidőt, de nem olyan rövidek, hogy hiányozzon a személyiség és a sokoldalúság.

Tökéletes szemüveghez és frufruhoz

Fekete, közepes hosszúságú haj, tökéletes szemüveggel és frufruvalInstagram @taliacraig

Q&A stílus alkotója, Talia Craig

Hajművész & Stylist @ Fringe Salon New Yorkban, NY

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a vágás aszimmetrikus, tompa bob. Tompa alatt azt értem, hogy éles vonalak vannak rétegek nélkül.

Élénk, mégis kifinomult. A kedvencem ebben a vágásban az, ahogy az éles vonalak kiemelik az arc különböző vonásait.

Eredetileg aggódott az arca kereksége miatt. Ezt szem előtt tartva, vágtam a rövidebb oldalt olyan hosszúságúra, amely a szemét az orcája aljára és az álla belső lejtőjére irányítja..

Ettől teljesen eltekinthet minden gömbölyűségétől. Ha a hosszú, egyenes hajat a másik oldalra fekteted, akkor a kerekség is csökken.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Vegye figyelembe az alakot. Ezt a stílust sokféle hajtípus viselheti.

A göndör/hullámos haj jobban kiterjeszti ezt az alakot, így háromszögletesebbnek tűnik. Minél egyenesebb a haj, annál kevésbé tűnik háromszög alakúnak. Mivel ez az alakzat nem tartalmaz rétegeket, megnehezíti a hajat, csökkenti a fejbőr térfogatát.

Ez a vágás nagyon sokáig megtartja alakját és nagyjából maga a stílus.

Rétegezett frufru

Réteges, közepes hosszúságú haj frufruInstagram @mchlpnnmpd

Q&A stílus alkotója, Michael Pennimpede

Stylist @ Alchemy A fodrászat Orlandóban, FL

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés határozottan a modern bozót drámaibb változata. Haja színe természetes, ezért úgy éreztem, hogy ez lehetővé teszi számomra, hogy kicsit tovább toljam a hajvágás formáját. Elég alakot és mozgást tudtam létrehozni a borotvámmal, így a kézformázás diffúzorral és súlyos krémmel nagyon egyszerű volt.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Mivel ez a hajvágás határozott „megjelenés”, ezért nagyon magabiztosnak kell lennie. Erősen rétegezett az arca körül, ami valóban kinyitja az arccsontját, és a frufru valóban szépen keretezi a szemét. Ez egy szuper alacsony karbantartást igénylő hajvágás, amely önmagában levegőn száradhat, vagy gyorsan kézzel formázható, ha krémet présel a hajba, hogy kihozza a természetes hullámmintát, miközben kis sebességgel diffundál. Ez határozottan ébresztő és menő, magabiztos „menő lány” haj.

50 év feletti nőknek

Közepes hosszúságú vágás, frufru 50 év feletti nők számáraInstagram @cindyhstyles

Q&Egy stílusteremtő, Cindy Hunt

Független fodrász @ Sara nyírási érzései Circleville -ben, OH

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Szeretem a lobokat. Ügyfelem valami mást és könnyű stílust akart, ezért felderítettem néhány szőke kiemeléssel, és fiatalos karikát adtam neki. Ezzel a lobbal puha textúrájú rétegeket adtam neki, hogy összeolvadjon és mozgást hozzon létre.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

A Lobs szinte bárkinek nagyszerű. Ha valami mást és aktuálisat szeretne, de nem akarja elveszíteni a hosszúságát, akkor a lob szinte mindig az én javaslatom. A karok sokoldalúak!

A textúra hatalmas számomra! Ha hullámos, vastag, finom, durva vagy göndör haja van, szinte mindig működésre bírhatja a lebenyt. Az arc alakját fontos figyelembe venni a karika testreszabása során. A textúrázás az általános megjelenéshez, amire törekszik, arról szól. Itt hozhatja létre az egyedi vágást.

Kenra Taffy és a Sabastion hajlakk a legjobbak. Imádom az összes terméket, de ez a kettő nekem is bevált. Nem célszerű olyan jó terméket használni, amelyben megbízik, hogy segítsen meghatározni és megteremteni a megjelenést naponta.

Középhosszú Bob frufruval

Kedvenc szögletes bobunk függönyökkelInstagram @szarvas

Q&A stílus alkotója, Jenna Binette

Vágásszakember @ J Henry háza Portlandben, ME

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Függöny frufru jelen van mindenhol, és egyszerűen imádom, hogy tökéletes akcentussá tehetik szinte minden vágást. Puha frufruját párosítottam egy klasszikus négyzet alakú bobbal, amely alig söpri a vállát. Annak érdekében, hogy fokozza az átmenetet a frufrujáról a bobjához, laposvasammal hajlítást készítettem a hajban az arccsontnál.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Szeretem ezt a megjelenést egyenesen hullámos hajra. Ha elöl karikák vannak, csak fújja szárazra a frufruját egyik oldalról a másikra, amikor azok átáznak, hogy megtörjék a hullámot. Ha a haja vastag, a rétegek hozzáadásával könnyedséget és textúrát kölcsönöz a bobnak.

Haját egy hosszúságban tartja, a legtöbb arcformával működik, de ha az arca kerek vagy nyúlásra van szüksége, kérje, hogy a vágás legyen kissé hosszabb elöl.

Csak egy egyszerű hullámot akartam ehhez a megjelenéshez, de olyan aranyosnak tűnne laza fürtökkel, vagy fényes és elegáns!

Texturált vállhosszúságú vágás

Kiváló szerkezetű, vállig érő bozontos hajvágásInstagram @lauren_hairstylistt

Q&A stílus alkotója, Lauren Altieri

Fodrász @ törzs itt: Chadds Ford, PA

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ezt a frizurát texturált hosszú bozótként írnám le. A kedvenc vonásom ebben a vágásban egészen biztosan a frufru. Olyan könnyedén feküdtek, és összefogták az egész stílust!

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a stílus kiegészíti bárkit, akinek közepes és vékonyabb a haja. Kevin Murphy hálószobát használtam. Haj, hogy befejezze ezt a megjelenést. Ez segített abban, hogy megéljen, és a haj mozgathatóvá váljon, miközben megőrzi az elválasztást és a textúrát.

Egyenes haj tompa frufruval

Kijelentés, hogy tompa frufruInstagram @jenessaacostahair

Q&Egy stílusteremtővel, Jenessa Acostával

Fodrász @ Ramirez | Tran szalon, Beverly Hills, CA

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ezt a megjelenést elegánsnak és kifinomultnak írnám le, egy kis éllel. Egy tompa kijelentést adtam neki egy texturált rövid -hosszú bobdal.

A kedvencem ebben a hajvágásban az, hogy tökéletes keveréke van a klasszikus bummnak és bobnak, de texturált élénkséggel. Ez a legjobb mindkét világból.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ha frufruról és bobról van szó, akkor sok a megbeszélnivaló. Az első dolog, amit szem előtt kell tartani, amikor eldönti, hogy frufru -e vagy sem, az arcformája. Ha olyan hosszú arca van, mint az ügyfelemnek, akkor egy ütés segíthet csökkenteni az arc teljes hosszát.

Ha kerek az arca, akkor a tökéletes bobhossz az álla alatt lenne, és minden haja azonos hosszúságú lenne az arc oldalán, hogy a szemek és az arccsontok felpattanjanak.

Mind a bumm, mind a rövid bob a szokásosnál több stílust igényel, különösen, ha természetes karimája van, amely zavarja a frufruját. Ha van ideje a napból, hogy elkötelezze magát a hajformázás mellett, ez a hajvágás segíthet abban, hogy minden ruha extra elegáns legyen.

A stílushoz Milbon Volume Thickening Mist -et szórtam be, amikor a haj nedves volt. Miután megszárítottam és meglengettem a haját, Oribe Gold Lust száraz sampont szórtam a frufru gyökerére, hogy megakadályozzam a zsírosodást. A L’Oréal Professional Next Day hajszárító befejező spray -vel fejeztem be az egész hajat, hogy nagyobb volument és textúrát adjunk hozzá.

Texturált szőke haj függönyökkel

Fantasztikus textúrájú függöny frufruInstagram @hairbyamandanovepocha

Q&A stílus alkotója, Amanda Nove Pocha

Fodrász @ Tiger Tiger Salon Portlandben, OR

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

A hosszabb frufru merész változtatást tesz lehetővé mindenkinek, aki teljesen más megjelenést szeretne, anélkül, hogy túl sok hosszt veszítene. A textúra hozzáadása és a szemöldök portalanítása lehetővé teszi, hogy kacér és “felnőtt” legyen, miközben felhívja a figyelmet a szemekre.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

A hosszú rétegek, amelyek a vállak mellett esnek, jó formázó termékkel keverve lehetővé teszik, hogy a haj természetes textúrája megőrizze a stílus nagy részét.

Azt találtam, hogy a függöny frufru úgy néz ki a legjobban, ha fúvóban szárítják túl nagy felhajtás nélkül. A durva szárítás egyenesen lefelé lehetővé teszi számukra, hogy sima megjelenésűek legyenek, miközben nem veszélyeztetik a csattanásokat. Így könnyen elválnak egymástól, hogy bekeretezzék a szemeket. Ezek a frufru gyilkosnak tűnnek valakinek, akinek szív alakú arca van!

Középhosszú hajvágás frufruval

Pontos, közepes hosszúságú hajvágás tompa frufruvalInstagram @hairbytinam

Q&A stílus alkotójával, Tina Malhotra

Stylist @ L’Appartement Hair Boudoir New Yorkban, NY

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez egy közepes hosszúságú stílus, amely a kulcscsont mellett esik. Imádom, ahogy ez a hajvágás megnyújtja kerek arcát, hogy oválisabb formát keltsen, és szeretem azt is, ahogy a tompa frufru keretezi a megjelenését.

Sok ügyfelem, akik növesztenek karikákat/rövidebb stílusokat, szeretik, ha hosszúságuk eléri ezt a fázist.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ügyfelem haja finom és természetesen egyenes. Ennek a stílusnak az eléréséhez a Davines Medium Texture Paste -ját használtam a haj előkészítésére nedves állapotban. Nagy, kerek ecsettel fújom a haját, nagy részekben, hogy a gyökerekhez térfogatot adjon. A frufru egyenesen és tompán tartottam, de a többi haját egy 1/4 hüvelykes hordós hajsütővassal állítottam be, hogy néhány hullámot hozzon. Ezután enyhén megpermeteztem a fürtöket Davines Dry Texture Spray -vel, hogy segítsen finom hajának tartani a hullámokat anélkül, hogy ragadós lenne. Széles fogú teknősfésűvel óvatosan szétvertem a hullámokat, hogy némi játékosságot és állagot nyújtsak neki. Hogy befejezzem a megjelenést, könnyű, rugalmas hajlakkal párásítottam a hajat, és kiráztam.

Ügyfelem egy kisgyermek anyukája, így az életmódja kiszámíthatatlan lehet! Ez a stílus nemcsak kiegészíti az arcformáját és a hajvágást, hanem egy élettel teli megjelenés is, így erőfeszítés nélkül meg tudja őrizni ezt a kifújást.

Közepes haj, oldalra söpört frufru

Elbűvölő oldal söpört frufruInstagram @erikacongdon

Q&Egy stílusteremtővel, Erikával

Fodrász @ Magnum Opus Szalon Portlandben, OR

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Elbűvölő praktikum! Az élénkebb bumm és az arckeret sass csillogást kölcsönöz, míg az egy hosszú lebeny vastagabb megjelenést kölcsönöz a hajának. A formázás egyszerűbb, mert ez a megjelenés simítható vagy göndörödhet anélkül, hogy sok időt venne igénybe. A hossza is elég hosszú ahhoz, hogy visszavonuljon a kora reggeli edzésekhez!

A kedvenc részem a frufru kell, hogy legyen. Annyira sokoldalúak lehetnek, és megváltoztathatják a hajvágás teljes hangulatát a stílusuktól függően. Úgy vélem, nincs jó vagy rossz a frufru formázásában. Csak szórakozz!

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ha a lob vágásról van szó, miért nem? Könnyen visszahúzható lófarokba, csökkenti a szárítás és a formázási időt, és szinte mindenkinek jól áll. A kedvenc hajszínem ehhez a megjelenéshez egyenes vagy hullámos legyen, finom vagy közepes sűrűségű. A vágás teljességet teremt anélkül, hogy túl nehéz lenne, és a megfelelő textúrázó termékekkel szexi strandhullám -stílusgá alakítható. Szeretem az Oribe Dry Texture spray -t!

Ha azt szeretné, hogy stílusa alacsony karbantartást igényeljen, azt javaslom, hogy a frufru hosszabb ideig tartsa és oldalra söpörje. Ha valami kimondottabbat szeret, akkor az egyenes frufru nagyszerű. A frufru nagy utat járt be az általános iskolai barkácsolás napjai óta! Győződjön meg róla, hogy némi kutatást végez, amikor eldönti, hogy melyik frufru stílusát részesíti előnyben.

Life Hack – Nedvesítse és szárítsa meg csak a frufruját a második napon, hogy felfrissítse az egész megjelenést mindössze néhány perc alatt!

Bettie Bangs és Shaggy Layers

Hűvös bettie frufru bozontos rétegekkelInstagram @amyhairspray

Q&A stílus alkotója, Amy Schaming

Fodrász & Sminkes @ Metropolis Szalon & Száraz bár Columbia, SC

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Szeretem a kontrasztot a Bettie Bang és a bozontos rétegek között. A frufru a kedvencem. Nyakvágókkal vágtam őket, hogy ropogósak és tompák legyenek.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ezt a vágást könnyebb formázni, mint gondolnád. Az egyetlen rész, amit fújni kell, az a bumm! Szárítsa meg a haj többi részét levegővel, például R+Co Wave Spray -vel, hogy ösztönözze a tengerparti textúrát, majd finomítson néhány darabot hajsütővasal, ha szükséges a nagyobb elválasztáshoz.

Bronde Shag

Divatos szőke színű bozót frufruInstagram @accomando

Q&A stílus alkotója, Lindsay Accomando

Hajművész / tulajdonos @ Accomando Hair itt: Roanoke, VA

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés nemcsak időtálló (gondoljunk Brigitte Bardot -ra), hanem egyenesen vagy hullámosan is viselhető. Modellemnek „hullámos” (kissé hullámos) haja van, így ha nincs kedve szárítani, akkor teljesen megingathatja természetes tengerparti textúráját. Hála istennek, a shag trend visszatért!

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Úgy döntöttem, hogy először szárazra vágom a haját, hogy kihasználhassam természetes textúráját, és lecsíphessem a száraz végeket, mielőtt bármilyen világosítót alkalmaznék. Ezután a Mohawk szekcióban csillogó fényeket alkalmaztam a Pulp Riot Blonde AF + 10 kötettel és a Brazil Bond Builderrel. Az oldalakat és néhány darabot hátul lefutottam Paul Mitchell Skylights -val 25 kötetben, és befejeztem a 30 kötet + Brazil kötvényépítővel. Műanyag fóliát használtam az elválasztáshoz és a termék nedves tartásához az extra emeléshez. Körülbelül 20 percig dolgozott.

Ezután samponnal mostuk, törölközőszárítottuk, és gyökérfoltot alkalmaztunk 10 gramm 7,18 -al dupla Keune Semi Activatorral, 13 gramm 10,7 + 2 gramm 9,1 + 2 gramm szürke + 3 gramm Clear kettős Keune Semi Activatorral, mielőtt további 20 feldolgozást végeztünk percek. A gyökérfolt után a második formulát a középső tengelyre vittük fel.

Ezután samponoztuk, kondicionáltuk, törölközőszárítottuk, túlzottan irányítottuk az arckeretét, és tollborotvával formáztuk a dolgokat. Az IGK Call Time -ot hővédelemre, az IGK Trust Fund -ot pedig a hangerőre kértem, majd körbe ecseteltem a kedvenc Olivia Garden Ceramic + ionkeféimmel.

Ez a frizura kiválóan alkalmas hullámos, göndör vagy egyenes hajra. Ringathatja természetes állapotában, vagy terjedelmes lefújást adhat magának. Ha valaki fontolgatja a frufru, akkor feltétlenül tudnia kell, hogy milyen magas karbantartással járhat. Ezt a stílust inkább ovális alakú arcra ajánlom, de ennek megfelelően beállíthatja, hogy jobban illeszkedjen más formákhoz.

Edgy Shaggy Cut tompa frufru

Mindennapi és élénk vágás tompa frufruval[email protected]

Q&A stílus alkotója, Samantha Hamilton

Mester stylist @ Pure Rituals Szalon, Buchanan, MI

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ezt a megjelenést mindennapi idegességnek írnám le. A teljes frufru és a tompa vágás éllelést kölcsönöz, mégis minden nap hordható.

A pontos színelhelyezés kiemeli az egyedi arcvonásokat, és ezt szeretem a balayage -ben. Ez valóban elképesztő, és személyre szabja minden vendég számára!

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ha egy vendég fontolóra veszi ezt a megjelenést, javaslom, hogy találja meg, melyik vágáshossz és frufru lenne a legmegfelelőbb számukra. Gondolja át, milyen jellemzőkre akarják felhívni a figyelmet. Azt hiszem, a kulcscsont hosszúságú bob a legtöbb nőnek hízelgő, míg a frufru valóban formálhatja az arcát. Függetlenül attól, hogy nagy durranást vagy bölcs bummot választ, feltétlenül beszélje meg stylistjával, hogy melyik frufru formája lenne a leglazább..

Miután meghatározta a vágást, eldöntheti, hogy melyik szín illik legjobban a vágáshoz. A vágás és a szín mindig kiegészítse egymást. A Balayage egy nagyszerű technika, amely szinte bármilyen vágást kiegészít, mert a stylistja színt helyezhet a vágás kiemelő pontjaira.

A formázás egyszerű ezzel a vágással. Hozzáadhat egy aranyos topknot a gyors pillantáshoz, miközben a frufru továbbra is előkelő. A kedvencem, ha laza hullámokkal adok némi textúrát a hajhoz. Próbálja meg a formázást 1 1/4 hüvelykes hordós vasalóval, a fürtök irányának változásával. Végezze el száraz samponnal, hogy textúrát adjon hozzá a szellős, életteli megjelenés érdekében. Fújja le egy könnyű tartású hajlakkal, és készen áll!

Nyakörv hossza Bob peremmel

Egy szuper menő nyakörv hossza Bob tompa szegéllyelInstagram @kaitlinjhair

Q&A stílus alkotója, Kaitlin Jorgenson

Stylist @ Scott J. Aveda Salon, Brooklyn Heights, NY

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ezt a megjelenést úgy jellemezném, mint a kulcscsont hosszúságú lobot, tompa peremmel vagy bébi frufruval. A hajvágás hátulról elöl kissé ferde, ami elősegíti, hogy a haj jól essen a válla fölött.

Nagyon sok vendégemnek szeretem ezt a megjelenést sokoldalúsága miatt. Vendégem a képen hullámos, hogy a levegő jól szárad, de szeret göndörödni vagy alkalmanként kiegyenesíteni. Ez a hajvágás jól működik minden megjelenéshez. Hozzáadtam néhány könnyű réteget a hajvágáson való mozgáshoz, hogy bármilyen megjelenést is válasszon, könnyű lesz a stílusa és a könnyű viselése.

Egy másik nagyszerű dolog ebben a stílusban az, hogy apró változtatásokkal sok arcformához és haj típushoz testreszabható. A stylist több szöget is hozzáadhat a hosszhoz, a szegélyt rövidebbre vagy hosszabbra állíthatja, vagy több textúrát adhat a tompa hatás érdekében. Ezek a rövid baba frufru kiválóan alkalmasak ovális arcú személyek számára, és hosszabb ideig tarthatók.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Annyi vendégem van, aki érdeklődik a perem iránt ebben a szezonban, és ez a tökéletes alkalom arra, hogy belevágjunk! Az új megjelenés rojtjainak hozzáadásával néha hajszárítóval szárítsa meg a hajnak ezt a területét, hogy kisimítsa a növekedési mintákat vagy textúrákat, és szeretné, hogy haja védett és egészséges maradjon!

Ennek a megjelenésnek az eléréséhez az Aveda Smooth Infusion Style Prep Smoother segítségével stílusosítottam. Tökéletes, könnyű, elhagyható formázó termék búzafehérjével a hővédelem érdekében, valamint aloe-t, kukoricát és tápiót is tartalmaz a sima, fényes eredmény érdekében, akár 12 órás nedvességvédelemmel!

Hullámosabb hatás eléréséhez imádom a nedves hajat az Aveda Texture Tonic -nal permetezni, szárítani, majd nagy részeket készíteni, és lazán körbecsavarni egy göndörítő vasalót vagy pálcát a természetes hullámos megjelenés érdekében.

Ha ezt a megjelenést szeretné, de hullámos vagy göndör haja van, akkor szerencséje van! Ez egy nagyszerű karbantartási vágás lehet az Ön számára is. Attól függően, hogy milyen göndör a haja, a stylist több réteg hozzáadását választhatja, így elkerülheti a rettegett háromszög megjelenését, és talán egy kicsit tovább hagyja peremét. Stílus a Be Curly Style Prep és a levegőn szárított vagy diffúz új kedvenc megjelenés érdekében!

Arc keretező frufru

Lenyűgöző arcformáló frufru szemüveges nőknekInstagram @lc.hair_

Q&A stílus alkotója, Lauren Curulli

Senior stylist @ LC Hair Perthben, Nyugat -Ausztráliában

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez a stílus nagyon trendi jelenleg. Nagyszerű azoknak az ügyfeleknek, akik szexi textúrájú stílust és lágy frufruot szeretnének, hogy valóban megváltoztassák megjelenésüket!

A kedvencem ebben a stílusban az arc keretezése. Könnyűséget kölcsönöz nagyon kevés karbantartással.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a fenntartásához és újrateremtéséhez?

Ennek a megjelenésnek az újbóli létrehozásához azt javaslom, hogy a Wella Professional Sugar Lift-et permetezze a gyökér- és középhosszú területre, hogy extra testet kapjon a gyökereknél, majd a Wella Professional’s Flow Form szivattyúja segít megelőzni a göndörödést, de megvédi a hajat a a hőstílus okozta károk.

Hozzon létre hullámokat és textúrát a kívánt forró szerszámmal, rázza fel a hajat kézzel vagy széles fogfésűvel, és permetezzen néhány Ocean Spritz -et, hogy megtartsa és meghatározza a hullámokat.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ez a stílus a legtöbb ember számára hízelgő, mivel megváltoztathatja a frufru hosszát annak megfelelően, hogy mit szeretne kiemelni. Például, ha javítani szeretné a szemét, vágja el a frufruját a szemöldök szintje alatt. Ha javítani szeretné az arccsontját, kérje meg stylistjától, hogy vágja le a frufruját az arca szintje körül.

Ez a megjelenés egyenesen vagy hullámosan is viselhető. Ez a stílus olyan nagyszerű, mert sok lehetőség van, hogy bárkinek megfeleljen!

Fúvás frufru és rétegek

Közepes haj, frufru és rétegekInstagram @sainasarafian

Q&A stílus alkotója, Saina Sarafian

Stylist & Hajhosszabbítási szakember @ Medulla & Co., Toronto, ON

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ezt a megjelenést szép egészséges lefújásként írnám le. Nagyon könnyű és hordható minden alkalomra, a nap bármely szakában. Ez minden bizonnyal olyan megjelenés, amelyet egész héten viselhet, az irodától kezdve vacsorázni néhány barátnővel.

A kedvencem a test és a ragyogás kell, hogy legyen, mert egészséges fényt és fényt kölcsönöz a hajnak.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a fenntartásához és újrateremtéséhez?

Ennek a megjelenésnek a létrehozásához a TO 112 hajkrémet használtam nedves hajra. Ez egy gyönyörű fúvókrém, mivel valóban elhárítja a göndörödést. Befejeztem a kifújást, és lezártam a kutikulákat a TO112 hajszérummal. Egy jó tipp, ha minden második napon adj hozzá egy csepp szérumot a közepétől a végéig, hogy a hajad ne legyen száraz.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ez egy nagyon sokoldalú megjelenés, amely szinte mindenkinek megfelel. Ezt a vágást a hullámos/göndör hajú ügyfeleimnél végzem. A kép alapján nem lehet megállapítani, de valójában le van kapcsolva. Ha van olyan ügyfele, aki szereti viselni a természetes haját, a vágás rendkívül fontos. Ez a vágás biztosítja, hogy NEM kapja meg ezt a háromszög alakot!

Ez egy szép vágás azoknak az ügyfeleknek is, akik szeretik a sok réteget és hangerőt. Ez illik olyan arcformákhoz, mint ovális, négyzet alakú, kerek vagy szív!

Természetes göndör frufru

Félelmetes, természetesen göndör frufru fekete nőknek

Add hozzá a szemöldök legeltetésű frufruját egy hosszú göndör bobhoz, és valóban felhívod a figyelmet gyönyörű szemedre és arccsontodra.

Stílus:

 1. A csöpögő nedves hajatól kezdve vigyen fel göndörödést fokozó krémet és gélt.
 2. A természetes göndör mintát követve csavarja a fürtöket váltakozó irányba.
 3. Hatástalanítsa a hajat alacsony/közepes fokon, amíg a haj 80% -ig száraz nem lesz.
 4. Hagyja a hajat levegőn megszáradni, amíg teljesen megszárad.
 5. Óvatosan törje szét a csavarásokat ujjaival és bolyhos hajával.
 6. Vágjon egy kis mennyiségű argán olajat a végeibe.
 7. Végezzen egy fényesítő hajlakkal.

Termékajánlás:

A göndörödésmentes megjelenés előkészítéséhez próbálja ki az Aveda Be Curly sampont és balzsamját.

Arcforma és haj típus:

Ez a stílus ovális, háromszög, hosszúkás és szív arcformákhoz, valamint természetesen göndör hajúakhoz használható.

Texturált szegély

texturált rojt a középhosszú hajonInstagram @torunwiththepack

Egyenesen a frufru súlyosnak tűnhet, ha túl tompán vágják. A lágyabb és légiesebb megjelenés érdekében a stylist texturálja a végeket.

A hangerő növeléséhez és kipróbálásához próbálja ki az Aveda Phomoillent -ét. Ez a stílus minden arcformához és hajtípushoz használható.

Klasszikus fúvószárítás

Klasszikus fúvós frufru

Az időtlen megjelenés érdekében próbáljon ki egy réteges, közepes hosszúságú frizurát, hosszú frufru és arckeretező rétegekkel.

Stílus:

 1. Készítse elő a törülközőszáraz hajat hajszárító krémmel és gyökérfokozóval.
 2. Ossza fel a hajat öt részre (felül, mindkét oldalon, hátul és felül).
 3. Fújja szárazra a frufruokat egy lapos ecsettel.
 4. Oldalsó metszettel kezdve fújja ki a hajat egy közepes méretű, kerek kefével. A flip szárítás közben véget ér.
 5. Folytassa a hajszárítást, amíg az összes szakasz befejeződik.
 6. Vigyen fel kis mennyiségű argán olajat a végekre.
 7. Végezze el a stílust rugalmas tartású hajlakkal.

Termékajánlás:

A hibátlan szárítás érdekében fél idő alatt próbálja ki az Aveda Style Prep Smoother -t.

Arcforma és haj típus:

Ez a stílus minden arcformához és hajtípushoz használható.

Nehéz oldalra söpört perem

Kiemelkedően nehéz, oldalról söpört perem

Egy vastag, oldalról söpör dörömbölés közepes hosszúságú csíkkal párosítva finoman körvonalazza az arccsontot, és határozottabbá teszi az állcsontot.

Stílus:

 1. Készítse elő a törülközővel szárított hajat kedvenc habjával.
 2. Adjunk hozzá egy kis mennyiségű argán olajat a végéhez.
 3. Fújja szárazra a haját Denman ecsettel.
 4. Szárítás közben tekerje a hajat a fej köré, hogy hajlást hozzon létre a végein.
 5. Gyorsan lapos vas haj és hajlítsa a végeit alá.
 6. Lapos vas frufru előre és oldalra.
 7. Finom stílus hajlékony hajlakkal.

Termékajánlás:

Próbálja ki a marokkói olaj eredeti kezelését, hogy ragyogást adjon és táplálja a tincseit.

Arcforma és haj típus:

Ez a stílus minden arcformához és hajtípushoz használható.

Hosszú kevert frufru

Csodálatos hosszú kevert frufru

Adjon drámát és hangulatot középhosszú bobjához arccsont-legelő frufru, amely tökéletesen illeszkedik a haj többi részéhez.

Stílus:

 1. Vigyen fel formázó krémet a törülközővel szárított hajra.
 2. Fújja szárazra a haját közepes méretű kerek ecsettel.
 3. Fújja a száraz frufruokat előre és az ellenkező oldalra egy kicsi/közepes méretű kerek kefével.
 4. Vigyen fel texturáló krémet a végére.
 5. Fejezze be a stílust lágy tapintású hajlakkal.

Termékajánlás:

Próbálja ki az Onesta Style Prep Smoother készülékét, hogy sima szárítást végezzen. Száraz hajra textúrázó krémként is használható.

Arcforma és haj típus:

Ez a stílus minden arcformához és hajtípushoz használható.

Kócos hullámok és frufru

A legszebb kócos hullámos frizura frufru

Néha nehéz lehet eldönteni, hogyan kell a frufru stílusát kialakítani kócos, hullámos megjelenés esetén. Az egyszerű megoldás? Adjon hozzá egy kis textúrát és hullámokat a frufrujához, hogy jól összekeveredjen.

Stílus:

 1. A törülközővel szárított hajat előkészítse volumenhabbal és texturáló tengeri sóval.
 2. Csavarja be a különböző méretű részeket, és szórja be alacsony/közepes felületen.
 3. Göndörítőpálca vagy egy hüvelykes hajsütővas segítségével tekerje a hajat függőlegesen a vasaló köré.
 4. Távolítsa el a hajat a vasból, és hagyja kihűlni.
 5. Permetezze be a hajat textúrázó spray -vel, és csiszolja a kívánt megjelenéshez.
 6. Befejezés stílus közepes tartású hajlakk.

Termékajánlás:

Ha természetes volumenű tengerparti megjelenést szeretne létrehozni, próbálja ki az Aveda Volumizing Tonic -t.

Arcforma és haj típus:

Ez a stílus minden arcformára és egyenes vagy hullámos hajszerkezetre is alkalmas.

Szögletes frufru rétegekkel

Fantasztikus szögletes frufru rétegekkel

Keretezze be arcát szögletes frufru és könnyű hosszú rétegekkel.

Stílus:

 1. Vigyen fel formázó habot a törülközővel szárított hajra.
 2. Fúvóka szárítás lapos ecsettel.
 3. Szárítsa meg a haj többi részét ujjaival vagy egy nagy lapos ecsettel.
 4. Egy hüvelykes hajsütővas segítségével a göndörödés függőlegesen végezhető kis és közepes méretű szakaszokban.
 5. Scrunch texturáló krémbe.
 6. Finoman fésülje át a fürtöket, és fejezze be a stílust egy közepes tartású hajlakkal.

Termékajánlás:

A textúra és a meghatározás érdekében próbálja ki az Aveda Light Elements Defining Whip -t.

Arcforma és haj típus:

Ez a stílus minden arcformához és egyenesen hullámos hajhoz is használható.

Szeszélyes Full Fringe Fél Updo

Lenyűgöző teljes perem, félig felhúzással

A teljes perem és a stílus stílus viselése csipetnyi szeszélyességet ad, és keretet ad az arcnak.

Stílus:

 1. Vigye fel kedvenc formázó termékét a törülközővel szárított hajra.
 2. Fújja szárazra a frufruokat egy lapos ecsettel.
 3. Fújja szárazra a haj többi részét ujjaival vagy ecsettel.
 4. Hátsó korona terület.
 5. Húzza vissza a tetejét és az oldalát félig felfelé.
 6. Húzza az összes hajat alacsony lófarokba.
 7. Göndörítő pálca segítségével göndörítse a haj különböző részeit.
 8. Befejezés stílus közepes tartású hajlakk.

Termékajánlás:

Próbálja ki az Aveda Air Control természetes szatén felületét könnyű és közepes tartással.

Arcforma és haj típus:

Ez a stílus minden arcformához és hajtípushoz használható.

Világos narancssárga baba frufru

Vonzó élénk narancssárga baba frufru

A szuper élénk megjelenés érdekében adjon bababummokat egy közepes hosszúságú bobhoz.

Stílus:

 1. Készítse elő a hajat hajszárító krémmel.
 2. Fújja szárazra a haját lapos ecsettel.
 3. Sík hajszálakat tetszés szerint, és texturáló pasztát vigyen fel a hajvégekre és a frufrura
 4. A befejező stílust hajlékony hajlakk könnyű ködével.

Termékajánlás:

A textúra és a definíció létrehozásához próbálja meg az Aveda Light Element Defining Whip -t.

Arcforma és haj típus:

Ez a stílus ovális, háromszög és szív arcformákhoz, valamint egyenes és hullámos hajhoz használható.

Szögletes oldalsó frufru

Szuper hűvös szögletes oldalsó frufru

Próbáljon szögletes oldalsó dudorokat hozzáadni egy közepes és hosszú bobhoz, hogy felhívja a figyelmet mesés arccsontjaira!

Stílus:

 1. Vigyen fel formázó krémet a törülközővel szárított hajra.
 2. Fújja szárazra a haját lapos ecsettel.
 3. Lapos vas frufru az arc felé, és göndör végek alatta.
 4. Lapos vasrésszel a haj és a flip vége.
 5. Vigyen fel kis mennyiségű argán olajat a végekre.
 6. Fejezze be a stílust kis mennyiségű hajlakkal.

Termékajánlás:

Vastagabb hajtípusok esetén próbálja ki az Aveda Brilliant Universal Styling Crème -t.

Arcforma és haj típus::

Ez a stílus minden arcformához és hajtípushoz használható.

Curls és Piecey Bangs

Félelmetes fürtök darabos frufru

Hozzon létre egy összetartó stílust, ha textúrát ad a frufruhoz, amikor göndör frizurát visel.

Stílus:

 1. Készítse elő a frissen fúvott hajat hővédővel.
 2. Lapos vas dörömböl előre, és hajlítsa alá a végeit.
 3. 1-1 hüvelykes hajsütővas segítségével göndörítse a hajat függőlegesen, közepes méretű részekben.
 4. Hagyja kihűlni a fürtöket.
 5. Vékonyan csiszoljon egy kis mennyiségű argánolajat és texturáló pasztát.
 6. Fuss balra a terméken keresztül frufru.
 7. Ujjfésű a végein.
 8. Befejezés stílus közepes tartású hajlakk.

Termékajánlás:

Próbálja ki Hanz De Fuko futóhomokját a súlytalan mennyiségért, rengeteg meghatározással.

Arcforma és haj típus:

Ez a stílus minden arcformához és hajtípushoz használható.

Frufru és egy középső rész

Elegáns frufru középső résszel

Ne félj a középső résztől, ha közepes hosszúságú hajad és frufruod van! A középső rész felfrissítheti stílusát, és teljesen új megjelenést kölcsönözhet.

Stílus:

 1. Vigyen fel formázó krémet és hővédőt a törülközővel szárított hajra.
 2. Ossza fel a hajat öt részre (felül, mindkét oldalon, felülről hátul és alulról).
 3. Kerek ecset haj közepes méretű kerek ecsettel.
 4. Folytassa a munkát, amíg minden haj megszárad.
 5. Hozzon létre középső részt.
 6. Lapos vasaló (vagy egy hüvelykes hajsütővas) segítségével simítsa el a hajat és göndörítse a végeit függőlegesen.
 7. Göndörítse az arc keretező rétegeit az arctól távol.
 8. Vigyen fel kis mennyiségű argán olajat a végekre.
 9. Fejezze be a stílust egy könnyű tartású hajlakkal.

Termékajánlás:

Annak érdekében, hogy megvédje szálait a káros hőformától, próbálja ki az Aveda Damage Control -t.

Arcforma és haj típus:

Ez a stílus minden arcformához és hajtípushoz használható.

Darabos rétegek

A legszebb darabos rétegek hosszú, söpört frufruval

Tegye teljessé és hangerővé rétegeit úgy, hogy kifordítja a végeit, és létrehoz egy meghatározott ütésréteget.

Stílus:

 1. A törülközővel szárított hajat előkészítse volumenhabbal és könnyű tartású géllel.
 2. Fújja szárazra a haját közepes méretű kerek ecsettel.
 3. Síkvasaló segítségével fordítsa ki a végét.
 4. Lapos vas frufru előre és flip frufru ki.
 5. Vigyen fel kis mennyiségű formázó pasztát a végekre, és futtasson egy kis mennyiséget a frufru meghatározásához.
 6. Befejezés stílus közepes tartású hajlakk.

Termékajánlás:

Ha határozott végeket szeretne létrehozni anélkül, hogy megnehezítené a hajat, próbálja ki az Aveda Light Elements Defining Whip -t.

Arcforma és haj típus:

Ez a stílus minden arcformához és egyenesen hullámos hajhoz is használható.

Furcsa frufru és texturált rétegek

Közepes hajvágás, hajas frufru és texturált rétegekInstagram @angelo.baiunco

A frufru néha kihívást jelenthet egy vékonyabb hajtípus számára. Próbálja ki a vékony, egyenesen átütő frufruokat, amelyek jól kevert texturált rétegekkel párosulnak, hogy stílusa tonna legyen. Ez a stílus minden arcformához és vékonyabb hajtípushoz használható.

Stílus:

 1. A törülközővel szárított hajat előkészítse volumenhabbal és könnyű tartású géllel.
 2. Fújja le a száraz hajat fejjel lefelé ujjaival vagy lapos ecsettel.
 3. Fújja szárazra a frufru közepes méretű kerek kefével.
 4. Spritz gyökereit térfogatnövelő száraz samponnal.
 5. Vigyen fel texturáló pasztát a végére.
 6. Bolyhos haj és stílus tetszés szerint.
 7. Fejezze be a stílust egy volumenes hajlakkal.

Próbálja meg koktélozni Aveda Confixor géljét hangerőhabbal, hogy tartós ránctalanítást hozzon létre ropogás nélkül.