Gjør noe moro i livet ditt med en av våre fantastiske prinsessefrisyrer! Vær kongelig med en stil full av volum eller hold den ekte med en nydelig blomsterkrone som fremhever din naturlige skjønnhet. Velg og kanaliser din indre kongelige med disse Disney-prinsesseinspirerte utseende!

Flettet prinsesse

flettet prinsesse frisyreInstagram @kiraraehair

Disse nydelige sideflettene flyter fra den fremre kronen mot baksiden til en lav vridd updo.

Polert prinsesse

polert prinsesse frisyreInstagram @markert.spørsmål

Noen prinsesse frisyrer er enkle og glamourøse, akkurat som denne.

Prinsesse Aurora

Prinsesse AuroraInstagram @kyleehowardhair

Sp&En med stilskaperen, Kylee Howard

Frisør @ Kylee Howard Hair Studio i Marietta, GA

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne prinsessefrisyren viser tekstur, viser lengde, men har fortsatt mange detaljer. Den er “halv opp”, men har fortsatt mye fylde og detaljer.

Hva er ditt beste råd?

Håret ditt må være veldig langt og ha lange lag, slik at ingenting stikker ut av hestehalen. Det er en vakker måte å vise frem lengden på, er enkel foran, men har mange romantiske detaljer bak.

Kronende ære

crowning glory frisyreInstagram @skyecoutinho

Sp&En med stilskaperen, Skye Coutinho

Frisør @ Scarlett Hair i Pretoria, Sør -Afrika

Hvordan vil du beskrive dette?

Det jeg liker med denne prinsessestilen er allsidigheten i å kunne manipulere den etter hvert som hendelsen utvikler seg.

Velg et romantisk, mykt, men naturlig utseende som følger med din personlighet. Du kan bruke den for en glamorøs kveldsprinsessehårstil, eller med små endringer kan det også være en dagstil.

Hva er ditt beste råd?

Enhver hårtype og lengde kan ha frisyrer for kroner. Fra skulderlengde til langt hår vil det se annerledes ut for hver kvinne. Fønk håret jevnt først og legg til litt volum i den øverste delen. Du kan legge til noen Keune -mousse for å få et veldig silkeaktig hår og for å hjelpe med holdet.

For dette prinsessehåret ble Babyliss Pro 25 mm krølltang brukt, samt Kuene hårspray. Kuene volumiserende pulver bidrar også til å få volum i frontdelen.

Spray aldri hårsprayen for nær håret, da det vil gjøre håret vått og danne krøllete krøller. Spray alltid vekk fra håret og i små utbrudd. Spray, la det tørke, og spray deretter igjen.

Belle of the Ball

Bilde av belle of the ball frisyreInstagram @fotball

Sp&En med stilskaperen, Danielle Holm

Stylist @ Adora Bella Salon & Boutique i Franklin Lakes, NJ

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne prinsessens frisyre er myk, løs og romantisk.

Hva er ditt beste råd?

Tenk på hårtype og lengde før du går for prinsesse frisyrer. Det kan være lurt at noen utvidelser legger til lengde og “bulk” i bollen. Hvis håret ditt har en tendens til å være grovt, kan det være lurt å tørke det glatt først med litt olje og/eller glattbalsam før du krøller med et krøllejern.

Royal Waves frisyre

Royal Waves frisyreInstagram @lauraelizabethhairandmakeup

Sp&En med stilskaperen, Laura Elizabeth

Brudehår & Sminkespesialist @ Laura Elizabeth Hair & Makeup i Mitcham, Bromley

Hvordan vil du beskrive dette?

Disse prinsesseskinnene er en veldig myk og bærbar Hollywood -bølge, som kan justeres etter hver hårtype og ansiktsform. Når du lager denne stilen på bruder, opprettes en øyeblikkelig wow -faktor.

Hva er ditt beste råd?

Hårforberedelse er nøkkelen til denne prinsessefrisyren. Start med en god føntørking, deretter pin -krøll håret og la det stivne så lenge du kan.

Tenk også på en litt sterkere sidedel enn du vanligvis bruker for et mer slående ferdig prinsessehårklipp.

Hvis håret ditt er fint til middels, eller du trenger mer lengde, legg til hårforlengelser, ettersom de gir volum, noe som skaper en mye mer definert og glamorøs krøll.

Lag en vakker glans ved å løpe gjennom et par dråper marokkansk olje på slutten.

Tiara of Twists Princess Hairstyle

tiara av vendinger frisyreInstagram @dawndaleyhair

Sp&En med stilskaperen, Dawn Daley

Stylist @ Studio V Salon i Helena, AL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne halvparten opp, halvt ned prinsessefrisyren er sprø og romantisk.

Denne prinsessens hårklipp kan fungere for enhver hårtekstur og for de fleste hårlengder.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne stilen kan fungere for enhver hårtekstur så lenge du bruker de riktige produktene. Kvinner med fint hår bør bruke en teksturspray for å påføre grus på håret. Et godt fungerende hårspray vil gi det hold uten å være for tung.

Det er best å krølle håret før du starter oppdateringen. Krølle hele hodet, vekk fra ansiktet. Tt gjør det lettere å jobbe med!

Boho Bubble Braid for a Princess

Boho Bubble Braid for a PrincessInstagram @cwighair

Sp&En med stilskaperen, Carly Wiginton

Paul Mitchell Student / Future Stylist @ i Memphis, TN

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette prinsessehåret er en boho -bobleflette. Disse prinsesseflettene er enkle å style.

Hva er ditt beste råd?

Hvis du går for kongelige frisyrer som dette, ikke bekymre deg for å få det perfekt. Det er en rotete stil, og det er skjønnhet i ufullkommenhet. Omfavn den rotete ugjort stemningen.

Myk & Angre Princess Curls

Myk & amp; Angre Princess CurlsInstagram @heathermackhair

Sp&En med stilskaperen, Heather Mackinnon

Wella Master Color Expert & Stylist @ Heather Mackinnon Hair i Glasgow, Storbritannia

Hvordan vil du beskrive dette?

Disse prinsessekrøllene er myke, teksturerte og ugjort, men likevel veldig allsidige da de kan kle seg ut eller brukes mer tilfeldig.

Det er så mye som skjer og flyter gjennom prinsessens frisyre.

Hva er ditt beste råd?

Denne kongelige frisyren ville passe en kvinne med ungdommelig stil. Det ser veldig ugjort og uanstrengt ut uten harde linjer eller former. Det er et veldig mykt og feminint snitt.

Bruk en tekstureringsspray for å legge til en mer gjennomførbar, matt og ugjort tekstur, og avslutt med et lett hårspray for å fullføre og holde. Denne stilen ville se bra ut for en ball eller et bryllup, men kan kle seg til en konsert eller fest ved å legge til kult hårtilbehør.

Moderne eleganse Princess frisyre

Moderne eleganse Princess frisyreInstagram @cindyichikawahair

Sp&En med stilskaperen, Cindy Ichikawa

Frisør @ Capricci Ricci Salon i Winter Park, FL

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne prinsessefrisyren er moderne eleganse. Ved å holde håret lavere og legge til en flette, gir det en elegant og vintage stemning, mens detaljene og strukturen får det til å føles mer moderne.

Den franske flettet som strømmer inn i oppdateringen er sexy! Når en kvinne ser på dette bildet, er det første de kommenterer på flettet. Å legge fletter inn i hvilken som helst frisyre kan virkelig endre utseendet og fokuset på håret!

Hva er ditt beste råd?

Når det gjelder frisyrer for en prinsesse, er ikke langt hår nødvendig. Forbered håret ved å lage løse krøller, bruk deretter en lett hårspray og litt tørr sjampo for å legge til tekstur. De vevde detaljene ser skremmende ut, men det var egentlig ikke så vanskelig. Det er rett og slett bare å vri og overlappe hårstykker.

Romantisk & Moro for kongelige prinsesser

Romantisk & amp; Moro for kongelige prinsesserInstagram @crystalluttgeharmdill

Sp&En med stilskaperen, Crystal Luttgeharm Dill

Frisør @ Joie de Vivre Salon and Spa i Lafayette, LA

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne frisyren er for kongelige prinsesser som leter etter noe romantisk og morsomt. Denne stilen var trygg og kunne vare hele natten mens den fortsatt så uanstrengt ut.

Hva er ditt beste råd?

Denne stilen er allsidig og kan tilpasses dine preferanser. Nøkkelen til å gjenskape denne stilen er Davines Medium Hairspray. Det gir grepet du trenger mens du beholder en myk og berørbar stil.

Tousled Bohemian Goddess Hair

Tousled Bohemian Goddess HairInstagram @hairbyadriennemarie

Sp&En med stilskaperen, Adrienne Richetta

Brudeekspert / fargelist @ Alisha Nycole & Co. i Easton, PA

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne prinsesseinspirerte frisyren er en tøff bohemisk gudinne! Det er strukturert, men angret alt samtidig. Fishtail -flettet er egentlig det som får stilen til å skille seg ut og fange oppmerksomheten din.

Hva er ditt beste råd?

Forlengelser er et must for eventyrfrisyrer som dette! De er ikke bare flotte for å legge til den ekstra lengden som trengs for denne stilen, men de gir også mer volum til selve flettet. Clip-in-utvidelser fungerer godt for stiler som dette!

Bruk en teksturspray som Kenra Dry Texture Spray, og en fungerende hårspray som Sexy Hair Spray and Play. For å sikre stilen trenger du et par bobby pins og en klar elastikk.

Allsidig Crown Braid Princess Hair

Allsidig Crown Braid Princess HairInstagram @patrickevansalon

Sp&En med stilskaperen, Pam Genio-Bates

Frisør @ Patrick Evan Salon i San Francisco, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Prinsessefrisyrer med krontilbehør kan kle seg til et bryllup eller brukes til søndagsbrunsj. Jeg elsker krone fletter for deres allsidighet! Spesielt denne flettet har en innlevd følelse som gjør den litt mer moderne.

Hva er ditt beste råd?

Produkter er definitivt nøkkelen til å få dette til. En teksturspray som Kevin Murphy Bedroom. Håret gir håret litt grep for å holde flettet. Spray det inn i tørt hår før du fletter! Dryss deretter med litt pulver. Pust og løs flettet fra ytterkantene for å ekspandere. Avslutt med en spray som Oribe Superfine.

Denne stilen er flott for alle hårtyper og fungerer spesielt godt for jenter med bølget hår. Så lenge du har hår som er langt nok til å flette, er du i gang!

Bohemian Princess Chic Braids

Bohemian Princess Chic BraidsInstagram @loftserafyn

Sp&En med stilskaperen, Niki Serafyn

Eier @ Loft Serafyn i Largo, FL

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne prinsessefrisyren er bohemsk elegant. Du kan bruke den som en fancy updo og kle den til et arrangement, eller ha den på en enkel brunsj med jentene!

Hva er ditt beste råd?

Bruk en kombinasjon av tre forskjellige fletter og vift dem alle sammen for å skape mer uanstrengt/boho -stemning. Deretter bruker du en lett hårspray som Redken -produkter!

Denne prinsessefrisøren er ideell for kvinner med middels til tykt strukturert hår. Enhver ansiktsform fungerer også med denne stilen.

Flettet kronprinsesse frisyre

Flettet kronprinsesse frisyreInstagram @memariebeauty

Sp&En med stilskaperen, Megan Marie

Makeup-artist / frisør @ Blow Me Away Blow Dry Bar og Medi Bar i Alpharetta, GA

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne prinsessefrisøren er morsom og jentete! Det er et vakkert steg opp fra å bare feste eller klippe håret tilbake. Stilen er veldig tilpassbar til personlige preferanser, for eksempel hvor mye hår du bestemmer deg for å feste tilbake eller hva slags flette du bestemmer deg for å legge inn.

Denne frisyren kan kle seg eller kle seg. Det føles fancy, men det er fortsatt uformelt ettersom det ikke er en fullstendig oppdatering.

Hva er ditt beste råd?

Alt du trenger for denne prinsessen ‘do er en teksturspray! Det gir håret litt hold og grus fordi hår som er for mykt ikke vil holde en stil også. Hvis du vil trekke ut eller pannekake flettene for å få det til å se mer omfangsrikt ut, er en teksturspray en livredder.

Et tips for å skjule bobby pins er å løfte en sløyfe av flettet og veve bobby pin under håret, gå inn i flettet. Festing i midten av flettet i stedet for der den ender, sikrer den bedre.

Det er veldig enkelt å gjøre og tar bare noen få minutter. Enten du løper rundt og gjør et ærend eller deltar på en spesiell begivenhet, synes jeg denne flettede kronen er praktisk og pen for alle kvinner!

Princess Snow White Hair

Princess Snow White HairInstagram @michelle.e.robek

Sp&En med stilskaperen, Michelle E. Robek

Frisør @ Michelle Robek Hair Design i Cypress, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Du vet hvem hun er! Hun er den vakreste av dem alle, Snow White. Selv en kort frisyre kan påvirke og fortelle en historie uten mye hjelp.

Hva er ditt beste råd?

Selv om denne spesifikke prinsessestilen som vises er en parykk, kan dette snøhvite håret oppnås på ditt virkelige hår. Denne typen stil var hvordan vanlige kvinner hadde på seg håret på 20- og 30 -tallet.

Hvis du ser på mange “prinsessestiler”, er det meste av stylingen fokusert på håret rundt ansiktet, noe som trekker deg inn i karakteren. Det veldig kule med pin curl sett som dette er at denne stilen vil vare i flere dager, noe som gjør det enda mer verdt det. Og mange hårspray!

Prinsesse Aurora frisyre

Prinsesse Aurora frisyreInstagram @kyleehowardhair

Det bølle utseendet til denne prinsessens frisyre kan i stor grad tilskrives hennes forbindelse til villmark (og søvn), men det betyr ikke at hun ikke utstråler skjønnhet og nåde.

Queen Elsa Braid Hairstyle

Queen Elsa Braid HairstyleInstagram @amazbraids

Var ikke isdronningen nydelig da hun bestemte seg for å ‘la det gå’? Denne enkle og enkle flettet krever ikke mye, men gir mye, omtrent som den vakre dronningen Elsa.

Prinsesse Belle Updo

Prinsesse Belle UpdoInstagram @hairbybrend

En smart jente vet at du ikke trenger å gi avkall på å se pen ut mens du gjør alle andre ting. Belle holdt definitivt på roen hele tiden og kom fremdeles ut som en dronning.

Princess Jasmine Bubble Braid

Princess Jasmine Bubble BraidInstagram @all_to_braids

Sp&En med stilskaperen, Meta Nordesjo

Braider i Stockholm, Sverige

Hvordan vil du beskrive dette?

Bobleflettet er en morsom stil når du vil ha noe iøynefallende, men samtidig noe raskt og enkelt. Du trenger ingen fletteferdigheter – alt du trenger å vite er hvordan du lager hestehaler, og så er du klar til å rocke denne frisyren. Selv om det er enkelt, har det flere alternativer for å være kreativ. Du kan gjøre det som en fransk flette som her, og du kan lage boblene i en hestehale.

Hva er ditt beste råd?

Denne stilen er veldig enkel, og du trenger ikke å vite hvordan du fletter, men det er en ting som kan være godt å huske på. For denne stilen trenger håret en tekstur for boblene å holde, så det er perfekt å gjøre de siste dagene før neste vask.

Hvis du vil gjøre det på nyvasket hår, spray litt tørr sjampo før du gjør boblene, så får du den strukturen du trenger. Bruk litt hårspray når du er ferdig, så holder denne stilen hele dagen. Det er virkelig perfekt når du vil rocke en fin frisyre på treningsstudioet eller bare føle deg som en prinsesse i byen.

The Enchanted Forest Princess Hairstyle

Utover trærne venter denne skjønnheten som elsker tekstur og naturlige farger!

The Enchanted Forest Princess Hairstyle

Slik styler du:

 1. Arbeid styling mousse gjennom håndkle tørket hår.
 2. Del hår i midten.
 3. Blås tørk, bruk fingrene for å tusle mens du jobber deg gjennom håret.
 4. Lag en flette langs hårfestet på hver side av delen din.
 5. Fest endene av flettene sammen på baksiden av hodet. Flettene gir frisyren en “krone” effekt.
 6. Løsne kantene på flettene litt for å gi det et litt rotete og naturlig utseende.
 7. Ha det gøy med tekstur! Bruk et krøllejern, krympejern, dyp vakling eller ditt andre favoritt verktøy for varm tekstur for å legge bevegelse til mellomlengder og ender.
 8. Avslutt med en medium hårspray.

Ulta-butikker har Bed Head Totally Bent 2-Inch Crimper og Bed Head Wave Artist Deep Waver, som begge ville fungere perfekt for denne stilen!

Star Wars Princess Leia frisyre

Kastanjebrunt hår er pakket inn i to identiske fletteboller som vakre Leia.

Star Wars Princess Leia frisyre

Slik styler du:

 1. Arbeid en mengde stylingkrem på størrelse med en ert i mellomlengder og ender av tørt hår.
 2. Del hår i midten fra frontlinjen til nakken.
 3. Samle hår på hver side i en grisehale og fest hvert med en klar elastikk.
 4. Flett hver grisehale og fest ender med en annen klar elastikk.
 5. Vik hver flette rundt basen nær hodet ditt. Tuck ender under bun og fest med en bobby pin eller to.
 6. Glatte flyvninger med middels hårspray.
 7. Legg til et kongelig preg ved å få tilbehør med et hodeplagg.

En flott stylingkrem for å holde flua unna er Aveda Light Elements Texturizing Creme.

Vakker prinsesse Fishtail Braids

En beskjeden pompadour -stil er kombinert med en løst strukturert flette for denne eventyrvridningen på to klassiske frisyrer.

Vakker prinsesse Fishtail Braids

Slik styler du:

 1. Spray rotforsterker gjennom røttene til håndkletørket hår.
 2. Bruk en hårføner på middels varme for å føne håret helt. Bruk fingrene til å løfte håret ved røttene for å legge til volum mens du føner.
 3. Samle håret en tomme unna hårfeste foran. Erte håret nær røttene. Del i flere seksjoner for å gjøre erting lettere.
 4. Glatt hår langs hårfestet bak og over de plagede delene, og skaper en liten pompadour i hele kroneområdet. Fest med bobby pins.
 5. Lag en fransk flette gjennom resten av håret. Sikre ender med en klar elastikk eller en som matcher hårfargen din.
 6. Løsne den franske flettet ganske nær toppen og bare litt gjennom halen. Dette vil gi flettet den “innlevde” følelsen.
 7. Avslutt med en middels eller høy holdbar hårspray.

Prøv Big Sexy Hair Root Pump Plus, som er en fuktighetsbestandig volumiserende spraymousse som volumiserer ved å pumpe opp roten.

Fairy Princess -frisyren

Myke krøller gir oppmerksomhet til øynene og gir en romantisk stemning i denne kongelige frisyren.

Eventyrprinsessens frisyre

Slik styler du:

 1. Arbeid stylingkrem gjennom håndkle tørket hår.
 2. Del håret i midten eller litt til den ene siden.
 3. Bruk en padlebørste til å glatte håret mens du føner det. Sørg for at håret er helt tørt.
 4. Bruk et 1-tommers fatkrøllejern til å lage krøller i hele håret. Spray hver seksjon med varmesettende spray før du krøller. Krøller skal vikles rundt jernet slik at de peker vekk fra ansiktet. Dette sikrer at du får et “sexy, romantisk” utseende i stedet for en “skolejente” -følelse.
 5. Avslutt frisyren med en medium hårspray for å låse krøllene på plass.
 6. Få tilbehør med ditt favoritt perle-, krystall- eller delikate blomsterhodestykke.

Lås inn dine kongelige frisyrer med Schwarzkopf Professional BLONDME Glorious Hold Hairspray.

The Red Down Gjør for en prinsesse

Side-feide frynser og brusende krøller holder denne mørke fargen flytende med tekstur.

The Red Down Gjør for en prinsesse

Slik styler du:

 1. Arbeid stylingkrem gjennom håndkle tørket hår.
 2. Del hår til den ene siden.
 3. Bruk en mellomstor padlebørste for å glatte ut kantene mens du blåser tørr. Sveip frynsene forsiktig til den ene siden når den er tørr.
 4. Bruk fingrene til å slite resten av håret mens du tørker.
 5. Legg til krøller med et ¾- eller 1-tommers fatkrøllejern. Spray hver seksjon med varmesettende spray for å beskytte mot varmen før du krøller.
 6. Samle hår fra øre til øre i en halv oppdatering. Fest på plass med bobby pins som matcher hårfargen din.
 7. Finish med middels eller høyt hårspray.

Paul Mitchell Super Clean Spray gir fylde, tekstur og fleksibelt hold.

Blomsterprinsessens frisyre

Denne frontflettet flyter inn i en løs stil og kompletteres vakkert med en blomsterkrone.

Blomsterprinsessens frisyre

Slik styler du:

 1. Spray tørt hår med tørr sjampo og fleksibelt hårspray for å gi det litt grep.
 2. Lag en to eller tre-tommers hårseksjon ovenfra det ene øret, over pannen og ned foran på den andre siden. Lag en utvendig flette i denne delen langs hårfestet. Lag tykke seksjoner slik at flettet forblir stort. I stedet for å plassere sideseksjoner over midten som du gjør i en fransk flette, vil du denne gangen plassere sideseksjoner under midten.
 3. Når du nærmer deg bunnen av øret, må du også legge til hår fra baksiden av hodet, slik at alt håret ditt blir innarbeidet i flettet. Fest enden av flettet med en klar elastikk eller en som matcher hårfargen din.
 4. Avslutt med middels eller høyt hårspray.
 5. Tilbehør med en flerfarget blomsterkrone.

Ta en tur til Joann Fabric for å finne et uendelig utvalg av vakre imitasjonsblomster til kronen din. Du kan også gå ut og samle villblomster hvis du vil beholde utseendet ditt mer rustikt!