A csepp halványítású hajvágás a klasszikus fakulás játéka, hasonló a bőrfakuláshoz, amely a fül mögé esik, ívformát hoz létre, miközben egyedi részt hoz létre. A halántékról indul és leesik, ahogy a fülek mögött a tarkóig ér, és általában nyírógépekkel történik. Ez a fajta fade friss jelleget kölcsönöz a srác hajvágásának a klasszikus fadehez képest.

Ez a trendi fakulás kifejezetten hízelgeti a kerek és szögletes arcú férfiakat az általa létrehozott letisztult és egyenletes hajlítással, és ragyogó kivitelben marad!

Styling Drop Fade Haircuts

Formálja a haját, ahogy akarja – ecsetelje vissza a letisztult megjelenés érdekében, keverje össze a kiváló textúra érdekében, vagy párosítsa alávágással! Ez a vágás kombinálható fohawks, pompadours, leválasztás, alulvágások és más stílusokkal is. Soha nem tűnik élesnek, mert természetes dimenziója bármilyen típusú hajvágáshoz hozzáadódik.

A következő hajvágás előtt nézze meg ezeket a dope fotókat a drop fade vágásokról:

Drop Fade rövid hajra

Drop Fade rövid hajraInstagram @barber_sergio97

Még jobban szelídítse meg a haját, ha a leesett, fakó oldalak lefelé a fülek mögött vannak. Ez a modern megjelenés garantáltan kiváló csomóvá varázsolja Önt.

Oldalra söpört haj csepphalványítással

Oldalt söpört haj csepphalványodássalInstagram @anthonythebarber916

Az oldalra söpörött haj és a lehullás egy formális, mégis stílusos vágás, amelyet minden dolgozó férfinak figyelembe kell vennie. Az oldalak és a tarkó részének letisztult körvonala van, amely tökéletesen illeszkedik a közepes hosszúságú hajhoz. Tökéletes esélyt teremt arra, hogy a felső rész simán feküdjön, ha oldalra söpörjük.

Rövid lapos felső csepphalvány vágással

Rövid lapos felső csepphalvány vágássalInstagram @tapacert

Tekintsünk egy rövid lapos felsőt, csepp halvány vágással, afro hajú férfiaknak, akik meg akarják tartani a hosszúságukat. A megemelt forma szorosan ellenáll a bőrnek, és hosszabbra halványul, hogy fokozza a hajat. Legyen tisztában azzal, hogy ez a stílus nagy karbantartást és napi stílust igényel. Beszéljen a stylistjával, hogy professzionális tippeket kapjon a vágás megfelelő karbantartásához és stílusához.

A francia terméscsepp elhalványul

A francia terméscsepp elhalványulInstagram @_barcasso_

A francia terméscsepp-fakulás egy trendi európai alapú frizura, amely világszerte elterjedt. A hosszú, hullámos vágott haj előre fektethető, míg az alacsony hullámzás miatt minden összeáll a fejfordító megjelenés érdekében. Meglepő módon ez a karbantartást nem igénylő stílus. A rendetlen felső nem veszi el a francia terméscseppet, és minden fiatal felnőtt számára lenyűgöző lehetőséget kínál.

Drop Fade és leválasztott Undercut

Csepp halványodás és leválasztott alámetszésInstagram @sky_salon

A csepphalványítás és a leválasztott alulvágás két élénk stílus egy vágásban. A drop fade különbözik a hagyományos fade -től. A hagyományos elhalványulás egyenletesen keveredik az oldalak körül, míg egy csepp halványodás a templom közepén kezdődik, és az O-csonthoz közeledve leesik. A leválasztott alámetszés teljesen elválasztja az oldalakat és a tetejét drasztikusan azáltal, hogy elválasztja a két hosszúságot a részgerincen. Bármilyen életkorú vagy életmódú stílusú férfiak tudnak rockozni!

Drop Fade with Fringe

Drop fade rojtokkalInstagram @nunez.the.barber

A rojtos csepphalványítás a klasszikus fade alternatívája. A csepp halványodás a hajszálon lévő szív alakját követi. Leereszkedik, és ívet alakít ki a fül fölött és a korona körül, kiemelve a fej természetes görbületeit. A csepphalványítás természetes hatást fejt ki. Borotvált textúra a tetején, és texturált, folyós rojt párosul a tiszta és rövid oldalakkal.

Drop Fade egy alkatrésszel

Csepp halványítás egy alkatrésszelInstagram @mr.haiirstylist

A szétvált hajhullás hajhullás népszerű választás a modern urak számára. A kifinomultság és a szexualitás egyidejű kijelentését adja. A drop fades elválasztása nagyon fontos, mert óriási különbséget jelent a stílusban.

Sharp Drop Fade High Top

Sharp Drop Fade High TopInstagram @keonthebarber

A leesett fakulással rendelkező, magas felső hajvágásokat szépen borotvált oldalak egészítik ki, hogy finomabb legyen. Ez a lapos tetejű elhalványulás fantasztikus példa arra, hogyan lehet stílusosabban pompázni.

Drop Fade hosszú hajra, fürtökkel

Drop Fade hosszú hajra, fürtökkelInstagram @besthebarber

A férfiak és a borbélyok csodálják ezt a drop fade stílust, hogy kiválóan kiemeli a fejbúbját, különösen akkor, ha hosszú és texturált sörénye van.

Középső cseppvágás

Középső cseppvágásInstagram @mosscvtz

Csavarjon egy klasszikus drop fade vágást az igazán letisztult megjelenés érdekében! A vágás egyenletesen elhalványul a halántékról a tarkóig, és tökéletesen kiemeli a felső hajat és a szakállát. Ez az egyik egyszerűbb férfi frizura, amit látni fog.

Top Fade egyenes hajjal

Top Fade egyenes hajjalInstagram @40_the_barber

Kapcsolja le a vastag sörényét a csípő szakálláról éles csepp bőrfakulással, mint ahogy Barber Leonel tette ezt a fröccsenő frizurát. Ez egy édes példa arra, amit árnyékhalványításnak neveznél.

Faux Hawk Drop Fade

A Faux Hawk csepp elhalványulInstagram @the_barber_sensei

Vidd ezt az elegáns fohawk cseppfakulást sokkal magasabb szintre éles felállással! A kontraszt kiválóan működik a fej rövid oldalairól, elölről és hátulról. Ez valóban segít kívánatosabbá tenni a férfiak cseppfakult fodrászát.

Texturált felső és cseppfakulás leválasztással és kialakítással

Texturált felső és cseppfakulás leválasztással és kialakítássalInstagram @nunezthebarber

Az égesebb férfi csepp halvány hajvágásokhoz választhat egy hűvös, borotvált mintájú hajformát, amely a tiszta oldalakhoz illik. Lenyűgöző, különösen texturált hajjal.

A cseppek elhalványulásának ilyen textúrájú felsővel történő kialakításához szalon minőségű gél vagy krém szükséges.

Drop Fade Afro

Drop Fade AfroInstagram @almillions

Vedd le a felesleges súlyt a terjedelmes hajadról úgy, hogy az oldalad elhalványul. Ez a kissé nagy gondozást igénylő frizura könnyen kiegészíti azokat, akiknek hosszú textúrájú hajuk van.

Drop Fade Undercut

Drop Fade UndercutInstagram @ayozecastellano

Csodálkozzon ezen az epikus tüskés hajon, amit az alacsony bőrcsepp borotvált oldalai tesznek hűvösebbé. Párosítsd szakállal, hogy befejezd ezt a rosszfiús pillantást!

Low Drop Fade

Alacsony csökkenés FadeInstagram @az_barber87

Hagyja, hogy a textúra beszéljen! Ez az alacsony csepp halványítás stílus tökéletesen kiemeli a hajad strapabíróságát az általa biztosított kontraszt segítségével.

Hullámos Csepp Fade Look

Hullámos Csepp Fade LookInstagram @itsbarberblack

Itt egy csepp fade vágás, amely szintén nagyszerű módja a buzz vágás kinövésének. A mintás csepphalvány fodrászok a legjobban akkor néznek ki, ha tiszta oldalukkal és hátukkal hangsúlyozzák. Ez alacsony karbantartási igényű választás.

Kopasz csepp bőrfakulás oldalsó résszel

Kopasz csepp bőrfakulás oldalsó résszelInstagram @razvanicola

Növelje hűvös fickó stílusát, és hagyja el az oldalsó égési sérüléseket ezzel a letisztult, csiszolt, lecsúsztatható, cseppfade -es stílusú oldalsó résszel. Fésülje felfelé a haját, és tartsa a kedvenc termékével, és ezzel a dope drop fade frizurával passzol a fiúknak!

Fésülje át a frizurát a Drop Fade segítségével

Fésülje át a frizurát a Drop Fade segítségévelInstagram @rex97cuts

Ha vastag haja van, és ápoltnak és elegánsnak szeretne egyszerre kinézni, akkor ez az ügyes csepp fade fésű a legjobb megoldás! Ez az oldalsó elválás egyike a sok variációnak, amelyeket akkor hozhat létre, ha hosszú haja van a tetején.

Nem érdekli a drop fade? Nézze meg ezeket a fotókat az alacsony fakulású fésűről a fodrászötletek felett.

Drop Fade és rettegés

Drop fade és rettegésekInstagram @rmml_blends

A csepp fakó oldalak a legjobb módja a rasszák keverésének a fekete férfiak számára! Válassza ezt a stílust, ha nem szeretné, hogy túl sok bőr legyen kitéve.

Pompadour Drop Fade szakállal

Pompadour Drop Fade szakállalInstagram @jack.of.all.halványul

Ez egy úriember csepp halványított haja a bőrig, kemény részével és szakállának megtisztításával. Ez a pompadour ideális, ha élesnek és csípősnek akar tűnni. Fésülje előre, vagy vágja vissza.

Popplewell elmagyarázza: „Ezt a pompadour drop fade hajvágást a legtöbb teli hajú srác le tudja húzni, de soha nem ajánlom a kemény részt a vékony vagy kopaszodó haveroknak. Mindig szánok egy percet, hogy megmutassam a srácnak a legjobb módot a haja fésülésére. Akár hiszed, akár nem, sok pasi nagyon rosszul fésülködik a saját haján. Tehát néha egy kis útmutatás sokat segít. ”

Fonott Drop Fade hajvágás

Fonott cseppfakulásInstagram @mannyfreshbarber

Egyedülálló, divatos, sokoldalú hajvágás, alacsony fakulással Manny Reyes, Floridából.

„Felöltöztetheted vagy felöltözheted. Láttam, hogy valaki divatos öltönyt visel, esküvőre megy, és csak tisztán néz egy élelmiszerboltba. Ami a legjobban tetszik, az a tiszta és egyszerű rész az oldalon. Ezáltal a megjelenés frissnek tűnik ” – mutat rá Reyes.

Bárki, aki ezt a megjelenést fontolgatja, legalább 2 hetente hajtsa végre újra a fonatát és a hajvágását. A fonatokat is lecsatolhatták, és csak egy férfi zsemlét vagy fésűt tehettek oldalra néhány pomádéval.

Reyes hozzáteszi: „Ez az alacsony csepp halványítású vágás szinte bármilyen arcformában jól mutatna. Ez egy művészi, városi megjelenés, és nem hiszem, hogy megfelelne vállalati vagy szakmai környezetben. Bár ez csak haj – nőni fog, és az embereknek nem szabad csak arra korlátozódniuk, amit mások gondolnak. ”

Afro lefújás Drop Fade -el

Afro lefújás Drop Fade -elInstagram @lamont_tha_barber

A drop fade frizura letisztultabb és igényesebb megjelenést kínál, mint a hagyományos tüskés mohawk vagy a hagyományos afro. Ezt a különleges megjelenést egy professzionális texasi borbély, Terry Jackson készítette.

„A stílust az énekesnő, Usher Raymond, majd később a profi sportoló, Odell Beckham Jr. tette népszerűvé. Azok számára, akik nem ismerik a versus fade kifejezést, természetes top és kifakult webhelyekre utal. A csepp olyan fázisra utal, amely kör alakú, és a fülhöz vagy mögé ível ” – állapítja meg Jackson.

Bár a stílus bárki számára meleg lehet, jobban illik egy extrovertált személyiségtípushoz. Ez a hajvágás rugalmasabbá teszi a sportolókat vagy bármely aktív egyént a hajvágások között, még 2-4 héttel a retusálás előtt.

Jackson biztosítja, hogy ezt a cseppfakulási stílust számos arcforma és típus viselheti. Ezt a stílust kísérheti göndör szivaccsal vagy csavaró szivaccsal, amely a hajat göndör mintává csavarja, amelyet a végén csavarnak.

„Néhány felhasználható termék természetes termék, például az I Curl krém, a Cantu curl krém és más természetes termékek, amelyek ápolják a hajukat és irányítást biztosítanak. Szárazon is viselhető, azonban kell lennie samponnak és balzsamnak az egészséges pH -egyensúly fenntartásához ” – javasolja Jackson, amikor megkérdezik a használandó hajtermékekről..

A legjobb csepphalványítás az Afro Twists számára

drop fade az Afro Twists számáraInstagram @mr.getbusy

Ez a csepphalványítás afro -val elegáns, közepes hajvágás tizenéves gyerekeknek. Ezt a floridai borbély, Mark Rodriguez tervezte.

„Az elhalványult hajvágások egyre népszerűbbek. Tartja azt a hosszúságot, amelyet minden gyerek látni szeretne, és továbbra is tetszetős a szülőnek egy rövid, tiszta vágással az oldalán. Ez is a kedvenc dolgom lehet ebben a stílusban egy fiatalember számára – mindkét fél elégedett, a szülő és a gyerek. Időnként ez problémává válik, a szülő csak egy rövid, kevés karbantartást igénylő hajvágást szeretne, de a gyerekek azt szeretnék, hogy a legújabb trendek illeszkedjenek ”-hangsúlyozza Rodriguez.

Ha az életstílusa inkább a felkelés és az indulás alapja, és nincs ideje, vagy szeretne időt szakítani arra, hogy minden reggel a tükör előtt üljön a stílushoz, akkor ez lenne az ideális stílus az Ön számára. Rodriguez szerint nagyon kevés karbantartást igényel, miközben tiszta megjelenést kölcsönöz. Bárki, akinek hullámos vagy rendkívül göndör haja van, elérheti ezt a stílust.

A hajformázás során használjon sampont és balzsamot, valamint enyhe olajfényt a haj és a fejbőr hidratálásához. Rodriguez hozzáteszi: „A megjelenés befejezéséhez használjon bármilyen típusú vagy stílusú göndörítő vagy csavaró szivacsot a göndör felső megjelenés végrehajtásához. Minél többet szivacsolsz, annál szorosabb a göndörödés. ”

Friss csepp halványítás göndör hajra

Friss csepp halványítás göndör hajraInstagram @vicdabarber

Ez a csepphalványítás fürtökkel egyedülálló, göndör, rendetlen stílust eredményez, amely térfogatot kölcsönöz a hajnak a letisztult megjelenést nyújtó fakulással. Az Indiana borbélya, Victor Maldonado szerint ebben a legjobb az alacsony karbantartási igény.

„Ezt a hajvágást természetesen göndör hajú férfiaknak ajánlom, amely minden korosztály számára alkalmas. Ezek a fürtök illeszkednek a legtöbb arctípushoz és formához. Az általam használt termék az Elegance Triple Action Gel ” – mondja Maldonado.

Drop Taper Fade

Drop Taper FadeInstagram @csillag

Ez az egyik legkifinomultabb frizura a férfiak számára. Nagyszerű azoknak a srácoknak, akik nem akarják a bőr fakulását.

Carlos Velez, az Ohio stylistja szerint: „A hajvágásnak a nyakkivágás elvékonyodásával, a felső textúrázásával és formázásával adtam városi megjelenést. A legjobb dolog ebben a hajvágásban az, hogy egyszerű, nem igényel karbantartást, és minden évszakra alkalmas. ”

Ha jó éjszakát szeretne tölteni, vagy akár egyszerű, egyszerű vágást szeretne elvégezni a munkához, Velez ezt javasolja, mert mindenképpen jó hangulatot áraszt..

Közepes csepp halványodás

Közepes csepp halványodásInstagram @olliefades

Ez a megjelenés alacsony és közepes cseppfakulás, miközben súlyát az oldalakon tartja, hogy lehetővé tegye a formázást. Ennek a vágásnak a legmenőbb része a tiszta elhalványulás és a rendetlen felső stílus.

Ennek a vágásnak a mérlegelésekor az oregoni borbély, Ollie Iglesias elmagyarázza, hogy minden a stílusról szól, ha hajlandó időt szánni a reggeli rutinra.

„Ez a fajta vágás nem néz ki jól, ha nincs stílusa. Bármilyen matt agyagot vagy pomádét ajánlok. Tomb 45 matt agyagot használok. Ez a vágás a legjobban egyenes és hullámos haj textúrával működik. Tökéletes a haverokkal, akik szeretnek stílust tartani ” – hangsúlyozza Iglesias.

High Drop Fade

High Drop FadeInstagram @danhowellshair_

A high drop fade a klasszikus high fade variációja, amely minden hajvágást megfűszerez és valóban a következő szintre emeli. Így írja le a megjelenést a walesi borbély, Dan Howells.

„A bőrfakulás fajtáját azért nevezték így, mert az elhalványulás leesik a hajszálvonalon, hogy szép, erős körvonalat hozzon létre a hajszálon, így igazán élesnek tűnik. Ennek az az oka, hogy az elhalványulás egy réteg definíciót ad minden hajvágáshoz, amely azonnal kiemelkedik és új dimenziót nyer. ” – folytatja Howells.

A leghűvösebb dolog ebben a magas bőrfakulásban az, hogy sok mindent meg lehet tenni a stílussal, például több van, mint amilyennek látszik. Ezenkívül a keverék mindig elképesztően találkozik a fakulással.

Figyelembe véve megjelenését, életmódját stb., Ez a stílus a legtöbb férfi számára adható, mivel könnyű karbantartani minimális termékkel. Howells így mesél: „Befejezem ezt a hajvágást némi hajformázó porral, hogy megemelje és állagot hozzon létre, majd csak egy kis hajlakkot tartok a helyén és csípek néhány darabot. Ha valaki fontolóra veszi ezt a megjelenést, akkor mindig azt tanácsolom neki, hogy inkább az egyszerűség kedvéért járjon el. ”

Mohawk Drop Fade -el

Mohawk csepphalványítássalInstagram @grasso_cuts

A nagyszerű ebben a csepp halványítású hajvágásban az, hogy egyértelműen kiemelkedik az emberek számára. Ebből is látszik, hogy nem fél attól, hogy a hagyományos hajvágáson kívül mást is kapjon.

Ezt a hajvágást egy tehetséges New Jersey -i fodrász, Michael Grasso tervezte. „Amit szeretek ebben a vágásban, az megmutathatja az ember karakterét. Megengedhetik magukat a rendetlen megjelenésnek, vagy manapság a mohawkok akár professzionális megjelenésűek is lehetnek. Ezzel a vágással nincsenek határok. Akár sportoló, akár rockzenekarban játszik, ez a hajvágás különböző személyiségeknek felel meg ” – magyarázza Grasso.

Azok a férfiak, akik megpróbálják elérni ezt a megjelenést, sok mindent figyelembe kell venniük, a fej alakját, vastagságát és a termék típusát. Grasso kijelenti: „A vastagságtól függően erős tartást javaslok. De bárki nyitott elmével és kreativitással ringathatja a mohawk fakulását. ”