Mielőtt a következő frizurát kinevezi, böngéssze át ezeket a fulani zsinórra készült fotókat. A Fulani zsinórok egy fonott védő frizura, amelyet általában egy középső fonattal és egy -két darabból fonnak elölről oldalra fonva és gyöngyökkel kiegészítve. Bo fonatnak is nevezik, a fulani zsinór Nyugat -Afrikából, a Száhel -övezetből és a Fulani törzsből származik. Afrika gyönyörű történelme tette az egyik legsokoldalúbb megjelenéssé.

Ezeket a dicsőséges redőket láthatta először Fulani fonott stílusú királynőitől, Alicia Keys -től és Bo Derektől – de azóta több híresség is követi a lépéseit! A hollywoodi sztárok, Jordyn Woods, Amandla Stenberg és Taraji P. Henson nemrég viselték Fula eredetű fonott hajukat a vörös szőnyegen.

A hajhosszabbítók és kiegészítők használatával biztosan talál különböző egyedi mintákat és stílusokat, amelyek közül választhat az életmódjának. A magas zsemlétől a lófarokig, a mini -től a jumbo Fulani zsinórig, és még aranyos és egyszerű stílusok a kislányoknak – a nők mindenütt ezt az etnikai irányzatot viselik, és elérik végső hajcéljaikat!

Védő frizura szakértő Nene a Los Angeles -ből extra gyönyörű Fulani fonatokat készít mintáival, amelyek extra bizalmat adnak ügyfeleinek. A festett hajhosszabbítások és a technicolor ombres szintén a legjobb lehetőség, hogy még több szagot adjon ehhez a figyelemfelkeltő Fulani frizurához.

Ha komolyabb információra van szüksége, felejtse el gondjait! Olvass tovább, miközben feltárjuk a legdivatosabb Fulani zsinórra készült frizurákat az interneten ebben a szezonban!

Rövid Fulani zsinór

rövid fulani zsinórraInstagram @naturalhairloving

Egyszerű, mégis egyedülálló, rövid Fulani zsinórok nagyon jelen vannak. A függő mestermű ebben a rövid változatban továbbra is gyönyörű, mint valaha, a kontrasztos monokróm színű gyöngyökkel minden figyelemben.

Fulani Cornrow Braids

Fulani kukoricafonatokInstagram @lucasbraids

A minták a cornrow Fulani fonat fénypontjai, mivel bonyolultan fedik le a fejet. Még kiegészítőket is hozzáadhat a Fulani fonott megjelenés csillogásához.

Fulani istennő zsinórra

Istennő fulani zsinórraInstagram @paigeebynature

Ez a ragyogó etnikai stílus különböző mintákat modellez, amelyek megfelelnek személyiségének. A levélszerű, Fulani fonott stílusok, mint ez, a sokféle fonott minta közé tartoznak, és a karcsú élekhez is hozzá lehet jutni..

Fulani zsinórok közepes hosszúságú hajra

Fulani fonat közepes hosszúságú hajraInstagram @itscrazysally

A fonástechnika által létrehozott csodálatos minták még jobban megjelennek ezzel a szövött Fulani bundával, gyöngyös-Fulani akcentussal.

Fulani Ombre

ombre fulani zsinórraInstagram @tara_braids

Az ombre birtoklása bonyolult, de a fonott mintába helyezés takarást kínál, még mindig sok érzést mutatva a hosszú zárakkal. Az erősen kontrasztos színek miatt ezek a hosszú fulani zsinórok dinamikusabbnak tűnnek.

Fulani zsemlefonatok

fulani zsinór zsemleInstagram @afro.feex29

Miután a haját tincsekbe tette, rögzítse őket egy szép magas kontyban a jobb bemutatás érdekében. Ez olyan középpontú megjelenést kölcsönöz nekik, amelyeket tetszés szerint díszíthet és rendezhet.

Rövid zsinór gyöngyökkel

rövid fulani zsinór gyöngyökkelInstagram @tshanimarithe

A Fulani -zsinórból bobot készíthetsz, ha leengeded, és a széleket színes gyöngyfűzéssel zárod le. A többi fonathoz hasonlóan ezek a gyöngyökkel ellátott Fulani fonatok még jobban kiemelik a megjelenést, és akár hangulatához és személyiségéhez is testreszabhatók.

Fulani törzsi zsinór

fulani törzsi fonatokInstagram @braidsby_mahawa_

Ezek a tiszteletreméltó emlékek az örökségednek, ezek a Fulani törzsi fonatok nemcsak a stílus, hanem a kultúra képviseletére is szolgálnak. A bőrszínekhez közel álló, különböző mintázatú fonatok egyedülálló megjelenésűek, amelyek tiszta szépségűek.

Fulani egyiptomi zsinór

Fulani egyiptomi fonatInstagram @mimissaaa

Nefertari királynő jellegzetes fonott stílusa visszavezet az ókori egyiptomi időkbe. Jó dolog, hogy most hozzáférhet azokhoz a feltűnő, bonyolult zsinórokhoz, amelyeket arany kiegészítők viselnek, és a kihagyhatatlan egyetlen, középső zsinórra. A Fulani frizurák tökéletesek arra, hogy kihozzák belőled a jogdíjat, miközben felvonultatják egyedi hosszú tincseidet.

Szőke Fulani zsinórra

szőke fulani zsinórraInstagram @relentless_beauty

Annak érdekében, hogy ellensúlyozza a haj szőkevé válásának káros tényezőit, fenntarthatja a nedvességet, ha kis Fulani zsinórra készíti fel.

Fulani lófarok fonat

fulani zsinór lófarokInstagram @gazagirl00

Milyen nagyszerű módja annak, hogy kihasználja a fonás bonyolultságát, ha hajkötőként használja! A gyöngyfűzéssel és vörös kiemelt zsinórral kiegészítve az ilyen egyszerű, magas Fulani lófarokfonatok azonnali fejforgatóvá válhatnak.

Fulani zsinór gyerekeknek

Egy kislány fulani fonatokkalInstagram @nevabraidshair

A Fulani stílusú zsinórok nagyszerű módja annak, hogy a hajukat mindennapi tevékenységeik során megőrizzük, miközben megőrizzük az aranyosságot a vaskos, színes gyöngyökön keresztül.

Ez egy védő stílus, amely a haj minden textúrájára alkalmazható. Bármilyen védő stílus esetén fontos, hogy a hajat hidratáljuk fonott hidratáló spray -vel. Ezenkívül használjon éjjel védő szatén sálat vagy motorháztetőt, hogy megőrizze a stílus frissességét, és megvédje Fulani ihlette zsinórjait a töréstől..