Elefanter er blant de største landdyrene. Til tross for at de er de største, er de også en av de snilleste vesener. Elefanter har en rik historie. En art elefanter reiste til Amerika med indianerne. Elefanter lever et veldig langt liv, og de har levd på jorden i evigheter, noe som gjør dem til de klokeste artene.

For tiden er elefanter på randen av utryddelse. Derfor begår mange tatoveringsentusiaster og naturvernere sitt liv for å beskytte arten. På grunn av dette blir elefanttatoveringer ekstraordinært populære.

I denne artikkelen vil jeg fortelle deg alt om elefanttatoveringer, hva deres iboende betydning er, den beste plasseringen for tatoveringer og design du kan velge.

elefant-tatovering

Hva din elefant -tatovering betyr i forskjellige kulturer

Det kan være lurt å få en elefant -tatovering hylle den døende arten. Imidlertid har den flere inneboende betydninger i forskjellige kulturer over hele verden. Noen tenker på arten som en form for gud, mens andre tror at elefanter er et symbol på intelligens, fred og styrke.

På den annen side har mange kulturer forskjellige mytologier og sagn knyttet til det snille dyret. Religioner som buddhisme, hinduisme og andre kulturer tror at et dyrs forfedre var deres guder.

elefant tatoveringer

Elefant som et tegn på kraft og styrke

Elefanter er kjemper når du sammenligner dem med mennesker. De har mer makt og styrke enn vi mennesker. Imidlertid hører du sjelden om at de sårer mennesker uten at et menneske irriterer dem. Det viser at elefanter også har mye mental styrke.

Mange kulturer tenker på elefanter som sjeleguider. De tror at elefanter vil lede dem til tålmodighetens og roens vei.

elefant tatoveringer

Lojalitet og visdom

Elefanter opplevde verden i endring. De så mennesker når de var på sitt laveste og sitt høyeste. Nå observerer de den moderne teknologiske tidsalderen.

Derfor tenker mange kulturer på elefanter som et symbol på stabilitet, visdom, følsomhet, fred, ro, pålitelighet, besluttsomhet og lojalitet. Elefanter er ekstremt skånsomme mot sine avkom, flokk og eldste. De viser mye medfølelse, omsorg, lojalitet og besluttsomhet overfor sitt slag, og de fleste kaller dem de milde kjempene.

elefant tatoveringer

Tålmodighet

Tålmodighet er det som gjør elefanter så praktfulle. Elefanter er et av de snilleste og mildeste dyrene i alle dyreriket. Men hvis du truer de små med noen fra pakken, vil de forandre seg mot deg. Dessuten vil du aldri finne en sint elefant.

Enorm kraft

Elefanter er kjemper, ifølge mennesker. Med all kraften de har, kan de forårsake mye skade. De kan potensielt bli konger i jungelen. Imidlertid viser de ikke all den kraften, noe som gjør dem sterkest.

Som et resultat tenker kulturer rundt om i verden på elefanten som et tegn på enorm mental og fysisk kraft. Folk fra en slik kultur bruker til og med elefanttenner som smykker for å vise verden hvor kraftige de er. Andre bruker elefanttenner som smykker fordi de tror det gir lykke til. Som et resultat dreper mennesker det praktfulle, noe som fører til deres utryddelse.

elefant tatoveringer

Elefantens betydning i buddhismen

Elefanter spiller en stor rolle i buddhistisk kultur. Buddhistiske sagn sier at Buddhas mor ikke var i stand til å bli barn før hun så en hvit elefant i drømmen.

I følge legenden dukket en hvit elefant opp i morens drøm og ga henne en vakker hvit lotusblomst. Senere snurrer hun i bane rundt tre ganger. Etter det gikk hun inn i livmoren hennes, og da hun våknet, visste hun at den guddommelige guden hadde gitt henne evnen til å bli barn.

I den buddhistiske kulturen har imidlertid grå og hvite elefanter ulik betydning. De tenker på hvite dyr som et symbol på renhet, ro og guddommelighet. Alternativt tenker de på en grå elefant som et symbol på ørhet, utrent, ukultivert og opphisset sinn. De tror at grå elefanter vandrer rundt i verden på jakt etter opplysning og makt.

elefant tatoveringer

Elefanters betydning for hinduismen

Elefanter er symbolet på en av hinduistiske favorittguder, “Ganesha.” De skildrer elefanten som en form for Lord Ganesha. Flertallet av hinduer følger Gud. I følge hinduistisk tro kan Ganesha fjerne alle hindringene fra deres liv og bringe lykke, sikkerhet og lykke til dem.

Hinduer avbildet Lord Indra, guden for regn, lyn, torden og elveflyt, mens han syklet på en hvit elefant.

Som et resultat begynte hinduernes ledere å tro at elefanter er lojale partnere med sine eiere. Dermed brukte mange gamle hinduistiske keisere og konger elefanter som deres viktigste valg for å sykle rundt i sine riker. Senere ble det symbolet på kongelige.

elefant tatoveringer

Elefanters betydning i kristendommen

Overraskende nok har elefanter stor betydning i kristendommen. Kristne tror at elefanter er et symbol på kyskhet, måtehold og tålmodighet. Når du ser på kristent kunstverk, vil du se at de skildrer Adam og Eva som elefanter i deres menneskelige form. Hvis du ser på bestiaries, vil du se betydningen av elefanter.

Elefanters betydning i afrikansk mytologi

Afrika har en høy befolkning av elefanter enn alle deler av verden. Afrikanere tror at elefanten er et sjødyr med mye visdom, kraft og styrke. Det løser alle konfliktene som skjer i dyreriket.

Moderne betydning av elefanter

I alle kulturer skildrer elefanter noe helt annet enn en annen. Men i dagens tider får folk elefant -tatoveringer for å vise verden at de står med dyret. De viser at de inngår en pakt, som vil ivareta elefantrettigheter og hjelpe dem med å komme seg ut av utryddelsesstadiet.

elefant tatoveringer

For de fleste vil elefanten din imidlertid gi følgende betydninger:

 • Sinnsro
 • Makt
 • Ro
 • Styrke
 • Løftet om elefantsikkerhet
 • Guddommelig kraft
 • Royalty
 • Lojalitet
 • Hindringsfjerner
 • Tålmodighet
 • Følsomhet
 • fred

Beste plassering for elefanttatoveringer

Du må være superkreativ når du skal tatovere. En elefant -tatovering vil se eksepsjonell ut på omtrent alle deler av kroppen din. Imidlertid er det noen få steder hvor tatoveringen din vil se mer fremtredende ut.

På skulderen

De fleste får en stor elefant -tatovering på skuldrene da det ser helt fantastisk ut. Hvis du er fan av store tatoveringer, men foretrekker at det er diskret, er det en god idé å få en stor tatovering på skulderen. Du kan få en elefants ansikt blekket på stedet.

På hver side av brystet

Etter filmen “Moana” ble det en enorm trend å få tatoverte dyr på brystet. Likevel har prinsen av pop, Justin Bieber, et dyrs ansikt blekket på brystet, og de har blitt hans signatur tatoveringer siden.

Du kan også gjøre det samme og få en enorm tatovering av elefant ansikt der. Det vil ikke bare se fenomenalt ut, men også sette frem macho -siden din i offentligheten.

elefant tatovering tilbake

På ryggen

Å få et stort tatoveringselement for elefanter vil se fantastisk ut. Det er et flott sted å få deg til å tatovere, da du kan skjule det under skjorten din. Men når du har på deg en tanktopp, vil du se ut som et røykeshow. Når du planlegger å gå skjorteløs på stranden, vil folk sikkert gå over deg.

elefant tatoveringsarm

På armen

Armen din er et flott sted å få små tatoveringer. Imidlertid har en elefant -tatovering en rik betydning, noe som vil fortelle mye om din personlighet. Du kan enten få en stor realistisk tatovering på armen, eller du kan få en stammetatovering. Du kan også utvide tatoveringen til hånden din. Armtatoveringer som strekker seg ut på hånden, ser elendige ut.

Baksiden av Triceps

Det er et flott sted å bli dyp, noe som betyr tatoveringer som elefanter. Det er et flott sted som folk kaster bort på en meningsløs tatovering. Tross alt har stedet riktig plass til å rocke en elefant -tatovering.

På dette stedet anbefaler jeg tatoveringsentusiaster å få stammetatoveringer. Siden du ikke føler mye smerte på stedet, kan du enkelt få smertefulle stammetatoveringer her.

Over magen din

Magen din er et flott sted å få flotte store tatoveringer. Du kan få en elefant -tatovering i ett stykke her. Når du beveger magen din, vil tatoveringen se enda bedre ut etter hvert som bevegelsen legger til illusjonen.

elefant tatovering mage

På hoftesiden

Damer har vanligvis ikke massive tomme flekker på kroppen som har mye plass. Imidlertid kan de få massive elefanttatoveringer på siden av hoftene. Det er her du har nok plass til en detaljert design. Enten du liker å vise hud eller foretrekker å holde dekket, vil tatoveringen øke din selvtillit.

elefant tatoveringshals

På halsen

Nakken er en annen flott plass for å få uttrykksfulle tatoveringer. Hvis du følger de siste tatoveringstrendene, blir det også et populært romtatoveringssamfunn. Alle tatoveringer ser fenomenale ut her. Hvis du er en jente, velger du en delikat tatovering bak i nakken. Tatoveringen din vil vises når du knytter en bolle, som vil se super attraktiv ut.

Elephant Tattoo Designs

Når du skal tatovere, må du jobbe kreativt. Du må dykke ned i eksistensen din og huske essensen i deg, så tatoveringsartisten trekker noe sant til livet. Tatoveringen din må være personlig og tilpasset. Tatoveringen din er babyen din, og du må være stolt av stykket når tatovøren tegner det på kroppen din.

Tribal Elephant Tattoo

Tribal Elephant Tattoo

Stammetatoveringer blir ekstremt berømte nå. Det krever dyktighet for tatoveringsartister å gjøre rettferdighet med designet. På den annen side kan du finne flere stammetatoveringsdesigner fra internett som referanse. Størst av alt, du kan enkelt endre størrelsen på din stammetatovering.

Realistisk elefanttatovering

Realistisk elefanttatovering

Realistiske elefant -tatoveringsdesigner er blant de mest kjente tatoveringsdesignene. Vær imidlertid oppmerksom på at denne tatoveringen vil se bra ut i et stort rom. Du må også jakte på den rette tatovøren for jobben. Ikke alle tatovører kan lage realistiske tatoveringer.

Elephant Family

Du kan få mamma elefant, pappa elefant og baby elefant tatovert på hvilken som helst del av kroppen din. Det vil se bra ut. Tatoveringen er imidlertid relativt til en stor tatovering, og du trenger en anstendig god tatovør for å gjøre jobben.Baby elefant tatovering

Elefant baby

Babyelefanter er de søteste. Å få en liten babyelefant vil vise verden din kjærlighet til den ydmyke kjempen. Det er den perfekte tatoveringen, som får deg til å bli forelsket i elefanter igjen når du ser den.

Elefant baby som holder mamma elefants haletatovering

Mor og elefanter har et sterkt bånd. Tatoveringen ser fantastisk og attraktiv ut. Det vil vise din kjærlighet til dyret og din kjærlighet til din mor og avkom. Du kan også få denne tatoveringen som en hyllest til din kone eller søster.

Elefanter som viser kjærlighet

Synet til elefanter som viser kjærlighet til hverandre er herlig. Når du ser disse to dyrene som viser kjærlighet til hverandre, vil du bli forelsket i naturen igjen. Å fange scenen på kroppen din er en flott tatoveringside, selv for par.

jumbo Elephant Tattoo

Jumbo

Jumbo er en ikonisk Disney -film, som viste oss det virkelige ansiktet til sirkus og dyremishandling i ung alder. Å få den ikoniske karakteren på armen din er det perfekte tatoveringsdesignet. Tatoveringsdesignet har flere dype betydninger som vil bringe meldingen din høyt og tydelig. Det er en vakker tatovering å få.

elefant-tatoveringer

elefant-tatoveringer

Endelig tilbakemelding

Elefanttatoveringer blir mye mer vanlige nå. Folk blir bevisste på at vi ikke har mange av disse majestetiske dyrene igjen nå. På den annen side har elefanten spesielle iboende betydninger. Din enkle elefant -tatovering vil vise kjærlighet for mange andre kulturer i verden. Likevel vil tatoveringen gi deg motivasjon til å kjempe mot oddsen og overleve. Det vil lære å være sterk, men tålmodig.