Gjør deg klar til å feire den store dagen din med disse søte bryllupsfrisyrene for kort hår! Bryllupsfrisyrer for kort hår holdes best enkle med en mild bølge eller en aksent på tekstur. Spill opp volumet, men hold utseendet pent. Fremhev bryllupsstilen din med hårsmykker, et pyntet pannebånd eller en glitrende barrette. Sørg for å feste disse korte brudefrisyrene til bryllupets humørbrett i dag. Prøv noen få og oppdag drømmebryllupet ditt. Jubel!

En veldig kort bryllupsfrisyre

En veldig kort bryllupsfrisyreInstagram @idreamofbalayage

Se fantastisk og edgy ut uansett hvor kort (eller barbert) håret ditt er! Gå for et slank sideskilt utseende for å få mer oppmerksomhet på tilbehør og sminke.

Nydelig brudefrisyre

Nydelig brudefrisyreInstagram @alex_haircraft

Dette er et virkelig kongelig bevis på at det å klippe håret i nakke er aldri en begrensning for å være en stilig dronning i toppklasse! Konturer ansiktet ditt med en enkel stor flette for å vise frem det hakkede blonde hårets tekstur og bevegelse.

Beachy Waves

Beachy WavesInstagram @maicaandreastyles

Sp&En med stilskaperen, Maica Andrea

Freelance Stylist i Clifton, NJ

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet har en romantisk, eterisk følelse med et snev av bohemiske elementer. Jeg elsker dette utseendet fordi det ser veldig naturlig og feminint ut.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette utseendet er veldig smigrende på forskjellige hårstrukturer, tettheter og hårlengder. Det er også et godt alternativ for kvinner med kort hår hvis de ikke har nok lengde til en tradisjonell updo. Min venn på dette bildet har relativt fint hår som lett kan falle flatt og rette seg ut. For å unngå dette må du sørge for at håret er veldig klart før styling. Forbered håret med en stylingspray som gir tekstur for å hjelpe håret å holde seg sammen. Jeg personlig elsker Ecru’s spray for sollys. Det lukter fantastisk og føles veldig lett og rent på håret. Når du er klar til å style, må du sørge for at håret er skåret skikkelig.

For å sikre at krøllene er lite vedlikeholdsvennlige og har en vakker flyt, del håret i to kvadrater vertikalt for å dele retningen som krøllene snur seg, og gå deretter seksjon for seksjon horisontalt for individuelle krøller. Håret på venstre side skal krølles mot venstre for å få krøllene til å vende utover fra ansiktet og omvendt for det rette synet. Etter hver krøll, hold krøllen etter utgivelsen for å la håret sette seg. Dette gjør at den nye formen på håret kan kjøle seg ned og låse seg på plass.

Ikke løs krøllene under denne prosessen – lagre den til slutt. Det er lettere å slappe av en krøll enn å gå tilbake og gjøre om krøllen (å gjøre om krøllen gir mer skade på håret og utsetter den for ujevn styling). Mot slutten må du sørge for en sterk spray for å sikre at krøllene varer.

Fantastisk bryllupsoppdatering

Fantastisk bryllupsoppdateringInstagram @krystaldickerson

Sp&En med stilskaperen, Krystal Dickerson

Stylist @ Level 13 Hair Studio i Murfreesboro, TN

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er veldig strukturert, romantisk og lunefullt. Det beste med utseendet er bevegelsen. Det er så mykt, forvirret, men likevel raffinert og ikke rotete. Spillet på hårfargen hennes gjør bevegelsen så mye bedre!

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne stilen er ideell for en klient med minst middels tetthet hår. Hårets volum vil øke fylden og gjøre opp for mangelen på lengde.

Denne brudens hår var et par centimeter over hennes nakke/skulderområde, så jeg hadde fortsatt akkurat nok hår i nakken til å krølle med et lite flatt jern, noe som bringer meg til mitt største tips – mini flatjern! De er et så fantastisk verktøy å bruke til å lage mange krøller og bølger på veldig kort hår. Jeg brukte Paul Mitchells mini flatjern! Det er mitt favorittverktøy for kort hår.

Bumble and Bumble’s Pret-a-Powder gjør også denne oppdateringen til en stjerne på grunn av det myke gruset det skaper i håret for å tilføre langvarig volum og tekstur uten den klebrig følelsen.

Teksturert lav oppdatering

Teksturert lav Updo -frisyreInstagram @montanasbridalhair

Sp&En med stilskaper, Montana

Frisør @ Montanas brudehår i Chilliwack, BC

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg elsker denne strukturerte lave oppdateringen fordi klienten min ikke trodde hun kunne ha en updo med sitt korte hårklipp! Jeg tror volumet og teksturen skaper mye fylde og dimensjon som dukker opp med hennes blonde hår.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg tror at denne frisyren passer nesten alle! Det er pent, morsomt og stilig. Kle det med et hårstykke eller hold det uformelt med flere løse stykker rundt ansiktet ditt! Den kan bæres med en del eller trekkes rett tilbake fra ansiktet som min klient.

Jeg anbefaler å bruke en flott teksturspray som Kenras nye Air Grip Spray eller deres tørre teksturspray. De er to av mine favoritter! Jeg elsker å bruke min Paul Mitchell Neuro curlingstav for å få krøll og bevegelse i håret.

Twisted Braid

Twisted Braid frisyreInstagram @brushworxoriginal

Sp&En med stilskaper, Hannah Drane

Salon Level 1 Stylist @ Triniti Salon i Cary, NC

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en vakker vridd flette for våren. Jeg elsker denne oppdateringen fordi den starter så enkelt som å vri sidene foran og ha frihet og kreativitet i ryggen! I tillegg kan du enkelt tilpasse det til hver person.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette utseendet ble laget for hår over skulderlengden og designet for å gi en illusjon av løst og vakkert, men likevel satt sammen hår. Alt du trenger er noen bobby pins og litt hårspray for å fullføre.

Elegant silhuett

Elegant silhuett frisyreInstagram @salonmelc

Sp&En med stilskaperen, Melanie Coreathers

Frisør @ Razor Chic fra Atlanta Salon i Lithonia, GA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg vil beskrive dette utseendet som vakkert, finurlig, elegant og stilig. Det er akkurat slik hver kvinne skal føle seg på sin spesielle dag eller ved en annen anledning. Hun bør ikke være begrenset i alternativer på grunn av hårlengden. Denne stilen er skapt med krøllet hår over hele hodet i en spiralformasjon. Spiralene er utvidet og sammenflettet for å gi en mer finurlig følelse til denne elegante og stilige silhuetten.

Min favorittdel av dette utseendet er sammenflettingen av selve krøllene. Det er dette som gjør denne stilen allsidig. Avhengig av kvinnens personlighet kan disse krøllene plages og utvides for å skape et voluminøst og dekonstruert utseende, eller for en mykere, mer elegant følelse, kan denne stilen skapes med større og løsere krøller. Du kan også beholde krøllene så strukturert som mulig for et mer tradisjonelt og klassisk utseende.

Noen råd til noen som vurderer det?

Mitt råd til alle som vurderer dette utseendet er å først forstå din egen hårtype. Hårtypen din kan avgjøre hvor godt tolkningen av denne stilen kommer ut. Hårtypen din kan også diktere hvor godt denne frisyren varer hele natten til arrangementet ditt. For eksempel trenger ikke noen med tykt og/eller grovt hår å krølle håret for stramt eller skape for mye volum nederst i stilen, mens noen som har tynt/fint hår kan måtte legge til forlengelser eller polstring for å lage mer volum.

For fint hår anbefaler jeg å bruke et produkt som Puff Me eller en tørr sjampo for å skape volum og løft ved roten før krølling, samt en fast, formbar hårspray. For noen med tykt eller grovt hår, anbefaler jeg å bruke noen fuktighetsblokkerende varmebeskyttende midler som Drybar Hot Toddy og hårspray som Sebastian Shaper Plus for å forhindre at håret kruser eller vender tilbake under arrangementet.

Denne vakre stilen er for alle! Som jeg sa før, kan det være så moderne eller klassisk du vil. Det handler om hvordan du lager krøllen!

Romantisk stil

Romantisk frisyre for frisyrerInstagram @everymanematters

Sp&En med stilskaperen, Kelly Leigh

Eier / stylist @ The Cutting Edge Salon & Spa i Feeding Hills, MA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg vil beskrive dette utseendet som en romantisk stil. Det beste med denne stilen er hvor allsidig den kan være. Avhengig av tilbehør som brukes, kan du gjøre dette utseendet egnet for alt fra bohemisk til svart slips.

Min favoritt ting med denne stilen er at fra å bare se på den, ville du aldri vite hvor kort håret hennes egentlig er! Vi tok en over skulderen sløv kutt bob og gjorde det til en elegant, full hodet updo.

Noen råd til noen som vurderer det?

Det beste rådet jeg har for enhver klient som ønsker å få en stil, er å møte opp til avtalen med rent, tørt hår. Ikke bruk et strykejern på håret for å sikre at krøllene holder seg så lenge som mulig på den spesielle dagen.

Hvis du vet at håret ditt har vanskelig for å holde på krøll, tørk håret med produkter som gir håret tekstur og gir en lengre varighet. Mitt favorittprodukt som jeg alltid har brukt til å forberede brudene mine og stiler for spesielle anledninger er Shaping Foam fra Milkshake lifestyling-serien!

Messy But Chic

Messy But Chic frisyreInstagram @salonbeautyco

Sp&En med stilskaperen, Olivia Jucewicz

Stylist / eier @ BridesMaid Vakker i Macomb, MI

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er et flott, rotete, men elegant utseende. Det skal føles som om du bare kastet alt håret tilbake av ansiktet ditt og de kortere brikkene falt ut. Min favorittdel av denne oppdateringen er det strukturerte volumet.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette er en flott stil for noen med normalt til fint, skulderlangt, farget bearbeidet hår som liker å danse. Du kan danse hele natten, og håret ditt forblir på plass. Den er perfekt for enhver brud eller brudepike!

Tidløs eleganse

Tidløs Elegance -frisyreInstagram @tease_hair

Sp&En med stilskaperen, Jane Robinson

Frisør i Nordøst, Storbritannia

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet handler om volum og slankhet, ledsaget av en tidløs eleganse, som er perfekt for en brudepike eller en brud! Jeg elsker hvordan de blonde tonene fremhever stilen og gir den mer definisjon.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette utseendet er perfekt for kort til middels langt hår da det gir mye drama uten at det trenger mye hår. Det vil style lettest med litt tykkere og grovt hår som har blitt rett ut rett for å gi det det glatte utseendet.

Mye erting og produkt er nødvendig for å oppnå høyden og settet, sammen med en sterk hårspray for et hold hele dagen!

Avslappet romantikk

Avslappet romantisk frisyreInstagram @joman_wedding

Sp&En med stilskaperen, Joey

Grunnlegger @ Joman Makeup and Beauty Salon i Central, Hong Kong

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne frisyren er veldig avslappet. Krøllene er naturlig ferdig og veldig myke. Å ha på seg en løs updo med noen få tråder som faller er veldig romantisk.

Noen råd til noen som vurderer det?

Vi foreslår at du bruker dette utseendet med en liten hårkam som ikke tar fra ideen om å være naturlig og avslappet.

Boho med blandingsfletter og løse krøller

Boho med Mix Braids og Loose Curls frisyreInstagram @jencollierhairstylist

Sp&En med stilskaperen, Jen Collier

Frilansende frisør i Melbourne, VIC

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne stilen har et ganske boho -utseende med sin blanding av korte fletter og krøller løst festet til en bolle. Bare noen få krøller er utelatt for å myke utseendet.

Det jeg liker mest med denne stilen er måten flettene ser ut når de er løst trukket. Å trekke dem ut slik bidrar til at flettene ser så mye tykkere ut og bidrar til å skape det boho -utseendet. Jeg elsker å inkludere fletter i de fleste stiler fordi de er så allsidige og forbedrer ethvert utseende!

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne stilen er laget med tynt hår som naturlig sitter på omtrent skulder/kragebeinlengde. En stil som denne gjøres best på hår som er vasket dagen før i stedet for dagen for å hjelpe flettene og krøllene til å holde seg bedre. Tørrsjampo kan alltid brukes for å holde håret rent når det er nødvendig. Tørr sjampo og volumiserende spray eller pulver er begge nyttige for å skape volum ved hårets røtter, slik at stilen ikke sitter flatt på hodet.

Å ha bolle sitte til siden og la noen kortere krøller være ute, bidrar til å myke utseendet og ramme ansiktet ditt fra forsiden. Dette er en vakker updo for kort hår som kan brukes til enhver spesiell anledning. Du kan legge til perle- eller diamantpinner for å kle det opp, og et slør kan lett festes på plass for en brudestil.

Denne stilen ble laget med et flatt jern for å krølle alt håret før de to franske flettene ble laget. Den øvre halvdelen av håret møtes til en rotete bolle laget med resten av det krøllete håret og er festet med bobby pins. Når stilen var fullført, brukte vi fuktighetssikkert hårspray og en glansspray for å avslutte utseendet.

Half-Up Style med detaljer

Half-Up Style med detaljert frisyreInstagram @imanisalonannville

Sp&En med stilskaperen, Jennifer Hunter

Stylist @ Imani Salon i Hummelstown, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en delikat halvveis stil med elegante detaljer. Jeg elsker enkelheten, og det tar ikke bort fra klientens andre detaljer som smykker eller kjole. Den enkle, men intrikate detaljen gir fortsatt dimensjon og bevegelse.

Noen råd til noen som vurderer det?

Dette er en flott stil for noen med fint til middels hår. Klienten min på bildet håndterte faktisk hårtap etter fødselen, og denne stilen fungerte perfekt med hennes tynnere hår.

Hårspray med lett hold er flott for hold og tekstur uten å tynne håret. Jeg brukte Sukéshas forming og styling av hårspray mens jeg jobbet og avsluttet med sitt maksimale hårspray når alt var på plass.

Dette er en morsom spunky stil som også henvender seg til noen mer reservert som ønsker noe enkelt, men detaljert.

Modernisert fransk vri

Modernisert fransk Twist -frisyreInstagram @kant

Sp&En med stilskaperen, Elizabeth Garcia

Kosmetolog @ En Robert Cromeans Salon i Las Vegas, NV

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet som en modernisert fransk vri. Min favorittdel om denne oppdateringen er illusjonen den gir. Det virker som om håret er lengre enn det er, så det generelle utseendet ser fyldigere ut.

Hvilke tips eller produkter anbefaler du for å gjenskape dette utseendet?

Anker unna! Det som har hjulpet meg med å sette sammen og holde noen updo for kort hår, er å lage et anker i bunnen av updo først. Det skaper stabilitet for å vare lenger.

Produktmessig anbefaler jeg en glansspray eller en lett stylingsbehandlingsolje før styling for å glatte og temme flyktige mens du lager utseendet. Jeg anbefaler også en fast hårspray for å beholde det siste utseendet.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Jeg anbefaler denne oppdateringen for finere hårstruktur. Det er en løsere oppdatering og ser fyldigere ut med de små krøllene i motsetning til en klassisk, stram fransk vri.

Beskjeden & Uanstrengt

Krevende & amp; Uanstrengt frisyreInstagram @transformasjonsartister

Sp&En med stilskaperen, Ashlyn Landrum

Makeup -artist / frisør @ Transformations Artistry LLC i Richmond, VA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en upretensiøs og uanstrengt oppdatering som lett kan mestres av både stylister og ikke-stylister. Det er en overraskende forenklet stil som er ideell for bryllup, datokvelder og til og med ball.

Det er romantisk, polert og allsidig fordi det kan gjøres rent og klassisk eller sprøtt og eterisk, avhengig av preferanse og arrangementstype.

Hvilke tips eller produkter anbefaler du for å gjenskape dette utseendet?

Krøl den øvre 1/4 delen av håret i små vekslende retninger. Glatt og atskilt med Kenra’s Platinum Texturizing Taffy 13, plag det nederste laget av neste 1/4 seksjon, og løft med RedKens Powder Play. Bruk fingrene til å pusse og rive håret sammen. Fest håret på midten av hodet for å sikre og danne en stiv struktur for å feste rullen til.

Da begynner rullingen! Jeg samler vanligvis håret inn i begynnelsen av en hestehale og ruller opp spissen og vifter forsiktig rundt bunnen av hodet mens jeg beveger meg nærmere hodet. Bruk hårnål og bobbypinner for å feste rullen til hodet, og dra deretter ned visper, krøller og øvre tråder for å gi oppdateringen sin egen personlighet og volum. Sett med Kenra Volume Super Hold Spray 25 og litt Biomega Glow Super Shine Spray!

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Dette er en perfekt stil for noen som har middels til middels/kort lengde! Jo mer markert eller balayaged jo bedre fordi fargedimensjonen spiller en viktig rolle i å lure seernes øyne til å tro at utseendet er mer komplisert å lage.

Rett og slett elegant

Rett og slett elegant frisyreInstagram @jessicablythair

Sp&En med stilskaperen, Jessica Blythe

Student @ Paul Mitchell The School-Delaware i Newark, DE

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet som enkelt, men elegant. Noen ganger sier mindre mer!

Denne gjesten hadde på seg en rødbrun høy-lav kjole og perler. Min favoritt med dette utseendet er vendingene som går inn i bollen. Jeg gjør det på mange av oppdateringene mine!

Hvilke tips eller produkter anbefaler du for å gjenskape dette utseendet?

For å gjenskape dette utseendet er det best hvis klientens hår for det meste er en lengde. Jeg er student ved Paul Mitchell The School DE, så jeg brukte alle Paul Mitchell -produktene!

Spesielt brukte jeg Extra Body Holding Spray, Neuro Heat Protecting Mist og Awapuhi Conditioning Shine Spray. Oh, og mange bobby pins også!

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Jeg anbefaler dette utseendet til en klient som ikke bruker klær (uformelle eller formelle) med mye på gang. Når en oppdatering som dette er laget, bør gjesten ha på seg noe veldig enkelt.

Enhver ansiktsform kan trekke av dette utseendet! Gjesten min hadde nettopp et firkantet ansikt. Hvis noen har veldig tykt hår, kan det hende at denne oppdateringen ikke fungerer. Gjesten min hadde fint hår, men MASSE av det.

Elegant nederlandsk flette

Elegant nederlandsk flettet frisyreInstagram @tatjanareynolds

Sp&En med stilskaperen, Tatjana Reynolds

Stylist / eier @ Tatjana Salon i Branford, CT

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Denne stylingen er en av mine favoritter på kort hår. Det holder håret fra ansiktet uten å være stramt eller glatt tilbake. Å holde håret løsere betyr at det ser ut som bevegelse, som kort hår alltid trenger hjelp med.

Hvilke tips eller produkter anbefaler du for å gjenskape dette utseendet?

Bevegelsen er skapt med en nederlandsk flette nedover den ene siden av hodet. I dette tilfellet er håret barbert på den andre siden, så ideen om en dyp sidedel var en gitt, men det er ikke nødvendig for å oppnå utseendet.

Hvis klienten din har fint hår, anbefaler jeg definitivt å gi den masse tekstur ved bruk av Davines This is a Sea Salt Spray and This is a Dry Texturizer. Jeg brukte et 3/4-tommers Marcel-jern til å sette håret og gre det ut med fingrene. Noen stykker måtte plasseres strategisk slik at de ikke snudde i morsomme retninger og silhuetten kunne forbli konsistent.

Bestem deg for hvor du vil ha delen, flett til like forbi øret, og fest med en klar elastikk og bobbypinner under de lengre lagene bak øret.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Denne typen stil er så tilgjengelig for enhver ansiktsform eller hårtype. Ved å endre hvor delen ligger for flettene, kan vi imøtekomme ethvert ansikt.

Produkttypen du bruker vil avhenge av hårets tekstur. Dette spesifikke håret trengte litt mer oomph, så jeg brukte volumbyggingsprodukter. Disse kan enkelt erstattes med noe som en brasiliansk tørrolje for tykkere hår.

Hvis vi bestemmer oss for å holde flettene strammere, kan denne stilen brukes til trening og løping rundt i byen. Bare fluff ut flettene dine på slutten av dagen for å gå over til jentekveld.

Moderne rotete

Moderne rotete frisyreInstagram @torimarandastyles

Sp&En med stilskaperen, Tori Maranda

Kosmetolog @ i Inland Empire, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet som en moderne rotete (men elegant) bryllupsoppdatering.

Jeg elsker hvor mye tekstur og volum det er i denne frisyren. Bølgene på toppen gir den den perfekte mengden volum med minimal tilbakeslag, noe jeg elsker. Brikkene som rammer ansiktet er perfekte for den uskyldige, men likevel flørtende stemningen, og den lave bunken er så klassisk og tidløs for et bryllupsoppdatering.

Hvilke tips eller produkter anbefaler du for å gjenskape dette utseendet?

Jeg sier alltid at det beste resultatet for den perfekte oppdateringen (eller hvilken som helst stil) kommer fra grunnlaget du starter med. Når jeg hadde en base jeg elsket, falt resten på plass, og jeg kunne virkelig manipulere hvilke stykker jeg ønsket å gå hvor.

Jeg anbefaler å bruke en tørr sjampo (enten det er på nyvasket hår eller to-dagers uvasket hår) fordi det gir deg riktig mengde tekstur og kropp som trengs for dette utseendet. Jeg brukte også en rotløfter for å forsterke den litt mer. Sørg for å bruke en sterk hårspray, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at biter faller gjennom natten.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Jeg tror dette er en av de oppdateringene som alle kan ha på bryllupsdagen. Det er så tidløst og klassisk.

Denne klienten hadde en naturlig mellomdel og det så fantastisk ut. Jeg har også gjort denne stilen med en sidedel uten noen del, og hver vei har det sett fantastisk ut!

Blomsterkrone

BlomsterkroneInstagram @socorra_hairstylist

Se ut som en mega boho -dronning med et enkelt, men bedårende blomsterhodepynt! Best for låser fulle av tekstur for å virkelig eie den elegante beach babe vibe.

KNIPPET GLEDE

En kort avling med kronesjiktkrøller er feminin og elegant. Kombiner utseendet ditt med dristig sminke for den store dagen.

Cropped Delight Blonde Pixie Cropped Delight Blonde Pixie sett fra siden

Slik styler du:

1. Forbered fuktig hår med en leave-in behandling.

2. Føn med en Denman -børste eller en padlebørste for en frisyre med lavt volum.

3. Krøll kronglagene med et middels fatkrøllejern.

4. Dekonstruer lys med en side-feid fryns.

5. Angi denne stilen med en lett hårspray.

Anbefalte hårprodukter:

Prøv Kevin Murphy STAYING ALIVE Leave-In Conditioner for ekstra beskyttelse og fleksibilitet.

Beste ansiktsform og hårtype:

Dette utseendet passer for de fleste ansiktsformer. Denne stilen fungerer best på fint til middels hår.

Tips:

Accent med en glitrende barrette.

DUAL TONED ‘DO

En lang nisse med korte, teksturerte kronelag øker dramatikken virkelig. En dristig blonde kant gir ekstra kontrast.

Hårfarge med to toner med lange sidestykker Dual Tone Hairdo med lange sidestykker Visning 2

Slik styler du:

1. Forbered fuktig hår med et lett termisk beskyttelsesmiddel eller etterlatt krem.

2. Føne håret med en Denman eller padlebørste for et lite volum.

3. Lag en dyp sidedel og fei frynsene til den ene siden.

4. Lag en bitaktig tekstur i kronelagene.

5. Sett denne stilen med en hårspray som holder hardt.

Anbefalte hårprodukter:

Prøv Kevin Murphy YOUNG.AGAIN behandlingsolje for glatt, skinnende hår.

Beste ansiktsform og hårtype:

Dette utseendet er egnet for runde, ovale eller firkantede ansikter. Denne stilen fungerer best på fint til middels hår.

Tips:

Fremhev dette utseendet med et delikat silkeskjerf.

Søt Pixie Cut

Søt Pixie CutInstagram @sweethearts_hair

Når korte lokker kan klare en nydelig bedazzled flette som hennes, blir resultatet et glamorøst, edgy utseende!

BRANNPIXIE

En tett beskåret, rødbrent nisse holder ting om DEG på bryllupsdagen. Spill med tekstur og forsterk fargedimensjonen din ved å velge denne brudestilen..

Fire Pixie beskåret bryllupslook Fire Pixie Beskåret bryllup Se bakfra

Slik styler du:

1. Forbered tørt hår med en lett holdbar pomade

2. Lag en liten sidedel og fei frynsen mykt av til høyre.

3. Dekonstruer tekstur lett med fingertuppene.

4. Angi denne stilen med en lett hårspray.

Anbefalte hårprodukter:

Prøv Kevin Murphy UNDRESSED for å skape et løst, ugjort, naturlig utseende.

Beste ansiktsform og hårtype:

Dette utseendet er egnet for runde, firkantede og ovale ansikter. Denne stilen fungerer best på middels til tykt hår.

Tips:

Bruk litt sprayvoks for mer definert separasjon og volum.

COPPER BOB

Nyt ditt fulle, tykke hår med denne kobbertonede bob -frisyren. En enkel sidefletning legger til bryllupets eleganse.

Kobber Bob Short Look med sidefletning Kobber Bob kort titt med sideflettvisning 2

Slik styler du:

1. Forbered tørt hår med en lett volumiserende og teksturerende lotion.

2. Lag en sideskille og børst håret glatt. Hold frynsene feid over til den ene siden.

3. Ta ender og krølle med et stort fatkrøllejern.

4. Flytt til venstre side og lag en aksentflette.

5. Angi denne stilen med en lett hårspray.

Anbefalte hårprodukter:

Prøv Kevin Murphy ANTI-GRAVITY volumizer og texturizer for kontroll med oljefri glans.

Beste ansiktsform og hårtype:

Dette utseendet er egnet for ovale, firkantede eller runde ansikter. Denne stilen fungerer best på tykt hår.

Tips:

Aksent med en pen tiara.

ROSE GOLD RAGE

Forsterke volumet med denne rosa gullfargen. Store, voluminøse krøller gjør denne stilen fest-perfekt.

Rose Gold Rage Bryllup Frisyrer For Kort Hår

Slik styler du:

1. Forbered tørt hår med en lett holdbar, fleksibel hårspray.

2. Pensle håret glatte og lett krøllete ender med et middels fatkrøllejern.

3. La krøllene avkjøle seg, og børst deretter ut med en kam eller pleiebørste for fylde.

4. Legg til dramatisk kontrast med en full rett utkant.

5. Angi denne stilen med en lett hårspray.

Anbefalte hårprodukter:

Prøv DermOrganic Fast Drying Shaping Spray for godt hold med berørbar tekstur.

Beste ansiktsform og hårtype:

Dette utseendet er egnet for ovale, runde eller firkantede ansikter. Denne stilen fungerer best på fint til middels hår.

Tips:

Pynt bryllupsstilen din med et smykket hodebånd.

FORSTERKET PIXIE

Ta bryllupsfrisyren din til neste nivå. Denne lyse, gyldne blonde avlingen kan styles høyt for ekstra drama.

Amped Up Pixie Blonde Look

Slik styler du:

1. Forbered fuktig hår med en lett tykkende lotion.

2. Føne håret med en Denman -børste eller en padlebørste for et lite volum.

3. Glatt hår ved hjelp av et rettetang.

4. Rygg på bunnen av kronelagene for ekstra volum.

5. Angi denne stilen med en lett hårspray.

Anbefalte hårprodukter:

Prøv Kevin Murphy FULL.AGAIN thickening lotion for fylde og kropp med naturlig bevegelse.

Beste ansiktsform og hårtype:

Dette utseendet er egnet for runde, ovale eller firkantede ansikter. Denne stilen fungerer best på fint til middels hår.

Tips:

Legg til litt glans med Kevin Murphys SHIMMER BUG!

RASPBERRY CURLS

Tett krøllete lokker er vridd og festet for kontroll. Du vil ha alle øyne på deg på den store dagen!

Bringebærkrøller Pretty Blonde Look Bringebærkrøller Pretty Blonde Look Back View

Slik styler du:

1. Forbered fuktig hår med et lett volumiserende skum.

2. Arbeid produktet jevnt gjennom håret.

3. La håret lufttørke, eller bruk en diffusor eller tørketrommel med hette på lav varme.

4. Saml ender og vri og vikle i form. Pin for en dekonstruert finish.

5. Angi denne stilen med en lett hårspray.

Anbefalte hårprodukter:

Prøv Ouidad PLAYCURL Volumizing Foam for å bygge kropp og øke volumet av fine, tynne krøller.

Beste ansiktsform og hårtype:

Dette utseendet er egnet for firkantede, ovale eller runde ansikter. Denne stilen fungerer best på tykt hår.

Tips:

Aksent med en sommerfuglhårnål.

FEIRE HAWK

Denne feide bryllupet frisyre er holdt enkel. Noen få fletter pryder sidene med “faux-hawk” teft.

Swept Up Short Wedding Hawk Feid opp Kort Wedding Hawk Side View

Slik styler du:

1. Forbered tørt hår med en lett teksturizer.

2. Rygg rygg- og kronesjikt og fei dem jevnt tilbake fra ansiktet.

3. Samle tre til fire små seksjoner langs hver side, lag små vendinger og fest dem på plass.

4. La endene ligge ute med en stykke definisjon.

5. Angi denne stilen med en lett hårspray.

Anbefalte hårprodukter:

Prøv Kevin Murphy TEXTURE.MASTER Leave-In for umiddelbar tekstur med godt hold.

Beste ansiktsform og hårtype:

Dette utseendet er egnet for firkantede, ovale eller hjerteformede ansikter. Denne stilen fungerer best på fint til middels hår.

Tips:

Fremhev dette utseendet med en fascinator og blonder.

Disse bryllupsfrisyrene for kort hår er akkurat det du trenger for å markere din mest minneverdige anledning. Nyt!