En omvendt bob med smell er en type bob -hårklipp som er kort bak og blir lengre foran og er par. Dette frynsete hårklippet er det du bør få hvis målet ditt handler om å ramme inn og utfylle ansiktsstrukturer pluss å legge til en dramatisk kant på utseendet ditt!

Korte smell gir et ekstra element til enhver omvendt Bob -hårklipp, og de er nydelig elegante! For et dristigere inntrykk ville full smell gjøre susen, men du kan også velge en sidekant for å få et mykere preg.

Se hvordan Nina Dobrev, Julianne Hough og Emma Stone debuterte sine vakkert formede bobs på den røde løperen i år. Baltimore frisør Kristyn Wink gjør alle slags omvendte bobs med smell. Fra løse, shaggy bobs med sprø smell til rette og rene kutt ferdig med en full, stump frynse – beviser at hvor allsidig dette moderne snittet kan være!

Vedlikehold og salongbesøk avhenger av hvilken lengde du vil beholde låsene dine på. En månedlig trim vil gjøre hvis du ønsker å sport denne frekke kutt i lang tid.

Med mange kombinasjoner du kan velge, kan det bli overveldende først! Ikke bekymre deg, for alt er gjort for deg – sjekk disse flotte bildene av invertert bob med smell som du tar med deg til frisøren din med en gang!

Krøllete Bob med smell

Krøllete omvendt bob med smellInstagram @skipdoeshair

Perfekt for ansikter med en skarp struktur, gir krøllene flytende til din korte, krøllete bob. Lengre krøller foran og frynsende smell gir en mykgjørende effekt.

Smell og lag

smell og lag frisyreInstagram @el_salon_margasaez

Fremhev øynene dine med et komplett sett med smell for å fullføre din lagdelte bob. De grå høydepunktene hjelper med å få lagene frem enda mer.

Invertert vinklet Bob

Omvendt vinklet bob med smellInstagram @hairbyalanarocket

Full smell på en omvendt bob gir effekt til de moderne vibber i dette utseendet. Legg til lagene med bølget karamellbalayage, og du har et smart snitt som trekker øynene mot ansiktet ditt.

Smell for tykt hår

omvendt bob med smell for tykt hårInstagram @salondecoquette

For et tykkere utseende, prøv å stable opp korte lag for boben din og smellet ditt også. Baksiden skal være litt jevnet opp, noe som bidrar til det inverterte utseendet.

Hakkete Bob

Hakket omvendt bob med smellInstagram @hairbyhaileyelise

En skulderlang hakket omvendt bob med smell er veldig allsidig når det gjelder styling. Den har fortsatt nok lengde til å sette opp i en hestehale, men kort nok til å style den rett, bølget eller krøllete.

Veldig kort Bob med lag

Kort omvendt bob med smell og lagInstagram @carli.hair

Lengre tråder enn en nisse, men fortsatt like kunnskapsrik! Denne veldig korte omvendte boben med smell har noen asymmetriske trekk ved hjelp av de oppskårne lagene.

👉 Se flere bilder av korte inverterte bobs

Omvendt lapp med lag

Lang omvendt bob med smell og lagInstagram @hair.by.craig_parkinson

Disse lange låsene er klare for et revitaliserende nytt snitt! Hold en omvendt lob med smell i lag for å beholde form og stil. Flere hakkete lag er på baksiden som holder et veldig elegant utseende.

Bob med feide smell i siden

Omvendt bob med feide smell i sidenInstagram @ro.hsiqueira

Vurder en rund bob med side-feide smell. Det er lett på nakken og med smigrende effekter takket være smellet som er stylet til siden.

Lang smell

omvendt bob med lange smellInstagram @minhwaleehair

En omvendt bob får en ny form, ettersom denne kjeve-lengdesnittet har lange smell som hovedfunksjon. Et fjæret snitt gir et vindsvepet utseende som myker hele bildet ditt.

Smell for kvinner over 50 år

omvendt bob med smell i over 50Instagram @daleas.hair.collections

Du kan fortsatt rocke ut de flotte lagene selv ved modenhet. Kortere lag øverst skaper fantastisk tekstur. Det asymmetriske utseendet følger med det kantete snittet.

Bølgete Bob

Bølget omvendt bob med smellInstagram @shorthairbyshawni

Waves pluss lag er her for å redde dagen fra at flatt hår ser slitt ut! En bølget omvendt bob med smell vil komme til liv med å legge til tekstur.

Invertert og stablet Bob

Stablet omvendt bob med smellInstagram @daniloborgesss

En stablet, omvendt bob med smell er flott for tynt hår, da det kan være ganske stressende å gi kropp og form. Alle de stablete lagene kombinert med denne hakenlange bobben er det som ditt veldig delikate hår trenger.

Bob med sidebang

Omvendt bob med sideleggInstagram @annaalexander.hair

Din asymmetriske bob kan bruke noen side-feide smell for å virke mer sjarmerende ved å markere dine slående ansiktstrekk.

Teksturert for fint hår

Teksturert omvendt bob med smell for fint hårInstagram @stylistcourtneyrenee

Jo flere lag du legger til omvendt bob, desto spenstigere kan det fine håret ditt få! Også de blonde høydepunktene på brunt hår får hver tråd til å se større ut, og skaper den perfekte balansen med smell.

Wispy Bangs

omvendt bob med sprø smellInstagram @anglette

Sp&En med stilskaperen, Angela Kim

Senior Stylist @ Hairroin Salon i Los Angeles, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er en balayage blond farge og invertert bob -hårklipp med smell. Dette var vår andre fargesesjon for å få henne til en pen beigeblond. Min mest favoritt med dette utseendet er kombinasjonen av moderne farger og en klassisk form, spesielt med de sprø smellene.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne kuttet fungerer best på fin til middels hårtekstur og noen som ikke har noe imot å bruke litt tid på styling om morgenen. Jeg anbefaler å investere i et flott strykejern og en varmebeskyttende spray for å skape denne glatte og slanke finishen. Mitt personlige valg er GHD Platinum+ Styler og Davines ‘This Is An Invisible No Gas Spray’.

Shaggy Inverted Bob

Shaggy Inverted BobInstagram @kristie_carusohairsalon

Sp&En med stilskaperen, Kristie Kowalski

Frisør / fargespesialist @ Caruso Hair & Esthetics Salon i Pittsburgh, PA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne metalliske rosa blondinen er en av mine favoritter. Denne tonen er akkurat passe morsom, men holder den fortsatt profesjonell for næringslivet. Hun hadde kommet inn med falmet mørk brun og noen høydepunkter. Jeg fremhevet håret hennes sterkt med Goldwells Silklift -lightener. Så for å tone, brukte jeg først en skyggerot av Goldwell Colorance like deler av 5NA og 7NA og forlot en fjerdedel fra hårlinjen foran for å holde lysstyrken rundt ansiktet hennes. Den rosenrøde toneren på endene hennes var Goldwell Colorance like deler 10BG [email protected] og [email protected] Jeg behandlet skyggeroten og toneren sammen i 20 minutter.

Hennes snitt er en litt omvendt shaggy bob med frynser. Den subtile gradueringen og myke lagdelingen gjennomgående ble kuttet med en fjærhøvel for å skape naturlig bevegelse i håret.

Stylingen hennes ble inspirert av dine klassiske strandbølger. Jeg smurte Goldwell Stylesign’s Surf Oil på hennes fuktige hår etter klipping. Før jeg blåste henne ut med et 1-tommers marceljern, krøllet jeg meg med en vridende og trekkende bevegelse og forlot endene.

Min favorittdel av hele stilen er måten håret reflekterer fargen i forskjellig belysning. På en måte hun ser ut, vil det virke mer rosa. Den andre retningen og det ser mer røykfylt ut, noe som skaper en veldig unik og enestående farge.

Noen råd til noen som vurderer det?

En av uttalelsene jeg hører mest i salongen er “Jeg skulle ønske håret mitt så slik ut når jeg gjør det”. Mitt svar er alltid at du må bruke de samme produktene som jeg. Det er helt opp til deg å kjøpe dem. Stylingprodukter er akkurat som ingredienser for en oppskrift. Hvis du ikke har de nøyaktige ingrediensene til oppskriften, kommer det ikke til å vise seg hvordan det var ment. Det samme gjelder styling av hår.

Når det gjelder valg av hårklipp, er det viktig å være oppmerksom på ansiktsform. Du vil alltid skape en illusjon av en oval form. Dette er mest hovedsakelig laget rundt håret med ansiktsrammer og frynser. Klienten min har en oval ansiktsform som gjør jobben min enkel. Snittet er enkelt å vedlikeholde og style. Hun er en mor, så det er enkelt å gjøre seg klar. Med teksturen som er skapt i dette hårklippet, kan hun til og med la det lufttørke og få samme effekt.

Heavy Bangs

omvendt bob med kraftig smellInstagram @abbiecas

Bølgene og lagene gjør dette snittet helt nydelig, men smellet tar virkelig dette vekk! Fet smell klipper ansiktet ditt og smigrer det for et moderne utseende.

Sp&En med stilskaper, Abbie Green

Hårstylist @ Uniquo Salon i Stockton, CA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette omvendte bob -kuttet med smell er kortere bak med lengre biter foran for å holde lengden rundt ansiktet. Det er mye tekstur for å skape bevegelse og luftighet i stilen. Jeg elsker hvordan de stumpe smellene gir en uttalelse og åpner sideprofilen hennes.

Noen råd til noen som vurderer det?

Det ville være flott for alle som har naturlig bølget eller rett hår. Smellen krever varmestyling for at de skal kunne ligge rett.

En liten pomade bidrar til å forbedre teksturen og definere lagene. Klienten på bildet har et rundt ansikt, men de lengre brikkene hjelper til med å forlenge ansiktet hennes.

Invertert A-Line Bob

invertert a-line bob med smellInstagram @betta_koral

En uttalt vinkel brakt til deg av denne inverterte a-linjen. Den rette strukturen til dette, selv de vinklede smellene, skaper et veldig pent utseende.

Sp&En med stilskaperen, Koral Joy Ragasa

Kosmetolog @ Regis Salon i Gainesville, FL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Det er symbolet på en stilig, elegant stil som skriker etter oppmerksomhet. Den er perfekt hvis du er ute etter det stilige snittet som er lite vedlikeholdsrikt, men likevel moderne. Denne stilen har vært veldig populær de siste årene og blir til og med referert til som et strømbrudd for kvinner som er i lederstillinger i forskjellige forretningsforetak.

Denne kunden min ble også begavet nydelig, mykt, feilfritt og sunt hår som har en god middels tetthet og en glatt tekstur som ikke er for tykk, for grov eller for tynn-det er helt riktig . Håret hennes samarbeider så fint når det blåses ut at det er som silke. Jeg måtte nesten aldri manipulere den med noen stylingprodukter eller varme verktøy, så dette hårklippet var helt perfekt for hennes spennende personlighet, hennes unike egenskaper, hennes fantastiske skjønnhet og hennes avslappede livsstil.

Noen råd til noen som vurderer det?

Før du bestemmer deg for å kutte låsene dine, må du ta hensyn til:

Hva er ansiktsformen din? Rådfør deg med stylisten din om en omvendt bob vil utfylle ansiktet ditt. Denne bob cut -stilen passer til nesten alle ansiktsformer. Hvis du har et rundt eller firkantet ansikt, er det to ting du kan gjøre for å få det til å falle godt sammen ved å kutte lag for å slanke brede kinn og legge til smell for å dekke et bredt panne. Hvis du har et firkantet ansikt, må du kontrollere at bobben ender under haken. Dette myker opp vinklene i ansiktet ditt. Du kan til og med la de fremre trådene nå skulderen din for en ultradramatisk uttalelse.

Lag betyr konstant vedlikehold og vanlige trimmer. Besøk stylisten din hver 4-6 uke. I visse tilfeller når det gjelder hårtekstur, vil det å lagre bety at du må style håret ditt daglig. Å ha en rund børste og en hårføner vil være nyttig.

For de hvis hår har en tendens til å bli fet og fet, spesielt på kortere lengder, må du kanskje vaske det oftere enn normalt for å få det til å se anstendig og friskt ut, så vær forsiktig før du gjør den store endringen!

Swoop Bangs

omvendt bob med swoop smellInstagram @sergeyshapochka

En slik stil har vart i evigheter, og det er fordi den enkle bobben forstørres av et kantet snitt. Dette utseendet er videre revolusjonert av et iøynefallende feid smell.

Sp&En med stilskaperen, Sergey Shapochka

Frisør / medgründer @ Form a Beauty i Kiev, UA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg liker å gjøre både klipping og farge for kundene mine. Fordi jeg tror at fargen er sjelen til kuttet, kan det forbedre det generelle utseendet. Jeg liker å matche livsstilen og frisyren til kundene mine, så jeg lagde dette kuttet først. Deretter skisserte jeg å la mer bevegelse være i form, ettersom myke kanter får det til å se mer feminint ut, men fortsatt geometrisk.

Ideen om farge var å forsterke hennes blå øyne, og skyggeroten var en løsning på dette og selvfølgelig den myke, pulverformige nakenblondinen. Jeg lysnet opp røttene, renset lengden, deretter tone røtter først etter lengden. Deretter smeltet jeg røttene i lengden for å gjøre en myk overgang.

Noen råd til noen som vurderer det?

Konsultasjon er nøkkelen. Tenk på om utseendet passer din livsstil og hårtilstand, hva som vil skje etter å ha blitt blond, hvis du vil ha forandring og om du er klar til å endre noen vaner, klær, sminke.

Under konsultasjonen kan du også spørre om utseendet, hvordan du skal style snittet, og hvilke verktøy og produkter du trenger for å gjenskape utseendet. Du bør være klar til å ta vare på det. Blondine er ikke billig (behandlinger, styling). Klippet vil vare opptil 2 måneder, men vær klar til å tone og behandle håret hver tredje uke for å holde utseendet perfekt. Stol på stylisten din.

Middels lengde Bob

Middels lengde omvendt bob med smellInstagram @stylzbystina

Å klippe håret kan være et veldig nyttig triks for å få fram en ungdommelig forandring. Flere lag får frem en sprett middels lang bob med de lange smellene som vil smigre hele utseendet.

Sp&En med stilskaper, Christina Nicolaides

Hair Artist @ Your Space Salon and Spa i Toronto, ON

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

En mellomlang omvendt bob er slank og moderne, men allsidig. Min favoritt ting med denne kuttet og stilen er at den fungerer som edgy og profesjonell mens den fortsatt er lav nok vedlikehold for alle.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne stilen er perfekt når du vil miste litt lengde og ramme ansiktet ditt uten å forplikte deg til et kortere snitt eller korte smell.

Selv om dette utseendet er lite vedlikeholdende, for å opprettholde formen og lengden, bør det berøres/trimmes hver 6-8 uke.

Sløv Bangs

Sløv BangsInstagram @beautybydawsyn

Sp&En med stilskaperen, Dawsyn Swygert

Hair Stylist @ Beauty av Dawsyn i Las Vegas, NV

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet er high fashion, og min favoritt ting med dette hårklippet er at du kan kle det eller kle det ned. Denne omvendte lange boben med smell er etterspurt akkurat nå, og hvorfor skulle det ikke være det? Det er en tidløs stil som aldri blir gammel. Dette utseendet er så allsidig og kan justeres slik du vil!

Hvis du skal på en fest, kan du bruke den glatt for et elegant utseende, eller hvis du skal ut med jentene, kan du legge inn noen strandbølger!

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg vil anbefale denne kuttet for damene som ønsker et lite vedlikeholdskutt, men som fortsatt vil bytte blikket hennes! Det er virkelig opp til deg hvordan du vil ha den og hvordan din livsstil er. For kvinnene som trenger å holde håret utenfor ansiktene, vil jeg ikke anbefale denne snarveien, men som sagt er denne kuttet så allsidig at den kan justeres til en liten vinkel i stedet for å ha den så dramatisk.