En hårklipp er en frisyre for kvinner som er klippet et sted mellom haken og kragebeinet. En lapp er et forkortet begrep for en lang bob og lobber varierer i lengde. Når de er klippet riktig, kan lapper få tynt hår til å virke tykkere. En hårklippning på alle hårstrukturer og ansiktsformer, og er perfekt for eldre kvinner som ønsker en frisyre med lite vedlikehold. Lob -hårklipp er ideelt for jenta som vil ha lengre hår, men fortsatt vil ha en kortere frisyre.

Mens de fleste lobber varierer i stil, har mange lob -hårklipp lag. Før du klipper håret ditt, vil du bestemme hvor mye lag du vil ha, da det vil påvirke hvordan det rammer ansiktet ditt og typen tekstur som passer din hårtype. Lobs har absolutt tatt Instagram og Pinterest med storm ved hjelp av kjendiser som Selena Gomez til Kendall Jenner som ser på utseendet. Nedenfor har jeg satt sammen et galleri med noen av dagens heteste salonger og stylister som har laget noen av de mest fantastiske lobene du vil se i år.

Så, før din neste håravtale, sjekk ut disse bildene av ideer om hårklipp:

Blonde Lob Haircut

Lob på rett blondt hår med mørke røtterInstagram @mane_ivy

Den blonde basen og lavlysene gir den glamorøse auraen til denne rette lobben. Rett og slett rettet opp med et flatt strykejern for en rask hverdag!

Lang Bob med en underskæring

Lang bob med en underskæringInstagram @ricardomaiabsb

En lang bob med en underskæring kan bidra til å fjerne vekten fra tykkere hårtyper. Ved å fjerne håret på nakkeområdet kan kortere stiler binde håret, og unngå noen irriterende hårfester som faller ut. Det er også et flott verktøy for å lette tyngre hår og bli lett forkledd når du sliter det. Det er super allsidig og en flott måte å endre utseendet ditt fra dag til natt!

Textured Long Bob

strukturert lang bob -frisyreInstagram @hairbyallybarone

Lobber er det perfekte valget for en enkel overgangsstil til et kortere snitt. Det tilbyr også uendelige måter å style håret på hver dag – fra teksturerte bølger til en enkel, elegant hestehale.

Mellomlang lengde

middels lang lappInstagram @alisonallvess

Bli enkel og elegant med denne søte mellomdelen som går ned til kragebeina. Hvis du ikke liker den slanke versjonen som vist på bildet ovenfor, så stil med tykke bølger og en gardinfryns for en ekstra sexy stemning.

Kortere Lob

kortere hårklippInstagram @bluedoorsalonspa

Kombiner disse tøffe, forvirrede bølgene med kule blonde høydepunkter for et flerdimensjonalt utseende. Dette er definitivt en stil som lar deg riste håret og la det falle i vinden uten å bekymre deg!

Lang bob for fint hår

lang bob for fint hårInstagram @richiemiao

Supermyk og lett-det er dette du får med et kort hårklipp som fungerer for fint hår. Den blonde ombreen lar deg få en enkel, lav vedlikeholdsvekst og en bonusdimensjon.

Purple Wavy Lob Cut

Lilla bølgete lobInstagram @jillianrae_hair

Mal dine lagdelte bølger med denne flotte motefargen. Kuttet er så imponerende med volumet på toppen og de tynne endene som gjør det så lett.

Lob Cut med Side Bangs

lob kuttet med sideleggInstagram @sh.hair.ne

Dette flikeskåret med sidelegg er ren glamour-med de varme nyansene og det perfekt plasserte sidefeiste smellet. Hele utseendet fungerer best på enhver ansiktsform.

Pink Beachy Lob Haircut

Lob for rosa beachy hårInstagram @toriannefran

Prøv dette super søte enhjørningstranden med babylights, og du vil være perfekt i alle vinkler! Hvis du allerede har lysnet hår, vil dette være en enkel stil å gjenskape helt sikkert.

Lang bob med lag

lang bob med lagInstagram @stebunovhair

Denne kjevefallende, bølgete blonde lange lappen kunne ikke vært bedre uten de myke lagene og de mørke røttene. Et fascinerende og lysende utseende spesielt for lyse skinn og blå til grønne øyne.

Hake-lengde Lob

Hakelengde lob med høydepunkterInstagram @hairshaftralph

Hvis du har et rundt ansikt, vil du definitivt gjenskape dette snittet og stilen for den slående effekten det har! Noen pastellhøydepunkter og subtile sidelegg på et bob -snitt ville gjøre dette mer stilig.

Vinklet Lob Cut

vinklet lob kuttInstagram @leahrip_

Ingenting slår en enkel, men stor look -transformasjon som denne som alle kan få ved å få et vinklet lob -kutt. Style den med litt krem ​​og lag bølger for mer bevegelse!

Blunt Lob Cut

sløv lob kuttInstagram @mscourt07

Pene rette saksekutt ser alltid edgy ut på hvem som helst og kan bringe din vakreste beinstruktur og ansiktstrekk ut. Mørke røtter og en balayage på en medium stump flik som dette bildet ville gjøre arbeidet med å skape dybde og dimensjon.

Lang bob for tykt hår

Lob for tykt hår med ombreInstagram @livedinhair

En fasjonabel ombre ville gjort deg bra hvis du vil ha en lapp for tykt, saftig hår. Legg til noen lag også hvis du vil slanke deg litt.

Lang Bob med en dyp sidedel

lang bob med en dyp sidedelInstagram @alisonallvess

Denne lobfrisyren med en dyp sidedel er et moderne, strukturert og ugjort utseende. Det beste er den dramatiske, men likevel bærbare vinkelen i snittet. De myke teksturerte lagene gir håret bevegelse og form.

Hvis du lurer på om du har riktig hårtekstur for en lang bob eller ikke, kan du spørre stylisten din om hvordan dette hårklippet er ganske enkelt vedlikeholdende for kvinner med fint til middels hår, naturlig rett eller bølget. Det anbefales ikke for kvinner med grovt, krøllete hår.

Lengre Bob for et rundt ansikt

lengre bob for et rundt ansiktInstagram @locksxliv

Denne lengre boben for et rundt ansikt er en sløv, slank bob som er fantastisk for kvinner som ikke vil bråke med håret, men også perfekt for de som liker å style håret daglig..

Når det gjelder styling av en lengre bob, la den lufttørke fordi teksturen gir et wavier -utseende. Eller tørk det jevnt for et slank utseende som på bildet ovenfor.

Skulderlengde lob med fletter

Skulderlengdelapp med fletterInstagram @hairandbeautybyjen

Denne skulderlengdelappen med fletter ble opprettet av salongseier og frisør Jen Lindley fra Lake Placid, FL. “Dette er en morsom, kort til middels lang lob med mye tekstur og ingen vinkel (selv om den ser ut til å være lengre foran),” forklarer Jenna.

Når det gjelder hårtekstur, anbefaler Lindley “denne hårklippingen og stilen er for kvinner med middels til tykt hår, slik at mye teksturering kan gjøres gjennom hele klippet.”

“Jeg oppnådde bølgemønsteret med et 1 1/2 tommers krøllejern, men sørg for å la endene være ute når du krøller, noe som bidrar til å få den rotete og mer strandete krøllen. Jeg bruker teksturiserende pulver i flettet for å gi det grep mens jeg trekker det fra hverandre. Og sist bruker jeg en teksturiserende spray på bølgene for å gi dem separasjon og hjelpe dem til å vare hele dagen, sier hun.

Naturligvis krøllete hår på en lapp

Naturligvis krøllete hår på en lappInstagram @claytonhawkins

Få frem skjønnheten i naturlig krøllete hår på en lapp. Den volumgivende teksturen blir bare forhøyet i denne lengden. Ikke vær redd for å riste krøllene dine ved roten for å få ekstra glød i lappen.

Lang Bob med høydepunkter

Lang Bob med høydepunkterInstagram @vdahair

En lang bob med høydepunkter fungerer bra på middels tetthet og rette typer låser. LA-baserte stylist Veronica Abram laget dette elegante hårklippet for inspirasjon.

Lang bob -hårklipp passer kvinner i alle aldre med hvilken som helst ansiktsform, sier Abram. “De er så allsidige at du kan bruke den rett eller bølget,” legger hun til.

Når du styler fine lokker, foreslår Abram å bruke en teksturiserende eller fortykkende spray. “Disse skaper mer volum, og håret vil se fyldigere ut,” forklarer hun.

Invertert Lob Cut

Invertert Lob CutInstagram @hairpin_me_down85

Et omvendt lob -snitt er elegant og ligger perfekt når det er stylet. Et lob -kutt er litt lengre enn en bob. Lange bobber opprettholder lengden mens de legger til et element av stil. Rundbørsting av en omvendt, lang bob sørger for at den ligger riktig og at ingen flipping er synlig i endene.

Sløv lapp på blondt hår

Rett blond lobInstagram @brittdeshair

Denne stumpe lob -looken ble klippet av frisørmester Brittany Des Rosiers i San Antonio, TX. “Jeg elsker at dette utseendet kan være superprofesjonelt og fremdeles trekkes opp i en ponni i de late helgene. Det er et tidløst utseende med litt av en moderne vri, sier hun.

Når du bestemmer deg for denne stumpe kuttet loben, sier Brittany: “Husk at denne enlengden krever styling. Dette er ikke et vask-og-gå-utseende. Den kan brukes på mange måter, men styling er et must. ”

Asymmetrisk Lob

Asymmetrisk Lob CutInstagram @ocorteperfeitoo

Rock en asymmetrisk lob for en edgy vri til moderne lobfrisyrer. Sideskillet fungerer best for asymmetri. Hvis du hugger og endrer avskjeden din, kan dette endre stilen noe. Stilen er enkel å vedlikeholde og betyr at du kan spre frisørsalongbesøkene dine.

Svart til sølv Ombre Textured Lob

Lob med platina ombreInstagram @sarahdoeshair360

Denne teksturerte lobben med en svart til sølv ombre ble laget av Sarah Brooks, en uavhengig stylist i Longview, WA.

Sarah mener, “det er noe med kragebenlengden som ser fantastisk ut på hver hals/kjeve og ikke får andres ansikt til å se for rundt ut.”

“Hvis du har fint eller middels strukturert hår, bruk en saltspray for tekstur i kronen. Det bidrar til å øke volumet og får krøllene til å se luftige og uanstrengte ut. Hvis håret ditt allerede har mye volum og tekstur, kan du alltid spraye saltspray direkte på bølgene etter å ha krøllet dem for å få dem til å se helt ugjort ut, sier hun..

Sarah sier videre: “Ikke vær redd for teksturleire, den typen som kommer i en pakke av hockey-puck. De er ikke bare for menn. Faktisk er det så mange av mine kvinnelige klienter som bruker teksturleire og pastaer for å oppnå det perfekte perfekte utseendet på andre dager! ”

“Noen mennesker ser best ut med kragebeinet, og andre er fantastiske med en halskotelett! Hvis du har en lang nakke, tenk på å gå kortere! Denne kragebeinslappen er ikke så høyt vedlikehold som forgjengeren, den stablede A-linjen. Når den klippes riktig for hårtypen, vokser den ganske pent ut. Jeg ser ofte klienter tilbake hver 8.-10. Uke avhengig av deres vekst, forklarer hun.

Lengre Bob for hakket hår

Hakket hår i en lappInstagram @erickinvisible

Frisør Erickson Arrunategui fra New York, NY opprettet denne lengre boben for hakket hår. “Det er en strukturert litt A-foret lang barberkniv. Det er enkelt, beskåret, men ikke for kort, strukturert, interessant og allsidig, forklarer han.

En av de viktigste tingene Erickson sier til sine klienter er “å holde endene rettere. Rettere ender gir det et mer moderne utseende, og får også hårklippet til å virke mer firkantet. Dette vil bidra til å balansere rundere ansiktsformer som vanligvis er redde for å gå for kort hår. ”

Ash Blonde Lob

Askblond lobInstagram @quinn_antonio

Denne askeblonde lappen ble skapt av frisør Quinn Saucedo i New York, NY.

“Denne hårklippingen handler om enkelhet. Jeg har også gjort dette forskjellige snittet på krøllete til bølgete hårklienter. Jeg har det gøy å leke med kundenes naturlige tekstur i stedet for å legge på håret for å skape mer bevegelse i det generelle utseendet, sier Saucedo..

Quinn sier også, “uansett om du sprer eller holder det rett, vil du ha to forskjellige utseende – slank og moderne eller forvirret og strukturert.”

Lob for langt hår

Lob for langt hårInstagram @chanellesmamalife

Velg en flik for langt hår for noen ultimate, slanke vibber. Lange lokker kan trekke funksjonene våre ned, så valg av hårklipp kan redusere balansen mellom hår og ansikt uten en dramatisk kutt. Prøv en lengde som er lengre foran for en moderne følelse.

Lob med lange lag og smell

lapp med lange lag og smellInstagram @paulstylehairestyle

Det er på tide å endre utseendet ditt til våren! Bytt den fra kjedelig til shaggy med denne fristende mørkebrune fargen.

Perfekt lapp for tynt hår

Perfekt lapp for tynt hårInstagram @newlarcsalon

En perfekt lapp for tynt hår er lite vedlikeholdende og gir håret en illusjon av fylde. Dette fantastiske snittet i nakke er laget av stylisten Aaryan Tonk fra Manipur, IN. “Teknikken for dette snittet er forhøyet med alle diagonale snitt,” beskriver han.

På spørsmål om fordelene nevner Tonk at en lapp ikke trenger mye styling hver dag. Det krever også mindre vedlikehold. “Trim den annenhver måned, og du er klar,” legger han til.