A közepesen fordított bob olyan hajvágás, amely elöl a kulcscsont és a vállak között helyezkedik el, és hátul fokozatosan rövidül. Ennek a fordított vágásnak a hossza most a világ legkeresettebb bob frizurái közé vezet.

Szuper stílusos – hátulról elöl haladó éles szöggel gyönyörű, élénk hangulatot áraszt. Tökéletesen fog kinézni, bármit visel is! Ráadásul szuper praktikus is. A rövid hátsó rész nagyszerű, karbantartást nem igénylő megjelenést biztosít. Ez egy elképesztő módja annak, hogy súlya levétele nélkül csökkentse a sörényét! Ha azonban nem érdekli az ilyen rövid stílus, beszéljen stylistjával egy közepes és hosszú fordított bob vágásról.

Mester stylist Dani King A Pennsylvania államból egy tanácsot ad azoknak, akik ezt a vágást szeretnék. “Ha egy közepes hosszúságú fordított bobot kapunk, az azt jelenti, hogy a hát biztosan rövidebb lesz” – mondja. Ez azt jelenti, hogy búcsút kell vennie a hosszú lófaroktól és zsemlétől! „Eltarthat egy ideig, amíg megszokja! Számítson arra, hogy a stílusváltozásai eltérnek a hosszváltozások miatt ” – teszi hozzá.

Ne hidd, hogy kevesebb szabadságod lesz a stílusban! Valójában a hétköznapi frizurák és akár a frissítések listája is hosszú. Nézze meg, hogyan teljesített Ashley Benson, Mila Kunis és Rachel Adams!

A Dani stílusformáló termékeinek listáján az 1. szám a Joico Kpak helyreállító hajformázó olaj. „Imádom ezt a terméket, mert a hajformázás előtt és után is használhatod, így fényes és sima lesz. Ezzel a termékkel sem kell aggódnia egész nap göndörödés miatt! ” És ki ne szeretné ezt?!

Mielőtt a következő haj találkozót, nézze meg ezeket a képeket a legdivatosabb közepes fordított bob fodrász ötletek!

Közepesen fordított szőke Bob

Közepes hosszúságú fordított szőke BobInstagram @err_perr_hair

Ez a közepes hosszúságú kifordított szőke bob, amely sikoltozik a kifinomultsággal! Bármilyen stílusban formázhatja, de lágy, tengerparti hullámokkal soha nem fog hibázni. Kérjen szőke balayage-ot a karbantartást nem igénylő rendetlen stílushoz, hízelgve a világos bőrtónushoz.

Fordított Bob oldalsó elválasztással

Közepesen fordított bob oldalsó elválasztássalInstagram @highmanetenancehippie

A felfelé fordított, oldalt elválasztott bobok, amelyek a vállak mellett vannak vágva, nagyszerű módja annak, hogy megtartsák a hosszúságot, és stílust hozzanak létre hosszabb hajjal. A hosszabb rétegek és a ritkulás segítenek megőrizni a súlyukat a haj alján, miközben mozgást eredményeznek.

Fekete fordított rétegű Bob

Fekete közepes hosszúságú, fordított réteges bobInstagram @keena360

A fekete, fordított réteges bob csodálatos profillal rendelkezik, és mindig nagyszerű választás bármilyen hajszerkezethez. Hajszárítóval, kerek kefével és némi olajjal a simaság és a ragyogás érdekében meglehetősen egyszerű formázni ezt a megjelenést.

Közepesen fordított Choppy Bob

Közepesen fordított Choppy BobInstagram @texturedbymeg

Egy közepesen fordított, hullámos bob lazább hatást kelt a hajban, lehetővé téve a súly eltávolítását a nehezebb hajtípusokról. A rétegzés helyett textúrázási technikákat alkalmaznak a haj felszabadítására és világosabb érzésére. Néhány szuper laza hullám hozzáadásával ez a megjelenés befejeződik.

Fordított hullámos Bob

Közepesen fordított hullámos bobInstagram @iamstudio_b_

Válasszon egy teljesen fordított hullámos bobot, hogy javítsa terjedelmes textúráját. Ha egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektet a fordított formára, nagyobb térfogatot hoz létre a haj hátán és szélességén keresztül. A hosszabb hossz le is karcsúsítja az arcot, így ez a stílus kiválóan alkalmas a szélesebb arcformák kiegyensúlyozására.

Középhosszú fordított Bob

Középhosszú fordított bobInstagram @alisonallvess

Egy közepes hosszúságú fordított bob nagyszerűen működik azoknak a nőknek, akik szeretik a karcsú megjelenést. Az éles közepes fordított bob a vállon ül, elöl meghosszabbodik, fokozva a vágás fényességét és élességét. Ez a stílus nagyszerű azoknak a nőknek is, akik szeretik felkötni a hajukat, de rövidre akarnak menni.

Fordított Bob kúpos oldalakkal

Fordított Bob kúpos oldalakkalInstagram @shmoakin_hair

A kúpos oldalú, fordított bobok népszerűek azoknak a nőknek, akik textúrát és mozgást szeretnének. A fodrász ezt a megjelenést úgy hozza létre, ha mélyen metszi vagy a hajba vágja a „láthatatlan rétegeket”. Lazán formázó, egyenesítő vasalóval úgy, hogy a hajat köré tekeri, és lehúzza a végéig. Fejezze be az Balloon by R + Co -t.

Fordított Bob rétegekkel

Közepes fordított bob rétegekkelInstagram @shmoakin_hair

Legyen ez a fordított bob rétegekkel a következő megjelenésed, mert annyira divatos és gyönyörű! Kérjen finom fokozatozást, és a hajba vágott rétegeket az egyszerű, karbantartást nem igénylő stílus érdekében. Az elülső hosszú lekapcsolás némi előnyt biztosít.

Fordított Bob frufru hullámos hajra

Közepesen fordított Bob frufru hullámos hajraInstagram @hair_lilliethornton

A legjobb közepes fordított bob frufru stílusú hullámokkal. Figyelje meg, hogy az áramlás hogyan növeli a meleg szőke árnyalat méretét. Nyugodtan szórjon száraz textúrájú spray -t a tincseibe, hogy élettel teli legyen.

Közepes hosszúságú hullámos fordított Bob

Hullámos fordított Bob hajvágás közepes hosszúságú hajraInstagram @rachel.lott.hair

A hullámos, fordított bob közepes hosszúságú hajra kiválóan alkalmas közepes és vastag sűrűségű hajra. Mozgása a vastag zárakat élénkebbé teszi. Párosítsd hullámos bobodat olvadó barna vagy szőke hajszínnel a trendibb, drámai eredmény érdekében.

Fordított középhosszú Bob 50 év feletti nők számára

Közepesen fordított bob 50 év feletti nőknekInstagram @hajcsipesz_me85

Az 50 év feletti nők közepes fordított bobjainak rengeteg textúrával és elülső réteggel kell rendelkezniük, hogy illeszkedjenek a természetesen őszülő hajhoz. A fiatalosabb megjelenés érdekében fontolja meg a szaggatott frufru hozzáadását.

Lila, közepesen hosszú, szaggatott, fordított Bob

Lila, közepesen hosszú, szaggatott, fordított BobInstagram @boisebalayagegirl

Párosítsa ezt a közepesen hosszú, szaggatott, fordított bobot sötétpiros-lila hajszínnel az élénk stílus érdekében. Ha klasszikusabb stílusra vágyik, akkor a legjobb a világos árnyalatú fekete árnyalat, amely kiegészíti az olajbogyó bőrszínét. Ha egyenes haja van, válassza a finom hullámos végeket a textúra hozzáadása érdekében.

Fordított göndör Bob közepes hosszúságú hajra

Fordított göndör Bob hajvágás közepes hosszúságú hajraInstagram @masha_hairsalon

Próbálja ki ezt a fordított göndör bobot, amikor jobb formát szeretne adni közepes hosszúságú tincseinek. Ez a vágás megtartja a teljességet anélkül, hogy a göndör haj vastagodna. Nyugodtan festheti a hajszálakat is szőke színűre a frissebb megjelenés érdekében. Mindig használjon formázó krémet a göndörödés csökkentésére és a fürtök meghatározására.

Középhosszú, fordított Bob fronccal az egyenes hajhoz

Középhosszú, fordított bob rojttalInstagram @allthathair2903

A rojtos, kifordított bob optimális vágás a finom, vékony hajhoz a vágás kerületének bemutatásával. Ha megfontolja ezt a fordított hajvágást, először mindig gondoljon az arcvonásaira. Például a nyakig érő fordított bob lágyíthatja az éles állkapcsokat.

Középhosszú fordított Bob alulvágással és kiemeléssel

Középhosszú fordított Bob alulvágássalInstagram @kellidilldine

A finom hajlékonyság érdekében búcsúzzon egy hosszú hajjal, és menjen erre a középhosszú, fordított bobra, alulvágással. Ez az aprító csökkenti a hátsó zárak tömörségét, és klasszikus fordított bob stílust biztosít. Ha meleg hajszínre vágyik, amely minimális tapintást igényel, nem fog rosszul járni a szőke fényekkel.

Népszerű, közepesen fordított Bob oldalsó frufruval

Közepes hosszúságú, fordított Bob oldalsó frufruvalInstagram @mila_kryshchykhina

Ez a közepes hosszúságú, fordított bob oldalirányú frufruval hangerőt és ragyogást üvölt. Kombinálja a kerek kefe és a hajszárító erejét formázás közben, hogy elérje a népszerű megjelenést. Eközben egy sötét gyökerű platinaszőke felderíti az arcát, az biztos.

Fordított bozontos Bob vékony hajhoz, szőke balayage -el

közepesen bozontos, fordított bob vékony hajra, szőke balayage -elInstagram @manebydarib

Vékony hajra bozontos bobot szerezni nagyszerű ötlet. Ez a fajta fordított bob rétegekkel mozgást és testet kölcsönöz a ráncoknak. Az ilyen fordított bob hajvágásokkal párosított shags több textúrát hozhat ki a közepes hosszúságú hajra, és kiválóan működik lágy hullámokkal. Ha extra wow faktorra van szüksége, akkor egy ombre vagy mélyen gyökerező balayage teszi a dolgát.

Sötét vállhosszú fordított Bob vastag hajhoz, fürtökkel

Vállhosszúság Fordított Bob vastag hajhoz fürtökkelInstagram @katesavagedoeshair

Micsoda gyönyörű haj ötlet! Ez egy vállig érő fordított bob vastag hajhoz. Ezzel a bobbal hullámos frizurát tudsz ringatni, amely felkavarja a sötét tincseket. Az utolsó simításhoz használjon olajat vagy ragyogó spray -t, hogy a sörény fényessége egész nap megmaradjon.

Modern rövid és közepes fordított Bob stílus

Modern rövid és közepes fordított Bob hajvágásInstagram @catcookhair

A modern rövid és közepes fordított bob az egyik klasszikus bob hajvágás, amely nem hagyja el a divatos listát. Miért? Sokoldalú és könnyen karbantartható! A Bob vágások bármilyen típusú és sűrűségű fűzőhöz alkalmasak. Egy közepes vagy rövid fordított bob lehúzható hullámokkal vagy anélkül, és még mindig ígéretesnek tűnik!

Elegáns közepes és hosszú fordított halmozott Bob vágás

Közepes és hosszú fordított halmozott BobInstagram @jenyhairfriend

Egy karcsú, közepes és hosszú fordított halmozott bob hátul rövid, elöl pedig hosszabb. Ez a tendencia azt bizonyítja, hogy a rövid haj kinövése soha nem lehet aggasztó. Ez a fordított és egymásra rakott bobvágás stílusos és sokoldalú hangulatot kölcsönöz. Ma formázhatja textúrájával és hullámaival hosszú tincseit elöl, vagy másnap természetes egyenes hajával pompázhat.

Ez a közepes és hosszú fordított halmozott bob valóban egy bob. Jen Herber fodrász készítette, San Diego, CA.

„Ez nem alacsony karbantartási igény” – mondja Herber. „A fordított bobokat naponta kell formázni, hogy valóban látszódjon a vágás alakja és szöge. Ez nem mosás és hajvágás, kivéve, ha egyenes haja van. Ez a vágás szinte minden nőnél alkalmazható, csak az elülső hossz beállításáról van szó, hogy laposabb legyen az arcforma. ”

Nyakörv hossza fordított szögben Bob, rétegekkel

Nyakörv hossza fordított szögben Bob, rétegekkelInstagram @estylist1031

Mit szólnál egy kulcscsont hosszúságú, fordított szögletes bobhoz, rétegekkel a következő stílusodhoz? Ez a réteges, fordított hajvágás a legtöbb arcformának hízelkedik. Lágyabb szegélyt hoz létre, amely keretezi és kiemeli az arcvonásokat. Ha a haj túl terjedelmes, finom rétegek csökkenthetik annak vastagságát. Megakadályozzák, hogy a bob úgy nézzen ki, mint egy sisak vagy gomba.

Barna fordított Bob durva hajhoz

Közepesen fordított Bob durva hajhozInstagram @kp.hairxco

Ez a tökéletes közepes hosszúságú fordított bob a vastag, durva hajú nők számára.

“Ez a fordított bob elég rövid ideig tartja a dolgokat, hogy ne kelljen aggódnia a rettegett kihajtás miatt, amellyel néhány hosszabb, vállig érő stílus belefut”-mondja Katelyn Phillis, Dayton, OH fodrász.

Katelyn legjobb tanácsa? „Ez a hajvágás nagyszerű mindazok számára, akik rövidebb hajat szeretnének, de attól tartanak, hogy nem hízelgő az arcuk. Szép és rövid lehet hátul, elöl pedig elég hosszú ahhoz, hogy több helye legyen az arckeret testreszabásához, hogy javítsa (vagy minimalizálja) az arc bizonyos funkcióit. ”

Közepes rétegű fordított Bob finom hajra

Közepes rétegű fordított Bob finom hajraInstagram @kellikuperus

Szeretné frissíteni finom és sötét zárait egy olyan trenddel, amely könnyed formázást igényel? Ezt itt megkaptad! Tökéletes rétegű, közepesen fordított bob a finom hajhoz. Imádni fogja, hogy a réteges bob is keretezi a kerek arcformát!