A legjobb szaggatott bob hajvágások rövidek, és bozontos, mégis metamorfikus megjelenésükről ismertek. Ezek a pörgős bobok a legegyszerűbbek, amikor a nagy szelet megszerzését tervezik. Kiemelik minden nő legjobb tulajdonságait, miközben elrejtik problémás területeiket.

Ami a textúrát és a stílust illeti, Kraci Marci, egy fodrász San Diego -ból, CA – mondja: „Azt mondom az ügyfeleimnek, hogy a haj szerkezetétől függően kissé rendezetlenebbé kell tenniük a bobvágást. A textúra létfontosságú eleme ennek a vágásnak, mivel ez a vágás érdekes pontot kölcsönöz a vágásnak. ”

Krachie gyakran az éles, szaggatott bobok formázásakor inkább az EVO Shebang-a-bang Dry Spray Wax-ot használja. Ez egy formázó spray, amely jól érzi magát a ráncokban, miközben elegendő szemcsét és egy kis tartást biztosít.

A hajápoláshoz azt tanácsolja a nőknek, hogy kezdjék el az együttmosást. Együttmosás az, ha olyan hajápolási terméket vásárol, amely samponként és balzsamként is működik. Jól tisztítja a hajat, és hozzáadja a haj természetes textúráját a keverékhez.

Krachie emlékezteti a nőket, hogy mentálisan készen kell állniuk a vágás szükséges karbantartására, és kijelenti: „A nők alábecsülik, hogy milyen gyakran kell meglátogatniuk a szalonot, hogy megőrizzék éberségüket” – mondja. “Még ha hosszabb ideig is tetszik, továbbra is hozzá kell adnia a textúrát a vágáshoz.”

Tehát a következő szalonlátogatás előtt tekintse meg ezeket a fotókat a legjobb, szaggatott bob frizurákról és frizurákról a következő hajvágási ötlethez!

A leggördülékenyebb hajvágás furcsa rétegekkel

Élénk, hullámzó hosszú bob hajvágás Wispy Layers -elInstagram @summerevansstudio

Tűnjön ki a legfejlettebb, karcsú hajvágással, bölcs rétegekkel! A tompa kerülettel és a kivágott rétegekkel a szaggatott frizura kiválóan alkalmas minden új dolog fűszerezésére. A legjobb stílus lapos vasalóval az elegáns kivitelhez. Ne felejtsen el hővédő spray -t, például Mydentity #Mydefender Spray -t használni, mielőtt formázna.

Világos rózsaszín Bob éllel

Világos rózsaszín Bob frizura éllelInstagram @hairbeautyretreatdaylesford

Egy élénk rózsaszín bob éllel kelti életre ezt a klasszikus szabást! Minden szem a színpompára fog figyelni, különösen a szórakoztató rózsaszín sötét, árnyékos peremre. A karbantartás érdekében néhány hetente egyeztessen időpontot a színészével, mivel az élénk színek gyorsabban halványulnak. A maximális rezgés elérése érdekében a hajat gyakran kell karbantartani. A formázás után adjon hozzá párás fényes spray -t, hogy extra szikrát hozzon ki.

Közepes hosszúságú szögletes Bob éllel

Közepes hosszúságú szögletes Bob éllelInstagram @darlasdailydeets

Egy közepes hosszúságú szögletes bob széllel remek stílus a finom és közepes hajhoz. Nézze meg a texturált végeket. Kiváló lehetőség azok számára, akik nem szívesen dolgoznak túl sok réteggel. Ha a hajat az arc körül és az áll alatt tartja, ez az élénk stílus hosszúkás megjelenést kölcsönöz. A lágy hullámok dimenziót és testet adnak hozzá.

Borzasztó bozontos Bob hullámos hajhoz

Borzasztó bozontos Bob hullámos hajhozInstagram @sagebrush.inspiredbeauty

Tekintsünk egy ideges bozontos bobot hullámos hajra. Ha több réteget vág le, akkor ez a szaggatott stílus nagyot ad a pénzednek, a megfelelő mennyiségű rövidebb darab az arccsont körül. Adjon hozzá lágy, tengerparti hullámokat száraz textúrával, a gondtalan, kócos stílus érdekében.

Vállig érő Edgy Bob vékony hajra

Vállig érő Edgy Bob vékony hajraInstagram @randa.rivera

Próbáld ki a vállig érő élénk bobot a vékony hajhoz, hogy volument adj hozzá. Az apró frizurák hosszú rétegekkel a teltség és a mély hullámok illúzióját keltik. Ennek a stílusnak a megszerzéséhez csak annyi réteget adjon hozzá, hogy a bob érdekes maradjon. Figyelje meg a mély oldalsó részt a magasabb magasság érdekében.

Élénk rövid Bob frizura

Élénk rövid Bob frizuraInstagram @mainpointsalon

Az éles rövid bob frizura kortárs felvételt kínál a klasszikus bobhoz. A rendkívül tompa kerület texturált rétegekkel és lágy frufru segítségével tökéletes kombinációt hoz létre, ha jól keretezi az arcot. Ha egy rövid, tompa bobot fontol meg, ne feledje a karbantartást, amely az éles élek megtartásához szükséges. Általában 4-5 hetente retusálást igényel.

Super Edgy Blunt Bob vastag hajhoz

Super Edgy Blunt Bob vastag hajhozInstagram @bescene

Egy szuper éles tompa bob a vastag hajhoz tökéletes vágás a vastag hajú lányoknak. A tompa végek láthatatlan rétegekkel lágy textúrát hoznak létre, miközben eltávolítják a vastagabb haj egy részét, és segítenek a szép fekvésben. Ez megakadályozza, hogy olyan háromszög-szerű megjelenést kapjon, amelyet egyes bobok adhatnak. A puha, megélt fürtök tompa bobot élénk frizurává alakítják.

Élénk állkapcsig érő szőke Bob

Élénk állkapcsnyi hosszúságú szaggatott Bob szőke hajjalInstagram @lkhair_chicago

Az ideges, állkapcsig érő szaggatott bob kiválóan alkalmas a finom, vékony haj fűszerezésére. A tompa kerület súlyt hoz létre a hajvégeken, vastagabb megjelenést kölcsönöz. Az állkapocsig érő vágások leginkább az ovális vagy a szív arcformáján hízelkednek. Formázáskor a rövid bobok simán és egyenesen néznek ki. Strandhullámokkal könnyen átkapcsolható.

Choppy és Funky Cut

Fodros és funky bob hajvágásInstagram @shmoakin_hair

Próbáljon ki egy szaggatott és funky bobot, amelynek előnye a hozzáadott textúra és mozgás. Nagyon könnyű karbantartani és formázni. Választhatja, hogy hullámos, természetes hullámokkal viseli, vagy adjon hozzá néhány pálcahullámot és hajlakkot, hogy megmutassa az extra textúrát és dimenziót. Nagyszerű a szív és az ovális arcformák, valamint a közepesen finom hajsűrűségűek számára. Ha a haja szuper vastag, győződjön meg arról, hogy stylistja jól érzi magát a súlycsökkentés során, hogy elérje ezt a stílust.

Vágott Bob extra hosszú frufru

Fodros bob fodrász extra hosszú frufruInstagram @nevilleromanzammit

A lenyűgöző, rövid, szaggatott bob extra hosszú frufruval felhívja a figyelmet a szemre, miközben a puha perem ecseteli a szempillákat. A szaggatott frufru viselhető a homlokon, vagy kissé oldalra tolható, hogy jobban kinyíljon az arc. Akárhogy is, a hullámos rétegekbe való keverés alacsony karbantartást igényel, és rendkívül játékos. Egy ilyen stílus nagyszerű vékony és közepes hajra, mivel növeli a hangerőt és a pattogást. Fejezze be ezt az ideges, szaggatott bob hajvágást egy könnyű textúrájú krémmel, hogy hozzáadjon egy kis textúrát és dimenziót.

Rövid smaragdzöld Bob

Rövid smaragdzöld bob frizuraInstagram @cozmic.color

Egy rövid smaragdzöld bob figyelemfelkeltő! Készüljön fel arra, hogy mindenhol csobbanjon ezekkel a gyönyörű zöld árnyalatokkal. A gazdag sötét gyökerek szépen olvadnak világosabb szálakká, bemutatva a legkönnyebb darabokat az arc körül. Ha nem biztos abban, hogy zöldre vált, beszéljen hajszínészével a különböző árnyalatokról, hogy jól illeszkedjen a bőrtónusához és személyiségéhez. Ezenkívül kérdezze meg stylistját a professzionális színű sampon használatáról a szalonlátogatások között, hogy a hajszín élénk maradjon.

Hosszú fordított Bob

Hosszú, fordított, idegesen szaggatott bob fodrászInstagram @ovo.salon

Tekintsünk egy hosszú, fordított bobot finom módnak arra, hogy rövidebbre menjünk anélkül, hogy kihagynánk a kulcscsont körüli nőies tincseket. Rövidebb a tarkón, egy fordított hosszú bob azoknak a nőknek való, akik rövidre akarják vágni a hajukat, de kényelmesebben érzik magukat, ha sok haj van elöl. Hossza kiválóan alkalmas alacsony lófarokhoz a perzselő forró napokon. Hullámosan és gondtalanul viselhető, vagy sima a legborzasztóbb befejezéshez.

👉 Lásd még hosszú, szaggatott bobokat!

Choppy Bob Micro Bangs

Apró bob mikro frufru frizurávalInstagram @jackalopebeautylounge

A szaggatott bob mikro -frufruval közvetlenül a szemre hívja fel a figyelmet, mivel a vágás négyzet alakja kinyitja az egész arcot. Fontos megjegyezni, hogy a peremeket naponta kell formázni, hogy egyenesen a homlokukon maradjanak. Ha nem vagy napi hajmosó, szórd fel vízzel a frufrut, és fújd ki. Valóban szórakoztató, szaggatott bob frizura, ha a merész szemöldökre összpontosít a cél!

A rendetlen Bob

A rendetlen, ideges, szaggatott bob frizuraInstagram @hairbymissvictoria

Semmi sem mond élesnek, mint a rendetlen bob! A szaggatott bob túllép a korosztályon. Azoknak a nőknek szól, akik egész nap, minden nap friss stílust szeretnének viselni. Az élénk bob hajvágás szinte minden hajtípusra alkalmas, különösen akkor, ha egyszerűnek tartja a reggeli rutinját. Permetezzen be egy kis száraz sampont a gyökérbe és a hajszál környékére, majd hajlító pálcával adjon hozzá néhány rendetlen hullámot, és készen áll az indulásra!

Edgy töredezett rétegek egyenes hajhoz

Edgy összetört réteges bob egyenes hajhozInstagram @ayhanonluel

Az élesen összetört rétegek gyönyörű darabos, mégis lágy megjelenést kölcsönöznek stílusának. Ha szereti egyenesen hordani a haját, az éles textúrát mutat. Ha egyes darabokat textúrapasztával megragad, a végén megjelenik a definíció. Ez egy remek, szaggatott bobvágás minden hajszerkezethez. A fodrász több hajat is eltávolíthat, ha vastag, vagy csak egy kicsit texturálja a végeit, ha rendben van.

Szivárvány középhosszú Bob

Szivárvány közepes hosszúságú, idegesen szaggatott bobInstagram @militia.lee

A szivárvány közepes hosszúságú bob tökéletes azoknak a nőknek, akik a színek teljes spektrumát szeretnék hozzáadni a hajhoz. A karbantartás körülbelül 6 hét lesz, hogy a hajfürtök frissek maradjanak. Az élénk színek gyorsan elhalványulnak, és a haj növekedése észrevehetőbb lesz. A színbiztos hajápolási rutin elengedhetetlen. A hideg víz hosszabb ideig megőrzi a színek fényességét.

👉🌈 További szivárványos hajszín ötleteket láthat.

A Choppy Undercut Bob

A szaggatott és pörgős alulvágott bobInstagram @sassy_sarah_b

A szaggatott alulvágott bob heves és ideges. Stílusos, szaggatott bobvágások széles fürtökkel, hajsütővassal, hogy hozzáadott térfogatot és textúrát hozzanak létre.

Erős textúrájú szőke Bob finom hajra

Erős textúrájú szőke bob finom hajraInstagram @shmoakin_hair

Az erős textúrájú bob finom hajhoz volument és szétválasztást kölcsönöz a szőke hajnak. A formázáshoz használja a BaByliss formázóeszközöket a rendetlen hullámok és a hozzáadott textúra létrehozásához.

Az Edgy Pixie Bob

Az ideges pixie bobInstagram @nikitenko_elen_

Az élénk pixie bob oldalvágással gyönyörű a praktikumra vágyó nők számára. A rövid haj praktikus a mindennapi életben, és könnyen formázható.

Nagyon aszimmetrikus Bob

Nagyon aszimmetrikus szaggatott bobInstagram @nikitenko_elen_

Egy nagyon aszimmetrikus bob minden típusú hajhoz és archoz illeszkedik. Kombináld az oldalsó frufruval, és finom hajvágásod lesz.

A Platinum Jagged Bob

A platina csipkézett bobInstagram @ayhanonluel

A platina szaggatott bob tökéletes azoknak a nőknek, akik könnyed és kifinomult hajvágást szeretnének. Formázás közben vigyen fel habot vagy viaszt a nedves hajra, és csiszolja, hogy aprító textúrát adjon hozzá.

Éles A-vonalú Bob

Éles vonalú, idegesen szaggatott bobInstagram @kissysbombshellbeauties

Ha ovális arcformájú, kapjon egy éles A-vonalú bobot, amelyet lágy hullámokkal formáznak. Az élénkebb szabás testreszabható, így frufru, több réteg vagy göndörítés segítségével jól formálhatja arcvonásait.

Kisandra Taylor, az Idaho-i stylist diplomás hajvágással kezdte ezt a megjelenést. „Textúraollót és tollborotvát használtam. A rétegeket 45 fokos szögben vágják le, rengeteg textúrával ”-mondja.

Taylor megjegyzi, hogy 6 hetente meg kell látogatnia a szalonot, hogy lépést tudjon tartani a stílussal.