Krøllete bob med smell er en kort hårklipp som viser en bølget, kinky eller permanent definisjon. Tekstur kan enten være naturlig eller tilført ved å gå gjennom en kjemisk prosess. Det er den perfekte stilen for å gi låser ekstra liv og sprett!

Visst, denne koteletten er fantastisk og morsom å ha på, men tenk først på vårfaktoren. Spør stylisten din: “Hvor mye vil krøllen min krympe når jeg blir kortere?”

Dette er en påminnelse fra curl -spesialist Kyle Huntsberry fra New Jersey. “Jo strammere krøllen er, desto høyere er vårfaktoren.” Hun oppfordrer også til å vurdere din livsstil, ansiktsform og tekstur i utkantområdet.

Huntsberry avkrefter ideen om at kutting av krøllete låser kan virke lettere å håndtere. “Hår har en tendens til å miste formen raskere når du går kortere, så mer vanlige trimmer pluss styling er et must.”

På spørsmål om hennes favorittprodukt nevner hun den silikonfrie styleren, LUS Brands. “De tilfører fuktighet og gir krøllene nok hold og definisjon,” forklarer hun.

Hun minner oss om ikke å rake krøllene vekk fra ansiktet mens du legger noen produkter i. “Trekk også frynsen ned til fronten når den er våt, så strengene legger seg riktig over pannen når de er tørre,” legger hun til.

Før din neste håravtale, sjekk ut disse bildene av den populære krøllete boben med frisyrer.

Søt 4c Bob med smell for mørkebrunt hår

Søt 4c Bob med smell for mørkebrunt hårInstagram @_ruthelena_

En 4c bob med smell lager en naturlig frisyre som ser søt ut for mørkebrune kinks. Ved å holde det krusete håret fuktig kan det virke sunt og sprett. Og det som er morsommere er dens allsidighet å dele på hvilken som helst side av hodet.

Krøllete stablet Bob med smell

Krøllete stablet bob med smellInstagram @curlyonq

Krøllete stablet bob med smell kan gjøre hvem som helst fra null til en disco -diva skikkelig fort. De stablede smellene og ryggen gir krøllete hår enda mer dimensjon, og skaper en fabelaktig form. Dette bestemte kuttet krever minimalt med vedlikehold. Du trenger bare å kutte hver 6. uke. Ved styling av dette snittet, bruk bare en krøllforsterker, la den tørke, og du er i gang.

Krøllete invertert Bob med Fringe

Krøllete omvendt bob med frynserInstagram @ivanisshy

En krøllet omvendt bob med frynser er perfekt for kvinner med finere hår som ønsker et tykkere utseende på håret. Den omvendte formen utvider utseendet og gir volum til alle aspekter av håret.

Hakkete Bob med stumpe smell

Hakket krøllete bob med sløv smellInstagram @lolasworldxx

Den hakkete boben med sløv smell for krøllete hår har vanligvis litt avrundede sider. Denne eksamen er viktig for å definere den beste kuttformen, fordele volumet med balanse og forbedre definisjonen av krøllene.

Vinklet Bob for krøllete bølget hår

Vinklet bob for krøllete bølget hårInstagram @hair.by.chynna

En vinklet bob for krøllete, bølgete hår øker volum og tekstur. Stylist Chynna Lachambre fra Canada gjorde dette utseendet for damer som ikke vil bruke timer på styling.

Dette er en vakker diagonal fremover krøllet lagdelt bob. “Kast inn et par krøller og tørr sjampo ved røttene for å gi deg det fantastiske volumet,” råder hun. “Påfør en veldig lett olje i endene for å gi dem fuktighet og for ikke å tynge håret ditt.”

Krøllete Bob med smell for over 50 med tynt hår

Krøllete Bob med smell for over 50 med tynt hårInstagram @clairereyenga

Denne krøllete boben med smell for over 50 med tynt hår beviser at skjønnhet ikke har noen aldersgrenser. Du må bare ha flott hår! Oppnå stilen ved å få et skulderlangt snitt og bølget smell. Velg bort rett hår og gå for store, teksturerte, naturlige krøller for en moderne, yngre kant.

Krøllete Bob -frisyre med smell for eldre kvinner

Krøllete Bob med smell for eldre kvinnerInstagram @andrea_gildedfox

Dette er en krøllete bob -frisyre med smell for eldre kvinner, og den ser fantastisk ut! Den løse krøllestilen bringer kjedelig hår tilbake til livet. Den gir en spenstig stemning og kan få fine lokker til å virke fyldigere. Den beste delen om det? En naturlig grå farge vil se bra ut med dette snittet.

Kinky Bob med smell

Kinky Bob med smellInstagram @shalisaelizabeth_

Trekk av deg en fin, krøllete, kinky bob med smell, og lag hver dag “en god hårdag!” Dens sprettstil er det som gjør den morsom å ha på. Lag er nøkkelen for å gi de svarte spolene maksimal fylde. Med denne typen hår velger du alltid et godt fastholdende produkt for å beskytte det mot å bli krusete.

3a Long Curly Bob med smell

3a Bob med smellInstagram @rivekaivelisse

3A lang bob med smell består av store, tette krøller som skaper en enorm frisyre på ditt naturlige hår. Denne koteletten rammer inn ansiktet og passer til enhver ansiktsform. Nok mengde krøllkrem eller gel vil definitivt bidra til å øke krøllenes definisjon.

Bob med tette krøller og smell

Bob med tette krøller og smellInstagram @leysahairandmakeup

En bob med stramme krøller og smell trenger mye kjærlighet. En vanlig trim er nødvendig for å beholde formen og forbedre kroppen. Krøller kan bli tørre og krusete, så sørg for å bruke en balsam.

Shaggy Bob med smell for krøllete hår

Shaggy Bob med smell for krøllete hårInstagram @rubyjayhair

Jo, en tidløs shaggy bob med smell for krøllete hår går bra på eldre damer. Den rotete stilen ser uanstrengt og veldig lett å oppnå. Når du styler krøllene, påfør en kombinasjon av fuktighetsgivende krøllkrem og kontrollgel. Disse tingene kan omdefinere teksturen.

Blond Bob med ringletter og smell

Blond Bob med ringletter og smellInstagram @justindillaha_hair

Er ikke denne krøllete blonde boben med ringletter og smell en søt? Det som gjør det morsomt å ha på seg, er den voluminøse og sprudlende finishen den tilbyr. Når du ser etter det beste hårproduktet, finn et som hydrerer håret uten å tynge det.

Krøllete Bob med frynser for tykt hår

Krøllete Bob med frynser for tykt hårInstagram @maduda.hair

Fet og elegant – denne krøllete boben med frynser for tykt hår er for enhver dame med slank hår som ønsker en forandring. Hår som dette krever mindre manipulasjon. Alt du trenger å gjøre er å ta godt vare på låsene. Hold dem hydrert og bruk en diffusor når du tørker dem. Forbedre teksturen med en krøllstav om nødvendig.

Rotete krøllete fransk Bob med smell

Messy Curly French Bob with BangsInstagram @dianasar

Elsker denne rotete, krøllete franske boben med smell. Kanskje det er en vekker for å øke stilen din. Tenk deg å ha på deg en moteerklæring som denne. Den krøllete konsistensen er iøynefallende og kan få håret til å virke fullt ut. For å oppnå en stykke-y definisjon, kan en fiberpasta eller en teksturiserende spray gjøre jobben.

Rød krøllet Bob med smell

Rød krøllet Bob med smellInstagram @atakangelisli

Selvfølgelig er denne røde krøllete boben med smell en så søt! Denne hårideen har smell som bryter opp formen på en større panne. En kotelett som denne krever også styling med hårspray. Det kan forhindre krus mens du beholder lengden og kroppen på krøllene.

Krøllete Bob med korte smell

Krøllete Bob med korte smellInstagram @celladiggshair

Trekk av en krøllete bob med smell og se søt og iøynefallende ut! Denne krøllete korte hårklippet er perfekt for å vise frem naturlig tekstur. For å oppnå denne hårperlen kreves lagdeling og formgivning.

Bob med smell for krøllete jenter

Bob med smell for krøllete hårInstagram @tiannabattles

Denne boben med smell for krøllhårede jenter ble skapt av frilans frisør Tianna Battles fra Orlando, FL. “Det er elegant, morsomt og autentisk. Det viktigste er at denne boben er autentisk fordi den fremhever det naturlige krøllemønsteret, sier Battles.

“Finn produkter som fungerer godt for håret ditt,” legger hun til. “Prøv Miss Jessie’s Curly Pudding og Photogenic’s Conditioning Styling Gel. De fungerer godt på alle hårtyper. Til slutt, ha det gøy med denne korte krøllete boben med smell. Farg det, styl det, flett det, vri det, ja, til og med klipp det igjen hvis det gleder deg! ”

Layered Naturally Curly Bob med smell

Layered Naturally Curly Bob med smellInstagram @910beautymark

Denne naturlig krøllete boben med smell er en avrundet, lagdelt bob med frynser blandet i lag. Det ble håndlaget av frisør Kristina Perrigo fra Fayetteville, NC.

“Denne krøllete bobben er for kvinner som har håret sitt krøllete mesteparten av tiden. Bobskåret utføres mens spolen er i naturlig tilstand slik at den ligger ordentlig. Det er forskjellen i et krøllete snitt mot et vanlig snitt, forklarer Perrigo.

Perrigo foreslår at du bruker alle Amika -produkter fra sjampo til stil. “Start med en fin kremrensende balsam, etterfulgt av curl corps -krem og deretter gelen. For krøllete hår starter stilen din med sjampo. Det er viktig å ha en krøllete sjampo av god kvalitet, slik at produktene dine ikke trenger å gjøre dobbelt arbeid for hydrering. ” 😉

Hakelengde Krøllete hår Bob med krøllete smell

Hakelengde Krøllete hår Bob med krøllete smellInstagram @stonerstyles

“Denne hakenlange, krøllete boben med krøllete smell er trendy, med et snev av edgy! Det er mer som en super morsom shaggy bob, sier frisør Jordan Stoner i Portland, OR.

“Når det gjelder kutt, har den en kvadratisk omkrets,” sier Stoner. “Barberhøvelskår ble lagt til i vertikale seksjoner hele veien rundt hodet. Styling er superenkelt, bare legg til ditt favoritt krøllete hårprodukt og diffust! ”

Denne krøllete boben er perfekt for jenter med krøllete hår som ønsker å øke volumet og få flere lokker! Det er flott for jenter som også vil reise seg og gå. Du kan lufttørke med ditt favorittprodukt eller diffuse, og begge gir supersøte resultater! Det er så morsomt og trendy og komplimenterer enhver ansiktsform.