Függetlenül attól, hogy fiatal vagy idős, vagy vékony vagy vastag hajú hajjal rendelkezik, a legtöbbünk közös vonása az, hogy gyönyörű hajat szeretnénk. Ez minden. És itt jön be a legújabb haj trend. A halmozott, fordított bobvágások elöl hosszúak, hátul pedig halmozott rétegek vannak. Ideális a hangerő növeléséhez, miközben megszabadul az extra tömegektől.

Stílusos, hogy segítsen eldönteni, melyik bobot válassza Carissa Blanchard Virginia -ból megoszt néhány profi tippet.

„Az első számú szabályom az, hogy elkötelezem magam, hogy 6-8 hetente visszatérek a szalonba egy trimmelésre”-mondja Blanchard. “A vágás nagyon nagy karbantartást igényel, és nagyon nehéz lehet elöl, ha hagyja, hogy túl hosszúra nőjön.”

Annak eldöntéséhez, hogy a jelenlegi vágásból hosszú vagy rövid halmozott bob válhat -e, vegye figyelembe a haja hosszát elöl. „Ha a frizurája elöl rövid, hátul pedig hosszú, először az elejét nőném ki” – magyarázza Blanchard. „Gondoskodni fogok arról, hogy legalább a vállát érje a bobvágás erős szögéhez” – teszi hozzá.

Ami a stílust illeti, Blanchard az R+Co kontinentális fényes viaszt választja. “Nagyszerű, ha elegáns megjelenést kölcsönöz, vagy akár textúrát és mozgást ad hozzá, ha a haj száraz.”

Mielőtt a következő hajvágáson találkozik, nézze meg ezeket a népszerű képeket a halmozott, fordított bobvágásokról!

A legaranyosabb rövid halmozott Bob

A legaranyosabb rövid halmozott bob frizuraInstagram @stevie__childs

Rövidebb rétegek hátul, hosszabbak elöl – itt a legaranyosabb halmozott bob a rövid hajhoz, amit imádni fog! A természetes gyökérmennyiségnek köszönhetően hibátlan ívet és formát kölcsönöz finom hajának. Feltűnő vonzerejének növelése érdekében válasszon sötét hamu szőke árnyalatot hajszínként.

Auburn fordított halmozott Bob Cut

Auburn fordított halmozott bob vágásInstagram @shmoakin_hair

A gesztenyebarna fordított halmozott bobvágás kifinomult választás. A verem önmagában is szép, de amikor gesztenyebarna kerül a keverékbe, ez a kombináció fejet fordít. Az alacsony verem szépen átöleli a tarkót anélkül, hogy túl sok rétegre lenne szükség. Adjon hozzá néhány rézfényt a gesztenyebarna alapszínhez, hogy gyönyörű vörös dimenziót kapjon.

Platina halmozott Bob oldalra söpört frufruval

Platina halmozott bob oldalról söpört frufruvalInstagram @gulevich.vladimir

A platina halmozott bob oldalról söpört frufruval édes és meglehetősen festői. A tompa, karcsú kerület és az egész belső tér textúrája lágyságot teremt, miközben megtartja a klasszikus bob karcsúságát.

Közepes hosszúságú halmozott fordított Bob

Közepes hosszúságú halmozott fordított BobInstagram @theserenabendycki

Közepes hosszúságú, egymásra fordított bobdal, amely illeszkedik az elegáns divat ízléséhez! Ehhez az isteni élhez illessze össze ezt a karajt egy árnyékgyökeres és dimenziós szőke árnyalattal. Ne felejtsen el színezőjétől pénzt kérni, hogy fényesebb legyen az arca.

Fordított és halmozott vékony hajra

halmozott fordított bob vékony hajraInstagram @brandisasha

A legjobb vállig érő bobtal, amely megfordítva és halmozva van a vékony hajért! Göndörítse a szálakat, különösen a hátsó rétegeket, hogy testes legyen. Ha természetes hamvas szőke színe van, fontolja meg meleg szőke kiemelések hozzáadását, hogy ez a halmozott stílus ragyogóbb legyen.

Halmozott Funky Inverted Bob

Halmozott Funky Inverted BobInstagram @laurenandherscissors

Ön nagy rajongója az avantgárd hajvágásnak? Ha igen, próbálja ki ezt a halmozott, funky invertált bobot, amelyet a 60 -as évek trendjei inspiráltak. Ez a leválasztott karaj rövid frufru és drámai hosszabb szálak mindkét oldalán. A formázás során ne felejtse el textúrát hozzáadni a haj tetejéhez, és száraz textúrájú spray -vel rögzítse.

Halmozott fordított Bob frufru

Halmozott fordított Bob frufruInstagram @neeleyisrael_hair

Ha növeszt egy pixie vágást, és olyan átmeneti hajvágást keres, amely nem tűnik kellemetlennek, akkor fontolja meg ezt a rövid halmozott, kifordított bobot frufruval. Az egymásra helyezett rétegek természetes megjelenésű hangerőt és mozgást adnak hozzá, amelyek tetszeni fognak. A gazdag megjelenésű zárak eléréséhez próbáljon aranybarna árnyalatot hozzáadni sötét alapjához.

Halmozott fordított Bob egy mélyvágóval a tarkón

Halmozott fordított Bob egy mélyvágóval a tarkónInstagram @hannaloveshair

Ez a halmozott fordított bob, alulvágással a tarkón, szuper nőies. A finn Hanna Katajisto fodrász vágta és formázta.

„Könnyű és texturált, ugyanakkor nagy mennyiségű és többdimenziós megjelenésű”-mondja Katajisto. „A szín támogatja a vágást, mert a kiemelések fokozzák a rétegek hatását. Ebben a halmozott bob frizurában szeretem a lazaságát, a lágy vonalakat és a gyönyörű, természetes hatású gesztenyebarna színt. ”

Hozzáteszi: „A legfontosabb, hogy rendszeresen látogassa meg a fodrászát, hogy a vágás formában maradjon. Ez az egymásra rakott bob hajvágás még az igazán vastag hajhoz is illeszkedik az apróra vágott végek miatt, de a hangerőt a tetején tartja. A bob hossza minden arcformát gyönyörűen keretez. ”

Hullámos fordított Bob hajvágás

Hullámos fordított BobInstagram @brandisasha

Azonnali elégedettség érdekében próbálja ki ezt a hullámos fordított bobot. Az egymásra rakott rétegek elősegítik a hamuszőke árnyalat megjelenését, különösen akkor, ha a leghosszabb szálak a váll fölött ülnek. Ha nem tud dönteni a rövid vagy hosszú vágás mellett, ez a hullámos hajra fordított stílus lehetőséget kínál.

Tökéletes a szőke, finom hajhoz

rövid halmozott fordított bob szőke, finom hajhozInstagram @shearpistolsalon

Az ügyes halmozott és fordított bob egyik előnye, hogy felemeli a tincseit. Tehát itt van egy halmozott fordított vágás, ahol a hossz a nyakkivágásnál megáll, és tökéletes a finom hajú nők számára. Az idősebb, ősz hajú nőknél puhább szőke babilámpákkal keverheti össze őket.

Sötétrétegű halmozott fordított Bob

Sötétrétegű halmozott fordított BobInstagram @vash_master_novosibirsk

Íme egy újabb réteges bob, amellyel fel lehet gyúrni sötét tincseidet! Elég textúrájával ez az elegáns, rakott, fordított bob több hangerőt ad a sörényének. Eltekintve attól a ténytől, hogy a nyakig érő halmozott vágások divatosak, ennek a fényképnek a hátulnézete megmutatja, hogyan teszik teltebbé a hajat, mint valaha.

Edgy Stacked A-Line Bob

éles halmozott fordított vonal bobInstagram @suethehaircolorist

Ennek az élénk, állig érő A-vonalú bobnak a formázásához kevés erőfeszítés szükséges. Ez az a szögletes bob, amely előnyös lesz, ha elegáns megjelenésű, finom haja van. Annak érdekében, hogy ez puha és selymes maradjon, vigyen fel hidratálót a ráncokra.

Magas halmozott fordított Bob

Magas halmozott fordított BobInstagram @cassie_andres_hair

Ez a magas halmozott fordított bob abszolút show-stopper! Ez a halmozott vágás tökéletes a vastag hajú nők számára. Rövid rétegeket adjon hozzá hátul, hogy megkönnyítse és több mozgást hozzon létre. A stylisttól finom dimenziót is kérhet, ha szőke darabokat hagy a sötét alapon.

Texturált Bob vastag hajra

halmozott fordított bob vastag hajraInstagram @camilahairstudio

Sűrű haja csökkenti a súlyát és a hosszát? Jó dolog – mert ez az ideális textúrájú bob a vastag hajú nők számára. Ha rétegeket ad egy fordított bobhoz, növelheti a zárak hangerejét és alakját. Büszkélkedjen egy dimenziós bézs szőkével, hogy kiegészítse világos vagy sápadt bőrszínét.

Állkapocs hosszúságú, szaggatott stílus

állkapocsnyi szaggatott halmozott fordított bobInstagram @danielle.hairstylist

Igen, karcsú és stílusos bobot tarthat texturált végekkel, hogy kiegyensúlyozza! Ha pontosan ezt a halmozott vágást keresi, fontolja meg a szaggatott stílust. Ha sima haja van, akkor egy sötét csokoládé tónus hozzáadása és a rózsaarany balayage kiemelései gyönyörűen keverednek ezen a fordított bobon.

„Ez az állkapcsig érő halmozott frizura nagyszerű, ha még szeretne egy kis hajat játszani, és még nem áll készen szuper rövidre vágni a haját”-mondja Danielle Mears, a Cold Lake, AB fodrász..

Mears hozzáteszi: „Azt hiszem, ez a halmozott hajvágás nagyszerű azoknak a nőknek, akik olyan stílust szeretnének, amely könnyen kivitelezhető. Mivel a haj hátul annyira rövid, valóban csak az elülső és a felső rész formázásával kell törődnie! ”

A Mears ezt a vágást kerek arcú nőknek ajánlja, mert eltávolítja a haj nagy részét a nyakáról, így karcsúbbnak tűnik. Ez a vágás remekül néz ki ovális arcformán is.

Ez a vágás nagyszerű finom és normál hajra, vékony és közepes vastagságban. Ha a haj túl durva vagy vastag, a vágás terjedelmesnek/ nehéznek tűnhet, ami kissé megnehezítheti a formázást.

Halmozott göndör hajra

Halmozott göndör hajraInstagram @rebelsnrazors

Ezt a lenyűgöző példát a göndör hajra fordított, ballagó bobra Stephanie Belfi mester, a színész és stylist készítette, Bellmore, NY.

A Belfi azt mondja, hogy modernnek tartották, ha kissé lehajolták a frontvonalat. „A hátsó osztás növeli a hangerőt a hullámokkal, és igazán szép formát hoz létre” – magyarázza a Belfi.

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a természetes fürtöket csak le lehet csiszolni és levegőn szárítani. A modern vagy frissített megjelenés érdekében a Belfi azt mondja, hogy használjon olyan krémeket vagy krémeket, mint az Oribe’s Curl Control Silkening Cream, a Curls by Definition vagy a Kerastase Oleo Curl Cream, hogy kiemelje és javítsa a természetes göndör mintát.

A Belfi hozzáteszi: „ujjstílus azáltal, hogy az Y.S. használatával fordulatokat hoz létre az arc körül, és diffúz. Park Silver Titanium diffúzor. Mint minden olyan vágásnál, amelynek hossza a vállak felett van, a megfelelő ápolást 4-6 hetente kell elvégezni. “

Hosszú halmozott fordított Bob

Hosszú halmozott fordított BobInstagram @absolutelyhair

Ez a hosszú halmozott, fordított bob ideális a vastag hajú nőknek. „Hosszú nyakú hajszálvonala van, aranyos, pimasz és könnyen formázható” – mondja Marisol Wade, a temeculai vezető stylist..

Wade azt mondja, hogy győződjön meg róla, hogy van egy laposvasa, és legalább további 20 percet a simításhoz. „Fenntartja ezt a megjelenést úgy, hogy 6-8 hetente megy vissza tisztítani. Jó szórakozást a rendetlen stílushoz! Növelje fel egyenes haját, és dobjon ide -oda fürtöket ” – jegyzi meg Wade.