En lagret invertert bob er en type bob som er lagdelt, deretter kuttet kort i ryggen og blir lengre mot fronten. En lagdelt bob som dette gir håret en fyldigere effekt, som er ideell for kvinner med tynt eller fint hår.

Inverterte bobs med lag er veldig allsidige. Dette betyr at du har mange enkle frisyrer som å rette ut, legge til bølger eller krøller. For daglig styling kan et mousse -hårprodukt være nyttig. Det gir mer volum til håret samtidig som det forbedrer bevegelsen og teksturen. En glansspray er valgfri for en strålende finish som varer en dag.

Leter du etter bilder av de beste lagdelte inverterte bob -hårklippene? I så fall, fortsett å rulle for å finne din neste hårklippsinspirasjon, slik at du kan vise frisøren din.

Omvendt med smell

Langsidig omvendt Bob med smellInstagram @hairxjojo

Denne inverterte boben med lang lag og smell er perfekt for fint hår. Frisyret har strukturerte ender for å gi håret ekstra detaljer på kanten. Det ser mykere ut hvis det krydres med subtile bølger for en naturlig bevegelse.

Som dette? Se flere lange inverterte bobs her.

Skulderlengde med sidebånd

Skulderlengde Invertert Bob i lag med sideleggInstagram @jfrbhair

Slik intensiverer du teftet ditt! Både snittet og fargen på denne skulderlange, omvendte boben med sidelegg fungerer så bra. Den lyse blonde nyansen gir en glød rundt ansiktet. Hvis du er en eldre dame, kan du rocke denne lagdelte bob uten tvil.

Bob for Round Face

Lagdelt omvendt Bob for rundt ansiktInstagram @salon13pgh

Ta en titt på denne inverterte boben for kvinner med runde ansikter! Legg merke til hvordan de lengste trådene når kragebenet for å matche ansiktsformen? Øk fylde og tekstur av dette lagdelte, mørke snittet ved å style det med bølger og krøller.

Her er flere vakre inverterte bobs å se!

Lagdelt bølget omvendt Bob

Lagdelt bølget omvendt BobInstagram @angdomyhair

Du kan aldri gå galt med en kort til mellomlang frisyre når den matches med mørke lokker. Ta denne lagdelte bølgete inverterte boben som et eksempel. En fordel med denne bølgete boben er at du ikke trenger mye vedlikehold når det gjelder hårfarge. Og med myke, lagdelte bølger i hårspissene – voila! Du er god til å gå!

Layered Razor Cut Invertert Bob

Layered Razor Cut Invertert BobInstagram @reservedsalon

Denne lagde barberhøvelskåret inverterte boben tilbyr detaljerte ender som fungerer godt med tekstur. Barberhugger som slutter ved kjevekanten krever liten innsats når du styler med bølger. Hvis du har mørke låser som trenger litt glans, kan du be stylisten om noen få spor av mørkblond fargetone.

Layered Curly Inverted Bob

Layered Curly Inverted BobInstagram @artist.salon.academy

Den ultimate head-turner uten tvil! Denne lagdelte, krøllete, omvendte boben har en klumpete form, og gir deg en så unik gevinst. Hvis du beholder de mørke krøllene dine med kjevelengde med en sprett utseende, spiker du denne omvendte boben i lag!

Lagdelt omvendt Pixie Bob

Lagdelt omvendt Pixie BobInstagram @marci_and_the_mane

Denne omvendte pixie boben er et må-prøve hvis du vurderer en kort frisyre. Blonde høydepunkter på de mørke lokkene er mer utsatt mot de hakkede endene. Velg denne lagdelte nissebobben til fordel for det ovale ansiktet ditt også!

Invertert Bob med korte lag

Invertert Bob med korte lagInstagram @nurturegreensalonandspa

Legg til mer tekstur og dimensjon til denne elegante omvendte boben med korte lag. De korte lagene er flotte hvis du ikke har mye tid til å style. Salongseieren, Lisa Liptak, er frisøren bak dette kuttet. Hun avsluttet denne omvendte bob -stilen med “Bassu Moisture Mist by Surface for å bekjempe vinterens tørrhet og legge til massevis av glans.”

Veldig kort Bob

Veldig kortlagret invertert BobInstagram @hairbyjosiemaclean

En veldig kort lagret invertert bob som denne er best for dine dimensjonale blonde låser. Koteletten er flott for å maksimere hårets volum, jazzende opp babylights. Dette ser fantastisk ut for kvinner med tykt, rett hår.

Se flere korte inverterte bobs!

Kort stablet Bob med smell

Short Stacked Layered Invertert Bob med smellInstagram @jeanclaudeelmoughayar

Vil du ha en drastisk endring for å forsterke ditt brune hår? En kort, stablet, lagdelt, omvendt bob med smell vil gi deg en stil som er morsom. Jo mer tekstur, jo bedre. Og for å beholde den strukturerte finishen som varer lenger, dryss på låsene dine med en havsaltspray.

Se flere omvendte bobs med smell her.

Sp&En med stilskaperen, Jean Claude

Hårstylist @ Jean Claude El Moughayar i Mont-Liban, LB

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Den viktigste delen av denne lagdelte inverterte bob -hårklippingen ligger i lagene. Ideelt sett bør stylingen være stor, men veldig naturlig.

Honning-karamell balayage viser den generelle stilen til lagene. Dette hårklippet er mest egnet for et rundt eller ovalt ansikt med en base av glatt, flytende hår. For at håret skal tåle et slikt lagdeling, må det på en eller annen måte være tykt.

Noen råd til noen som vurderer det?

En klient som vurderer dette hårklippet vil dele en stilig og trendy livsstil og er ikke sjenert for å vise frem sin skjønnhet og nyte oppmerksomheten.

Layered Shaggy Inverted Bob for tykt hår

Layered Shaggy Inverted Bob for tykt hårInstagram @cut.and.color.by.vicki

Her er en lagdelt, shaggy invertert bob for tykt hår som forbedrer en “tung” følelse. Denne shaggy bob sikrer tekstur og volum for en mer dramatisk stemning – hvem vil ikke ha det? Fremhev flere av de blonde delene i sjokoladestrengen mens du styler den med lagvis bølger.

Sp&En med stilskaperen, Vicki Felan

Hair Stylist @ The Local Hair Salon i Burleson, TX

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette lag på en omvendt bob med blonde dukker opp mot mørket og hvor mye det får den lange vinklede fronten til å skille seg ut.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg vil si at stort sett alle kan ha på seg dette snittet. Du må bare sørge for at du kan ta deg tid til å style etter behov. Som med alt kort hår, er det lite vedlikehold. For fargen gjorde jeg en balayage gjennom toppen og sidene og påførte en base nær hennes naturlige. Jeg tonet med nyanser Eq.

Når det gjelder produkter, anbefaler jeg en god varmebeskytter, mousse eller stylingskum, en teksturerende etterbehandlingsspray og en lett etterbehandlingspasta. For utseendet hennes brukte jeg Redkens Extreme Play Safe, Stay High 18 og tørket med en rund pensel, deretter krøllet håret hennes med Hot Tools 1 ″ Marcel avsluttet deretter med Redkens Wind Blown 05 og Mess Around 10.

Korte lag med frynser

Kortlagret invertert Bob med frynserInstagram @bladesalon

Denne korte, omvendte boben med frynser er perfekt for modne, stilige kvinner. Lagdelte bobs med frynser gir ikke bare bevegelse, men viser også den fremhevende fargen enda bedre. Selv om høydepunkter krever lav vedlikehold, er sulfatfrie produkter fortsatt viktige for å unngå falming.

Sp&En med stilskaperen, Jay Roberts

Eier/stylist @ Blades International Salon i Rocky Hill, CT

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne omvendte lagdelte boben ble inspirert av moteikonet Edie Sedwick. Det er en omvendt bob, som går fra kort til lang, ved hjelp av diagonale fingervinkler og en skarp barberhøvel. Min favoritt ting med hårklippet er at det kan styles på mange måter! Den kan blåses ut glatt eller styles med stylingkremer for å understreke tekstur og volum.

Fargeteknikkene som ble brukt var en skyggerotert grunnfarge og te-lyse høydepunkter. Disse to teknikkene gir utseendet mer dimensjon og gir virkelig effekt av teksturen!

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg elsker at dette er et flott hårklipp for alle ansiktsformer og kan gjøres på alle hårtyper. Man kan bruke utjevningsprodukter for ett ønsket resultat eller volumiserende produkter for et annet. Uansett, pomader og stylingkremer er gode for kontroll og tekstur om utseendet vises glatt eller voluminøst!

Oppsummert er denne frisyren perfekt for tørking på farten naturlig eller for klienten som liker å legge litt mer krefter på å style håret. Det er et allsidig allsidig utseende!

Kort med bakside

Kortlagret invertert Bob sett bakfraInstagram @waystodye

Her er en stilig, kortlagret, invertert bob (sett bakfra) for å øke hårets tekstur og volum. Samarbeid med denne omvendte boben med en mørk askeblond nyanse for å forbedre illusjonen av dimensjoner. Stylister anbefaler å bruke en lilla sjampo for å holde tritt med rikdommen til denne fargen.

Sp&A med stilskaper, Johanna Berg

Hårstylist @ Salong Amino i Eskilstuna, SE

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Siden den omvendte boben med lagdeling hadde sitt gjennombrudd på 60 -tallet, har den blitt finjustert og lekt med for å passe brukeren og er en av mine personlige favoritter.

Jeg elsker at eksamen er veldig smigrende for hodeformen. Den er stilig og feminin og kan passe alle.

Denne damen har et fint hjerteformet ansikt, og håret faller som det var laget for denne stilen.

Jeg ønsket å lage en naturlig og lite vedlikeholdsfarge ved hjelp av en uthevingsteknikk med en asket toner.

Noen råd til noen som vurderer det?

Denne stilen kan passe alle! Det er så allsidig, og teksturering er nøkkelen.

Hvis du ønsker å få denne frisyrstilen, må du ta hensyn til ansiktsform, hårtype og vekstmønstre.

For eksempel ser en rundere ansiktsform best ut hvis håret rundt ansiktet er godt under haken. Det skal ikke ha for mye volum på sidene, men heller slank for å forlenge ansiktet. Et dypt sidesvept eller gardin smell er smigrende! Dette vil forsterke kinnbeina og begrense haken. Lengre ansiktsform? Gjør det motsatte med kortere sider og mye volum. Hvis du vil ha smell, kan du gå kortere, ettersom et baby bang kan gi en fantastisk kant til denne stilen.

Hvis du har tynnere hår, bruk en fortykningskrem eller mousse og/eller volumiserende rotspray. Krøllete hår trenger mye fuktighet, så bruk en krøllkrem eller krøllspray og skru bort!

For denne stilen slo jeg ut for å skape kropp. Hun hadde en dyp sideskille, så jeg krøllet håret vekk fra ansiktet på den tunge siden ved hjelp av en tryllestav. Dette enkle trikset skaper et glamorøst utseende, og rammer ansiktet veldig pent.

Middels omvendt Bob med lag

Middels lagret omvendt BobInstagram @alisonallvess

Denne nydelige mellomlaget omvendte boben har en form som er på sin plass, og er en stilig stil for enhver kvinne. Lagene i en medium omvendt bob fjerner bulkiness for å forhindre at låsene dine ser heftige ut. Videre er en naturlig brunette nyanse en utmerket farge for å smigre kvinner med lys hud.

Dette er en veldig myk sandbrun omvendt bob med lag. Be stylisten om å forsiktig gradere ryggen og legge til myke teksturerte lag rundt kronen og ansiktsrammen for å blande hennes lange side-feide frynser.

Denne stilen er flott for alle hårtyper og de fleste ansiktsformer. Hvis du har en lengre ansiktsform, ikke gå så dramatisk med vinkelen og behold lengden foran over kragebenet.

Styling er et must! Dette utseendet er ikke til vask og bruk, da det krever mer innsats. Hvis du vil ha den slanke finishen og den perfekte hårlinjen, trenger du en glatt krem ​​mellom midten og en volumiserende spray ved roten på fuktig hår. Etter føntørking, bruk et varmebeskyttende middel og et strykejern for å virkelig glatte ut. Bruk Davine’s Love smoothing cream og Davines Volu hårmist på fuktig hår og Melu varmebeskyttende hårtåke på tørt hår rett før flatjernet ditt. Denne lookens vedlikehold er omtrent hver 6-8 uke for kutt og farge.

Layered Choppy Inverted Bob for fint hår

Layered Choppy Invertert Bob for fint hårInstagram @melaniehilderbrand

Sp&En med stilskaperen, Melanie Hilderbrand

Hårstylist @ 5One7 i Whitby, ON

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Denne omvendte boben med lag er en drastisk forandring, men med et moderne preg siden vi fullstendig endret fargen hennes med en rik mørk brun sammen med å ta av 6 tommer for å oppnå en enkel, men klassisk vinklet bob. Med lagene hennes som faller mot ansiktet hennes, beholder det fylde på sidene, men lar håret fortsatt ha volum og tekstur. Hele opplevelsen med å ha privilegiet og tilliten til min klient til å gjøre dette var den mest givende delen!

Noen råd til noen som vurderer det?

Til kvinner som vurderer lagret invertert bobs, ville mitt råd være å ha det gøy med det. Det er et lavere vedlikeholdsutseende, men det er allsidig for hver klients behov. Enten du vil holde det stilig og elegant eller fet og dramatisk, vil du og stylisten din kunne bestemme hva som passer best for deg og ansiktsformen din.

Denne kuttet ser bra ut med alle hårstrukturer og hovedsakelig tynt til middels tett hår. Hvis en klient ønsker dette utseendet med tykt hår, vil jeg anbefale å gjøre et undersnitt, så det vil legge seg flatere til hodeformen.