Kuten me kaikki tiedämme, että vuonna 2013 lyhyet kampaukset ovat trendissä. Joten kaikki kokeilevat lyhyitä leikkauksia. Ja kun on kyse lyhyistä kampauksista, bob -kampaus on kokeiltu kampaus. Se on söpön näköinen kampaus, joka sopii melkein kaikille kasvojen leikkauksesta ja ihosta riippumatta. Mutta bob -kampauksessa on paljon erilaisia, joista voit kokeilla persoonallisuuttasi. Tässä ovat vuoden 2013 parhaat bob -kampaukset, joita voit kokeilla hiuksillasi tänä vuonna.

Sotkuinen bob -kampaus on paras nuorille tytöille, jotka haluavat saada funky -ilmeen. Se on trendikäs ja funky kampaus, joka varmasti antaa sinulle vaikuttavan persoonallisuuden.

Paras sotkuinen bob -leikkaus

Lähde

Jos sinulla on tummat hiukset, sinun on kokeiltava bob -kampauksen burgundia. Ne näyttävät ainutlaatuisilta ja ovat täydellinen kampaus sinulle.

Lyhyet tummat bob -kampaukset

Lähde

Aasialaiset naiset ja tyttöjen täytyy mennä tämän söpön näköisen bob -kampauksen kanssa. Se sopii heidän persoonallisuuteensa ja he näyttävät hämmästyttävältä.

Lyhyt aasialainen bob -leikkaus

Lähde

Tämä on uusi bob -kampaus. Tämä on uusi johdanto bob -kampausten perheeseen. Joten jokainen, joka yrittää sitä, saa varmasti ainutlaatuisen ilmeen, ja tämä sopii myös heille.

Uudet bob hiukset 2013

Lähde

Jos sinulla on tummat hiukset ja bob -kampaus. Sinun on kokeiltava tätä ainutlaatuista hiusväriyhdistelmää. Se näyttää ainutlaatuiselta ja trendikkäältä.

Parhaat Bob-kampaukset kaudelle 2013-1

Lähde

Tämä on paras bob -kampaus, jota voit kokeilla tänä vuonna. Se näyttää hyvältä sinulla ja tämän kampauksen ja otsatukkayhdistelmän ansiosta se näyttää kauniimmalta.

Parhaat Bob-kampaukset kaudelle 2013-2

Lähde

Tämä kampaus on täydellinen ammattilaisille. Tämä näyttää tyylikkäältä ja kunnolliselta siinä.

Parhaat Bob-kampaukset kaudelle 2013-3

Lähde

Käänteinen bob -kampaus näyttää myös hyvältä mustan hiusvärin kanssa. Tämä on trendikäs kampaus, joka sopii sinulle.

Parhaat Bob-kampaukset kaudelle 2013-4

Lähde

Toinen hämmästyttävä kampaus, jota voit kokeilla tänä vuonna. Se on trendikäs ja moderni kampaus, joka näyttää hyvältä persoonallisuudellesi.

Parhaat Bob-kampaukset kaudelle 2013-5

Lähde

Parhaat Bob-kampaukset kaudelle 2013-6

Lähde

Parhaat Bob-kampaukset kaudelle 2013-7

Lähde

Parhaat Bob-kampaukset kaudelle 2013-8

Lähde

Parhaat Bob-kampaukset kaudelle 2013-9

Lähde

Parhaat Bob-kampaukset kaudelle 2013-10

Lähde

Parhaat Bob-kampaukset kaudelle 2013-11

Lähde

Parhaat Bob-kampaukset kaudelle 2013-12

Lähde

Parhaat Bob-kampaukset kaudelle 2013-13

Lähde