Bob frisyrer ble først populær på 1920 -tallet da mange filmstjerner som Louise Brooks og Colleen Moore populariserte frisyren. Fram til nå, i 2013, har bob -frisyrene vært fasjonable frisyrer favorisert av noen populære artister. Her er noen av mest populære bob -frisyrer i 2013.

Dianna Agron Layered Bob Hairstyle

Denne typen bob -frisyre som Dianna Argon har på dette bildet, er en slags bob -frisyre som vi vanligvis kaller “lagdelt bob.” Dette er en typisk bob preget av mange lag som skaper mange teksturer for håret. Denne lagdelte boben er veldig attraktiv og sjarmerende for sport, og du vil sikkert elske å dyrke denne veldig tiltalende bob -frisyren.

Dianna Agron Layered Bob frisyre

Victoria Beckham A-line Bob frisyre

Dette A-line bob frisyre som sportet av Victoria Beckham er veldig forlokkende og attraktivt å se. De barberkniv skaper en tydelig tiltalende frisyre kombinert med det vakre håret foran som krøller søtt under haken. Denne A-line bob-frisyren er definitivt veldig elegant og fengslende å se på.

Victoria Beckham A-line Bob frisyre

The Lovely Blonde Layered Bob Hairstyle

Dette fantastisk blond lagdelt frisyre er veldig elegant og veldig nydelig. Lagene skaper mye kropp og teksturer for håret og gir det et veldig tiltalende og glamorøst utseende. Du kommer garantert til å like dette fantastisk lagdelt bob.

Nydelig blond lagdelt Bob frisyre

Denne slanke Bob -frisyren

Denne fantastiske bob -frisyren er fantastisk attraktiv. Det er noe asymmetrisk med den ene forsiden litt lengre enn den andre. På samme måte er det sideskilt håret ganske forlokkende og forførende å se på. Du vil sikkert elske å sport denne interessante bob -frisyren.

Slank Bob frisyre

The Curly Layered Bob Hairstyle

Det er noe veldig forlokkende og attraktivt i denne fantastiske lagdelte bob -frisyren. Krøllene passer definitivt til hele frisyren og skaper en forbausende nydelig og glamorøs frisyre som er ganske sjarmerende å se. Du vil definitivt elske denne fascinerende og fortryllende frisyren.

Krøllete lagdelt Bob -frisyre

Den typiske Bob -frisyren med små lag

Denne fantastiske blonde bob -frisyren er sikkert et passende tillegg til listen over trendy bob -frisyrer fra 2013. De svake krøllene i nedre ende av sidene skaper noen forlokkende og attraktive teksturer som ytterligere forsterker denne nydelige bob -frisyren.

Typisk Bob -frisyre med små lag

The Awesome Graduated Bob Hairstyle

Vil du ha en glamorøs bob -frisyre? Dette er definitivt en nydelig bob -frisyre som vanligvis brukes av de fleste kvinner som foretrekker bob -frisyre. Denne blonde bob -frisyren er veldig fristende og interessant å ha på, og er hyggelig og herlig å se på. Du kommer garantert til å like denne fantastiske frisyren.

Fantastisk uteksaminert Bob frisyre

Den ikke-lagdelte asymmetriske Bob-frisyren

Denne fantastiske og veldig fasjonable bob -frisyren er klassifisert som asymmetrisk ved å se på den svake variasjonen i lengden på håret foran; ellers vil dette bli klassifisert som en typisk bob -frisyre. Denne fantastiske frisyren er imidlertid tydelig og unik av det eksplosive topphåret som flyter naturlig utover fra midten. Nydelig og glamorøs, du kommer garantert til å like denne veldig fengslende frisyren.

Asymmetrisk Bob-frisyre uten lag

The Lovely Layered Black Hair Bob Hairstyle

Denne veldig interessante og spennende frisyren blir fantastisk av de lagdelte sidene og ryggen. På samme måte er det svarte håret som krøller seg naturlig under haken veldig feminint og veldig fengslende å se på. Jeg vil gjerne sport denne lagdelte boben en gang i blant.

Nydelig lagdelt svart hår Bob frisyre

The Voluminous Front Typical Bob Hairstyle

Denne typiske bob -frisyren er veldig søt og nydelig å se på. Det som gjør denne variasjonen av bob-frisyre unik, er volumet av sideskilt smell som definerer denne frisyren. Den sidelagte smellet dekker litt på den ene siden av ansiktet og gir alle som har denne frisyren et fantastisk kult og nydelig utseende. Du kommer garantert til å like denne fantastiske frisyren.

Voluminøs front Typisk Bob -frisyre

Den typiske blonde Bob -frisyren med små lag

La meg kategorisere denne fantastiske bob -frisyren blant den typiske bob -frisyrgruppen. Imidlertid kan de få lagene langs siden inkludere denne bob -frisyren i gruppen av lagdelte bob. Det generelle utseendet skapt av denne bob -frisyren er fantastisk og veldig feminint. Du vil definitivt elske å prøve denne fantastiske bob -frisyren.

Typisk blond Bob -frisyre med små lag

The Lovely A-line Bob Hairstyle

Dette er et perfekt eksempel på en A-line bob-frisyre som har kortere rygg og lengre front. Kult og sjarmerende, denne fantastiske frisyren er tegnet av symmetriske smell. Du vil definitivt elske å sport denne veldig interessante A-line bob-frisyren.

Nydelig A-line Bob frisyre

Den nydelige asymmetriske Bob -frisyren

Dette er et fantastisk eksempel på en asymmetrisk bob -frisyre som har den ene forsiden lengre enn den andre. Denne nydelige og veldig attraktive asymmetriske frisyren er vanskelig å ignorere. På samme måte forbedrer det prangende blonde håret appellen til denne bob -frisyren. Jeg vil gjerne ha denne frisyren ofte.

Nydelig asymmetrisk Bob -frisyre

The Amazing A-line Bob Hairstyle

En god ting med en A-line bob-frisyre er de forskjellige måtene du kan style den på. Du kan lage et fantastisk og fantastisk utseende med denne frisyren ved å bruke pannebånd av varierende design. I denne bildeserien vil de forskjellige unike utseende som er skapt med bruk av pannebånd, sikkert overraske deg. Hvis du vil være litt eksperimentell, kan du endre humøret og se ut med den enkle vrien som er skapt ved bruk av pannebånd.

Fantastisk A-line Bob frisyre

The Amazing Back View of a Graduated Bob Hairstyle

Denne fantastiske utsikten bak en uteksaminert bob -frisyre lar deg skille mellom en A-line bob og en uteksaminert bob. A-linjen bob er ikke lagdelt, men har en kortere rygg, mens den graderte boben har kortere lagdelt rygg. Du vil definitivt finne begge bob -frisyrene veldig interessante og sjarmerende for sport.

Fantastisk sett bakfra av en uteksaminert Bob -frisyre