Mennesker med bølget hår er de mest heldige av alt på grunn av det faktum at de enkelt kan velge krøller eller rett hår. Også, hvis de har lyst, kan de gå med et mer naturlig utseende og bare la det bølgete håret være. Hvis du har kort hår og den har en tendens til å krølle seg sammen, så må du sørge for at du velger å style den på en måte som favoriserer funksjonene dine og komplimenterer hele utseendet ditt. Ja, du kan bare pusse det og style det til en fin kort ponnihale, men du kan også sørge for at du bruker litt av det riktige produktet og får et mer interessant utseende. For å være fornøyd med måten du ser ut før du går ut av huset, må du forberede deg med en frisyridé som følger med antrekket og utgjør det du skal ha dagen etter. Dette betyr at du må begynne å lete etter det rette utseendet akkurat nå hvis du vil være forberedt på i morgen.

Kjendis kort bølget hår

Dette er den typen hårklipp du vanligvis har når du går ut med vennene dine for å ta en drink eller til og med en jentekveld. Hvis du vil være sikker på at den skal vare hele kvelden, kan du bruke et produkt.

Celebrity Short Wavy bob - Julianne Hough

Bølget Ombre -hår

Hvis du vil prøve noe annet og du ikke vil vente på at håret ditt vokser ut, så er det beste du kan gjøre å velge en frisyre som kommer med to forskjellige nyanser. Så bare prøv det!

Kort bølget Ombre -hår

Kort bølget Bob frisyre

Dette er definitivt en søt bob som sikkert får håret til å se veldig langt ut når det faktisk er kort. Uansett bør du sørge for at du styler den på riktig måte. Du kan få noen fine bølger og se fantastisk ut!

Candace Cameron bølget kort bob

Kort blondt bølget hår

Selv om du kanskje føler at du ikke vil at håret ditt skal være for kort, er den gode nyheten at du ikke trenger å klippe det på denne måten. Klipp den lengre, men bare sørg for at den er kuttet i lag slik at den ser bølget ut.

Kort blond bølget frisyre

Kortlagret bølget hår med smell

Hvis du vil være sikker på at du ikke bare vil se søt ut, men også fantastisk til enhver tid, så vil du sikkert prøve en bølget bob med korte smell. Hvis du vil gjøre det enda mer interessant, så velg rødt hår.

Kortlagret bølget hår med smell - Milla Jovovich

Kort bølget rødt hår

Dette er et ekstremt elegant utseende, ikke bare på grunn av det faktum at aves er nesten krøller, men også på grunn av volumet av håret og den fine bobformen det har. Med den røde fargen kan du aldri mislykkes.

Kort bølget rødt Bob -hår

Kort bølget lagdelt hår

Selv om det kan virke som det er mye hardt arbeid å style denne typen hår, tenk om igjen. Den er kort og de fine og vakre lagene gir håret mye volum. Du trenger bare å bruke litt produkt, og det er det!

Kort bølget lagdelt frisyre

Kort bølget Pixie -hår

Nå som nissen din er litt lengre enn den var da du kuttet håret ditt, merker du at det begynner å krølle litt. Bare la det være og bare bruk et produkt for å være sikker på at du temmer det litt.

Kort bølget Pixie frisyre 2013 - 2014

Sexy kort bølget hår

Sannheten er at hvis du vil ha muligheten til å style håret ditt slik at du ser ekstremt sexy ut, så bør du sørge for at du retter det ut og så bare krøller det litt mot slutten.

Beste frisyre for kort bølget hår

Enkelt kort bølget hår

Dette er definitivt et veldig enkelt hårklipp som er lett å style på den måten du finner passende. På bildet kan du se at krøllejernet ble brukt litt på noen hårstrå bare for å gi det en form.

Enkel kort bølget frisyre

Søtt bølget bobhår

På grunn av det faktum at det er så enkelt å style, er det lurt å velge forskjellige bobklipp. Denne bobben er flott fordi du har korte smell og kort hår som du kan holde så bølget du vil.

Søt bølget Bob -hårklipp

Vakkert kort bølget hår

Denne nissen -hårklippingen er ikke bare vakker, men også ekstremt tiltalende på grunn av at håret er litt stylet og at du kan beundre et nydelig sett med rødt hår. Med riktig tilbehør er det det perfekte utseendet!

Vakker kort bølget hårklipp

Rotete, bølget kort hår

Hvis du ikke vil gjøre noe særlig med å style håret ditt, kan du bare sørge for at du holder smellet ditt rett, og du lar resten stå som det er. Velg det rotete utseendet for en enklere måte å gjøre håret på.

Rotete, bølget kort hårstil

Søtt kort bølget hår

Hvis du vil se søt ut og ha en enkel frisyre, trenger du ikke å bruke krølltang eller hårjern. Bare pass på at du føner håret og legger i litt produkt. Det kommer til å se fantastisk ut!

Søt blond snarvei

Kort mørkt bølget hår

Selv om du synes dette hårklippet er vanskelig å håndtere, trenger du bare å vite at du kan beholde resten av håret ditt som det er, og bare bruke krøllejernet på spissene på dine lengre hårstrå.

Kort mørk bølget frisyre