Pienet pojat ovat täynnä rohkeutta, joten entä jos annat heille hiusten leikkauksia, jotka vastaavat heidän hauskoja persoonallisuuksiaan? Pojille on tonnia söpöjä ja tyylikkäitä aliarvostuksia. Tämän vuoden suosituimmat poikien kampaus- ja leikkausvalokuvat ovat inspiraatiota, jota tarvitset nuoren poikasi seuraavaan leikkaukseen lyhyistä piikkisistä säikeistä pitkiin kerroksiin, haalistumisiin, tekstuuriin, koviin osiin ja viivamalleihin..

Kouluvalmis Cool Boys Haircuts

Kouluun valmis poikien leikkausInstagram @musthebarber

Jos etsit kouluvalmiita viileitä poikien aliarvostuksia, lyhyet kampaukset ovat fiksu valinta. Lyhyet kampaukset näyttävät hyviltä myös pitkän päivän jälkeen, ja ne on helppo pestä ja muotoilla. Leikkurin leikkaushaalistus on hieno kampaus pienille herroille.

Pitkä, sivuttainen kampa

Pitkän sivun pyyhkäisty kampaus pojilleInstagram @ian.g.martinez

Pitkä sivusuunnassa kampaus on täydellinen pitkä leikkaus pojille. Pidemmät hiukset ovat ainutlaatuisempia pojille, mutta ne on yleensä helppo muotoilla eikä niitä tarvitse leikata niin usein kuin buzz -leikkaus. Pidempi sivuttain leikattu leikkaus on loistava siirtymä pojalle, joka yrittää kasvattaa hiuksiaan.

Suloinen kihara korkea paita

Kihara korkea yläosaInstagram @scammellsbarbershop

Korkea toppi kohtaa kiharat hiukset, lasten versio. Vaikka se ei todennäköisesti kestä kauan, aliarvostus on suunniteltu erityistilaisuuksiin. Klassikko kohtaa söpön, sen arvoista lopulta. Kiharat tarjoavat tätä ulkonäköä varten tarvittavaa lisäkosketusta.

Täysin kuvioidut aallot

Instagram @alan_beak

Q&A tyylin luoja, Alan Beak

Barber @ Ruger Barber paikassa Tameside, Iso -Britannia

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Pojat haluavat viileitä kampauksia kouluun, ja tämä kerroksellinen kampaus on erittäin muodikas eteenpäin. Paras tapa kuvata tätä ulkoasua olisi painottaa tekstuuria ja erottelua. Työssäni paljon haluan keskittyä kontrastiin. Tämän miehen hiuksissa on hämmästyttäviä luonnollisia sävyjä, joten erotuksen luominen ja luonnollisen tekstuurin parantaminen vain erottuvat niistä.

Tälle hiukselle ja pään muodolle oli tärkeää, että säilytämme pituuden kruunun ympärillä, ja tämä on suosikkini osa hiustenleikkauksesta. Kruunussa on jotain niin esteettisesti miellyttävää, joka on jätetty pidempään arvostamaan sen luonnollista muotoa.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Ulkonäkö, jonka pyrin luomaan, on paljon luonnollisempi, ja se sopii niin hyvin RUGER -brändimme kanssa. Kun kyse on kruunun muotoilusta, joka voi olla melko hankalaa, minulla on taipumus kuivata alue tasaisesti, jotta se pysyy tasaisena päähän, ohjaten liikkeen kasvojen etuosaa kohti.

Merisuolasuihkun levittäminen ennen kuivausta antaa minulle mahdollisuuden muotoilla hiukset etukäteen ja antaa minulle enemmän pitoa ennen kuin pukeudun hiuksiin pehmeällä, vesipohjaisella matta-savella. Tässä käytin RUGER Essentialia, joka on myydyin tuotteemme.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Erityisen pyöreä pää, tämä tyyli oli täydellinen hänelle. Neliön ja maskuliinisen muodon säilyttämiseksi varmistin, että pidän painon pään kulmien ympärillä, tunkeutun neliön kerrokseen ja pidän leikkurini melko alhaisena. Käytin 1,5 suojaa selän ja sivun ympärillä, sekoittamalla sitä leikkurilla kamman päälle. Tämä antoi minulle mahdollisuuden työskennellä ylhäällä. Vanhemmat, jotka etsivät koulun aliarvostusta, löytävät tämän täydellisen luokkakuviin.

Hiusten luonnollisen rakenteen parantaminen tarkoittaa, että tyyliä ei saa pakottaa ja sitä voidaan käyttää tällä tavalla joka päivä ja kaikissa tilanteissa. Lasten hiustenleikkauksille salonki ja stylisti, jolla on kokemusta lasten hiusten leikkaamisesta, antaa heille nautinnollisen ajan.

Tyylikkäät kirurgiset linjat Buzz

tyylikkäät kirurgiset linjat buzz -leikkaus pienille pojilleInstagram @jaf_barbers

Lapsena oleminen sallii vapauden, joten älä pelkää valita näitä rohkeita leikkauksia pienimmille. Jos jotain, se altistaa hänet tyylin saamiselle ja se tekee ihmeitä vuosien varrella.

Kuten aina, voit säätää visuaalista vaikutusta valitsemalla joko leikkausviivojen kanssa tai ilman. Sivun ja selän ympärillä leikattu sirinä täydentää pidempiä hiuksia päällä.

Klassinen Pompadour

Klassinen pompadour lapsilleInstagram @bastardoldschool

Klassinen pompadour on loistava valinta lapsille, joilla on paksut ja hieman aaltoilevat hiukset. Tuotteita, kuten geeliä ja hiuslakkaa, tarvitaan ehdottomasti, jotta hiukset pysyvät paikallaan tässä klassisessa leikkauksessa. Jos lapsesi hiukset ovat erittäin suorat, tämä leikkaus ei välttämättä ole yhtä sopiva.

Klassinen ranskalainen sato kierrellä

Klassinen ranskalainen sato, jossa kierre pojilleInstagram @musthebarber

Klassinen ranskalainen sato, jossa on kierre pikkulapsille, on varsin siistiä. Se on helppo muotoilla aamulla ennen koulua. Leikkaus on terävä, ja sen päällä on enemmän pituutta tekstuurin lisäämiseksi. Sitä ei tarvitse irrottaa paikoilleen. Joten vaikka hiukset sotkeutuisivat leikkimällä muiden lasten kanssa leikkikentällä, ne näyttävät silti tyylikkäiltä.

Klassinen yhdistelmä

Klassinen kampaus lapsilleInstagram @silwaya.barber.shop

Klassinen kampaus on aina trendi antaa enemmän volyymiä pojan hiustenleikkaukselle. Pituutta voidaan pienentää kauniisti sivuilla ja jättää päälle enemmän pituutta kammattavaksi. Kokeile käyttää keskipitkällä hiuslakkaa pitämään tyylisi koko päivän.

Leikattu takaosa

Leikattu takaosan sivuosa leikattuInstagram @naira_olqinyan

Nuorella pojalla leikattu selkäosa-leikkaus on erottuva ja klassinen. Tiukkaa haalistumista ja pitkää yläosaa on helppo hallita, ja se antaa myös yhteenlasketun ulkonäön kaikille nuorille pojille.

Hyvää kampausta

Kampa pojilleInstagram @js_the_barberx

Pojan lyhyt kampaus on hienostunut kampaus ja antaa nuorelle pojalle aikuisen tunteen. Kampauksen yhteydessä muotoilu on tärkeää, joten varmista ennen leikkausta, että se on ikään sopiva ja että pikkumies pystyy tai haluaa muotoilla hiukset lähes päivittäin.

Mohawk Man

Mohawk Man kampausInstagram @sailingbarber

Q&A tyylin luoja, Raymond DeCandia

Lisensoitu parturi/merirosvo @ Male Ego Barber Cafe paikassa Tempe, AZ

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Haluan kutsua tätä “gremlinin mohawkiksi”. Jos muistat elokuvan “Gremlins”, siellä oli huono gremlin, jolla oli pieni mohawk. Huomaa, että emme ottaneet sivuja alaspäin ihoon, joten hänen päänsä sivuilla on edelleen hiuksia. Hiukset piikit siististi ylös sivuilta.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen?

Itse asiassa käytin vain vähän Reuzel -kuitupomadia ja jotain hoitoväriä tonkin saamiseksi. Käytän yleensä mattapintaisia ​​tuotteita hiusten leikkaamiseen.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

JOKA! Jos saat kavereita tai tyttöjä tuolillesi, jotka ovat tarpeeksi rohkeita käyttämään mohawkia, tee se! Se on hauskaa! Lasten kampausten ei aina tarvitse olla turvallisia ja yksinkertaisia.

Ivy League Cut ja kapenevat sivut

Ivy League -leikkaus kapenevilla sivuillaInstagram @salon_bergler

Kokeile Ivy League -leikkausta, jossa on kapenevat sivut, jotta saat terävän ja tyylikkään ulkonäön. Tämä nykyaikainen miehistön leikkaus jättää hiukan enemmän pituutta päälle, jolloin hiukset voidaan jakaa sivulle ja jättää puhtaan, hoidetun viimeistelyn. Tämä tyyli on parasta pitää paikallaan pienellä geelillä tai vahalla. Pelaavatpa he urheilua tai leikkipaikkaa, se pysyy paikallaan koko päivän.

Moderni Pomp -kokoonpano

Moderni pomp -linjainen leikkaus viivallaInstagram @javipthecfbarber

Q&A tyylin luoja, Javier Perales

Mestari Parturi @ Muuttuvat kasvot Parturi paikassa Lockhart, TX

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Kuvailisin tätä leikkausta vintage -ilmeeksi, jossa on moderni kierre, koska kova osa parantaa teräviä viivoja. Oma suosikkini tässä hiustenleikkauksessa olisi viimeinen vaihe, jossa muotoilen hiukset haluamallesi allekirjoitukselle.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen?

Näiden hiustenleikkausten muotoiluun käytin paikallisesti valmistettua tuotetta nimeltä Aqua 512 Pomade. Kun olen muotoillut hiukset, päätän sen hiuksen kiillolla antaakseni sille kiiltävän märän ilmeen. Se auttaa lukitsemaan kaiken paikoilleen ja antamaan sille WOW -tekijän.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

En suosittelisi tätä kampausta pojalle, jolla on kiharat tai hyvin karkeat hiukset. Se sopii yleensä parhaiten niille, joilla on suorat kuvioidut hiukset.

Frohawk ja Burst Fade

Frohawk, jossa purskeen haalistuminen lapsilleInstagram @pirkkonen

Frohawk, jossa on purskeen haalistuminen, on viileä ja ärsyttävä hiustenleikkaus, joka sopii hauskaan persoonallisuuteen. Parturi ja stylisti Gerred Curwick Arizonasta sanoo, että se on täydellinen luonnollisille kiharoille.

Curwick ottaa aina huomioon pään muodon ja hiusten rakenteen, kun työskentelee frohawkissa. ”Käytän paljon haravointia haalistumiseni aikana ja asetan hyviä ohjeita molemmin puolin. Aloitan sitten sekoittamisen pitääkseni molemmat puolet symmetrisinä ”, hän toteaa.

Trendsetter High Fade With Lines

Suuntautuva korkea haalistuva hiustenleikkaus viivoilla sivullaInstagram @sarahdoesdooz

Q&A tyylin luoja, Sarah Taylor

Manager @ Impressions Salon paikassa Mequon, WI, Yhdysvallat

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Kutsun tällaisia ​​leikkauksia haalistumiksi. Minun suosikkini tässä tyylissä on sen muotoilu. Häivytysviivat voivat olla spesifisiä pään muodon tai henkilön toiveiden mukaan. Jotkut haluavat haalistua korkealle ja tiukalle, kun taas toiset haluavat haalistumislinjan pidemmillä hiuksilla sen noustessa. Se on erittäin henkilökohtainen ja jokainen asiakas voi laittaa oman persoonallisuutensa siihen. Tämä nuori mies pyysi minua asettamaan sivulle mallin, jotta se olisi hauskempaa, ja rakastan sitä!

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Mitä tulee tuotteisiin, käytän jonkinlaista kiinteää pitoa tai tahnaa pitämään ylhäällä. Lisäksi käytä hiuslakkaa pitämään se paikallaan koko päivän pienten lasten aktiivisen elämäntavan kautta. Henkilökohtaisesti rakastan Redken Outplayta tai Workhardia, jota seuraa voimakas hiuslakka, jolla saa pitkät hiukset.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Nämä hiustenleikkaukset ovat ehdottomasti suunnannäyttäjälle. Haalistuneet aliarvostus voi toimia mahtavasti ihmisillä, jotka ovat valmiita käyttämään vähän aikaa ja tuntemaan olonsa mukavaksi. Nuori mies, jonka tein tämän omilla hiuksillaan joka päivä, joten tiesin, että se toimisi.

Henkilökohtaisesti uskon, että haalistuminen voi näyttää hyvältä useimmissa kasvomuodoissa, pitkänomaisia ​​lukuun ottamatta. Ulkonäkö luo korkeuden, joten jos kasvot ovat pitkät, se ei ole ihanteellinen. Tämän kampauksen vetäminen on myös hieman vaikeampaa, jos hiukset ovat suorat.

Musta Retro High Top

Retro korkea haalistuminen nuorille mustille pojilleInstagram @f4fade

Q&Tyylin luoja, F4Fade

Barber @ F4Fade Hair Designs Lontoossa, Isossa -Britanniassa.

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on korkea yläosa/litteä yläosa, jossa on erittäin retro -tunnelma.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen?

Suosittelen afro -kampaa, kiiltoainesuihkua kiillon säilyttämiseksi ja mahdollisesti hiusten kuivaamista ennen leikkaamista. Suosittelen myös curl -sientä, jos pidät karkeammasta ulkoasusta tai edistyneestä veistävästä geelistä pehmeämmän kiharaisen ilmeen saavuttamiseksi.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Nämä hiustenleikkaukset ovat ihanteellisia hoikkaille lapsille, mutta voivat todella toimia useimmilla. Se on täydellinen niille, joilla on kupliva persoonallisuus.

Kapenevat kovat osat

Kartiomainen hiustenleikkaus, jossa on kova osaInstagram @nicski508barber

Q&A tyylin luoja, Nic Alexander

Lisensoitu parturi @ The Chop Shop Milfordissa, MA

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä kampaus on vallannut peruspoikasi säännöllisesti, muuttamalla nämä nuoret miehet todella herrasmieheksi. Tässä ulkoasussa on 1/4 tuuman haalistuminen osaan asti ja sekoittuminen toiselle puolelle sekä terävä viiva korvien ja selän ympärille. Tämä yläosa leikataan haluttuun pituuteen ja sitten kammataan sivulle vaahdolla. Osa on myös hiottu.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen?

Tätä kampausta varten suosittelen pomadin käyttöä. Tykkään käyttää vesiliukoisia pomadeja, koska niillä on mukava kiilto ja hyvä pito. Lisäksi koko päivän ajan se voidaan helposti aktivoida uudelleen muotoilemaan hiustyyli hiukan vedellä ja kampa. Toisin kuin perinteiset pomadet, vesiliukoiset aineet pesevät hiuksista helposti.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Tämä kampaus sopii kaikille, joilla on suorat hiukset, mutta rehellisesti, oikealla tuotteella kaikki on mahdollista! Tämä on leikkaustyyppi, joka on muotoiltava, joten sinun on pidettävä tämä mielessä, kun päätät ottaa tämän ilmeen. Tämä hiustenleikkaus ei näytä samalta ilman hiustuotteita ja muotoilua. Riippumatta siitä, teetkö päivittäisiä toimintojasi tai sinulla on erityinen tapahtuma, tämä kampaus saa sinut näyttämään terävältä ja tyylikkäältä.

Korkea ihon haalistuminen

Korkea ihon haalistuva leikkaus, jossa on käänteitä pienille mustille pojilleInstagram @dogpatchbarber

Q&A tyylin luoja Christopher Eliaresin kanssa

Omistaja ja mestari Barber @ Dogpatch Parturi ja parranajo San Franciscossa, Kaliforniassa

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on korkea ihon haalistuminen, jossa on terävä viiva ja luonnollinen yläosa. Suosikkini näistä aliarvostuksista on, että se on yksinkertainen mutta tyylikäs. Se on helppo tehdä stylistina ja helppo ylläpitää sekä vanhemmille että lapselle. Se on myös erittäin trendikäs ja viileä ilme nykyhetkeen.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen luomiseksi uudelleen?

Mitä tulee tämän ulkoasun todelliseen leikkaamiseen, suosittelen langatonta Wahl Magic Clip -leikkuria, Wahl 5 Star -parranajokonetta ja Andis Slimline Pro -leikkuria. Mitä tulee hiusten muotoiluun, luonnollisen kierteen saavuttamiseksi suosittelen mitä tahansa kierteiden muotoilutuotetta, kuten Twist Spongea. Voit käyttää sientä kuiviin hiuksiin tai levittää pienen määrän hiuksiin jätettävää hoitoainetta, geeliä tai kermaa ennen sienen levittämistä. Voit lisätä sen pidätyssuihkeella, jotta se todella lukittuu.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Luonnollinen kierre näyttää vain afroamerikkalaisilta kuvioiduilta hiuksilta. Se on ainoa rakenne, johon sieni tarttuu. Mitä tulee ihon korkeaan haalistumiseen ja ton topiin, suosittelen näitä kampauksia henkilölle, jolla on enemmän neliön muotoinen kasvojen rakenne. Hiusten korkeus ja leikkauksen muoto täydentävät kasvojen muotoa.

Tämä on hyvin kesäinen ulkoasu, ja riippuen siitä, missä joku työskentelee, se voi toimia tai ei. Tällaiset hiustenleikkaukset ovat erittäin suosittuja nykyaikaisen sukupolven keskuudessa, ja ne ovat suosittuja hip -hop -kulttuurissa ja ammattiurheilussa.

Taapero kuvioitu

Kuvioitu hiustenleikkaus pikkulapselleInstagram @switch_barbershop_nobe

Taaperoiden kuvioitu leikkaus on hauska tyyli. Lapset luokassa kommentoivat lapsesi uutta leikkausta. Pyydä stylistiasi leikkaamaan sivut ja selkä lyhyiksi ja leikkaamaan yläosa saksilla tämän tyylin luomiseksi. Geelin tulisi käyttää piikkisen pinnan saamista. Lasten hiukset kasvavat nopeasti, joten sinun on leikattava 4-5 viikon välein, jotta ne näyttävät tuoreilta.

Puhdista Irrotettu

Puhdas irrotettu leikkaus pojilleInstagram @kartikhairsalon

Puhdas irrotettu hiustenleikkaus on ihana ja täydellinen kampaus nuorille pojille. Lisäämällä haalistumista ja antamalla pojan valita malli takana voit antaa heidän näyttää luovuutensa ja tyylinsä.

Aktiivinen tyyli

söpö kulholeikkaus aktiivisille pienille pojilleInstagram @masterlook_89

Valitse söpö kulholeikkaus, jos pikkumies on aktiivinen. Tällaiset hiustenleikkaukset ovat monipuolisia.

Se on täydellinen hiustenleikkaus kaikille aktiivisille pojille, jotka haluavat näyttää tyylikkäiltä, ​​mutta eivät halua viettää aikaa hiuksillaan.

Preppy Faux Hawk

Valmis Faux Hawk -leikkaus nuoremmalle pojalleInstagram @snipinto

Q&A tyylin luoja, Julia Crowley

Kampaajat @ ​​Snip Into paikassa Manly Vale, NSW

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Kutsun tätä ulkoasua Preppy Faux Hawkiksi. Parasta näissä aliarvostuksissa on, että se voidaan kammata paikalleen ja näyttää siistiltä ja siistiltä tai karhentaa saadaksesi faux hawk haircut -tyylin.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Haukka -aliarvostuksiin suosittelen Eleven Australian Dry Powder Volume Pastaa, koska se toimii hyvin kuivalle kuvioidulle ulkonäölle, joka on edelleen taipuisa. Enemmän valmistelevan kampauksen ulkoasun vuoksi rakastan Schwarzkopf Osis Dampedia, koska se antaa hieman märän ilmeen ja hyvän pidon.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Nämä hiustenleikkaukset toimivat hyvin lapsille, jotka haluavat näyttää, että he voivat muuttua. Se voidaan räätälöidä toimimaan ohuilla tai paksuilla hiuksilla. Se on helppo muotoilla ja näyttää hyvältä myös ilman muotoilua.

Moderni Mohawk

Moderni mohawk lapsilleInstagram @hairbyjessmitch

Kokeile modernia mohawkia, jos lapsesi haluaa lisätä luonnetta tyyliinsä. Ajotut sivut on leikattu leikkurilla ja yläosa jätetään pidemmäksi, joten lujan tartunnan äärimmäistä geeliä tarvitaan todennäköisesti painovoiman vastustamiseksi. Niin kauan kuin tuotetta käytetään, tämä leikkaus toimii kaikilla hiustyypeillä.

Cool Disconnected Undercut

Poikien viileä irrotettu aluslevyInstagram @theblack__barbeer

Viileä irrotettu aluslevy sopii hyvin pojille ja tai miehille, jotka haluavat puhtaan, tyylikkään leikkauksen. Suorat hiukset täydentävät tätä leikkausta hyvin. Se antaa jakautumisen ulkonäön sekoitetulla haalistumisella. Tämä leikkaus ei vaadi kuormia, jotta muoto pysyy.

Surfer Shag

Surfer shag -leikkaus lapsilleInstagram @veromacnamara

Surfer shag on söpö leikkaus, varsinkin jos et vain voi ottaa itseäsi leikkaamaan lapsesi hiuksia lyhyiksi. Pidempi ulkonäkö on myös hyödyllinen, koska se kasvaa vähemmän havaittavasti. Joten voit venyttää leikkauksia 6-8 viikkoon.

Kuvioitu miehistön leikkaus

Kuvioitu miehistön leikkausInstagram @thejoyofhairandmakeup

Q&A tyylin luoja, Joy Joanne Say

Stylist @ The Joy of Hair Lontoossa, Iso -Britannia

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Tämä on lyhennetty versio ihon haalistuneista aliarvostuksista, joissa on lyhyt, teksturoitu yläosa. Rakastan valmistumisen tasoa, sen terävyyttä, että se on hyvin ajankohtainen ja helvetin paljon viileää. Tämä miehistön leikkaustyyli voi toimia sekä nuoremmilla että vanhemmilla kavereilla.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Tämän kaltaisten hiustenleikkausten viimeistelyyn käytin pomadia, jotta se olisi mukava, kiiltävä ja hoidettu. Pomade toimii myös hyvin teksturoidun yläosan kanssa ja korostaa jotakin määritelmää.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Nämä hiustenleikkaukset sopivat todella hyvin niille, joilla on pyöreät kasvot, koska yläpituus pidentää kasvoja ja antaa sille enemmän rakennetta. Se sopii myös niille, joilla on paljon paksuja hiuksia. Se on ihanteellinen herrasmiehelle, jolla on kiireinen elämä ja joka haluaa nykyisen kampauksen, mutta ei korkean kunnossapidon kotihoitoa.

Stand Up Hard Lines

Raikas kampaajaInstagram @baileybeauty_bykrista

Q&A tyylin luoja, Krista Flores

Cosmetologistt @ Rock Paper Scissors Salon Nampa Idahossa

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Nämä leikkaukset ovat uusi otos suositusta yhdistelmä tyyli trendi nyt. Erittäin kova osa ja hius tatuointi lisäävät ainutlaatuisuutta ja ylimääräistä tyyliä.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Tätä tyyliä varten suosittelen kovaa pitoa tai geeliä, joka levitetään kuiviin hiuksiin.

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Nämä leikkaukset sopivat kaiken ikäisille kavereille. Sitä voidaan muuttaa pikkuhiljaa jokaiselle yksittäiselle asiakkaalle, jotta se toimisi täydellisesti.

Matala kartion haalistuminen pitkällä kirurgisella linjalla

Vähän haalistuva leikkaus, joka on kapenevaInstagram @angie_trezza

Q&A tyylin luoja, Angela Siciliano

Vanhempi stylisti @ Smartstyle, Reading, PA

Miten kuvailisit tätä ulkoasua ja mikä on suosikkisi siinä??

Kartiomaiset haalistukset (tai pitkät haalistumat) ovat trendikkäitä ja monipuolisia, mikä tekee niistä loistavan leikkauksen kaikenikäisille kavereille. Sitä minä rakastan siinä! Nämä leikkaukset voidaan saavuttaa käyttämällä erilaisia ​​häivytyksiä (keskitaso, lämpötila, iho tai kalju) henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

Samoin kartion haalistumista voidaan yhdistää eri tyyleihin (yleensä yhdistelmä, mohawk tai puhallus), jotta voidaan luoda klassisia tai moderneja poikien leikkauksia. Tässä tapauksessa valitsin yhdistelmän helpon ylläpidon vuoksi.

Mitä tuotteita suosittelet tämän ilmeen ylläpitämiseksi ja luomiseksi uudelleen?

Näiden leikkausten ylläpitämiseksi ja luomiseksi suosittelen ammattimaista teksturointia tai muotoilua. Käytin Designlinen keskeytystä, koska se toimii hyvin pitämään tyylin paikallaan. Sexy Hairin ”Frenzy” on myös loistava tuote käytettäväksi, koska sillä on luja pito ja jonkin verran kiiltoa, mutta mikä tahansa kiinteä pitoinen savi tekee tempun! Lisää vain penniäkään kokoinen määrä tuotetta märkiin tai kuiviin hiuksiin ja kampa haluamallasi tavalla. Helppo nakki!

Minkä tyyppistä asiakasta suosittelisit tämän näköiseksi?

Mielestäni pitkä alkuun haalistuminen näyttää parhaiten normaalista paksuihin hiuksiin. Hienot hiukset, mielestäni tyyli ei tule aivan määritellyksi. Tässä tapauksessa työskentelin hyvin paksujen hiusten kanssa. Tämä leikkaus täydentää myös soikeita, pyöreitä tai neliön muotoisia kasvoja. Koska tyyli on tiukka sivuilta ja pidempi ylhäältä, se lisää korkeutta kasvojen yleiseen ulkonäköön, pidentää pyöreitä kasvoja ja pehmentää neliöitä. Joten jos sinulla on pitkä ja kapea kasvomuoto, tämä ei ehkä ole leikkaus sinulle.

Jos etsit trendikkäitä, monipuolisia ja helposti hoidettavia leikkauksia, niin kartiomainen haalistuminen on ehdottomasti oikea tapa!