Se, miten hoidat hiuksiasi ja muotoilet niitä, lisää suuresti persoonallisuutesi houkuttelevuutta. Samalla tavalla hiusten muotoilu lisää niin paljon itseluottamustasi. Tästä syystä sinun tulisi valita mielialallesi ja persoonallisuudellesi sopivin kampaus. Tässä artikkelissa luetellaan joitain hienoja lyhyitä vaaleita kampauksia että voit valita ja arvostaa.

Viileä ja viehättävä Pixie -leikkaus, jossa sotkuinen yläosa ja hienot sivut

Tälle upealle kampaukselle on ominaista hienot vaaleat hiukset. Nämä hiukset ovat täynnä kerroksia, jotka lisäävät niin paljon volyymia ja tekstuuria tähän kampaukseen. Samoin sotkuinen yläosa määrittelee selvästi tämän kampauksen, kun taas sivujen kääntyvät osat lisäävät tämän kampauksen erottuvan ominaisuuden. Lisäksi otsatukka on todella upea katsella ja lisätä tyyliä ja charmia tähän viileään kampaukseen.

Pixie Cut, jossa sotkuinen yläosa ja hienot sivut

Lähde

Mahtava aaltoileva Pixie -leikkaus

Tämä mahtava aaltoileva pixie leikkaus on todella upea ja ihana katsella. Siinä on ne viileät aaltoilevat vaaleat hiukset, jotka ovat todella viehättäviä ja houkuttelevia. Samoin kerroksia lisätään sivuille näiden hiusten rakenteen ja tilavuuden lisäämiseksi. Lisäksi sivut ja selkä on hienosti leikattu täydentämään ihanaa yläosaa. Otsatukka on sivuttain pyyhkäisty lisäämällä hurmaa tähän fantastiseen kampaukseen.

Mahtava aaltoileva Pixie Cut

Lähde

Viehättävä ja houkutteleva Bob -leikkaus

Tämä ihana bob -leikkaus on ehdottomasti erittäin houkutteleva ja houkutteleva. Siinä on viileitä keskipaksuja vaaleita hiuksia, jotka ovat todella mahtavia katsella. Sivut on hienosti leikattu, kun taas selkä on todella viileä ja siisti. Sivulla pyyhkäiset otsat ovat todella upeita katsella ja lisätä niin paljon charmia tähän kampaukseen. Haluaisin ehdottomasti kokeilla tätä houkuttelevaa kampausta tulevaisuudessa.

Viehättävä ja houkutteleva Bob Cut

Lähde

Jenny McCarthyn upea ja houkutteleva valmistunut Bob Cut

Tämä ihana bob -leikkaus on todella upea ja houkutteleva katsella. Sen määrittävät ne ihanat keskipaksut vaaleat hiukset, jotka ovat todella upeita katsomaan. Samoin sivut ovat todella mahtavia, kun taas selkä on partaveitsi. Sivulta katsottuna tämä kampaus on vaikuttava. Sivulta pyyhkäiset otsat ovat myös todella houkuttelevia ja houkuttelevia.

Jenny McCarthyn upea ja houkutteleva valmistunut Bob Cut

Lähde

Upea ja hämmästyttävän upea Bob -leikkaus

Tämä upea bob -leikkaus on todella lumoava katsella. Itse en voinut ottaa silmiäni heti pois tästä kampauksesta. Se on viehättävä noiden ihanien otsatukkaiden ja upeiden vaaleiden hiusten kanssa. Sivut ja selkä ovat siistit ja leikatut, kun taas otsatukka korostaa kaikkea. Tässä bob -leikkauksessa on kaikki klassisen kampauksen laatu.

Upea ja hämmästyttävän upea Bob -leikkaus

Lähde

Mahtava ja viehättävä Bob Cut

Tämä viehättävä ja houkutteleva bob -leikkaus on todella upea ja ihana. Sivut ovat täynnä kerroksia, kun taas sivuilla pyyhkäiset otsat lisäävät hohtoa ja tyyliä tähän houkuttelevaan bob-leikkaukseen. Selkä on hienosti leikattu, kun taas yläosa on viileä ja mahtava. Tämä platina blondi kampaus on ehdottomasti erittäin houkutteleva ja houkutteleva kampaus jokaiselle naiselle siellä.

Upea ja viehättävä Bob Cut

Lähde

Fantastinen ja ihana sotkuinen Bob -leikkaus

Tämä ihana ja kiehtova bob -leikkaus on todella viehättävä ja houkutteleva katsella. Sen määrittävät ne ihanat keskipaksut hiukset, jotka on tehty sotkuisessa bob-leikkauksessa. Sotkuinen yläosa määrittelee selvästi tämän kampauksen. Samoin sivuttaiset pyyhkäisyt ovat todella houkuttelevia. Sivun kauniit aaltoilevat hiukset lisäävät hohtoa ja tyyliä tähän lumoavaan kampaukseen. Haluaisin ehdottomasti harrastaa tätä kampausta tulevaisuudessa.

Fantastinen ja ihana sotkuinen Bob Cut

Lähde

Erittäin viehättävä Pixie -leikkaus

Tämä erittäin viehättävä pixie -leikkaus on ominaista niille paksuille vaaleille hiuksille, jotka antavat tälle kampaukselle tarvittavan äänenvoimakkuuden ja tekstuurin. Sivut on hienosti leikattu, kun taas sivulta erotetut otsat ovat todella houkuttelevia ja upeita katsella. Yläosa on kauniisti järjestetty ja täydentää suuresti otsatukka ja sivut. Tämä kampaus on todella upea tapa käyttää pixie -leikkausta.

Erittäin viehättävä Pixie Cut

Lähde

Viehättävä ja upea Undercut -kampaus

Tämä ihana ja houkutteleva aliarvostettu kampaus on todella viehättävä ja houkutteleva. Sivut leikataan lyhyiksi, mikä luo alileikkauksen, joka toimii toisin kuin mahtavat pitkät otsatukka. Päälliset hiukset ovat todella pitkät ja huipentuvat mahtaviin otsatukkaihin. Upea ja jännittävä, tämä hämmästyttävä pixie -leikkaus on todella houkutteleva ja houkutteleva.

Viehättävä ja upea Undercut -kampaus

Lähde

Viehättävä Pixie -leikkaus Spiky Topilla

Tämä ärsyttävä ja piikikäs kampaus on todella viileä ja mukava. Yläosalle on ominaista mahtavat piikit, jotka määrittelevät tämän kampauksen suuresti. Samoin sivut ja selkä ovat todella viileitä ja mukavia ja täydentävät suuresti piikkistä yläosaa. Samoin sivuttain pyyhkäistyt otsat lisäävät viehätystä ja houkuttelevuutta tähän mukavaan piikkiseen pixie-leikkaukseen.

Viehättävä Pixie -leikkaus, jossa piikikäs yläosa

Lähde

Houkutteleva ja houkutteleva tylppä päättyy Bob Cutiin

Tämä bob -leikkaus on todella viileä ja viehättävä näillä ihanilla paksujen hiusten säikeillä, jotka määrittävät tämän mahtavan kampauksen. Samoin sivuille on ominaista ne tylpät päät, jotka ovat todella mahtavia katsella. Lisäksi otsatukka on todella upea ja houkutteleva katsella. Haluaisin ehdottomasti harrastaa tätä bob -leikkausta lähitulevaisuudessa.

Houkutteleva ja houkutteleva tylppä päättyy Bob Cutiin

Lähde

Söpö ja viehättävä Pixie Cut

Tämä pixie-leikkaus on todella söpö ja viehättävä näiden keskipaksujen likaisten vaaleiden hiusten kanssa. Kerroksia lisätään sivuille ja taakse, jotta hiuksille saadaan lisää volyymia ja tekstuuria. Samoin hieman sotkuinen yläosa lisää tyyliä ja hohtoa tähän kampaukseen. Lisäksi viileät sivulle pyyhkäiset otsatukka ovat todella upeita ja viehättäviä. Tämä kampaus on todella erittäin söpö ja ihana pixie -leikkaus.

Suloinen ja viehättävä Pixie Cut

Lähde

Mahtava ja upea valmistunut Bob Cut

Tämä ihana kampaus on todella söpö ja upea katsella. Siinä on ihanat säikeet hienoja vaaleita hiuksia, jotka on valmistettu bob -leikkauksella. Selkä on partaveitsellä leikattu, kun taas sivuilla on pidemmät hiukset. Vaikutus sivulta katsottuna on todella upea ja upea. Takaosa on tämän kampauksen erottuva osa. Lisäksi otsatukka ja sivut täydentävät hienosti tämän kampauksen mahtavaa takaosaa.

Mahtava ja upea valmistunut Bob Cut

Lähde

Erittäin viehättävä ja upea kääntyvä Bob -leikkaus

Tämä käännettävä bob -leikkaus on todella upea ja upea. Sille on ominaista ne ihanat keskipaksut likaiset vaaleat hiukset, jotka tekevät tästä kampauksesta erittäin vaikuttavan. Samoin kääntyvät sivut antavat tälle bob -leikkaukselle sen erottuvan ominaisuuden. Lisäksi otsatukka on todella viehättävä ja houkutteleva katsella sekä sotkuinen yläosa, joka lisää glamouria ja tyyliä tähän upeaan bob -leikkaukseen. Varmasti, tämä on todella klassinen käännettävä bob -leikkaus.

Erittäin viehättävä ja upea kääntyvä Bob -leikkaus

Lähde

Viileä ja näppärä Pixie Cut

Tämä viileä ja sassy pixie leikkaus on todella viehättävä ja mukava katsella. Sen määrittelevät nuo vaaleat vaaleat hiukset. Tämän kampauksen tekstuuri ja tilavuus on lisättävä järjestämällä tämä leikkaus sotkuisella tavalla. Sivut ja selkä ovat hyvin leikattuja ja täydentävät kauniisti sotkuista yläosaa. Yritän ehdottomasti harrastaa tätä kampausta silloin tällöin.

Viileä ja näppärä Pixie Cut

Lähde