Jos aiot muuttaa kampausta, älä hanki saksia ennen kuin todella ajattelet kokonaiskuvaa. Yksi asioista, jonka pitäisi aina olla mielessäsi, on se, että parhaat hiustenleikkaukset valitaan vasta sen jälkeen, kun olet nähnyt monia kampauksia ja malleja, joilla on samat ominaisuudet kuin sinulla. Jos sinulla on ollut pitkät hiukset jonkin aikaa tai olet yksinkertaisesti menossa läpi muutaman viikon, jolloin hiuksesi ovat eräänlainen pituuksien välissä, lyhyt leikkaus olisi enemmän kuin tervetullut. Hiuksesi eivät vain tunne paljon tasaisempia, vaan tunnet olosi upeaksi. Iästäsi riippumatta, lyhyt leikkaus voi näyttää upealta ja voi saada aikaan haluamasi vaikutuksen. Joten jos sinulla on vaaleat hiukset, on muutamia hiusten leikkauksia, jotka sopivat paremmin kasvoillesi ja ihosi. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on selata kaikki oikeat kuvat ja löytää täydellinen kampaus sinulle!

Keskikokoinen lyhyt leikkaus

Tämä on leikkaus, joka näyttää täydellisesti naiselta, joka nauttii otsatukista. Hiuksesi ovat riittävän pitkät, jotta voit pitää otsatukka suorana tai toisella puolella ja jopa muotoilla sen eri tavalla mieltymystesi mukaan.

Keskikokoinen lyhyt leikkaus

Lyhyt kampaus ja pidemmät otsatukka

Yksi mielenkiintoisimmista asioista vaaleat hiukset on se tosiasia, että sen avulla voit leikkiä hiusten pituudella ja tyylillä. Tämä tarkoittaa, että voit mennä pidempään ja kirkkaammin ja silti näyttää upealta.

Lyhyt kampaus ja pidemmät otsatukka

Kapinalliset ja sotkuiset hiukset

Jos haluat tehdä lausunnon hiuksillasi, valitse tämä leikkaus. Sanot kaikille, että olet “paha tyttö” ja että teet niin kuin haluat milloin haluat. Nauti siis kapinallisen ilmeestä!

Kapinalliset ja sotkuiset hiukset

Lyhyet hiukset ja pidemmät otsatukka

Tapa, jolla hänellä on otsatukka kasvoillaan, melkein joutuu silmiin, on ilme, joka jokaisen naisen pitäisi saada. Tämä johtuu siitä, että se näyttää upealta ja otsatukka on tarpeeksi pitkä, jotta se voidaan muotoilla kumpaankin suuntaan.

Lyhyet hiukset ja pidemmät otsatukka

Keskikokoiset Pixie -hiukset

Jos haluat näyttää söpöltä koko ajan, tämä on oikea leikkaus sinulle. Et vain pysty pääsemään eroon kaikesta, vaan käännät päätäsi minne tahansa ilman edes vaivautumasta muotoilemaan sitä monimutkaisella tavalla.

Keskikokoiset Pixie -hiukset

Lyhyt platinalainen hiustenleikkaus

Mitä pidemmät otsat, sitä enemmän muut keskittyvät kasvojesi kauniisiin piirteisiin. Totuus on, että tämä hiustenleikkaus on enemmän kuin täydellinen naisille, joilla on soikeat kasvot. Tietysti se voi olla oikea valinta myös muille naisille.

Lyhyt platinalainen hiustenleikkaus

Lyhyt valo Bob

Jos olet sellainen henkilö, joka haluaa hiustenleikkuun, joka näyttää aina tyylikkäältä ilman liikaa vaivaa, tämä on varmasti täydellinen leikkaus sinulle. Pituus on juuri sopiva, koska sinun ei tarvitse muotoilla sitä liikaa.

Lyhyt valo Bob

Lyhyt aaltoileva leikkaus

Jos sinulla on aaltoilevat hiukset, silloin sinun on oltava hyvin varovainen valitsemasi hiustenleikkuutyypin kanssa. Jos leikkaat sen liian lyhyeksi, et voi muotoilla sitä. Joten valitse tämä leikkaus, jos haluat näyttää hyvältä!

Lyhyt aaltoileva leikkaus

Keskikokoisen tyylikäs ilme

Jos et halua olla yksi niistä ihmisistä, jotka jumittuvat peilin eteen tuntikausia ja yrittävät saada hiuksesi näyttämään hyvältä, valitse tämä keskikokoinen ilme, joka on myös erittäin tyylikäs ja täydellinen kaikkiin tilanteisiin.

Keskikokoisen tyylikäs ilme

Lyhyt piikkileikkaus

Mitä lyhyemmät hiukset, sitä mielenkiintoisemmalta näytät. Jos et halua tuntea, että koko hiustyylisi on liian lyhyt, voit jättää muutaman säikeen pidemmäksi, jotta voit muotoilla sen, mitä pidät sopivana.

Lyhyt piikkileikkaus

Keskikokoinen Bob pitkällä otsalla

Mitä pidemmät paukut, sitä parempi se on sinulle, koska se tekee muotoiluprosessista paljon helpompaa. Lisäksi näytät upealta joka kerta, kun katsot peiliin, koska tämä on erittäin kaunis leikkaus.

Keskikokoinen Bob pitkällä otsalla

Curly Bangs Look

Lyhyet hiukset sivuilla ja pitkät kiharat otsatukka ovat täydellinen yhdistelmä ulkonäköön, joka saa kaikki varmasti ihailemaan sinua. Monet naiset eivät voi tottua näin lyhyisiin hiuksiin, mutta se on sen arvoista!

Curly Bangs Look

Lyhyt Pixie -ilme

Näytät erittäin söpöltä koko ajan, jos päätät leikata hiuksesi tällä tavalla. Et vain voi käyttää vain vähän tuotetta saadaksesi ulkonäkösi kiinni, mutta saat tyylin valmiiksi alle minuutissa.

Lyhyt Pixie -ilme

Paksu otsatukka näyttää

Jos sinua ei ole siunattu paksut hiukset, silloin sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Itse asiassa voit valita tämän leikkauksen ilman liikaa vaivaa ja kaikki ihailevat sen paksuuden vaikutusta hiuksiin.

Paksu otsatukka näyttää

Lyhyt ja terävä tyyli

Tähän ilmeeseen on kirjoitettu sana “alkuperäinen”. Jos et halua näyttää muiden tavoin, tämä on todella hyvä vaihtoehto sinulle. Myös piikit houkuttelevat kaikkien katseita, joita tapaat kadulla kävellessäsi.

Lyhyt ja terävä tyyli