Ottaa vaaleat hiukset on jotain, josta on monia etuja, koska se on sellainen väri, joka saa useimmat hiustenleikkaukset näyttämään upeilta. Jos sinulla on vaaleat hiukset, sinun on mietittävä, millainen kampaus sopisi sinulle parhaiten, koska tämä väri voi ottaa dramaattisen vaikutuksen joistakin tyyleistä, joista voit valita. Se riippuu kuitenkin tavasta, jolla stylisti leikkaa hiuksesi ja leikkauksesta, jonka olet valinnut ulkoasun muutokseen. Nyt ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi miettiä, kun valitset suurimman lyhyen joukosta vaaleat hiustenleikkaukset sillä on juuri se vaikutus ominaisuuksiin. Voit valita näyttämään kapinalliselta tai söpöltä ja mukavalta tytöltä. Voit myös valita hiustenleikkuun, jonka avulla voit muotoilla sitä eri tavoin, jotta voit valita enemmän ulkonäköä ja siksi lukuisia tehosteita. Voit saada sen hyvin lyhyet hiukset tai vain niin kauan, että pystyy käpristymään!

Suloinen blondi Pixie -leikkaus

Hiusten pituus ja rento tapa muotoilla saavat sen näyttämään siltä, ​​että se on lyhyt pikkuleikkaus, joka on hieman kasvanut ja antaa hänelle mahtavan äänenvoimakkuuden. Valitse se, jos haluat dramaattisen vaikutuksen.

Söpö Pixie Cut

Lyhyt platinaleikkaus

Paras osa platinahiuksista on se, että se korostaa kasvojesi kauniita piirteitä, mikä tarkoittaa, että silmäsi ovat varmasti tärkein nähtävyys aina, kun tulet huoneeseen. Lyhyt ja kevyt leikkaus kauniille silmille!

Lyhyt platinaleikkaus

Lyhyt söpö leikkaus

Parasta tässä leikkauksessa on se, että pystyt näyttämään söpöltä ja sovittamaan sen jokaisen haluamasi asun tai tapahtuman kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia vaaleista ja lyhyistä hiuksista ja näyttää upealta!

Lyhyt söpö leikkaus

Lyhyt blondi Bob -kampaus

Bob -leikkaus on kuuluisa siitä, että se saa hiuksesi näyttämään paljon pidemmiltä kuin ne todellisuudessa ovat ja koska voit muotoilla ne näyttämään poikamaiselta tai söpöltä mielialasi mukaan. Hanki tämä hiustenleikkaus sen monipuolisuuden vuoksi!

Lyhyt Bob -kampaus

Lyhyt aaltoileva Bob

Jos haluat pitää hiuksesi sileinä ja rennoina ilman liikaa vaivaa, sinun on yksinkertaisesti leikattava ne oikeaan pituuteen, kuten tämä bob täällä. Siirry lyhyeksi ja jätä se aaltoilevaksi nauttimaan kesän hehkusta!

Lyhyt aaltoileva Bob

Sileä Pixie -hiustenleikkaus

Parasta tässä pixie -leikkauksessa on se, että sen avulla voit saada lyhyet ja upeat otsatukka ilman, että sinun tarvitsee käsitellä pitkiä ja vaikeasti muotoiltuja hiuksia. Pienellä muotoilutuotteella voit näyttää hyvältä!

Sileä Pixie -hiustenleikkaus

Lyhyt tyylikäs Bob

Jos haluat näyttää upealta jopa ilman meikkiä tai muotoilematta hiuksiasi, sinun on vain varmistettava, että olet valinnut täydellisen leikkauksen. Tämä lyhyt ja tyylikäs bob varmistaa, että näytät upealta koko päivän!

Lyhyt tyylikäs Bob

Poikamainen Pixie Cut

Jos et pidä girlie -ilmeestä, sinun ei tarvitse tyytyä siihen vain siksi, että sinulla on suuret silmät ja vaaleat hiukset. Voit valita poikamaisen tyylin, joka on helppo saavuttaa tällä lyhyellä pixie -leikkauksella.

Poikamainen Pixie Cut

Tyylikäs lyhyt leikkaus

Jos haluat näyttää upealta kaikkina aikoina, tämä tyylikäs ulkoasu on varmasti sinua varten. Eri pituiset hiuslangat voivat auttaa sinua muotoilemaan hiuksesi erittäin omaperäisellä tavalla, mikä saa ne näyttämään upeilta!

Tyylikäs lyhyt leikkaus

Lyhyet piikkiset hiukset

Jos haluat todella näyttää erittäin “pahalta tytöltä”, et varmasti halua tehdä sitä tällä lyhyellä ja piikkisellä hiuksella. Eri vaaleat sävyt saavat hiukset näyttämään todella hyviltä ja piikit näyttävät aitoilta.

Lyhyet piikkiset hiukset

Lyhyet suorat hiukset

Lyhyet otsatukka ja suorat hiukset, jotka ovat pidempiä takana ja sivuilla, tekevät tästä leikkauksesta varmasti erittäin rento ja helppo elää. Jos sinulla on suorat hiukset, sinun tarvitsee vain antaa niiden kuivua ja nauttia niistä!

Lyhyet suorat hiukset

Lyhyt Fluffed Look

Jos sinulla ei ole paksut hiukset, niin tämä hiustenleikkaus auttaa varmasti saamaan sen ilmeen, josta haaveilet. Tarvitset vain leikata hiuksesi näin lyhyiksi, kammata ne sitten edestä ja pitää ne siellä jonkin tuotteen kanssa.

Lyhyt Fluffed Look

Lyhyt epäsymmetrinen Bob

Tällaisen lyhyen bobin ihmeellinen asia on se, että sillä on todella suuri vaikutus ulkonäköösi. Se kehystää kasvosi kauniisti ja antaa sinun nauttia vaaleista ja lyhyistä hiuksista ja muotoilla niitä vain vähän.

Lyhyt epäsymmetrinen Bob