Jos teet vain yhden asian partasi hoitamiseksi, sen pitäisi olla harjaamista. Partaharjan käyttäminen voi tehdä saman kuin partashampoo, partaöljy, partapalsami ja jopa parran suoristus, mutta vähäisemmässä määrin.

Partan harjaaminen puhdistaa hiukset ja ihon, hoitaa ja pehmentää hiuksia, torjuu pörröisyyttä, tasoittaa karheita partakarvoja ja stimuloi verenkiertoa. Kaikille sänkiä pidemmille kasvoille harjaaminen on helpoin tapa saada haluamasi parta.

Partaharja ei ole sama kuin hiusharja tai kampa. Partaharjat on nailonneppien sijasta valmistettu harjaksista, yleensä villisikasta, mutta myös kasvis- tai synteettisistä. Voit käyttää harjaa, jossa on kahva, mutta jotkut miehet löytävät armeijan tyylisen harjan ilman kahvaa helpommin käyttää kasvojen hiuksiin.

Parhaat partaharjat on valmistettu villisian harjaksista. Villisianharjakset ovat juuri sitä miltä se kuulostaa, villisikojen karvat. Se toimii hyvin ihmisten harjana, koska se on valmistettu keratiinista, sama koostumus ihmisen hiuksista ja harjakset ovat jäykkiä, mutta pehmeitä. Villisian harjakset:

 • Kosteuttaa Luonnollinen parran hoito siirtämällä taliöljyjä leuasta parran kärkeen.
 • Pehmentää tekstuuria Harjaamalla villisian hiuksilla löysää parta kiharat ja suoristuvat luonnollisesti kasvojen hiukset.
 • Lisää verenkiertoa Jäykät mutta pehmeät harjakset stimuloivat hellävaraisesti verenkiertoa karvatuppaan, mikä voi auttaa parantamaan hiusten kasvua.
 • Kuori Leuan harjaus kuorii ihon estääkseen sisäänkasvanneet karvat ja parran hilseen.
 • Puhdistaa Villisian harjakset erottavat jokaisen kasvojen karvan harjauksen aikana vieraiden hiukkasten poistamiseksi. Käytä harjaa shampoiden välillä.

Harjat ovat keskikokoisia, kiinteitä ja jäykkiä. Yleensä paksummat ja kiharammat parrat tarvitsevat jäykemmän harjan, mutta se on myös etusija.

Villisianharjakset ovat peräisin villisioilta, joita kasvatetaan lihasta ja niiden harjaksista. Kuten kaikki eläinyritykset, jotkut tuottajat ovat inhimillisempiä kuin toiset. Siksi suosituksissamme otetaan huomioon, mistä harjakset tulevat. Nämä eivät ole halvimpia vaihtoehtoja, mutta toivomme, että ne ovat ystävällisempiä. Meillä on myös joitain julmuutta koskevia vegaanisuosituksia.

paras partaharja

Parhaat partaharjat

 • Kent Gentleman’s Brush – Tämä on OG -partaharja. Kent Brushes perustettiin Isossa-Britanniassa vuonna 1777, ja ne jatkavat korkealaatuisten tuotteiden valmistusta, vaikka jotkut harjat valmistetaan edelleen käsin. Valkoisen villisianharjaksen ansiosta harjaa on helppo pitää kädessä, sillä on juuri tarpeeksi kovat harjakset ja sen pitäisi kestää koko elämän.
 • Kingston Grooming Contour Boar Brush – Kaareva malli sopii mukavasti käteen ja tarjoaa maksimaalisen kosketuksen kasvoihin ja päähän. Harjakset ovat keskipehmeitä ja vahvistettuja, joten ne eivät putoa, mikä on yleinen ongelma halvemmissa harjoissa. Mukana tulee myös matkalaatikko ja rahat takaisin -takuu.
 • Desert Breeze villisikaharja – Tämä on hiusharja, mutta saa erityisen maininnan korkean laadun vuoksi. Ensimmäiset leikatut harjakset ovat peräisin korkealla Tiibetin tasangolla kasvatetusta villisikasta. Harja on valmistettu Saksassa perhekaupassa, joka on valmistanut harjoja yli 100 vuoden ajan paikallisesti kasvatetusta päärynäpuusta.
 • Dovahlia Boar Bristle hiusharjasetti – Sarja sisältää villisianharjaksen harjan, puun sotkevan kampauksen ja hamppupussin matkoille. Muoto on keskikokoinen melaharja, jonka kahva sopii pään ja kasvojen hiuksiin. Harjakset kerätään erityisestä villisikarodusta samalla tavalla kuin lampaiden leikkaaminen.

Vegaaninen partaharja

Vaihtoehtoja villisianharjaksille ovat kasvikuidut, kuten tampico tai synteettiset harjakset. Tässä yksi jokaisesta.

 • ZilberHaar Vegani partaharja -Tämä julmaton harja on valmistettu jäykistä tampico-harjaksista, Agave-lehdistä uutetusta kaktuskasvikuidusta ja pähkinäkahvasta. Tämä harja on valmistettu Saksassa käsityönä, ja se on taattu elinikäiseksi.
 • Tombstone Synteettinen partaharja – Tämä puinen sotilasharja on valmistettu synteettisistä harjaksista, jotka myös kuorivat ihoa, jakavat luonnollisia öljyjä ja jakavat verenkiertoa.

Kuinka käyttää partaharjaa

 • Kuivat hiukset Harjaa aina kuiva parta. Märät hiukset ovat heikompia ja alttiimpia vaurioille.
 • Selvitä Jos kasvojen hiukset solmuvat, irrota ensin leveän hampaan kampa ja viimeistele harjalla.
 • Root to Tip Samoin kuin hiusten harjaaminen, harja juurista latvoihin tekee partaharjasta tehokkaimman öljynjakelun ja pehmentävän rakenteen.

Kuinka hoitaa villisianharjaista partaharjaa

Harjaa hiukset tai lika harjasten väliin kampaamalla, teräsharjan puhdistusaine, tai toinen harja. Pese sitten harjakset huolellisesti haalealla vedellä ja saippualla tai shampoolla. Älä kastele puukahvaa.

Kuivaa harja kääntämällä harjakset työtasolle. Kun harja on kuiva, säilytä sitä aina harjakset ylöspäin.

Tämä viesti voi sisältää kumppanilinkkejä. Lue lisätietoja julkaisustamme.