Kysymys ei ole siitä, voitko käyttää Minoksidiilia parran kasvattamiseen, mutta kannattaako? Tunnettu myös nimellä Rogaine, Minoksidiili on suunniteltu stimuloimaan hiusten kasvua päänahassa. Kuitenkin, vaikka Minoksidiili on FDA: n hyväksymä, se kasvattaa harvennevia hiuksia päähän, sitä ei ole hyväksytty parran tai kasvojen käyttöön.

Tämä ei tietenkään ole estänyt miehiä käyttämästä Minoksidiilia parran kasvattamiseen. Olemme täällä antaaksemme tietoja tuotteen turvallisesta käytöstä ja milloin lopettaa. Etsi Minox -parta sekä menestystarinoita että varoituksia. Kuten kaikki lääkkeet, tulokset vaihtelevat ja joillakin ihmisillä on ylivoimaisia ​​sivuvaikutuksia tuotteen ulkopuolisesta käytöstä tai ei vaikutusta ollenkaan.

Pitäisikö kokeilla? Tässä on perustiedot siitä, miten Minoksidiilia levitetään partaan, miten parantaa suorituskykyä ja miten käsitellä sivuvaikutuksia. Kuinka hyvin se toimii, riippuu geneettisestä kyvystäsi kasvattaa hiuksia ja siitä, miten kehosi metaboloi lääkkeen. Et todellakaan tiedä, ellet kokeile sitä.

Jos sinulla on taipumus kärsiä lääkkeiden sivuvaikutuksista tai sinulla on jo korkea verenpaine, ole erityisen varovainen tai älä tee sitä. Minoksidiili suunniteltiin alun perin verenpainelääkkeeksi. Hiusten lisäkasvu on verisuonia laajentavan vaikutuksen sivuvaikutus, joka laajentaa verisuonia ja parantaa verenkiertoa.

Jos käytät jo Minoksidiiliä pään päällä, sitä ei ole suositeltavaa käyttää parran alueella samanaikaisesti. Minoksidaalin levittäminen suuremmalle pinta -alalle tarkoittaa, että enemmän lääkettä pääsee verenkiertoon, mikä aiheuttaa enemmän sivuvaikutuksia.

Tässä on paras tieto siitä, miten Minoksidiili levitetään partaan.

Toimiiko minoksidiili parran kasvussa - minox parta

Kuinka käyttää minoksidolia kasvojen hiuksiin

Anna kehollesi aikaa sopeutua tähän lääkkeeseen levittämällä 1 ml kerran päivässä. Kahden viikon kuluttua lisää kahteen käyttökertaan päivässä, 12 tunnin välein, jos sivuvaikutuksia ei ole tai sivuvaikutukset ovat hallittavissa.

Mikä on paras Monoxidil käytettäväksi parran kasvussa?

Erityisellä tuotemerkillä tai kaavalla ei ole väliä, kunhan se sisältää 5% minoksidiiliä.

Neste vs vaahto minoksidiili?

Neste- ja vaahtokaavat ovat yhtä tehokkaita. Se on todella henkilökohtainen mieltymys.

Nestemäinen minoksidiili – Plussaa on, että nestemäiset kaavat ovat yleensä halvempia. Neste käyttää kuitenkin propyleeniglykolia, joka aiheuttaa kuivuutta erityisesti kasvoille levitettäessä.

Minoksidiilivaahto – Minoxidil -vaahtojen ainesosat voivat olla hellävaraisemmat iholle, ja joidenkin mielestä tämä muoto on helpompi levittää. Se maksaa kuitenkin enemmän.

Kuinka usein Minoksidiiliä käytetään parran kasvuun

Ihannetapauksessa Minoksidiiliä tulisi käyttää kahdesti päivässä, vaikka tutkimukset osoittavat, että yksi 5%: n käyttö kerran päivässä on tehokkaampi kuin 2% kahdesti päivässä.

Minoksidiilin puoliintumisaika on 22 tuntia, joten sitä voidaan käyttää uudelleen 12 tunnin kuluttua. Tuotetta ei myöskään saa pestä pois vähintään 4 tunnin ajan, jos ollenkaan.

Minoksidiilin levittäminen partaan

Selvitä ensin, mitä 1 ml minoksidiilia on annostelijasta. Käytä sitten suihketta, tiputinta tai vaahtoa ja hankaa se. Pese kädet heti sen jälkeen.

Kuinka kauan kestää työskennellä?

Useimmat miehet näkevät minoksidiilin lisääntyneen parran kasvun 10-13 viikon käytön aikana, mutta se vaihtelee.

käyttämällä minoksidiiliä parran kasvattamiseen

Mitä tapahtuu, kun lopetan Minoksidiilin käytön partaani?

Hiuksia on kahta tyyppiä, hienoja vellushiuksia ja vakiintuneita pääkarvoja. Päätykarvoissa on syvemmät follikkelit ja enemmän verenkiertoa. Jos lopetat Minoksidiilin käytön parran kasvattamiseen, kaikki uudet karvat jäävät, mutta vellus -karvat putoavat.

Kuinka kauan Minoksidiilia käytetään parran kasvuun

Toisin kuin päänahka, Minoksidiilin käyttö kasvojen hiusten kasvuun ei ole ikuista. Se, kuinka kauan haluat/täytyy käyttää sitä, riippuu enemmän tuloksista ja sivuvaikutuksista. Useimmilla miehillä kestää 2-3 kuukautta nähdäkseen muutoksen ollenkaan.

Sieltä voi kestää vielä 6 kuukautta tai 2 vuotta saavuttaa huippusi. Kun haluamasi parta on päättynyt ja paksut, karkeat karvat, Minoksidiilia ei enää tarvita. Ne hiukset eivät putoa.

On suositeltavaa vieroittaa kehosi Minoksidiilistä hidastaa vellus -karvojen irtoamista. Käytä vähemmän joka päivä muutaman viikon ajan, vähennä käyttö kerran päivässä tai käytä sitä ajoittain ennen lopettamista kokonaan.

Minoksidiilin sivuvaikutukset

Kuten kaikki lääkkeet, Minoksidiili voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Nämä ovat yleisimpiä sivuvaikutuksia ja niiden hallintaa. Jos jokin tuntuu pahalta tai huolestuttaa sinua, lopeta sen käyttö ja ota yhteys lääkäriisi.

  • Vedenpidätys – Taistele veden kertymistä vastaan ​​juomalla enemmän vettä ja kuluttamalla vähemmän suolaa.
  • Sydämentykytys, huimaus + päänsärky – Nämä ovat Minoksidiilin huolestuttavimmat sivuvaikutukset. Aloita käyttämällä 1 ml kerran päivässä ennen annoksen suurentamista. Jos nämä haittavaikutukset jatkuvat 2 viikon kuluttua, pienennä annostusta tai lopeta käyttö kokonaan.
  • Päänahan irtoaminen – Tämä on yleinen sivuvaikutus myös säännöllisille minoksidiilikäyttäjille. Pohjimmiltaan uusi karvankasvu työntää pois vanhat karvat. Vaikka se voi olla hälyttävää, tämä on osa prosessia eikä totta tai pysyvää hiustenlähtöä.
  • Hiusten Kasvu – Minoksidiili stimuloi usein hiusten kasvua kaikkialla. Tämä uusi kasvu ei todennäköisesti mene lopulliseksi ja putoaa, kun lopetat lääkkeen käytön. Ota oma itsesi karvaisemmaksi mieheksi tai hallitse sitä nyppimällä, ajamalla, leikkaamalla tai vahaamalla.
  • Akne – Akne voi olla reaktio kuivalle iholle, mikä saa rauhaset vapauttamaan enemmän talia. Joillakin kavereilla akne vähenee. Jos aiot hoitaa aknea lääkkeillä, lopeta Minoksidiilin käyttö.
  • Tummat alisilmäpiirit -Tämä sivuvaikutus voidaan minimoida käyttämällä C -vitamiinivoidetta tai peitevoidetta.
  • Erektiohäiriö – Ei ole näyttöä siitä, että minoksidiili aiheuttaisi ED: n.

Lisää tapoja edistää parran kasvua

Derma -rullat

Tämä tunnetaan myös nimellä mikro-neulaus, johon kuuluu ihon rullaaminen erittäin hienoilla ja lyhyillä neuloilla. Paranemisprosessin vähäinen vahinko ihosarjoille kollageenituotannon ja karvatupen kasvun stimuloimiseksi. Derma -telaa voidaan käyttää minoksidiilin kanssa tai ilman, mikä parantaa hiusten kasvua sekä minimoi aknearvet ja ikääntymisen merkit.

Käytä 25 mm: n tai 5 mm: n pituisia neuloja. Kaikki isompi vahingoittaa ihoa.

Derma -telaa voidaan käyttää kerran viikossa. Älä kuitenkaan käytä Minoksidiilia 24 tuntiin sen jälkeen. Tela toimii luomalla mikrohiertymiä ihoon, mikä stimuloi kollageenin tuotantoa paranemista varten. Nämä pienet kyyneleet keräävät minoksidiilin suoraan verenkiertoon aiheuttaen vakavampia sivuvaikutuksia ja aiheuttavat pistelyä alkoholista. Minoksidiili voi myös estää kollageenin tuotantoa.

Jos haluat käyttää Derma -telaa Minoksidiilin kanssa, odota 4 tuntia viimeisen levityksen jälkeen. Pese se sitten pois. Seuraavaksi rullaa 10 kertaa neljään suuntaan: sivulta toiselle, ylös ja alas ja jokainen lävistäjä molempiin suuntiin. Käytä Minoksidiili uudelleen 24 tunnin kuluttua.

Parranajo + parran leikkaus

Käytät Minoksidiilia saadaksesi parran, jonka haluat saada, olipa kyseessä parranajo tai leikkaaminen. Jos aiot ajella, käytä terää sähköparranajokoneen sijasta.

Minoksidiilin levittäminen lyhyemmälle partalle voi olla helpompaa, joten saatat haluta pitää sen hoidettuna tuon ajan. Jos teet tämän, valitse laadukas partatrimmeri terävämmän terän ja kasvojen karvojen vaurioitumisen vähentämiseksi.

Pidemmät hiukset eivät kuitenkaan vähennä minoksidiilin imeytymistä, joten kasvatat partasi niin kauan kuin haluat. Miehet, jotka käyttävät Minoksidiilia päähänsä, eivät aja sitä koko ajan, eikä sinun tarvitsekaan.

DHT -estäjät

Sama DHT, joka aiheuttaa hiustenlähtöä päänahassa, stimuloi kasvojen hiuksia. Käytä periaatteessa niitä hiustenlähtöön päähän ja vältä niitä kasvoilla.

Partaöljyt

Partaöljyt ovat hyödyllisiä kaikille miehille, jotka kasvattavat kasvojen karvoja parran kasvatusprosessin alusta alkaen. Öljyt rauhoittavat ihoa, estävät parran kutinaa ja hilseilyä sekä hoitavat hiuksia.

On joitain todisteita siitä, että piparminttu voi edistää parran kasvua. Tämä konsentraatio 3%. Etsi a partatuote piparminttuöljyllä tai luo oma. Muista, että kaikki yli 5%: n pitoisuus piparminttuöljyä polttaa ihoasi, joten enemmän ei ole parempi.

Lisää Minox -partatietoja

Katso tämä video kokeneelta Minox -parrankasvattajalta.

PATCHY BEARD FIX !!: Opas minoksidiilin käyttöön parran kasvussa | Usein Kysytyt Kysymykset

Tämä viesti voi sisältää kumppanilinkkejä. Lue lisätietoja julkaisustamme.