Tässä oppaassa opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää parhaat hiuspomadit miehille.

Mikä on Pomade?

Pomade on yleinen termi kermaiselle hiustuotteelle. Wikipedia tiivistää sen “rasvaiseksi, vahamaiseksi tai vesipohjaiseksi aineeksi, jota käytetään hiusten muotoiluun”.

Pomade -määritelmä

Englanninkielinen sana “pomade” tulee ranskalaisesta pommadesta, joka tarkoittaa “voidetta”, joka on peräisin latinalaisesta pomumista (hedelmä, omena). Alkuperäinen voideresepti sisälsi omenamuusia. Nykyaikaiset pomadit ovat usein tuoksuvia, mutta ne voivat olla myös hajusteettomia.

Kevyt vs keskikokoinen vs vahva pommi

Kaikille hiustyypeille, -pituuksille ja -tyylille on tarjolla pomade. Eri vahvuuksia on myös saatavana erilaisilla kiiltoalueilla mattapintaisesta kiiltävään.

Vaikka näet sanat korkea, keskitaso ja matala, jokaisella kaavalla on ainutlaatuinen määrä kiiltoa ja pitoa. Kaikki pito- ja loistotasot eivät ole samanlaisia. Eri tuotemerkit vaihtelevat, joten oikeiden tuotteiden löytäminen hiustyypillesi voi kestää jonkin verran kokeilua ja kokemusta.

Kevyt pito – Kevyt pito määrittelee hiukset ja sallii liikkumisen ja uudelleensuunnittelun. Se ei paina hiuksia, joten sopii parhaiten ohuille ja ohuille hiustyypeille, keskipitkille ja pitkille hiuksille ja kampauksille, aaltoileville ja kiharoille hiuksille. Tämä koskee löysempiä tyylejä, jotka voidaan muokata uudelleen.

ADH Kuiva -Tämä kevyt, taipuisa vesipohjainen voide on erittäin mattapintainen. Se lisää tahmeutta ja rakeista koostumusta hiuksiin hyvin vähän pitämällä tai painolla, joten se liikkuu ja pysyy kosketeltavana. Käytä sitä yksin kosteissa hiuksissa saadaksesi luonnollisen näköiset tyylit tai saadaksesi ihanteelliset tulokset. Se toimii myös hyvin levitettäessä ohuisiin hiuksiin ennen puhalluskuivausta.

Paul Mitchell vaahtoava pommade – Lisää muutama tippa pois tästä ainutlaatuisesta koostumuksesta, jolloin muodostuu vaahto, joka on helppo käsitellä aaltoilevien, kiharaisten tai keskipitkien ja pitkien hiusten läpi saadaksesi kevyen pidon, kesyttää pörröisyyttä ja lisää terveellistä kiiltoa. Tämä on paras löysille tyyleille, jotka tarvitsevat hallintaa.

Keskipitkä – Lyhyille ja keskipitkille hiuksille keskipitkällä pitoilla on tarpeeksi vahva luomaan piikkisiä, kuvioituja ja liukkaita tyylejä. Jotkut keskipitkän pitoiset kaavat toimivat myös ohuille tai ohuille hiustyypeille. Etsi vaihtoehtoja, jotka sakeuttavat hiuksia, kuten savi tai kuitupomade.

Etsijät Gold Rush Pomade – Tässä kermaisessa pomadessa on keskivahva ja luja pito, pehmeä viimeistely ja kevyt kiilto, ja se tulee viileässä kultapellissä. Jotkut käyttäjät pitävät sitä parempana kuin Suavecito, koska se huuhtelee pois yhtä helposti, mutta ei kuivata hiuksia. Täysin luonnollinen pomade sisältää hamppuöljyä ravinteiden lisäämiseksi ja kosteuden sitomiseksi.

Myyttinen Pomade -hiustahna – Rhettin ja Link of Good Mythical Morningin kehittämä tämä keskipitkä, mattapintainen tuote täyttää lupauksensa toimia kaikille hiustyypeille, mukaan lukien lyhyet, pitkät, paksut, ohuet, suorat tai kiharat hiukset. Se valmistettiin myös Yhdysvalloissa aurinkovoimalla.

Alkuperäinen Layrite Pomade -Yksi perinteisistä vesipohjaisista pomadeista, tämä keskipitkä, keskikiiltävä pomade pesee helposti. Siinä on myös miellyttävä vaniljan tuoksu ja joustava pito, joka toimii ohuista ja paksuista hiuksista monenlaisissa kampauksissa.

Vahva pito – Paksille hiuksille, keskipitkille hiuksille ja suurille volyymityypeille vahvat pitopomadit saavat sinut haluamasi ulkonäön koko päivän pitoon. Ne myös suoristavat kiharat hiukset.

Suavecito Pomade Firme – Tämä kaava pysyy kuin vaha ja pesee pois kuin geeli. Se on helpompi levittää hieman kosteisiin hiuksiin, vaikka se vähentää pitoa. Käytä sitä lyhyille ja pitkille hiuksille.

Boardwalk Stronghold Pomade -Tämä vesipohjainen, vahvin pitopomade kestää koko päivän ja pesee sen jälkeen helposti. Kosketa sitä kosteilla sormilla tai märällä kammalla voimaa menettämättä. Puolimattoinen koostumus jättää luonnollisen kiillon. Lisää kiiltoa levittämällä kosteisiin hiuksiin. Tämä Made in USA -vesipohjainen tuote on vegaaninen, julma ja parabeeniton.

Layrite Super Hold Pomade -Layriten vahvin kaava, tämä vesipohjainen pomade toimii paksuimmille, karkeimmille ja kiharoimmille hiustyypeille. Se luo joustavan otteen koko päiväksi kaikenlaisille miesten kampauksille sotkuisesta ulkonäöstä suuren äänenvoimakkuuteen ja piikkeihin.

Pomaden käyttö

On periaatteessa kaksi tapaa käyttää pomadea, kosteisiin hiuksiin tai kuiviin hiuksiin. Erot ovat pieniä, mutta eroja on:

  • Kostea sovellus – Kiiltävämpi viimeistely, kevyempi pito, tasaisempi viimeistely
  • Kuiva levitys – Mattapinta, vahvempi pito, erotettu ja kuvioitu viimeistely

Pitkille hiuksille tai aaltoileville ja kiharoille hiuksille pomade on helpompi levittää kosteisiin hiuksiin. Kuiva levitys voi olla paras ohuille tai ohuille hiuksille ja lyhyille hiuksille. Paksuille hiuksille tyypit ja ulkonäkö riippuvat.

Kokeile kuitenkin suosikkipomadiasi molempiin suuntiin. Voit saada kaksi erilaista ulkonäköä yhdestä purkista pomadia tai levittää pomadetta kahdesti saadaksesi entistä vahvemman pidon.

Pomade voi olla helpompi levittää kosteisiin hiuksiin, koska se leviää hiuksiin tasaisesti ja perusteellisesti. Hiusten tulee olla kosteat, eivät koskaan märät. Liian paljon vettä hajottaa tuotteen ja heikentää sitä. Ilmaa tai puhalla kuivia hiuksia, kunnes tippaa ei enää ole, mutta hiuksissa on vielä vettä, noin 90% kuivia. Työnnä tuote hiusten läpi.

Kuiville hiuksille, käytä sormia hiuksia muutaman kerran varmistaaksesi, että hiukset päällystetään tasaisesti. Yleensä tämä luo tekstuurisemman, erottuvan ilmeen, joka on nykyään trendissä.

Pomaden levittäminen

1. Ilmaa tai puhalla kuivaksi, kunnes se on kostea tai kuiva.

2. Kaivaa pieni määrä tuotetta ja hiero kämmenten välissä. Tämä lämmittää tuotteen ja auttaa sitä leviämään hiuksiin. Jos haluat paksun pomaden, jota ei voida helposti poistaa, puhalla tuote kuivaksi muutama sekunti, jotta se on helpompi poistaa.

Aloita aina pienellä määrällä tuotetta, joka on pienempi kuin herneen koko. On paljon helpompaa lisätä enemmän kuin ottaa pois.

3. Useimmat ihmiset käyttävät pomadea vain hiusten yläosassa ja sivuilla. Käytä sen sijaan hiustuotetta takaa edestä.

Hiukset ovat tiheimmät pään takaosassa. Siitä aloittaminen varmistaa, että suurin tuote on siellä, missä hiukset ovat paksimmat. Kun käsissä on vähemmän pomadia, siirry alkuun ja sivuille, joissa hiukset ovat vaaleammat. Työnnä hiukset paikoilleen sormilla tai kampa.

Kuinka usein Pomadea käytetään

Kaikkia pomadeja voidaan käyttää päivittäin. Kun käytät pomadia, keskity hiuksiin välttäen päänahkaa, koska se voi aiheuttaa kertymistä tai rasvaa. Loppujen lopuksi muotoilet hiuksia, ei päänahkaa.

Joillekin kavereille öljypohjaiset pomadit voivat kestää useita päiviä. Hiusten shampooing ei poista kaikkea öljypohjaista pomadia, joten käytä vähemmän tuotetta korjauksiin. Poista hiukset astianpesuaineella tai Neutrogena Anti-Residue -shampoolla, kun hiukset ovat tylsät ja rasvaiset. Tämä voi olla päivittäin ohuemmilla, vaaleammilla hiuksilla tai neljän tai viiden päivän välein paksemmille, tummemmille hiuksille.

Hiukset voivat olla terveempiä tauolla öljypohjaisista pomadeista tai kaikista hiustuotteista, joten pidä vapaapäivä, jos voit.

Kuinka paljon pomadia kannattaa käyttää?

Pomaden käyttöön on olemassa kaikenlaisia ​​suosituksia herneen koosta senttiin. Kaavaa ei ole yhtä kokoa. Aloita vähän ja lisää tarvittaessa. On paljon helpompaa lisätä pomadia kuin pestä hiukset sen poistamiseksi.

Vesipohjainen pomadi

Vesipohjaisia ​​pomadeja on kahdenlaisia, ortodoksisia ja epätavallisia.

Ortodoksiset pomadit ovat alkuperäisiä vesipohjaisia ​​kaavoja. Ne on suunniteltu luomaan klassisia rasvapomadeja, mutta ne on helppo pestä pois. Monet niistä toimivat kuin geeli, kuivuvat kovaa ja ne voidaan uudistaa vain märällä kampauksella. Joissakin vesipohjaisissa pomadeissa on joustava pito. Niitä on helppo käyttää, ne pysyvät paikallaan ja kestävät lämpöä ja aurinkoa. Yleensä ortodoksiset tuotteet tarjoavat erinomaisen pidon ja kiiltoa.

Bona Fide “Super” Superior Hold – Tämä American Made pomade -brändi näyttää retroilta, mutta alkoi vuonna 2012. Se kestää kilpailua laadusta, tuoksusta ja arvosta. Vahvin pito toimii erittäin paksuille, karkeille, aaltoileville ja kiharoille hiuksille sekä miehille, jotka haluavat täydellisen pidon koko päivän.

Pacinos Pomade – Pacinos on viime aikoina kaikkialla, Instagramissa ja Targetissa. Se on erinomainen vesipohjainen pomade, jossa on kiinteä mutta joustava pito ja puolikiiltävä pinta. Se toimii kaikille hiustyypeille, mukaan lukien suorat, aaltoilevat, kiharat ja paksut hiukset. Se on suosittu kampaus-, pompadours- ja aliarvostetuissa kampauksissa sekä pitää aaltoilevat/kiharat hiukset paikallaan ilman hilseilyä.

Uppercut Deluxe Pomade -Vahva pito ilman jäykkyyttä ja keskikorkea kiilto. Sopii kaikentyyppisille keskipitkille hiuksille ja erityisesti loistoille, sivuosille ja liukkaille selkille. Toisin kuin useimmat pomades, levitä Uppercut Deluxe aina kuiviin hiuksiin.

Epätavalliset vesipohjaiset pomadit ovat uudempia ja samankaltaisempia kuin öljypohjaiset, koska ne eivät kovettu. Ne voidaan muotoilla uudelleen koko päivän, olla mattaisia ​​tai kiiltäviä ja useimmiten pestä pois. Vahan kerääntymistä shampoon jälkeen voi esiintyä, mutta se vain auttaa muotoilemaan seuraavana päivänä. Tähän luokkaan kuuluvat savet, kuidut ja geelit.

Battle Born Grooming Co. Vesipohjainen pomadi -Tämä Las Vegasissa valmistettu epätavallinen pomade valmistetaan käsityönä pieninä erinä eettisesti hankituista orgaanisista, luonnonvaraisista tai torjunta-aineettomista ainesosista. Siinä on vahva, joustava pito ja maskuliininen öljypohjaisen pomaden tuoksu, mutta se pesee helposti pois. Käytä sitä kaikille hiustyypeille, myös aaltoileville ja kiharoille.

Leikkaa Revival Crystal Lake – Saat luonnollisen ilmeen tällä heikosti loistavalla, kevyellä ja keskipitkällä pidolla, valmistettu Amerikan pomadessa. Se ei koskaan kuivu kovaa, voidaan muotoilla uudelleen ilman vettä ja hoitaa hiuksia.

O’Douds Monikäyttöinen Pomade – Tämä kermainen, helppo levittää pomade mahdollistaa lopullisen hallinnan hiuksista ja joustavan viimeistelyn, jota voidaan muokata koko päivän. Vitamiinit ja öljyt kosteuttavat hiuksia ja suojaavat hiuksia auringolta. Käytä sitä saadaksesi luonnollisemman ulkonäön, vähäisen kiillon ja sitrushedelmän setrin tuoksun.

Öljypohjainen pomadi

Öljypohjaiset pomadit ovat alkuperäisiä miesten hiustuotteita. Useimmat loistavat ja niillä voi olla kevyt, keskikokoinen, luja tai raskas pito. Tuote pysyy taipuisana ja sitä voidaan päivittää koko päivän, mutta muutokset heikentävät pitoa, äänenvoimakkuutta ja kiiltoa.

Perinteiset öljypohjaiset pomadit eivät pese pois yhdessä suihkussa ja kerääntyvät. Joten miksi ihmiset käyttävät edelleen näitä tuotteita? Ensinnäkin ne pysyvät vahvempina kuin vesipohjaiset kollegansa. Toiseksi tämä kerääntyminen helpottaa hiusten muotoilua ja lisää pitoa. Lopuksi rasvapomadeja voidaan käyttää useita päiviä peräkkäin vain pienillä korjauksilla. Joka tapauksessa, on turha pestä pomade kokonaan pois, jos aiot laittaa enemmän hiuksiin. Perinteisten pomadeiden muodostuminen voi saada toisen päivän hiukset näyttämään jopa paremmilta kuin ensimmäiset.

Toinen tapa pestä hiusten rasvat on antaa hoitoaineen imeytyä hiuksiin 5-10 minuutin ajan ja sitten shampoolla pari kertaa. Kuten edellä kuvattu oliiviöljymenetelmä, hoitoöljyt hajottavat pomadeöljyn.

Saatavilla on kaikenlaisia ​​alkuperäisiä öljypohjaisia ​​pomadeja, mukaan lukien Murray’s, Dax, Dapper Dan ja Royal Crown. Näissä klassisissa kaavoissa voi olla enemmän kemikaaleja kuin modernit miehet haluavat laittaa hiuksiinsa. Niitä ostetaan kuitenkin edelleen yli 50 vuoden jälkeen, koska nämä pomadit toimivat.

Musta & Valkoinen aito Pluko -hiuslakkaus Pomade Ultra White -seos -Oletettavasti Elvis Presleyn käyttämä, tämä on klassinen öljypohjainen pomade. Sillä ei ole vahvinta pitoa, mutta se toimii hyvin useimmille hiustyypeille sekä aaltoileville, kiharoille hiuksille. Käytä sitä pehmeään viimeistelyyn, jossa on hieman kiiltoa. Se on hikeä kestävä urheilussa ja kuumassa ilmastossa.

Reuzel Pink – Yksi uudemmista rasvapomadeista, Reuzel pitää kuin geeli, jolla on keskikokoinen kiilto. Se voi pitää paksuimmat, kiharat, epätasaiset hiukset koko päivän ajan ja loistaa klassisilla tyyleillä, kuten pompeilla, rintamilla ja liukkaalla selällä. Normaaleille hiuksille kokeile keskipitkällä Reuzel Greenillä.

Lockhartin Goon -rasva – Tämä Michigan -brändissä valmistettu on perinteinen pomade, jolla on raskas pito ja erinomainen kiilto sekä raikas Kölnin tuoksu. Se menee sileäksi ja pesee helposti öljypohjaisen pomaden. Käytä sitä pompadours, hyytelö rullina, liukas selkä tai vain pitää hiukset paikallaan koko päivän.

Mattapommi

Mattapomadeissa on luonnollinen, ei kiiltoa, toisin kuin kiiltävä pinta. Vesipohjaiset pomadit voivat olla mattaisia ​​tai kiiltäviä, mutta savilla ja kuiduilla on luonnollinen viimeistely. Kiilto voi saada vaaleat tai harmaat hiukset näyttämään rasvaisilta, joten nämä hiusvärit näyttävät parhaiten mattapintaisella tai heikosti kiiltävällä viimeistelyllä. Muuten se riippuu ulkonäöstäsi.

Blind Parturi 90 Proof Pomade – Humalalla täytetty, tämä on vahva pito, mattapintainen tuote, jota voidaan käyttää puhtaan leikkauksen, tekstuurin tai luonnollisen ulkonäön luomiseen.

Vanha maustepommi – Tämä ikonisen miesten Köln -brändin valmistama keskipitkällä pomadella on kevyt maskuliininen tuoksu, eikä siinä ole kiiltoa. Se maksaa alle 10 dollaria ja on helppokäyttöinen, joten se on hyvä valinta hiustuotteille vasta aloittaville kavereille sekä kokeneille käyttäjille.

Lippulaiva Black Ship Pomade – Tämä luonnollinen vegaaninen pomade käyttää mustaa oksidia lopullisen mattapinnan saavuttamiseksi. Hiiliväri sopii kaikille hiusväreille. Vesipohjaisella kaavalla on vahva joustava pito, joka voidaan muotoilla uudelleen koko päivän.

Pomade vs. vaha

Onko pomade ja vaha sama? Vaikka jotkut pomadit sisältävät vahaa ja termejä käytetään usein keskenään, vahat ja pomadit eivät ole sama asia. Vaikka jokainen hiusvaha on erilainen, niitä on yleensä helppo levittää, ne ovat taipuisia koko päivän ja niillä ei ole kiiltoa tai heikko kiilto.

Hiusvahat toimivat hyvin rasvaisilla, paksuilla hiuksilla ja luovat löysiä, kuvioituja ja sotkuisia kaiken pituisia tyylejä. Vaikka joitain vahoja on vaikea pestä, useimmat nykyaikaiset kaavat huuhtoutuvat helposti pois shampoolla.

Brickell Flexible Hold Wax Pomade – Tämä kevyt, luonnonvahainen hiuspomade tarjoaa joustavan pidon, luonnollisen kiillon ja makean piparmintun tuoksun. Käytä sitä kaikentyyppisille lyhyille ja keskipitkille hiuksille, erityisesti paksuille hiuksille. Sisältää myös hoitavaa E -vitamiinia ja risiiniöljyä hiusten kasvun edistämiseksi.

Hanz de Fuko Claymation – Sitä kutsutaan Claymationiksi, mutta ensimmäinen ainesosa on mehiläisvaha. Parabeeniton pomade on erittäin korkea pito ja mattapintainen pinta luo korkeita pomppeja, kuvioituja piikkejä tai mitä tahansa unta.

ORIBE Karkea ylellinen muovausvaha – Tämä on yksi kalleimmista hiusbrändeistä, mutta myös paras. Puolikiiltävän joustavan tahnavahan avulla on helppo lisätä tekstuuria, volyymia ja erottelua miesten hiustyyleihin pehmeällä, joustavalla viimeistelyllä.

Mikä on savipommi?

Savituotteet ovat äskettäin lisätty miesten hiusten tuoteryhmään. On olemassa erilaisia ​​savituotteita, mutta ne kaikki sisältävät savea. Savipomadit ovat yleensä kuivia, heikkoja ja helposti levitettäviä.

Savi lisää hiuksiin paksuutta ja antaa runsaasti volyymia ilman hiuksia. Se auttaa myös hallitsemaan pörröisyyttä. Savituotteet sopivat kaikille hiustyypeille hienoista paksuihin ja suorista kiharoihin. Savipomadeja voidaan käyttää sellaisinaan, esityölaitteena tai viimeistelytuotteena.

Baxter of California Clay Pomade – Savi ja mehiläisvaha luovat vahvan, taipuisan pidon ilman kiiltoa. Käytä sitä lisätäksesi pitoa ja tekstuuria kaikenlaisiin lyhyisiin kampauksiin, erityisesti trendikkään leikkaukseen. Paksuuttaa ohuet, ohuet hiukset tai pitää paksuimmat hiukset.

Rohkeus savi -Entisen Yhdysvaltain armeijan laskuvarjojoukon käsityönä tämä on luja ote, matala tai ei kiiltävä vegaaninen hiussavi, jossa on makea tupakan setrin tuoksu. Levitä kosteisiin hiuksiin saadaksesi enemmän kiiltoa. Vaikka tuote on vesipohjainen, sen huuhtelu voi kestää muutaman päivän. Se ei ole huono asia. Toisen päivän hiukset ovat usein parhaat hiukset.

Shu Uemura Clay Definer – Tässä savipohjaisessa muotoilupomadissa on helppo levittää kermainen rakenne joustavaa muotoilua varten. Käytä sitä nykyaikaiseen kuivaan ulkoasuun kaikenlaisissa tyyleissä.

Mikä on kuitupommi?

Kuitupomadeilla on erittäin vahva, taipuisa pito ja mattapinta. Hartsi kuidut sakeuttavat, teksuroivat ja lisäävät täyteläisyyttä. Kuitutuotteet toimivat parhaiten lyhyille hiuksille, jotka ovat jopa kolme tuumaa pitkiä. Se voi sakeuttaa hienot hiukset tai kesyttää paksuimmat, kiharat salvat.

Reuzel -kuitu -Hollantilainen Reuzel-brändi tunnetaan klassisista öljypohjaisista pomadeista, mutta se tarjoaa myös vesipohjaisia ​​kaavoja. Tässä kuitupomadissa on taipuisa tuntuma ja vahva rasvapito, mutta ei kiiltoa ja se pesee helposti. Ohjaa paksuimmat hiukset tupakka-vaniljan tuoksulla.

American Crew Fiber -Yhdestä tunnetuimmista miesten hiusbrändeistä tämä kuitu sopii kaikille hiustyypeille ohuista, ohuista paksuihin hiuksiin, joilla on enemmän pitoa kuin tarvitset.

Johnny B Street Cream – Se ei ole nimessä, mutta tämä on kuitukerma, jolla on 8/10 pitoisuutta ja joka kestää koko päivän mattapintaisena. Se on ihanteellinen kuvioituun ja suuren äänenvoimakkuuden ulkonäköön sekä kaikkeen, mikä vaatii paljon voimaa. Se toimii sekä ohuille että paksuille hiuksille.

Mikä on geelipomade?

Geelipomadit tarjoavat täydellisen pidon, runsaasti kiiltoa ja kuivaa kovaa ja huuhtele puhtaaksi. Geelipomadit ovat yleensä parempia kuin hiusgeelit, koska niillä on samat ominaisuudet ilman alkoholia, joka voi kuivata hiukset ja pelätä hilseilyä. Tämäntyyppinen pomade toimii hyvin kaikkein pitoisimmille kampauksille sekä ohuille hiuksille.

Tällä hetkellä saatavilla on vain yksi virallinen geelipomade, mutta monilla vesipohjaisilla pomadeilla on geelin pito ja kiilto.

Keisarillinen parturigeelipommi – Käytä tätä geelipomadia geelin tavoin, jotta saat pidon ja kiillon erittäin suorille tai kiharoille hiuksille. Sitä voidaan käyttää yksinään tai esityölaitteena. Lisää volyymia, tekstuuria ja piikkejä.

Mitä hiukset pomade tekee?

Hiusten pomade pitää hiukset paikallaan kevyellä tai vahvalla otteella. Ne voivat myös lisätä volyymia, lisätä kiiltoa, sileitä hiuksia, rakentaa tekstuuria, sakeuttaa hiuksia ja torjua pörröisyyttä.

Mihin hiuspomadia käytetään?

Hiuspomadia käytetään kaikenlaisten miesten kampausten luomiseen. Käytä sitä luomaan liukkaita, piikkisiä tai sotkuisia tyylejä tai mitä tahansa, mistä voit unelmoida.

Voiko Pomade saada sinut menettämään hiuksesi tai vahingoittamaan hiuksiasi?

Pomaden käyttö ei vahingoita hiuksiasi. Jotkut kaavat sisältävät itse asiassa hoitavia aineita, jotka kosteuttavat hiuksia.

Hiustenlähtöön voi johtaa tuotteen kerääntyminen päänahkaan. Rajoita tämä käyttämällä mahdollisimman vähän tuotetta ja keskittymällä hiuksiin päänahan sijaan.

Muista pestä tuote huolellisesti vähintään kerran tai kahdesti viikossa. Harkitse hiustenhoitotuotteiden jättämistä ja muotoilua 1-2 päivää viikossa hiusten terveyden parantamiseksi.

Kuinka saan pomadan pois hiuksistani?

Vesipohjaiset pomadit huuhtelevat helposti vedellä, kun taas öljypohjaiset tuotteet eivät edes pese pois shampoolla.

Salaisuus öljypohjaisten pomadeiden poistamisesta hiuksista on astianpesuaineen käyttö, koska se on suunniteltu hajottamaan rasvaa. Tämä voi olla ankara hiuksille, joten se ei ole joka päivä. Päivittäisessä pomadekäytössä kolmen tai neljän päivän välein rasvanpoiston tulee olla riittävä. Shampoo välissä kerääntymisen estämiseksi.

Yhden yksinkertaisen lisävaiheen lisääminen auttaa poistamaan pommin hiuksista ja pitää hiukset terveinä. Levitä lusikallinen oliiviöljyä kuiviin hiuksiin ja hiero. Öljy hajottaa pomaden, mikä helpottaa huuhtelua. Luo sitten vaahto astianpesuainetta ja muutama tippa vettä käsiin ja hiero hiuksiin ja huuhtele kuumalla vedellä. Tätä voidaan seurata shampoolla ja hoitoaineella, mutta se ei ole välttämätöntä.

Mikä pomade on paras?

Paras miesten hiuspomade on paras hiustyypille ja tyylille. On niin monia tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen. Kiiltävä tai matta, kevyt tai vahva pito, sileä tai rakenne, tuoksu, hinta ja saatavuus.

Siitä ei kuitenkaan ole kovin paljon apua. Nämä ovat muutamia suosituimmista miesten pomadeista helppokäyttöisyyden, hinnan ja laadun vuoksi. Monia näistä voi ostaa apteekeista.

Kirves Messy Look joustava hiustahna – Ei ole outoa ostaa pomadia Kölnin brändiltä. Itse asiassa Old Spice -pomade on myös hyvä vaihtoehto. Tämä hiustahna sisältää runsaasti pitoa, joka toimii lyhyille ja keskipitkille hiuksille, joilla on mattapinta.

TIGI Bed Bed B miehille, mattapintainen erottava työvaha – Tämä ei ole halvin saatavilla oleva pomade, mutta vähän menee todella pitkälle. Käytä sitä kammattuun tai kuvioituun tyyliin. Hiukset pysyvät paikoillaan koko päivän eivätkä koskaan hiutale.

Got2b Defiant Define Define ja Shine Pomade – Tätä vahvaa pitovoidetta, jossa on hieman kiiltoa, voidaan käyttää piikkien nostamiseen tai pitämiseen. Se on edullinen tuote pomadeille joutuville miehille.

Pomade -tuotemerkit

Uusia pomademerkkejä ilmestyy päivittäin. Siellä on suuria, tunnettuja tuotemerkkejä, kuten American Crew, Suavecito, Layrite, Uppercut, Murray’s ja Imperial Barber. On myös paljon pienempiä tuotemerkkejä, jotka ovat paikallisia, käsintehtyjä, valmistettu Yhdysvalloissa ja paljon muuta. Muutamia täällä mainituista ovat amiraali, kardinaali, rohkeus, lippulaiva, Lockharts, leikkausherätys ja Battle Born, mutta on monia muita.

Kaikki löytää oikean kaavan hiuksillesi.

Paras pomade paksulle hiukselle

Paksuilla hiuksilla voi olla vaikeinta löytää pomadeja, joilla on tarpeeksi pitoa hiusten muotoiluun ja pitämiseen paikoillaan koko päivän. Onneksi niitä on saatavana monia erittäin vahvoja pomadeja. Valitse erilaisista ainesosista, kiiltoista ja tuoksuista. Tässä on muutamia parhaista pomadeista, jotka kesyttävät paksuimmat hiukset.

Admiral Classic Pomade -Tämä vesipohjainen tuote on suunniteltu ja valmistettu Los Angelesissa, ja se sisältää myös mehiläisvahaa, joka pitää paksut hiukset, olivatpa ne sitten suorat, aaltoilevat tai kiharat. Se menee helposti sisään, siinä on miellyttävä kookospähkinä ja se pesee helposti pois. Tutustu arvosteluihin saadaksesi lisätietoja, mutta tämä on erittäin suosittu tuote.

Jovinno Natural Pomade – Valmistettu ranskalaisista ainesosista, tämä luonnollinen kaava sopii kaikille hiustyypeille, mutta voi pitää paksuimmat ja karkeimmat hiukset koko päivän. Mattapomade pesee helposti vedellä niille, jotka eivät käytä shampoota päivittäin.

JS Sloane Heavy Weight Brilliantine -Luodut kurittomille hiuksille, tämä maksimaalinen vesipohjainen pomade pitää minkä tahansa tyylin paikan raikkaalla tuoksulla ja huuhtelee helposti. Toimii suorille ja aaltoileville hiuksille.

Paras pomade aalloille

360 aallon luominen vaatii kestävyyttä, harjaa, pomadia ja paljon harjausta. Aalto rasvaa ja pehmentää hiuksia pitäen niitä paikallaan. Eri tuotemerkeillä on erilaisia ​​ainesosia ja koostumuksia, mutta kaikki kosteuttavat hiuksia ja pitävät ne paikallaan.

Tietenkään mikään tuote ei luo aaltoja sinulle. Tärkeintä on harjata, harjata, harjata ja harjata vielä lisää, mutta nämä tuotteet ovat joitakin parhaista aaltojen rakentajista.

COLDLVBEL Premium Wave & Päänahan voi – Jos pidät luonnollisista hiustuotteista luonnollisille hiuksille, tämä on yksi parhaista vaihtoehdoista. Öljyistä, vahasta ja tuoksusta valmistettu luonnollinen tuote on ihanteellinen 360 aallon luomiseen. Se saa työnsä tehtyä olematta yhtä paksu, raskas tai rasvainen kuin muut aaltopomadit. Kun hiukset pidentyvät ja aallot syvenevät, kokeile saman merkin vielä paksumpaa Wolfin Pomadea.

Murray’s Superior Hair Dressing Pomade – Tekijä: C.D. Murray, Chicagon parturi vuonna 1925, tämä on yksi alkuperäisistä pomadeista. Vahva pito on ihanteellinen susi -aaltoille. Jos alkuperäinen tuntuu liian paksulta, kokeile Super Light -kaavaa.

Wavebuilder Kaakao ja Shea Pomade – Suunniteltu erityisesti susiä varten, tämä pomade sisältää öljyjä, jotka kosteuttavat hiuksia riittävästi pitämään hiukset alas aallonrakennusprosessia varten.

Pomades kiharoille hiuksille

Pomades ja voiteet ovat erinomainen valinta kiharoille. Ne hallitsevat kiharoita, poistavat pörröisyyttä ja lisäävät kosteutta hiuksiin. Etsi perinteisiä öljypohjaisia ​​tai vesipohjaisia ​​pomadeja, jotka eivät kuivu kovaa. Pidon ja kiillon määrä riippuu kampauksestasi ja mieltymyksistäsi. Tässä on muutamia parhaista pomadeista kiharoille hiuksille. Yhdistä pomade suolaa sisältävään suihkeeseen lisätäksesi tekstuuria ja käpristymistä.

Imperial Classic Pomade -Lähes päinvastainen kuin yllä oleva suositus, tämä tuote on vesipohjainen, vahva pito ja heikko kiilto. Se kesyttää paksuimmat aallot ja kiharat pesemällä ne helposti.

Aveda Brilliant Humectant Pomade – Kosteuttaja kaava vetää vettä hiuksiin, kesyttää pörröisyyttä määrittäen kiharat ja lisää kiiltoa. Aveda tunnetaan kasvispohjaisista kaavoistaan ​​ja toimii hyvin kiharoille.

Baxter of California Cream Pomade – Kevyt pito, jossa on luonnollinen viimeistely, tämä kermapomade parantaa ja tasoittaa hiuksia pitäen ne kuitenkin kosketettavissa. Jos haluat paksummat, kiharat hiukset, tarkista Baxter of California Hard Cream Pomade.

Pomade ohuille ja ohuille hiuksille

Ohuille ja ohuille hiuksille tarkoitettujen hiustuotteiden tulisi sakeuttaa hiuksia, pitää ne painamatta niitä ja sisältää vain vähän tai ei lainkaan kiiltoa. Hiusten, suola- ja hiuslakkojen lisäksi pomadet ovat tehokkaita tapoja sakeuttaa ohuet hiukset. Yleensä etsi mattakaavoja, erityisesti kuituja ja savia, jotka rakentavat tekstuuria. Tässä on muutamia erityisiä kaavoja, jotka muuttavat ohuet lukot paksummiksi hiuksiksi.

Yhdistä nämä tuotteet parhaisiin hiustyyleihin ohuille hiuksille ja saat täyteläisemmät hiukset.

Kardinaali Brand Atlas Matte Texture Clay – Tämä vaahdotettu savipomade tarjoaa erottelua ja määrittelyä rasittamatta hiuksia. Tämä monipuolinen tuote sopii lyhyille leikkauksille ja pidemmille tyyleille sekä kaikkeen piikkisestä tekstuurista suuren äänenvoimakkuuteen. Se on erityisen hyvä ohuille, oheneville tai hilseille hiuksille lisäämällä täyteläisyyttä ja rakennetta.

Sileä Viking Hydrating Fiber Cream – Tämä minimaalisesti kiiltävä kuitupomade sakeuttaa ja teksturoi hiukset keskipitkällä pidolla. Se sopii parhaiten lyhyemmille hiuksille ja lisää volyymia ja pitoa ilman painoa.

Jack Black Clay Pomade – Saven rakenne auttaa naudanlihaa muodostamaan hienoja, ohuita ja ohenevia hiuksia, joissa on taipuisa pito ja mattapinta. Käytä sitä teksturoiduille, paksuille tyyleille, jotka minimoivat ohenevien hiusten ulkonäön.

Tämä viesti voi sisältää kumppanilinkkejä. Lue lisätietoja julkaisustamme.