Kaikki eivät ole syntyneet paksuilla, kiiltävillä hiuksilla, mutta voit väärentää ne ja tehdä hiuksistasi ylimääräistä elämää. Parhaat ohuille hiuksille tarkoitetut pomadit auttavat hiuksia näyttämään täyteläisemmiltä, ​​kuvioiduilta ja tilavammilta.

Aloitetaan ensin siitä, mitä ohuet hiukset ovat. Ohuet hiukset viittaavat tiheyteen, hiusten määrään päänahan neliötuumalla. Miehillä, joilla on ohuet hiukset, on kirjaimellisesti vähemmän karvoja päässä kuin miehillä, joilla on paksut hiukset.

Toinen tapa ajatella hiuksia on kunkin yksittäisen hiuslangan halkaisija tai ympärysmitta. Paksut ja/tai karkeat hiukset ovat suurempia kuin hienot hiukset. Joillakin kavereilla on paksut hiukset, joilla on ohut tiheys, joillakin on hienot ja ohuet hiukset, ja toisilla on tavalliset hiukset, jotka ovat ohuella puolella.

Ohuet hiukset eivät ole sama asia kuin ohentavat hiukset, vaikka samat tuotteet toimivat molemmille hiustyypeille. Ohuet hiukset ovat juuri sitä, mitä olet syntynyt, kun taas ohentuvat hiukset tapahtuvat ajan myötä.

Parhaat pomatit ohuille hiuksille

Tässä on mitä etsiä pomadeista ohuille hiuksille:

Matta tai luonnollinen kiilto Bona Fide mattapasta
Paksuuntuminen kaava Cremo -sakeutuspasta
Rakenne ja/tai äänenvoimakkuus Mitch Reformer Texturizer
Kevyt kaava Slick Gorilla Hair Styling -jauhe
Prestyler paksuus + pito BluMaan Meraki

paras pomade ohuille hiuksille

1. Matta

Kiiltävät pomadit korostavat kuinka ohuet hiukset ovat ja painavat niitä. Pidä korkeintaan luonnollista kiiltoa.

  • Bona Fide mattapasta -Parturi suositteli tätä pomadetta ohuille, ohuille ja oheneville hiuksilleni, ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Se lisää paljon äänenvoimakkuutta ja hallitsee lyhyitä hiuksia, jotka jäävät loistamaan. Käytän sitä kuiville hiuksille, mutta sitä voidaan käyttää myös kosteisiin hiuksiin.

Mattapomadet ohuille hiuksilleLeikkaus + tyyli: Parturi Justin Pomade: Bona Fide mattapasta

2. Paksuuntuminen

Jotkut pomadat peittävät hiukset paksummiksi. Yleensä nämä ovat vahoja, savia ja kuituja, mutta etsivät vain työn sakeutumista.

  • Cremo -sakeutuspasta -Tämä pomade näyttää vintageilta, mutta siinä on moderni mattapinta ja vesiliukoinen kaava. Se osuu kaikkiin kohtiin, joita hienojen hiusten pomadilla pitäisi olla – paksuus, rakenne ja tilavuus. Kaikki tämä ja se on edelleen koskettava.

Parhaat hiuspomadit hienoille hiuksilleTyyli: Nic Palladino Tuote: Cremo -sakeutuspasta

3. Tilavuus ja/tai rakenne

Hiusten auttaminen seisomaan tai kuvioitujen osien luominen auttaa ohuita hiuksia näyttämään paksummilta. Etsi nämä ominaisuudet kaikista hiustuotteista, erityisesti pomadeista.

  • Mitch Reformer Texturizer -Tämä ahkera pomade kohottaa hiuksia, lisää trendikästä rakennetta ja lukitsee tyylin. Lisäksi se on muokattavissa, jos haluat ajaa sormiasi hiustesi läpi.

Leikkaus + tyyli: Merenneito Molly Tuote: Mitch Reformer Texturizer

4. Paras halpa pomade ohuille hiuksille

Hinta on tärkeä tekijä myös tuotteiden ostamisessa. Tässä on hyvä apteekkivaihtoehto.

  • Dove Men+Care Hair Styling Sculpting -tahna – Se toimii jokaiseen budjettiin ja on matta, kuvioitu ja muokattavissa. Tämä on loistava tapa aloittaa pomaden käyttö tai lisäys kalliimpaan pomade -kokoelmaan.

Pomade ei ole ainoa vaihtoehto ohuille hiuksille. Tässä on muutamia muita tuotteita, joita voidaan käyttää yksin tai pomaden kanssa.

5. Esikäsittelylaite

Vaikeasti muotoiltaville hiuksille esikäsittelylaite voi parantaa minkä tahansa tuotteen suorituskykyä, erityisesti yhdistettynä puhalluskuivaukseen. Kuten nimi osoittaa, käytä sitä ennen muotoilua.

  • BluMaan Meraki -Tätä monipuolista tuotetta voidaan käyttää esityökaluna, joka lisää äänenvoimakkuutta ja suojaa puhalluskuivausvaurioilta, yksinään pomadina tai jälkityylinä koko päivän.

Tyyli: Parker York Smith Tuote: BluMaan Meraki

Lisää tuotteita ohuille hiuksille

6. Hiusten muotoilujauhe

Tämä on erittäin kevyt tuote, jota voidaan käyttää yksinään tai pomaden lisäksi. Kevyen pidon lisäksi ne lisäävät tilavuutta ja imevät öljyä. Ripottele hiukan jauhetta kuiviin hiuksiin ja levitä sormilla. Jos käytät myös pomadia, käytä sitä sen jälkeen.

Leikkaus + tyyli: Hill Ruiz Tuote: Slick Gorilla Hair Styling -jauhe

7. Paksuuntumissuihke

Aivan kuten se kuulostaa, tämä ruiskutettava tuote peittää hiukset paksummaksi. Tämäntyyppinen tuote lisää myös volyymia ja/tai tekstuuria. Siinä on kevyt pidike, jota voidaan käyttää yksinään tai ennen pomadia.

  • Boldify Hair Thickening Spray – Tämä brändi on keskittynyt ohuisiin ja/tai ohuisiin hiuksiin. Heidän arvostettu paksunnossuihke levitetään yksinkertaisesti kosteisiin hiuksiin täyteyden, tilavuuden ja tekstuurin lisäämiseksi. Boldify tarjoaa rahat takaisin -takuun kaikille tuotteilleen, joten kokeile sitä ilman riskiä.

Tyyli: E_s_c_o Tuote: Boldify Hair Thickening Spray

Tämä viesti voi sisältää kumppanilinkkejä. Lue lisätietoja julkaisustamme.