Fantasifull og unikhet blir trenden. I 2013, korte frisyrer er i trend og nesten alle går etter dem. I 2013, frisyrer som nisse, bob og asymmetrisk er for det meste valgt av studenter, fagfolk, kjendiser og husmødre. Her er noen av mest trendy korte frisyrer som du kan velge i 2013:

Kjendiser elsker også å holde seg trendy. Så i år fikk mange kjendiser det nye utseendet. Katie Holmes fikk også en ny hårklipp, og hun ser fantastisk ut i dette hårklippet.

Katie Holmes smal hår

Kort omvendt Bob -hårklipp er også i trend. Det ser fantastisk ut på kvinnene med hvite hår. Det gir deg et sexigere og glamorøst utseende, noe som gjør deg mer tiltalende.

Kort omvendt Bob -hårklipp 2013

Bob hårklipp med rød hårfarge på dem gir et funky utseende. Det ser pent ut på ovale ansikter.

Lagdelte hår er i trend. De gir deg et sexy tiltalende utseende. Hår med korte lag er de mest trendy frisyrene du kan prøve på håret ditt.

Kort lagdelt hårklipp for kvinner

I 2013, hvis du vil ha et søtt uskyldig utseende, må du prøve de korte bob -frisyrene. Bob -frisyrer gir deg alltid et søtt utseende.

Kjendiser foretrekker også korte frisyrer i 2013. Bria Murphy, har nylig fått den ekstra korte nissen -hårklippet, og hun ser fantastisk ut i den.

Bria Murphy kort hårklipp

Lily Allen er også blant kjendisene som klippet seg. Hun ser mer tiltalende ut enn hun var før hårklippet.

Korte trendy kjendisklipp

Charlise Theron har bølgete hår, og etter den korte hårklippet ser hårene hennes vakre ut. Og gir henne et glamorøst utseende.

Kvinner med svart hår må prøve asymmetrisk frisyre. De vil sikkert elske denne frisyren og vil se fantastisk ut i dem.

Unge jenter kan prøve ekstra kort hår med pigger for å se trendy og kult ut. Det vil gi dem et tiltalende utseende.