Fra hakkete bob til nydelig omvendt lagdelt hår, korte bobs er den mest trendy frisyren for tiden. Kvinner elsker denne hårlengden mer enn lange eller mellomstore. Det gir dem trøst, og det krever også mindre tid og krefter for å gi et hyggelig utseende.

Variasjonen korte hårklipp kan tilby er virkelig forbløffende. Du kan velge dem i henhold til din personlighet. For eksempel kan du oppnå et elendig utseende ved å ha på deg en edgy pixie cut. Hvis du vil ha et feminint utseende, kan du prøve å ha en bølget kort frisyre. Så det ser ut til at du aldri kommer til å falle ut av antall når du skal ha på deg et nytt utseende for et mer kunstnerisk og fortryllende utseende.

Ta dette galleriet med 28 bilder som de beste forslagene fra kvinnene som søker å få en trendy kort frisyre. Sveip mellom hverandre med sesongendringene, og du er god til å gjenopplive et friskt utseende gjennom året. Nyt!

1- Trendy kort hårklipp

Trendy kort hårklipp, hår kort sølv Ombre

Denne frisyren har en lilla tone på den grumsete teksturen, og gir allsidighet på sitt beste. Ser flatterende ut fra profiler er det de fleste av brukerne har som mål å oppnå.

2- Kort frisyre for kvinner

Kort frisyre for kvinner, kort blond Bob Layered

For arbeidende kvinner som ikke finner tid til å gjøre seg klare til kontortiden, er dette hårklippet rett og slett den enkleste løsningen du kan finne. Bortsett fra det vanlige kontorutseendet, fungerer denne korte frisyren også som en selvtillitsforsterker. Prøv og se det selv!

3- Søt Pixie Cut

Søte Pixie Cut, korte Pixie Hair Styles

Når du ikke kan ignorere å fortsette det søte utseendet på personligheten din med den nye korte frisyren din, bør denne niesekuttet være den ultimate løsningen. Det fremre smellet når halvveis i øynene, og det får deg til å se mer enn perfekt ut.

4- Stilig Bob-stil

Stilig bobstil, kort topp Alle middels

Å oppnå et stilig bob -utseende er det du kan målrette med dette hårklippet. Det forbedrer ansiktsfunksjonene dine mer kunstnerisk, slik at du ser best ut selv blant mengden.

5- Invertert Wavy Bob

Invertert bølgete Bob, Bob omvendt lagdelt brun

Dette rødbrune korte håret er ment å gi deg det karismatiske utseendet hver gang du drar ut på en utflukt, tar lite tid og krever minimalt med vedlikehold for å holde deg i form. Pigmentvalget er sikkert “utenfor torget”, og det er det de fleste av tilskuerne setter pris på om det.

6- Blond skjønnhet

Blonde Bob Bobs Platinum

Iført denne vakre blonde frisøren kan hvem som helst få sin beste versjon. Dette livlige utseendet kan gi deg en forbløffende effekt uavhengig av hendelsene du kanskje vil delta på. For å få det utseende utseendet må du imidlertid bruke kvalitetstid hver gang med det.

7- Tykt asymmetrisk hår

Blonde Bob Short Pixie

8- Katy Perry Bob Platinum

Kort blond platina stil

9- Megan Good Short Bob

Short Bob Hairtyles 2018

10- Grow Out Pixie

Kvinner med kort hår Rihanna

11- Fletter for middels langt hår

Hårgull 45 opp

12- Side Parted Fine Mane

Bob Short Choppy Layered

13- Side feid lange smell

Kort hår frisyrer år

14- Dyprosa strukturert svart hår

Kort hår Pixie svart

15- Bakskåret mørk tress + blond langsiden

Bob Short Choppy Bobs

16- Rosa Ombre Bob-hår

Bob Hair Short Layered

17- Frontkanter

Kort hår Pixie del

18- Svart og blond Pixie Cut

Pixie Parted Blonde Choppy

19- Karamellbrunt tenåringshår 2018

Bob Layered Caramel Brown

20- Vanessa Jackman kort hår

Lee Short Yang Min

21- Sensasjonelt brunt, slank hår

Hair Short Hairtyles Bob

22- Platinert sidebarbert hår

Kort Pixie Hair Very

23- Soft Pink Tinged Back Barbert Stil

Pixie Hair Short Women

24- “Jeg våknet slik” Se

Krøllete kort hår Bob

25- Tykk blond fet titt

Bob Hair Short Trendy

26- Beachy Vibe

27- Blond + svart blanding

28- Twisted Long Front Bangs