Hiustyylit sydämenmuotoisille kasvoille leikataan silottamaan sydämenmuotoisten kasvojen piirteitä, kuten terävä leuka, leveämpi otsa ja terävät poskipäät. Otsatukka on ykkösmuoto sydämenmuotoisille kasvoille, sillä otsatukka peittää ylimääräisen alueen otsaan ja tasapainottaa kasvojen leveyttä. Tylsät otsat ja pitkät, palaset otsatukka ovat tämän kasvomuodon suositeltujen kampausten listan kärjessä.

Julkkiksia, joilla on sydämenmuotoiset kasvot, ovat näyttelijä Reese Witherspoon, Halle Berry ja Jennifer Love Hewitt. Jos etsit imartelevia leikkauksia sydämesi kasvojen muotoon, tavoitteena on luoda pituus, lisätä leukaan täyteläisyyttä ja välttää lisää leveyttä otsalle lisäämällä otsatukka kasvoillesi.

Ennen seuraavaa hiustapaamista tutustu näihin valokuviin parhaista kampauksista sydämenmuotoisille kasvoille.

Makeat karamellihiukset sydämenmuotoisille naisille

Makea karamelli sydämenmuotoisille naisilleInstagram @hildabfoundrysalon

Sydämesi kasvojen muoto ei tarvitse muuta kuin nämä makeat karamellihiukset, jotka lisäävät viehätystäsi! Balayage luo pehmeän viimeistelyn, joka sopii hyvin lukosi hienovaraisten aaltojen kanssa. Leikkaamalla hartiat ja muut sivutangot, tulos on upea!

Kerrokset ja pitkät otsatukka sydämelle

Kerrokset ja pitkät otsatukka sydämelleInstagram @stylinwithkat

Korosta poskipyöriäsi joillakin kerroksilla ja otsatukkailla, jotka on lisätty keskipitkään leikkaukseen. Tämä leikkaus näyttää jännittävämmältä löysillä aalloilla liikkumiseen ja mahonkivärillä elinvoimaiseen sävyyn.

Söpö leuan pituus kuvioitu Platinum Bob sydänkasvoille

Söpö leuan pituus kuvioitu platina Bob sydän kasvotInstagram @hairby_chrissy

On mahdollista, että rintasi on kuvioitu, mutta samalla pehmeä ja silkkinen! Platinablondi, jolla on tummat luonnolliset juuret lyhyillä hiuksilla, helpottaa kasvua vaivattomasta ja vähän huoltoa vaativasta ulkonäöstä.

Pixie -leikkaus tummilla kuparipunaisilla hiuksilla sydämen kasvoille

Pixie -leikkaus tummilla kuparipunaisilla hiuksilla sydämen kasvoilleInstagram @il_benessere_dei_capelli

Älykäs ja tehokas temppu kuparipunaisen kaltaisen muodin säilyttämiseksi, jota on yleensä vaikea ylläpitää ja kestää vain lyhyen ajan, on leikata hiukset pitkiksi leikkeiksi. Nyt voit vapaasti valita otsatukka, joka pyyhkäisee sivulle lisäreunan saamiseksi. Pidempi puoli luo illuusion epäsymmetrisestä leikkauksesta, joka sopii sydämen muotoisiin kasvoihin.

Bouncy Short Bob sydämenmuotoisille naisille

Bouncy Short Bob sydämenmuotoisille naisilleInstagram @chrisk202

Tämä kerrostettu bob sydämen kasvot naiselle loi salonkiomistaja ja stylisti Chris Keller Washingtonista. “Tuntuu yleiseltä kutsua sitä myös kuvioiduksi bobiksi. Sen runko istuu leuan alapuolella, mutta pitkät otsat pyyhkäisevät aivan huulten alle murtaakseen kaikki kiinteät kasvojen kehystyslinjat. ”

Muotoilua varten Keller suosittelee, että kuivaat föönaamalla Denmanin tai melan, jotta se kuivuu. “Ota osa ja aseta sauva keskiakseliin. Tee vain yksi vallankumous jättäen päät pois pehmeämmästä ja luonnollisemmasta tyylistä. ”

Hän jatkaa: “Tämä toimii kaikille naisille, koska kehä on hieman leuan alapuolella tai pidempään ja pehmeä takapotku poskien ja leuan välissä. Se imartelee kaikkia kasvojen muotoja, mutta toimii parhaiten sydämenmuotoisilla naisilla. ”

Kuvioitu olkapään pituus Shag sydän kasvot

Kuvioitu olkapään pituus Shag sydän kasvotInstagram @heatherford_hair

Tämä sisustuskerroksen leikkaus on käsityönä stylisti Heather of Winter Park, FL. “Tämä leikkaus auttaa pudottamaan painon ilman liikaa liikettä päällä. Se on yksi niistä imartelevista kampauksista sydämenmuotoisille kasvoille ”, hän sanoo.

Jos hiuksesi ovat paksut ja haluat luoda tämän tyylin, Heather suosittelee Bumblen käyttöä & Bumble Kampaajan näkymätön öljy pohjamaalille ja Bumblelle & Bumble Straight -kuivauskerma toiseksi kerrokseksi. “Käytä lopuksi Bumblea & Bumble Brilliantine viimeistelytuotteena lisää kiillotettua mutta kuvioitua tunnetta päihin ”, hän lisää.

Pitkät, sivuttain pyyhkäistyt hiukset sydämenmuotoisille kasvoille

Pitkät, sivuttain pyyhkäistyt hiukset sydämenmuotoisille kasvoilleInstagram @Kauppalehti.fi

Nämä pitkät, sivuttain pyyhkäistyt hiukset sydämenmuotoisille kasvoille on luonut kihartimella, jonka on suunnitellut stylisti Ashtyn Castellon Dallasista, TX. “Etkö pidä tekniikan vaihtelusta luoda erilaisia ​​tekstuureja? Se antaa kiillotetun vaivattoman tyylin ja sivutangot mukauttavat reunan trendin sopimaan sydämen kasvojen muotoon ”, Castellon selittää.

Hiukset ovat yksilöllisiä ja jokainen trendi voidaan säätää yksilöllisesti sopivaksi. Sivun reunat toivat tasapainon tähän sydämen muotoiseen kasvoon korostaen samalla hänen tappaja poskipäät.

Castellon sanoo, että voit helposti kuivata hiukset illalla ja käpristää ne seuraavana aamuna. ”Salongissa tämä tyyli saavutetaan 35 minuutissa märästä viimeistelyyn. Otsatukka tulee aina kuivata föönauksella, varsinkin jos sinulla on hihansuut, jotka vaikuttavat tyyliin ”, hän lisää.

Denman-harja sopii erinomaisesti hapsujen hallintaan, kun puhalla föönaksi, ja pyöreä harja voi luoda äänenvoimakkuutta ja enemmän liikettä päissä haluttaessa. Kiinnitysraudalla varustettu puristin voi luoda useita tekstuureja kaikentyyppisille tyyleille. Kiinnitä aina huomiota lämpötila -asetukseen ja pysy suunnitelluissa leikkauksissa, jotta hiuksesi pysyvät ehjinä!

Tyylikäs pitkä tuhkainen vaalea ombre, jossa pitkät otsatukka sydämen kasvoille

Tyylikäs pitkä tuhkainen vaalea ombre, jossa pitkät otsatukka sydämen kasvoilleInstagram @snipsandlipsbylisette

“Tämä on yhdistelmä tyylikästä modernia tapaa pinup”, sanoo hiustaiteilija Lisette Ramirez Lancasterista, Kaliforniasta. “Kuvioidut suorat otsatukkaat tekevät eron sydämen ja pitkien kasvojen muotoiluun!”

“Otsatukka tarvitsee ehdottomasti huoltoa”, sanoo Ramirez. “Varmista, että pituus vastaa sydämesi kasvokehystä. Jos sinulla on sydämenmuotoiset kasvot, harkitse sivujen reunojen lisäämistä, jotta ne muodostavat yhteyden kerroksiin. Se auttaa pehmentämään kasvoja ja leukaluuta. Texture spray on myös paras ystäväsi. Se on joustava pelata, mutta se antaa juuri oikean määrän pitoa. ”

Jotta hiukset pysyisivät terveinä ja kiiltävinä, Ramirez suosittelee marokkolaisen öljyn käyttöä kosteuteen ja korjaamiseen. “Jos sinulla on pidempi otsa, harkitse ehkä” Zoey Deschanelin “otsatukkaa, joka on täysi otsatukka, jota voit käyttää suoraan tai jaettuna.”

Jalokivisävyinen sydämen kasvojen kuningatar

Jalokivisävyinen sydämen kasvojen kuningatarInstagram @amyartski

“Pehmeät, tuhkaiset sävyt täydentävät jalokivisävyisiä peekabooja luoden pehmeän sekoituksen sydämen kasvoille”, sanoo stylisti Amy Wronski Chicagosta, IL.

“Sivutangot ovat avaintekijä tässä leikkauksessa”, toteaa Wronski. ”Tämä hapsu on täydellinen sydämenmuotoisille kasvoille, koska se alkaa tasapainottamalla kasvojen levein osa samalla, kun se voi kiinnittää huomion silmään ja imartella poskiluuta. Toisaalta se pehmentää myös neliön muotoisten kasvojen rakenteita ja piirteitä. ”

Mitä tulee muuhun hiustenleikkaukseen, Wrongski sanoo, että suurin osa naisista, joilla on keskipitkät hiukset, voivat vetää nämä kuvioidut kerrokset rannan aaltoviimeistelyllä. ”Sen lisäksi, että saamme tasalaatuisia ja säännöllisiä leikkauksia, ainoa leikkauksen korkea huolto on väri. Se voidaan saavuttaa vain tasoilla 8 tai (mieluiten) korkeammilla. ”

Älä leikkaa aliarvostusta tällaiselle sydämenmuotoiselle kasvolle, jos et halua sijoittaa kohtuullista aikaa ja rahaa.

Choppy Lob, jossa on kasvanut otsatukka sydämen naiselle

Choppy Lob, jossa on kasvanut otsatukka sydämen naiselleInstagram @coasthairdressing

Tämä on olkapäähän ulottuva katkera lohko, joka on leikattu dekolteeseen ja jossa on erityisen pitkät, kasvaneet otsatukka. ”Se sopii täydellisesti sydämenmuotoisille naisille”, sanoo Dorsetin huipputyyli Ryan Pettitt.

“Tämä leikkaus toimii parhaiten paksuihin hiuksiin, jotka on yksinkertaisesti muotoiltu arganöljyllä tai EVO: lla. Ne, joilla on kurittomampi harja, saattavat tarvita suoristusrautaa ”, hän lisää.

Fringey Lob terävälle sydämelle

Fringey Lob terävälle sydämelleInstagram @elenahansenhair

Tämä kasvojen kehystävä, hapsukas terävän sydämen kasvot loi stylisti Elena Hansen Las Vegasista, NV. “Siirry lyhyemmäksi ja lisää tekstuuria maksimaalisen äänenvoimakkuuden ja liikkeen aikaansaamiseksi”, huudahtaa Hansen.

“Tämä leikkaus sopii erinomaisesti paksutukkaisille tytöille”, hän lisää. “Siinä on paljon piilotettuja sisäkerroksia, jotka auttavat nostamaan hiuksia volyymin mukaan ja poistamaan hiukan painoa. Päät ovat kuvioituja, ja tietysti lisättiin viileä, viileä reunus! ”

Sileät siirtymäaallot sydämen kasvoille

Sileät siirtymäaallot sydämen kasvoilleInstagram @hairtherapybykari

“Tarkista nämä tasaiset siirtymäaallot sydämen kasvoille”, sanoo mestaritason stylisti Kari Wawrzonek Allenista, TX. “Olipa se kulunut aaltojen kanssa tai suoraan, se on sujuva siirtyminen pimeästä valoon. Jos et koskaan käytä hiuksiasi kiertyneinä ja ne ovat luonnollisesti hyvin suoria, valitse tämä sekoitus. ”

Wawrzonek sanoo, että pyydä stylistiasi ottamaan valaistusprosessi hitaasti ja tasaisesti, jotta voit nauttia tyyleistä välissä. “Jos vahingoitat hiuksia, et voi nauttia niistä, kun pääset tavoitteeseesi.”

Luota kampaajaasi ja prosessiin, kun hän sanoo, että halutun tyylin saavuttaminen kestää useita tapaamisia.

Piecey Bob, jos kasvosi ovat sydämenmuotoisia

Piecey Bob, jos kasvosi ovat sydämenmuotoisiaInstagram @hai.stylist

Kokeile tätä paksuista bobia, jos kasvosi ovat sydämen muotoisia. Se on vaivatonta juuri oikean määrän flirttailevaa pomppimista. Tämän leikkauksen loi kampaaja Hai Tran, Wichita, KS.

“Paksu bob on hieno tyyli hienoille hiuksille, jotka janoavat täyteläisyyttä ja ulottuvuutta”, Tran sanoo. “Kun pidät päät kapenevampina ja enintään leuan pituisina, voit korostaa ja tasapainottaa sydämen kasvojen muotoa poskiluiden kohdalla.”

Tran ehdottaa, että kokeilet L’anza AirPaste Sprayä. “Se on ensimmäinen ruiskutettava stylistitahna ja se on täydellinen tekstuurille, vartalolle ja määrittelylle.”

Lived-In Textured Bob sydännaisille

Lived-In Textured Bob sydännaisilleInstagram @jayne_oscaroscarcarindale

Tämä elävä kuvioitu bob sydämen kasvoille on luonut mestarityyli Jayne Pausina Post Shopista, QLD. “Se saavutetaan kuivaleikkauksella luomaan tekstuuri ja liike näkymättömillä kerrostekniikoilla.”

“Lohko sopii melkein useimmille naisille”, Pausina sanoo. “Se on myös ulkonäkö, joka sopii useimpiin elämäntapoihin naisille, jotka haluavat vähäistä työtä, joka vaaditaan niille, jotka haluavat viettää aikaa hiuksiinsa. Se on hieno muutos niille, jotka eivät halua menettää koko pituuttaan ja rakastavat silti sitoa hiuksensa. ”

Tämä leikkaus on helppo räjäyttää kuivaksi, koska se näyttää hämmästyttävältä, kun se “kumotaan”, mutta se myös muotoilee lumoavasti.

Lyhyt tai keskikokoinen Bob naisille, joilla on sydämen kasvot

Lyhyt tai keskikokoinen Bob naisille, joilla on sydämen kasvotInstagram @smashdyestocut

Tämän lyhyen tai keskipitkän kuvioidun bobin on käsityönä tehnyt kampaaja Ashleigh Leick Edinasta, MN. “Siinä on paljon monipuolisuutta, jonka tekstuuri tuo esiin, oli se sitten tyyliltään suora tai kihara”, Leick sanoo.

Tämä leikkaus täydentää sydämen kasvojen muotoa ja hieman aaltoilevaa luonnollista koostumusta.

“Tämä moderni ja suosittu hiustenleikkaus toimi todella hyvin naisten kanssa, joilla oli luonnollisia aaltoja hyvin paksuihin hiuksiinsa”, Leick selittää. “Lisää tonnia tekstuuria vaarantamatta hiustenleikkuun perustan. Jos sinulla on ohuet/suorat hiukset, samanlainen leikkaus on mahdollista, mutta se on otettava huomioon kyseiselle hiustyypille. ”

On hyvin harvinaista, että voit saavuttaa yhä suositun kiharaisen bob-tyylin ilman tuotetta ja lämpöä. Leick ehdottaa, että käytät puhallusvoidetta täyteyden, lämpösuojan ja pörröisyyden hallintaan ennen puhalluskuivausta. “Käytä kuiviin hiuksiin lämpösuihkutussuihketta ennen kihartamista parhaan tuloksen saavuttamiseksi”, hän lisää.

Luonnollinen Choppy Lob sydämen muotoisille kasvoille

Luonnollinen Choppy Lob sydämen muotoisille kasvoilleInstagram @donnadondons

Tämä on vähän huoltoa vaativa, kuvioitu, ranta- ja rypytetty tyyli. Sen on luonut kampaaja Donna Brabham Australiasta. “Se on hyvin luonnollista ja monipuolista sopii naisille, joilla on sydämenmuotoiset kasvot”, Brabham sanoo.

Hän jatkaa, että tämä tyyli sopisi suoraan aaltoileviin hiuksiin, ja jos se on leuan alapuolella, sydämen kasvomuoto. Jos sitä leikataan hieman pidemmäksi edestä, se saa aikaan laihtumiseen ja kasvojen pidentämiseen. ”

Tyylikäs Boho -kerros sydämen kasvojen kuningattarelle

Tyylikäs Boho -kerros sydämen kasvojen kuningattarelleInstagram @hiukset.by.beatrix

Nämä pitkät kerrokset ovat kaunis sekoitus tyylikästä ja boheemia, ja ne on luonut mestarityyli Beatrix Balog Baltimore, MD.

“Tärkein askel ennen leikkausta on analysoida kasvojen sydämen muoto”, toteaa Balog. “Tämä on elintärkeää joidenkin ominaisuuksien korostamiseksi enemmän ja pehmentämiseksi, jotta kasvot lähentyisivät täydellistä suhdetta leikkauksen kanssa.”

Balog selittää: ”Kerrosten on täydennettävä toisiaan ja luotava mukava sekoituskehys kasvojen ympärille. Ylikuormitus voi olla valtava ongelma, aivan yhtä paljon kuin tylsä ​​leikkaus. Täytyy löytää täydellinen yhdistelmä. Pyydä hiuksillesi syväleikkaustekniikkaa. Ne luovat piilotettuja kerroksia tyypillisten hallitsevien kerrosten alle. Tämä on loistava tapa vaalentaa raskaita kiharoita hiuksia. ”

Moderni Razored Edge Bob sydänkasvoille

Moderni Razored Edge Bob sydänkasvoilleInstagram @mane_ivysalon

Tämä on moderni, partaterätty reuna bob sydämen kasvojen muotoisille naisille. Se on käsintehty salonkiomistaja ja stylisti Michelle Zeller Porumb Peoriasta, AZ. “Kerrokset tehdään kaikki teksturoimalla pään muodon mukaan perinteisen pinon sijaan”, hän selittää.

Muotoilua varten Porumb ehdottaa, että käytät Unite Boosta Sprayä äänenvoimakkuuden kasvattamiseen juurella, kun se on märkä, Unite Texturiza ja Beach Day kuivana, ja T3 1/4-tuuman tynnyrirautaa vaivattomien ranta-aaltojen luomiseksi.

Tämä leikkaus sopii erinomaisesti naisille, joilla on pitkät paksut hiukset, mutta siro muoto ja hiukset ottavat heidät haltuunsa. Se on myös hieno hienoille hiuksille, jotka luovat enemmän vartaloa ja saavat ne näyttämään ja tuntumaan paksummalta.

Lyhyet hiukset, joissa on tylpät otsatukka ja sydän

Lyhyet hiukset, joissa on tylpät otsatukka ja sydänInstagram @joefff

Suoraan leikatut otsatukka kulhoon leikattu ei koskaan näyttänyt niin hyvältä! Tuhkanharmaat hiukset täydensivät todella tätä ulkoasua, joka oli täydellisesti tehty sydämenmuotoisille kasvoille.

Aaltoilevat kerrokset, joissa on pitkät sivuttain pyyhkäiset sydämen kasvot

Aaltoilevat kerrokset, joissa on pitkät sivuttain pyyhkäiset sydämen kasvotInstagram @quynhair

Otsatukka on poikkeuksellinen lisä tähän ulkoasuun, koska se kaventaa sydämenmuotoisten kasvojen leveyttä. Älkäämme unohtako asteikon leikkausta ja lävistävää hiusväriä koko kokoonpanolle.

Pitkät suorat hiukset ja hapsut sydämen kasvoille

Pitkät suorat hiukset ja hapsut sydämen kasvoilleInstagram @ashleycaloca

Viisaat otsatukka pitkillä lukkoilla näyttää niin kawaiilta! Stylisti Ashleyn tekemä kerrostus toteutettiin virheettömästi.

Ombren mitat sydämenmuotoisille kasvoille

Värillä voidaan jakaa paino ja tasapainottaa kasvojen piirteitä. Tämän ombre -tekniikan tummempi osa saa pään yläosan näyttämään kapeammalta, kun taas vaaleampi osa tekee kasvojen pohjasta täyteläisemmän. Lisäksi hiusvärin lämpö sopii myös kesäkauteen!

Ombren mitat sydämenmuotoisille kasvoille

Tyyli:

1. Levitä muotoilutuotetta märkiin hiuksiin.

2. Kuivaa fööniin pyöreällä harjalla.

3. Käytä lämpösuojaa.

4. Kääri hiukset osittain pystysuoraan, aloittaen nenän tasosta alaspäin suurelle tynnyriraudalle.

5. Käytä tyyliä joustavan pidon viimeistelysuihkeella.

Kokeile Paul Mitchellin Hold Me Tight -tuotetta, koska se tarjoaa joustavan pidon, joka kestää koko päivän.

Riippuen värjättyjen hiusten määrästä, sijoittelusta ja värikontrastista, tämä väritekniikka näyttää hyvältä kaikentyyppisille hiuksille. Tämä tyyli ei näytä hyvältä kasvoilta, jotka ovat leveät alareunassa. Se on kuitenkin täydellinen sydämen kasvojen muotoon.

Syvä sivuosa sydämen muotoisille kasvoille

Hiusten alaosan kiharaaminen luo täyteläisyyttä siellä, missä sydämenmuotoiset kasvot tarvitsevat sitä eniten.

Syvä sivuosa sydämen muotoisille kasvoille

Tyyli:

1. Levitä muotoilutuotetta märkiin hiuksiin.

2. Kuivaa fööni suurella pyöreällä harjalla.

3. Levitä lämpösuoja hiuksiin.

4. Kääri pystysuoraan hiusten osien alaosa suuren tynnyriraudan ympärille.

5. Viimeistele joustava hiuslakka.

Kokeile Hot Off The Press, Paul Mitchell. Se antaa sinulle lämpösuojan ja toimii hiuslakana. Se suojaa hiuksiasi raudan kuumuudelta ja tekee jokaisesta kiharasta kestävän koko päivän.

Toisin kuin sydämenmuotoiset kasvot, tämä tyyli ei näytä hyvältä muodoissa, jotka ovat leveämpiä kasvojen alaosassa, koska se luo vain lisää leveyttä tälle alueelle.

Pitkät hiukset, keskiosa ja sydän

Pitkät hiukset, keskiosa ja sydänInstagram @realrobsonsouza

Kokeile pitkiä hiuksia, joiden keskiosa on sydämen kasvojen muoto. Keskiosa kiinnostaa keskustaa maksimoimalla kauneutesi. Pitkät hiukset toimivat parhaiten nuoremmilla naisilla, joilla on sydämenmuotoiset kasvot ja terveemmät, keskitiheät hiukset. Pitkät hiukset vaativat jonkin verran hoitoa, joten varmista, että olet valmis käyttämään aikaa pestäksesi ja puhaltaaksesi kauniit harjasi.

Kasvokehykset sydämen kasvomuodolle

Kasvokehykset täyttävät leukarajan alueen, mikä tekee leuasta vähemmän kapean.

Kasvokehykset sydämen kasvomuodolle

Tyyli:

1. Levitä muotoilutuotetta märkiin hiuksiin.

2. Kuivaa fööniin melaharjalla.

3. Levitä lämpösuoja hiuksiin.

4. Sileä tasaisella raudalla ja varmista, että kasvot viistetään eteenpäin ja alle.

5. Levitä seerumia kiiltoa varten.

Levitä Paul Mitchellin Super Skinny -seerumi märkiin hiuksiin saadaksesi sileän, hoidetun ja pörröisen lopputuloksen. Levitä sitä kuiviin hiuksiin saadaksesi enemmän kiiltoa.

Kasvokehykset muodostavat sekä pyöreät että neliömäiset kasvot kapeammiksi ja pehmentävät sydämenmuotoisia leukoja. Tämä näyttää parhaalta keskikokoisista ja paksuista hiuksista.

Sivuttain leikattu kampaus sydämenmuotoisille kasvoille

Pitkä kaula pehmentää sydämenmuotoisten kasvojen vahvaa leukarajaa. Sivulle jaettuna se kapenee otsaa, joka on tämän muodon levein osa.

Sivuttain leikattu kampaus sydämenmuotoisille kasvoille

Tyyli:

1. Levitä muotoilutuotetta märkiin hiuksiin.

2. Kuivaa fööni harjalla.

3. Levitä lämpösuoja hiuksiin.

4. Sileä sileällä raudalla.

5. Levitä seerumia kiiltoa varten.

Saat kiiltävän lopputuloksen kokeile Paul Mitchellin Gloss Drops.

Olkapään pituinen läppä sydämen muotoisten kasvojen kuningattarelle

Tämä olkapään pituus on täydellinen sydämenmuotoisille kasvoille. Siinä on tarpeeksi pituutta, jota voidaan käyttää kasvojen kehystyksenä leuka -alueen täydellisyyden lisäämiseksi. Päätyjen kääntöt lisäävät kasvojen alaosaan tarvittavaa täyteläisyyttä ja sivuosa saa otsan näyttämään vähemmän leveältä.

Olkapään pituinen läppä sydämen muotoisten kasvojen kuningattarelle

Tyyli:

1. Levitä muotoilutuotetta märkiin hiuksiin.

2. Kuivaa fööni suurella pyöreällä harjalla ja käännä päät ulos.

3. Käytä tyyliä joustavan pidon hiuslakalla.

Paul Mitchellin Fast Form on kermageeli, joka auttaa muotoilemaan hiuksesi pyöreän harjan muotoon.

Tämä tyyli voi lisätä tarpeetonta täyteläisyyttä kasvojen alaosaan muodoille, jotka ovat alhaisia. Kolmion muotoisten kasvojen tulisi välttää tätä tyyliä. Sydämen kasvot ovat täydellisiä ehdokkaita.

Sydämen kuningattaren kasvojen muodot

Erikoistapauksessa tämä ilme varmasti kääntää jotkut päät pehmeillä kiharoilla, jotka on löysästi kiinnitetty. Sivulla pyyhkäiset otsat kaventavat pään yläosaa ja korostavat silmiä ja poskipäät. Tendrit auttavat pehmentämään kulmia kasvojen pohjassa.

Sydämen kuningattaren kasvojen muodot

Tyyli:

1. Lämpösuojan käytön jälkeen kiharaa toisen päivän hiukset suurella tynnyriraudalla.

2. Jaa hiukset neljään osaan: ylhäältä, molemmilta puolilta ja takaa.

3. Ponytail takaisin.

4. Kiinnitä kiharat poninhäntästä poninhäntäpohjan ympärille.

5. Yhdistä yläosa kevyesti.

6. Kiinnitä kiharat yläosasta taaksepäin.

7. Jätä muutama pala ulos ja vedä kiharat löysästi sivulta taaksepäin ja kiinnitä neuhoilla.

8. Kun olet tyytyväinen muotoon, kiinnitä se lujasti pidettävällä hiuslakalla.

Paul Mitchellin kehon viimeistelysuihke pitää tyylisi paikallaan koko päivän ja antaa sille myös hiutaleitta ja kiiltoa.

Se toimii parhaiten keskipitkän tai suuren tiheyden omaavilla hiuksilla, jotka ovat keskipitkiä tai pitkiä.