Rento kampaukset ovat nopeita, helppoja ja rentoja kampauksia naisille, jotka eivät halua vaivata hiuksiaan joka päivä. Olkaamme rehellisiä, meillä ei aina ole aikaa luoda täydellistä kampausta. Siellä nämä helpot kampaukset tulevat. Jotta kampausta voidaan pitää rentoina, sen pitäisi olla helppo tehdä joka päivä. Useimmiten rento tyyli tarkoittaa sotkuista pullaa tai klassista poninhäntä. Sen sijaan, että pysyisit tavallisessa, miksi et piristäisi normaalia rutiiniasi? Valmistaudu saamaan inspiraatiota!

Ennen seuraavaa hiustapaamista tutustu näihin suosittuihin kuviin rentoista kampauksista.

Rento Boho-poninhäntä käärityssä kampauksessa

Rento Boho-poninhäntä käärityssä kampauksessaInstagram @melissarufe_beauty

Yksinkertainen, rantaviivainen poninhäntä tekee helpon ulkonäön, joka toimii parhaiten, jos sinulla on pitkät hiukset. Pidemmillä hiuksilla voidaan kääriä hiukset ympäri ja pitää niitä yhdessä. Rento päivitys pitkille hiuksille, kuten tämä sotkuinen matala poninhäntä, näyttää vaivattomalta, kun se on muotoiltu paljon tekstuuria ja kiharoita.

Sotkuinen puolihousut kruunupunoksella

Sotkuinen puolipäällinen kruunupunoksellaInstagram @rebecca.murphy.beauty

Sotkuinen puolipäällinen kruunupunoksella toimii kaikilla hiusten pituuksilla ja tekstuureilla. Ota vain kaksi osaa kummaltakin puolelta ja naida ne keskellä. Varusta kukkaisilla baretteilla katseenvangitsija.

Pehmeä sotkuinen pullakampaus

Pehmeä sotkuinen pullakampausInstagram @paigelauren_bridalhair

Pehmeä sotkuinen pullakampaus on loistava rento kampaus naisille, joilla on keskipitkät tai pitkät hiukset. Spritz Haze by Evo äänenvoimakkuuden ja tekstuurin saavuttamiseksi ja yritä lisätä aaltoja lisätäksesi täyteläisyyttä söpöyn pullaan ja jättää hiukset pois edestä muodostaen kasvoja kehystäviä paloja.

Rento kierretty punos kampa

Rento kierretty punoskampausInstagram @yourbraids

Kokeile rento kierretty punoskampaus, joka on vaivaton ja kaunis ja jota voidaan käyttää juhliin, tanssiaisille tai päivittäin millä tahansa pituudella. Lisää aaltoja luodaksesi illuusion täyteläisemmistä ja paksumpista hiuksista.

Matala kierretty poninhäntä

Matala kierretty poninhäntäInstagram @hairicome_

Matala kierretty poninhäntä tekee kauniista ja glam -tyylistä, joka sopii täydellisesti kaikkiin tilanteisiin. Stylisti Melissa Howlett Australiasta teki sen ihanteelliseksi kaikille hiusten väreille ja tekstuureille!

Luodakseen tämän häät hiukset, Howlett aloitti kiertämällä lukkoja keskikokoisella tynnyrisauvalla. Hän jatkaa: ”Lisäsin erittäin pehmeän käänteen pään toiselle puolelle. Jätin kasvojen ympärille palasia kehystäviä nauhoja ja lisäsin myös volyymia kruunuun. ”

Viileä Twisted Bun -kampaus rento päiväksi

Viileä Twisted Bun -kampaus rento päiväksiInstagram @arcuthi_arcuthe

Tämä kierretty pullakampaus on yksinkertainen ja rento, mutta silti tyylikäs ja hieman tuntumaton. Sen loi stylisti Claire Simonson Merimbula, NSW: stä.

“Parasta tämänkaltaisissa rentoissa hiustyyleissä on hieman kuluneet, kiillottamattomat reunat, joissa on erottuva kierretty matala pulla”, Simonson sanoo.

Simonson sanoo, että pullat saavutetaan parhaiten paksummilla, keskipitkillä hiuksilla, joilla on moniulotteinen väri eikä lohkon väri. “Kevyttä muotoilutuotetta levitettiin shampoopesun hiuksiin, jotka kuivattiin melaharjalla, mikä varmisti, ettei hiuksiin synny liikaa jännitystä, jotta volyymi ei menety, mikä auttaa tämän tyylin rakentamisessa”, hän lisää.

Nopea ja rento Brigitte Bardot puoliksi alas tyyliin kouluun

Nopea ja rento Brigitte Bardot puoliksi alaspäin kouluunInstagram @jordynelisakunde

“Pidän tätä lievänä Brigitte Bardotin 1960-luvun innoittamana kampauksena”, sanoo koulutava kosmetologi Jordyn Kunde Plymouthista, MN. “Pidän tästä keskipitkästä kampauksesta, koska se on yksinkertainen eikä niin pelottava kuin jotkut vintage-tyylit voivat olla”, Kunde sanoo.

Kunden suurin neuvo on kiinnittää huomiota äänenvoimakkuuteen ja tarkkaan tyyliin.

Jos haluat jotain tyylikkäämpää ja modernia ulkoasua, Kunde suosittelee suoria hiuksia. “Luulen, että kiharat tekevät siitä hieman rennompaa ja rannallisempaa. Lisää äänenvoimakkuutta antaa tälle puoliskolle vintage -tunnelman. Helppo rento kampaus keskipitkille hiuksille tulee olemaan söpö riippumatta siitä, mitä päätät tehdä ”, hän selittää.

Helppo romanttinen ilme sivupunoksilla

Helppo romanttinen ilme sivupunoksillaInstagram @hairbyhannahcooper

“Tässä on kaksipuoliset punokset, joissa on pehmeä, aaltoileva rakenne keskipituuksien läpi”, sanoo stylisti Hannah Cooper Tacomasta, WA. ”Minun suosikkini siinä on, että voit pukea sen tai pukea sen alas. Muunna tämä rento, brunssin päivämääräinen hiustyyli juhlalliseksi päivitykseksi vain muutamalla helmikiinnityksellä ”, hän lisää.

Asiakkaille Cooper sanoo, että on tärkeää pitää mielessä hiusten tiheys. ”Mitä suurempi tiheys, sitä isommalta ja täyteläisemmältä sivupunos näyttää. Naisille, joilla on pienempi tiheys, voi olla haastavaa luoda suuri punos. Mitä tulee pituuteen, tämä on hartioiden pituinen leikkaus, mutta se toimii kaikilla pituuksilla riippumatta siitä, onko se pinottu bob tai pitkät mehevät lukot ”, hän selittää.

Shaggy Dimensional Balayage

Shaggy Dimensional BalayageInstagram @rhea.jhair

Tämän shaggy -ulotteisen balayagen loi hiustaiteilija Rhea Forrester Sunshine Coastilta, eKr.

“Tämä ulkoasu sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön”, Forrester sanoo. ”Se on erittäin vähäistä ylläpitoa, koska et ole salonissa kuuden tai kahdeksan viikon välein saadaksesi täyden kohokohdan. Tästä huolimatta ehdotan aina hoitoa ja väriainetta balayage -istuntojen välillä hiusten värin ja terveyden ylläpitämiseksi. ”

Muotoiluun Forrester käytti volyymisuihketta märkiin hiuksiin, puhalsi sen suurella pyöreällä harjalla ja viimeisteli sen 1 1/4 tuuman kiharrusraudalla ja tekstuurisuihkulla.

Faux One Length

yksi pituusInstagram @shear_harmony

Tämän faux-yksipituisen ilmeen loi kampaaja Harmony Janney Cochran McLeanista, VA.

“Suosikkini siinä on se, miten se antaa yhden pituisen leikkauksen ulkonäön, mutta siinä on sisäkerros, joka romahtaa alla olevan raskauden”, Cochran selittää. “Tämä auttaa välttämään painon kasaantumista alustan ympärille, mikä yleensä muodostaisi kolmion muodon.”

Cochran uskoo, että tämä leikkaus sopii parhaiten naisille, joilla on luonnollisesti suorat tai aaltoilevat hiukset. “Vaikka valokuvassa olevalla naisella on hiukset käpristettynä, suunnittelin leikkauksen ilmassa kuivattavaan elämäntapaan”, hän lisää.

Käytä suosikkikoostumustasi tai suolasuihketta (minun on Moroccanoil’s Beach Wave Mousse tai Dry Texture Spray) tehostaaksesi liikettä ja anna luonnollisten hiustesi hoitaa loput.!

Boho rento tyylikäs tyyli ranskalaisella punotulla pääpannalla

Boho rento tyylikäs tyyli ranskalaisella punotulla pääpannallaInstagram @jillyscissorhands

Tämä ranskalainen punospanta on boho, rento ja tyylikäs. Sen loi mestarityylimies Jillian Leigh Smithtownista, NY.

“Tämä ulkoasu sopii kaikkiin tilanteisiin”, Leigh sanoo. ”Voit pukea sen hiuksilla viralliseen tapahtumaan tai voit pukeutua tyyliin rento illanviettoon. Se on myös hieno ulkonäkö, jos haluat pitää otsatukka tai hiukset pois kasvoiltasi illalla. ”

Tyyliä varten Leighillä on tiukat ohjeet:

“Kuivaa hiukset föönaamalla Fat Mukia (volumizer). Kun se on täysin kuiva, haluan leikata sen ja suihkuttaa jokaisen osan Fat Mukilla ennen curlingia. Kun kiharat hiuksiasi, suosittelen 1 1/4 tuuman curling-rautaa (käytän Hot Tools Marcel -rautaa. Anna kiharoiden jäähtyä 10 minuuttia. Kun hiukset ovat jäähtyneet, ota tuuletusharja tai sormesi ja harjaa hiukset . Tämä ei poista kiharoitasi, vaan näyttää pehmeämmältä.

Jos sinulla on hienot hiukset tai sinulla on vaikeuksia pitää kiharaa, käytä 1 tuuman kiharrinrautaa ja ota suurempia hiuksia. Kun olet lopettanut hiusten kampaamisen, käytä sentin kokoista Muk Forming Cream -voidetta, hiero huolellisesti yhteen käsissäsi ja levitä sitten kiharoihisi latvoista alkaen. Tämä auttaa poistamaan lentokoneita. Nyt olemme valmiita punomaan!

Kun leikkaat punottua kruunua, tee osasta siksak-osa, jotta punoksen ja muiden hiusten väliin ei jää tyhjiä tiloja. Tämä takaa myös pehmeän ilmeen. Siirrä lohko hieman korvan taakse, jotta vältyt irtonaisuudelta korvan ympärillä. Nyt olet valmis ranskalaiseen punokseen. Kun olet suorittanut ranskalaisen punoksen, pidä punoksen päästä pehmeästi, jotta voit tuulettaa punoksen.

Jos haluat tuulettaa punoksen, aloita ylhäältä ja vedä kevyesti peukalolla ja etusormella. Liike, jota käytän sormillani, on melkein kuin sinulla olisi uusi dollarin seteli ja sinun täytyy hieroa sormiasi yhteen varmistaaksesi, ettei siihen ole tarttunut toista. Kun olet tyytyväinen tuuletettuun punokseesi, kiinnitä se korvan taakse kuminauhalla. Jos tuntuu siltä, ​​että se tarttuu ulos tai painaa korvaa vasten, kiinnitä kuminauha alaspäin nastalla. ”

Vaivatonta & Tyylikäs punottu tyyli ja lisävaruste pitkille hiuksille

Vaivaton & amp; Tyylikäs punottu tyyli ja lisävaruste pitkille hiuksilleInstagram @christina_mobilestylist

Tämä on vaivaton ja tyylikäs ulkoasu, ja se on yksi yksinkertaisista rentoista kampauksista pitkille hiuksille. Sen loi freelance -kampaaja Christina Repanou Montrealista.

“Rakastan siinä sitä, että voit pukea sen ylös tai alas”, hän selittää. “Punokset voivat olla sekä arjen että illan ilme. Kun lisäät tämän kaltaisia ​​lisävarusteita, saat lisää tyylikästä poppia. ”

Repanou sanoo, että paras tapa saavuttaa rento punottu kampaus, kuten tämä, on Design.Me Puff Me, Ouai Rose Hair & Vartaloöljy ja kuuma työkalusilitysrauta pehmeille kiharoille.

”Uskon, että punoksia voidaan käyttää kenen tahansa päällä, sinun on vain löydettävä se, joka puhuu sinua eniten. Muista, että punokset toimivat parhaiten likaisissa hiuksissa ”, hän lisää.

Suloinen ja maustettu yläsolmu

Suloinen ja maustettu yläsolmuInstagram @salon_janieperiot

“Tämä on ehdoton suosikkini helppoon kampaukseen, joka piristää mitä tahansa rentoa asua”, väittää stylisti Janie Periot, Manette, WA. “Tämä on diy -kampaus, jossa on sotkuinen solmu, joka näyttää kiertyneeltä pullalta. Se todella avaa kasvot vetämällä puolet hiuksista ylös ja pitämällä vartalon muissa hiuksissa ”, Periot sanoi..

“Pidän tästä korkeasta pullakampauksesta parhaiten toisen päivän hiuksilla luonnollisen tekstuurin lisäämiseksi”, hän lisää. “Tätä tyyliä voidaan käyttää monella tavalla, mutta suosikki rento hiukseni pariksi sen kanssa tällä hetkellä olisivat kapeat farkut, saappaat, iso villapaita ja paksu kaulakoru.”

Käyttämällä joitakin suosikkituotteistaan ​​(L’oreal Professionnel Tecni Art Next Day Hairspray, Infinium 3 Hairspray ja Mythic Oil) Periot voi luoda tekstuuria, pitää ja loistaa lopullisessa ilmeessä.

Moderni tyylikäs ilme

Moderni tyylikäs ilmeInstagram @sanomat

Tämän modernin tyylikkään ilmeen loi freelance -kampaaja Lupe Benitez Bronxista, NY. “Se on yksi ihanteellisista rentoista kampauksista ja rentoista päivityksistä keskipitkille hiuksille”, Benitez sanoo.

“Parasta tässä aaltoilevassa matalassa updossa on se, että se on kätevä”, hän lisää. “Voit käyttää tätä asua häissä todella kuumana päivänä murehtimatta pörröisyydestä tai jos sinulla on tapahtuma töiden jälkeen, voit olla valmis menemään yksinkertaisella vaatteiden vaihdolla!”

Benitez neuvoo satunnaisia ​​naisia ​​pitämään hiusten rakenteen ja tiheyden mielessä. “Tämä toimii parhaiten paksuihin hiuksiin. Jos todella ohut/hienotukkainen nainen haluaa tämän ilmeen, se voidaan tehdä, mutta se ei näytä samalta. Muista myös, että kasvot näkyvät paljon ”, hän selittää.

Kokoa vaivattomasti sotkuinen matala poni

Kokoa vaivattomasti sotkuinen matala poniInstagram @kellyrettenberger

“Rakastan tekemätöntä, ryppyistä ulkoasua”, sanoo salongin omistaja ja stylisti Kelly Rettenberger Madisonista, WI. ”Tekstuurin jättäminen ja osien kiertyminen antaa vetäytyneelle tyylille hieman seksuaalista vetovoimaa. Tämä sotkuinen poninhäntä on loistava tapa näyttää vaivattomasti koottuna ”, hän selittää.

Rettenberger sanoo, että Paul Mitchell Invisiblewear on täydellinen pari tämän ponin luomiseksi. “Suunniteltu kauniisti purettuihin tyyleihin, tuotteet antavat luonnollisen rungon ja tekstuurin.”

Tämä sotkuinen matala poni sopii erinomaisesti naisille, jotka arvostavat kauneutta epätäydellisyydessä eivätkä halua näyttää siltä kuin olisivat tulleet tuoreina salonista. Se on päivitys perusponista, mutta silti yhtä monipuolinen.

Monipuolinen kuvioitu lohko

Monipuolinen kuvioitu lohkoInstagram @rachelstylesorlando

Tämän kuvioidun lohkon loi lisensoitu kosmetologi Rachel Snyder Winter Parkista, FL. ”Se näyttää vaivattomalta ja tyylikkäältä aaltoilevana, mutta voi näyttää myös ärtyneeltä ja teksturoidulta suorassa. Se on myös tarpeeksi pitkä heittääkseen poniin tarvittaessa. Se on ihanteellinen leikkaus käytettäväksi kesäpäivinä tai jopa koulussa ”, Snyder selittää.

“Suosittelen ehdottomasti mitä tahansa teksturointituotetta tekstuurin parantamiseksi”, hän lisää. ”Käytin Oribe Matte Wavesia ennen hiusten karkeaa kuivaamista. Kihararaudalla heiluttamisen jälkeen voidaan käyttää hieman kuivaa tekstuurisuihketta. “

Naiset, joilla on luonnollinen tekstuuri hiuksissaan, hyötyisivät todella tästä pitkästä bobista, koska se voi olla todella vähäistä ylläpitoa. Monipuolisuutensa ansiosta laaja valikoima naisia ​​voi rokata tätä tyyliä.

Löysät aallot lyhyillä hiuksilla

Löysät aallot lyhyillä hiuksilla

Lisää kuori klassiseen bobiin luomalla huolettomia aaltoilevia kampauksia, kuten tämä. Löysät aallot lyhyellä leikkauksella ovat täydellisiä osaksi päivittäisiä kampauksiasi.

Löysien aaltojen muotoilu:

 1. Valmista kosteat hiukset esisuihkeella ja volyymivaahdolla.
 2. Kuivaa ja puhalla hiukset.
 3. Kun hiukset ovat kuivat, käytä 1 tuuman kihartimella ja kiedo hiukset kihartimen ympärille vaakasuoraan. Jätä päät pois.
 4. Viimeistele tyyli kevyellä, joustavan pidon hiuslakalla.

Täydellisiä ranta -aaltoja varten kokeile Not Your Mother’s Beach Babe Texturizing Spray. Tämä tyyli toimii parhaiten soikeissa, kolmioissa, pitkänomaisissa ja sydämenmuotoissa. Se toimii parhaiten myös niille, joilla on luonnollisesti aaltoilevat hiukset.

Kuvioitu räjäytystyyli

Kuvioitu puhallustyyli

Rakastatko tapaa, jolla tuore föönauskuiva tuntuu, mutta kaipaatko hieman enemmän tekstuuria? Kokeile tätä kuvioitua puhallusta saadaksesi molempien maailmojen parhaat puolet!

Kuinka muotoilla puhallettu kampaus:

 1. Valmista pyyhekuivatut hiukset föönausvoiteella.
 2. Puhalla kuivat hiukset keskikokoisella pyöreällä harjalla kääntämällä päät pois kasvoilta.
 3. Kun hiukset ovat kuivat, käytä 1 tuuman curling-rautaa tai tasaista rautaa tasoittaaksesi päät. Käytä kuumaa työkalua pystysuunnassa ja työskentele keskikokoisissa tai suurissa osissa.
 4. Levitä pieni määrä muotoilutahnaa päihin.
 5. Viimeistele tyyli kevyesti tarttuvalla joustavalla hiuslakalla.

Jos haluat haalistumattomia räjäytyksiä, kokeile Onestan Smooth and Shine. Sitä voidaan käyttää myös, kun hiukset ovat kuivat, jolloin valoa erotetaan ja saadaan rakenne.

Rento keskiosa, jossa on vaaleat kiharat

Rento keskiosa vaaleilla kiharoilla

Löysät ja rennot kiharat sopivat täydellisesti rentoun tapaamiseen tai juoksemiseen. Mutta enemmän kuin se, se voi olla ihanteellinen morsiamen tukka myös hääpäivänä!

Kuinka muotoilla keskiosa vaaleilla kiharoilla:

 1. Aloita puhalluskuivilla hiuksilla, kiedo hiukset kiharasauvan ympärille pystysuoraan.
 2. Poista hiukset sauvasta ja anna hiusten jäähtyä.
 3. Sormi kampaa kiharoiden läpi.
 4. Viimeistele tyyli keskipitkällä hiuslakalla.

Kestävää pitoa varten kokeile Avedan ilmanohjainta. Tämä tyyli sopii kaikille kasvojen muodoille ja hiuksille.

Rento tyylikäs Bob ja kohokohdat

Rento tyylikäs Bob ja kohokohdat

Tämä on helpoin ja yksinkertaisin tapa saada tyylikkäitä rento kampauksia, kuten tämä tyylikäs bob.

Tyylikäs tyylikäs bob:

 1. Aloita kosteista hiuksista levittämällä pieni määrä föönauskuivaa voidetta.
 2. Käytä keskikokoista litteää melaharjaa ja föönaa hiukset sivulta toiselle.
 3. Kun hiukset ovat kuivat, käytä tasarautaa tasoittaaksesi hiukset.
 4. Levitä pieni määrä arganöljyä keskipitkille ja latvoille.
 5. Viimeistele tyyli kevyellä hiuslakalla.

Kokeile Avedan Style Prep Smoother -sovellusta saadaksesi erittäin tyylikkään iskun puoleen aikaan. Tämä bob -tyyli toimii parhaiten soikeilla, sydämen ja kolmion kasvomuodoilla ja kaikilla hiustyypeillä.

Lyhyt ja suloinen vaivaton tyyli

Lyhyt ja suloinen vaivaton tyyli

Luo vaivaton ja tyylikäs ilme tällä lyhyellä ja kauniilla kampauksella.

Kuinka muotoilla vaivaton bob:

 1. Levitä vaahto pyyhekuiviin hiuksiin.
 2. Puhalla kuivat hiukset sormilla. Nosta juuresta luodaksesi äänenvoimakkuuden.
 3. Levitä pieni määrä muotoilutahnaa latvoihin ja otsiin.
 4. Viimeistele tyyli kevyellä hiuslakalla.

Tätä bob -kampausta varten kokeile Avedan Control Pastaa luomaan tekstuuria ja määritelmää tuntematta raskautta.

Classic Blowout naisille, joilla on pyöreät kasvot

Classic Blowout naisille, joilla on pyöreät kasvot

Klassinen puhallus on ajaton ja aina tyylikäs.

Kuinka muotoilla klassinen räjähdys:

 1. Aloita hieman kosteista hiuksista ja levitä pieni määrä föönauskuivaa voidetta keskipituuksiin ja latvoihin.
 2. Leikkaa hiukset kuuteen osaan (ylhäällä edessä, sivuilla, kruunussa, takana vasemmalla ja takana oikealla).
 3. Käytä keskikokoista pyöreää harjaa ja hiustenkuivaajaa ja aloita hiusten kuivaus ylhäältä.
 4. Kuivaa hiukset sileäksi ja pois kasvoilta.
 5. Kuivaa kaikki hiusten osat.
 6. Kun hiukset ovat kuivat, levitä latvoihin pieni määrä arganöljyä.
 7. Viimeistele tyyli joustavalla hiuslakalla.

Hyvät muotoilutyökalut ovat yhtä tärkeitä kuin hyvät muotoilutuotteet. Kokeile T3 Featherweight Luxe 2i -kuivainta ja Full Pint Medium Round Brush -harjaa, jotka auttavat sinua saavuttamaan täydellisen kuivauksen. Tämä kampaus näyttää parhaiten pyöreällä kasvomuodolla ja kaikilla hiustyypeillä.

Kalifornian tyttöjen kampaus

Kalifornian tyttö kampaus

Esittele rento puoli näillä täydellisesti kumoamattomilla kiharoilla!

Kumottujen kiharoiden muotoilu:

 1. Levitä volyymivaahto kosteisiin hiuksiin ja sirottele juuria juurivoimalla.
 2. Puhalla kuivat hiukset sormilla.
 3. Kun hiukset ovat kuivat, käytä kiharrinsauvaa. Kääri hiukset sauvan ympärille pystysuoraan.
 4. Anna hiusten jäähtyä ja kampaa hellävaraisesti sormet kiharoiden läpi.
 5. Suihkuta hiukset teksturoivalla suihkeella ja hankaa kevyesti.
 6. Viimeistele tyyli kevyesti pidettävällä hiuslakalla.

Kokeile Onestan Volumizing vaahtoa vartalolle ja täyteläisyydelle. Tämä tyyli toimii myös tytöllä, jolla on kaikki kasvomuodot ja hiustyypit.

Yksinkertaiset Fishtail -punokset

Yksinkertaiset Fishtail -punokset

Yksinkertaisin tapa luoda tyylikäs ja rento kampaus pitkille hiuksille on kutoa langat trendikkääksi kalahäntäpunokseksi.

Kalanhäntäpunosten muotoilu:

 1. Aloita kuivista hiuksista, sileät hiukset sivuttaiseksi poninhäntäksi.
 2. Käytä pientä osaa hiuksista käärimään poninhäntäpidikkeen ja bobby -tapin paikalleen.
 3. Jaa poninhäntä kahteen osaan.
 4. Ota pieni osa toiselta puolelta ja vedä se toiselle puolelle.
 5. Toista vaihe 3, kunnes kaikki hiukset on punottu.
 6. Kiinnitä kirkkaalla kuminauhalla tai hiusnauhalla.
 7. Vedä varovasti punoksen sivuista haluttuun löysyyteen.
 8. Viimeistele tyyli suosikki hiuslakallasi.

Kirkkaat kuminauhat ovat välttämättömiä hauskoille ja tyylikkäille punotulle tyylille! Kokeile Goody’s Clear Elasticsia ja vie punottu tyylisi uudelle tasolle. Tämä punottu poninhäntä sopii kaikille kasvomuodoille ja hiustyypeille.

Layered Deep Side Part Casual Hairstyle

Kerroksellinen syvän sivun osa

Lisäämällä hiukan äänenvoimakkuutta tyypilliseen untuvaan muotoiltuun hiukseen saat sen hiotumman tunteen ilman liioittelua. Kokeile Oriben kuivaa tekstuurisuihketta saadaksesi täyteläisyys ja tekstuurit.

Rento kampauksen muotoilu:

 1. Valmista kosteat hiukset suosikkimuotoiluvoidetta käyttämällä.
 2. Kuivaa hiukset sormilla, nosta juurista luodaksesi volyymin.
 3. Kun hiukset ovat lähes kuivat, käytä pyöreää harjaa lopettamaan kuivumiset.
 4. Käytä sileää rautaa, kevyesti sileät päät ja lisää lievä taivutus päihin.
 5. Suihkuta juuria volyymin lisäävällä kuivashampoolla tai teksturoivalla suihkeella.
 6. Viimeistele tyyli joustavalla hiuslakalla.

Rento ja huoleton Shag

Rento ja huoleton Shag

Tämä tyyli sopii erinomaisesti harjoituksen jälkeiseen kokoukseen tai jos juokset hieman myöhään aamulla.

Kuinka muotoilla shag:

 1. Aloita kosteista hiuksista levittämällä suosikki volyymivahtosi juurista latvoihin.
 2. Räjäytä hiukset kuiviksi sormilla. Hiustenkuivaus hapsut eteenpäin.
 3. Levitä pieni määrä muotoilutahnaa päihin.
 4. Viimeistele tyyli suosikki hiuslakallasi.

Kokeile Avedan Phomollientia luomaan äänenvoimakkuutta ja kiiltoa tuntematta raskautta tai tahmeutta. Muista, että tämän ilmeen on tarkoitus olla hieman epämääräinen. Älä pelkää saada sormiasi hiuksiin ja antaa niille todella rypytystä!

Yksinkertaiset puolipitkät hiukset

Yksinkertaiset puolipitkät hiukset

Etsitkö tapaa pitää hiukset vedettyinä taaksepäin ja silti näyttää upealta? Kokeile tätä puoli -tyyliä molempien maailmojen parhaaksi.

Kuinka muotoilla puoli updo:

 1. Aloita kuivista hiuksista, aseta hiukset kuumiin teloihin.
 2. Irrota rullat ja kampaa kevyesti kiharat läpi.
 3. Vedä yläosa taaksepäin ja kiinnitä.
 4. Viimeistele tyyli kevyellä hiuslakalla. Jousen lisääminen on valinnaista, jotta se saa hieman aksenttia.

Kun muotoilet tätä rento hiustyyliä, kokeile Avedan Brilliant Hairspray -hiustetta keskipitkällä kiillolla. Söpö rento kampaus kuten tämä toimii kaikille kasvojen muodoille ja hiustyypeille.

Glamorous Date Night

Lumoava treffi -ilta

Etsitkö erittäin yksinkertaista tapaa jazzata hiuksesi treffeille? Tämä on täydellinen minne tahansa, rento mutta upea tyyli!

Kuinka muotoilla päivä-yön hiukset:

 1. Levitä lämpösuojaa juuri puhallettuihin hiuksiin.
 2. Ota edestä alkaen keskikokoinen osa ja kiedo se kihartimen ympärille pystysuoraan.
 3. Poista kihara ja toista, kunnes kaikki hiukset ovat käpristyneet.
 4. Kampaa hiukset kevyesti sormella ja viimeistele muotoilu hiuslakalla.

Suojataksesi hiuksiasi lämpövaurioilta, kokeile Avedan vaurioitumisvalmista päivittäistä korjausta.

Rento Choppy Bob -tyyli

Rento Choppy Bob -tyyli

Lisää hieman tekstuuria klassiseen bobiin luodaksesi uuden ilmeen. Avedan Control -tahna tarjoaa tekstuuria, määritelmää ja kiiltoa tuntematta raskautta.

Kuinka muotoilla katkera bob:

 1. Levitä suosikkituotteesi kosteisiin hiuksiin.
 2. Kuivaa hiukset keskikokoisina osina, siirtämällä hiuksia sivulta toiselle saadaksesi volyymia ja taipumaan.
 3. Kuivaa hapsut pienellä pyöreällä harjalla.
 4. Tasoita kaikki kurittomat palat litteällä raudalla.
 5. Levitä kiiltoa parantavaa muotoilutahnaa.
 6. Viimeistele tyyli kevyesti pitävällä hiuslakalla.

Kiharat Galore

Kiharat Galore

Laita silitysrauta alas päiväksi ja esittele pyörtymisen arvoiset luonnolliset kiharat!

Luonnollisten kiharoiden muotoilu:

 1. Levitä curl -voiteen ja geelin cocktail tippuville märille hiuksille.
 2. Kierrä hiukset eri suuntiin ja levitä matalalla.
 3. Kun hiukset ovat täysin kuivat, nukkaa hellävaraisesti sormilla.
 4. Viimeistele tyyli kevyellä kiiltoa parantavalla hiuslakalla.

Kokeile Avedan Be Curly Curl Crèmeä, jotta saat kihartumattomia kiharoita. Tämä kihara malli sopii kaikille kasvomuodoille ja naisille, joilla on luonnollisesti kiharat hiukset.

Pixie -leikkaus sivutangolla

Pixie -leikkaus sivutangolla

Anna pixie -hiustenleikkauksellesi leikkisä reuna täydellä sivutörmäyksellä ja paljon määritelmää.

Kuinka muotoilla pixie sivutangolla:

 1. Pyyhekuivista hiuksista alkaen levitä volyymi juurista latvoihin.
 2. Kuivaa hiukset sormilla. Nosta hiukset kruunuun ja puhalla hapsut suoraan alas.
 3. Levitä muotoilutahna ja muotoile hapsut haluamallasi tavalla.
 4. Viimeistele tyyli vahvalla otteella hiuslakalla.

Kestävää hiuslakkaa varten kokeile Avedan Force Controlia. Tämä tyyli sopii kaikille kasvojen muodoille ja hiustyypeille.

Erittäin tyylikäs kampaus

Super tyylikäs

Oletko kyllästynyt hiusten kihartamiseen? Kokeile erittäin tyylikästä ulkoasua pienen valikoiman saamiseksi.

Tyylikkäiden hiusten muotoilu:

 1. Levitä muotoiluvoidetta pyyhekuiviin hiuksiin.
 2. Kuivaa hiukset föönillä litteällä melaharjalla.
 3. Litteät rautahiukset suorat
 4. Levitä pieni määrä arganöljyä latvoihin.
 5. Viimeistele tyyli kevyellä hiuslakalla.

Kokeile Avedan Style Prep Smoother -tuotetta saadaksesi suorat ja haalistumattomat puhalluskuivat puoleen aikaan. Tämä tyyli sopii kaikille kasvomuodoille ja niille, joilla on luonnollisesti suoremmat hiukset.

Rento lyhyet kiharat

Lyhyet kiharat

Kiharat eivät ole vain pitkiä lukkoja! Lisää ne lyhyisiin hiuksiisi ja luo heti vartalo ja liike.

Kuinka muotoilla lyhyempiä kiharoita:

 1. Levitä lämpösuojaa juuri puhallettuihin hiuksiin.
 2. Käytä 1 tuuman curling-rautaa, taivuta hiukset pois kasvoista pienissä ja keskikokoisissa osissa.
 3. Jatka kunnes kaikki hiukset ovat käpristyneet.
 4. Suihkuta hiukset teksturoivalla suihkeella.
 5. Kampaa varovasti sormella kiharat.
 6. Viimeistele tyyli keskipitkällä hiuslakalla.

Vinkki: Kokeile Avedan Damage Controlia lämpö- ja UV -suojaksi.

Full Fringe rento kampaus

Full Fringe rento kampaus

Kiinnitä huomiota silmiin ja poskipunaan kasvoja kehysttävillä otsatukkailla. Kokeile Avedan Dry Remedy Daily Moisturizing Oil -öljyä, joka auttaa kesyttämään kiiltävät hiukset ja lisää kosteutta kuiviin lukkoihin.

Kuinka muotoilla hiukset täydellä reunalla:

 1. Levitä vaahto pyyhekuiviin hiuksiin.
 2. Föönaa otsatukka sivulta toiselle pienellä melaharjalla.
 3. Kuivaa muut hiukset föönaksi keskikokoisella pyöreällä harjalla.
 4. Käytä 1 tuuman curling-rautaa taivuttamaan vain päät.
 5. Tasoita kaikki pörröisyys pienellä määrällä arganöljyä.
 6. Viimeistele kevyesti pitävällä hiuslakalla.

Hauskat ja flirttailevat luonnollisesti kiharat hiukset puoliksi ylöspäin

Hauskat ja flirttailevat luonnollisesti kiharat hiukset puoliksi ylöspäin

Kokeile tätä puoliksi tyyliä ja esittele himoittavia kiharoitasi. Jos haluat kiharoita ja kiiltävät kiharat, kokeile Moroccan Oilin Intense Curl Cream -voidetta.

Kuinka muotoilla puoliksi hiustyyli: 

 1. Levitä curl -voiteen ja geelin cocktail tippuville märille kiharoille.
 2. Kaada ylimääräinen kosteus pois mikrokuituliinalla.
 3. Hajanaiset hiukset matalalla.
 4. Kun hiukset ovat täysin kuivat, vedä yläosa taaksepäin ja kiinnitä Bobby -nastoilla.
 5. Nukkaa alla halutessasi.
 6. Viimeistele kiiltoa parantavalla hiuslakalla.

Boho Kauneus kiharoilla

Boho Kauneus kiharoilla

Esittele vapaa henkesi tällä upealla, kevyesti käpristyneellä kampauksella.

Kuinka muotoilla boho -kiharat:

 1. Levitä lämpösuojaa juuri puhallettuihin hiuksiin.
 2. Työskentele keskikokoisissa osissa, kiharaa hiukset pystysuoraan ja pois kasvoista.
 3. Anna kiharoiden jäähtyä ja kampaa varovasti sormella.
 4. Viimeistele tyyli joustavalla hiuslakalla.
 5. Levitä suosikki pääpanta.

Jos haluat kuivata hiuslakkaa, jossa on paljon kosketeltavaa pitoa, kokeile Onestan Finish -hiuslakkaa. Tämä boho ja rento tyyli sopii kaikille kasvojen muodoille.