Otsatukka, jossa otsatukka, on kampaus, jossa hiukset vedetään taaksepäin kasvoista, kootaan pään takaosaan, kiinnitetään solmioilla tai millä tahansa hiuslisälaitteella ja muotoillaan hapsuilla edestä. Tällä täysin ärsyttävällä kampauksella saat erittäin rennon ilmeen, joka kiinnittää kaikkien katseet!

On aikoja, jolloin haluat sitoa kaikki hiuksesi klassiseen poniin – olipa päivä kuntosalilla, auringon alla tai kun haluat vain näyttää erityisen terävältä ja siistiltä – mutta se ei tarkoita, että sinun täytyy tee se vähemmän tyylillä.

Hanki inspiraatiota poninhäntäprinsessa Ariana Grandesta ja malleista Bella Hadidista ja Ashley Grahamista ja huomaa, kuinka tuoreilta ne näyttävät tällä tyylillä. Tämä johtuu tämän ulkoasun monipuolisuudesta.

Tärkeintä on täydentää kasvosi muotoa ja piirteitä joko kehystämällä niitä otsaloillasi, vaihtelemalla poninhäntäsi korkeutta tai leikkimällä harjan tilavuudella ja tekstuurilla. Täydellisen ulkoasun saavuttamiseksi tarvitaan myös tuotteita.

Voit tehdä hyvän hiuspäivän helposti mahdollisilla otsilla, joissa on otsatukka! Selaa tätä päivitettyä kokoelmaa oppiaksesi tämän lumoavan ulkoasun eri tyylejä!

Side poninhäntä otsatukka

Poninhäntä swoop otsatukkaInstagram @reese.weaves

Hyvin pukeutuneet naiset tuntevat tiensä tällaisten otsojen ympärille. Heitä tappava poninhäntä otsatukkailla ja katso, kuinka he näyttävät niin kateellisilta.

Poninhäntä ja tylppä otsatukka

Poni Kiinan otsatukkaInstagram @colorfulcreation

Korkea poni, jolla on pitkät otsatukka, luo illuusion pienemmästä otsasta, joka näyttää pienemmältä.

Pitkä poninhäntä

Pitkä poninhäntäInstagram @curledcontoured

Yleinen tyyli, mutta joka sopii kaikille tilanteille, kaikille naisille. Tämä ei ehdottomasti syrji.

Quick Weave poninhäntä

Nopeasti kudottu poninhäntä otsatukkaalla afrikkalaisille naisille, joilla on mustat hiuksetInstagram @fonytail_

Kampaa luonnolliset hiukset tiukasti poninhäntä tai pulla ja kääri sitten pidennykset pullaan. Muotoile otsatukka vastaavasti geelillä tai suihkeella virheettömille reunoille.

Laajennettu poninhäntä löysällä otsalla

Laajennettu poninhäntä otsallaInstagram @caraclyne.bridal

Kehonpidennykset ja lisää poninhäntä täydellisempään päähän. Kiharat päät ja otsatukka ja lisävaruste tyylikkään ilmeen saavuttamiseksi.

Tyylikäs poninhäntä

Tyylikäs poninhäntä otsallaInstagram @gretakart_makeupartist

Liikkuvalla naisella tällaiset poninhäntät näyttävät pohjustetulta ulkonäöltä, mutta aallot ja hiusasusteet lisäävät jännittävää ulkonäköä.

Poninhäntä pitkä otsatukka

Pitkä otsatukkainen poninhäntäInstagram @frankandco

Ponytails on erittäin aliarvostettu; ne ovat yksi helpoimmista tyyleistä, mutta ne tarjoavat laajan valikoiman tyylikkäitä esiintymisiä. Pitkät hapsut ja otsatukka poninhäntässä tarjoavat pehmeämmän ilmeen kaikille käyttäjille.

Punottu poninhäntä

Punottu poninhäntä otsallaInstagram @stylist.taylormichelle

Ajaton ilme modernille tytölle. Kruunupunokset, jotka päättyvät löysiin aaltoihin, antavat otsatukkaisille otsille hienon muodon.

Cornrow poninhäntä

Cornrow -poninhäntä, jossa otsatukka mustille naisilleInstagram @temple_hairstyles

Tule läpi pienillä punoksilla silmukassa. Lisää helmet ja värikkäitä solmioita, niin saat kaikkien peruukit

Sotkuinen poninhäntä

Sotkuinen poninhäntäInstagram @kristiinatukka

Q&A tyylin luoja, Chrystal Duffy

Häät kampaaja Perthissä, Länsi -Australiassa

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä ilme on rantaponi, jossa on hapsut. Rakastan kuvioituja hiuksia, joissa on vartalo, ja matala poninhäntä sopii kaikille, varsinkin jos sinulla ei ole kasa hiuksia työskennelläksesi.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä tyyli toimisi useimmissa hiustyypeissä ottaen huomioon hiusten pituuden ja kuinka hyvin hiukset pitävät aaltoa. Sotkuinen näyttää aina hyvältä hiuksilla värivaihteluilla. Kun luot tätä ulkoasua, haluat käyttää tekstuuria antavia tuotteita. Merisuolasuihke on loistava luonnollisten aaltojen luomiseen, ja voit lisätä niitä sauvalla. Suosittelen heiluttamaan ensin koko päätä ja sitten ponnahtamaan se poniin kuin käsittelemään ja erottamaan osia, jotta se saa sen paksuisen tekstuurin. Sopii hyvin toisen tai kolmannen päivän hiuksille!

Poni sivussa pyyhkäisi otsatukka

Poni sivutangollaInstagram @jaakkonen

Q&A tyylin luoja Aki Mochizuki

Kampaaja @ Carmine & Parturi -kampaamot paikassa Beaumaris, Victoria

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä on sotkuinen poninhäntä kampaus otsatukka. Sen rakenne on pehmeän näköinen, mutta silti hallinnassa liikkeellä oleville ihmisille.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Se sopii kaikentyyppisille hiuksille, mutta sinun on saatava pehmeä ilme aaltoilla tai kiharoilla lämpövälineillä. Sopivia tuotteita ovat jauhe tai erittäin joustava suihke.

High Genie poninhäntä

High Genie poninhäntäInstagram @shayslaydit

Q&A tyylin luoja Shanequa Smithin kanssa

Hairstylist @ Hair Experts Salon Chicagossa, IL

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä kampaus on ihanteellinen häät, juhlat, syntymäpäivät tai hauska ilta. Yksinkertainen päivä rannalla tai vain löhöily. Rakastan tätä kampausta, koska se on niin monipuolinen ja sitä voidaan käyttää tyylillä ja armossa missä tahansa tapahtumassa. Kysy Ariana Grandelta, koska tämä on myös hänen suosikki ulkonäköään!

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Rakastan sitä, koska se on todellinen go-kampaus erityisesti naisille, joilla on lyhyet hiukset ja jotka haluavat pidemmät hiukset. Tämä ilme voidaan saavuttaa kaikille hiustyypeille. Mallillani on 4c hiukset, joten föönaan hänen hiuksensa suoraan. Viimeistelty mukavalla litteällä raudalla ja sen jälkeen se oli riittävän hallittavissa muottiin. Kun sain hänen luonnolliset hiukset paikoilleen, varmistin ne ja jatkoin pidennysten lisäämistä. Ottaen terveen osan poninhäntästä, käärin sen ympärille luodakseni genie -vaikutelman viimeistelemällä hienoja vauvan hiuksia. Käytin Got To Be Glued -suihketta, Salon Pro -hiusliimaa, kuminauhoja ja Bobby -nastoja. Hiustyypistä ja asianmukaisesta hoidosta riippuen, kuten pysyminen kaukana kuumista höyryisistä suihkusta & huivi nukkumassa, tämä ilme voi kestää jopa kaksi viikkoa!

Korkea poninhäntä

Korkea poninhäntäInstagram @letitbeelise

Q&A tyylin luoja, Nichole Elise

Kosmetologi @ Let It Be Lashes & Lukot paikassa Tooele County, UT

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Kuvatakseni tätä korkeaa poninhäntää hapsuilla, mielestäni se on hauskaa ja eloisaa! Se pitää sinut tuntemattomana ja erotut joukosta. Se ei ole jokapäiväinen hiusväri tai -tyyli. Rakastan sitä, että kaikki eivät voi vetää sitä pois, ja vaatii kovaa työtä ja aikaa tämän värin saavuttamiseksi rakkaalla tyylillä, joka on hauska mutta tyylikäs.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Jos tämä on haluamasi väri, sinun on ymmärrettävä, että se vie paljon aikaa/kärsivällisyyttä, melko vähän rahaa ja realistisia odotuksia siitä, millainen hiuksesi ovat tällä hetkellä ja miten voit todella saada tämän värin. Stylistisi kuuleminen on välttämätöntä.

Jos olet joku, joka pesee hiukset joka päivä tai ui, tämä ei ole myöskään väri sinulle. Sen ylläpito on kriittistä ja oikeat tuotteet ovat välttämättömiä, tarvitset lämpösuojaa (Joico) ja hyvää shampoota ja hoitoaineita (Olaplex nro 5) & 6), hyvä öljy (Morrocan -öljy) ja violetti shampoo (Loma -shampoo ja hoitoaine). Yritä pitää lämpö minimissä. Tämä väri ei sovi kaikille, ja sinun on tiedettävä, kuinka hoitaa sitä ja varmista, että tiedät sen olevan sitoutuminen.

Sivuponi

SivuponiInstagram @lauratamedmymane

Q&Tyylin luoja Laura Blackwell

Associate Cutter @ kuolematon rakastettu Washingtonissa

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Minulle tämä sivuttainen poninhäntä otsalla on tyylikäs, mutta ei niin tavallinen. Et todellakaan näe poninhäntäjä paljon morsiamen päällä. Se vaatii paksummat hiukset ja ei halua olla niin perinteinen, mutta erotut paljon enemmän. Ulkonäkösi on mieleenpainuvampi. Kuulen aina ihmisten sanovan “en voi vetää sitä pois” ja rakastan pelata toisella puolella ja saada ihmiset pois mukavuusalueiltaan. Kyllä, se on poninhäntä, mutta siinä on silti elementtejä ja yksityiskohtia, jotka eivät tee siitä niin yksinkertaista ja yksinkertaista.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Hiusten paksuus ja pituus ovat ilmeisen tärkeitä tässä. Nämä olivat kaikki hänen luonnolliset hiuksensa, mikä helpottaa elämää paljon, mutta olen varma, että se voidaan tehdä myös pidennyksillä, jos hiuksesi ovat vähintään hartioidesi alapuolella. Tykkään käyttää Oriben kuivaa tekstuurisuihketta päästäkseni sinne ja ryhtymään karkaisemaan hiuksia. Silkkisen sileät hiukset voivat olla joskus vaikeita muotoilla, koska painovoima haluaa vain vetää ne alas.

Suosittelin tätä morsiamena saamaan kohokohtia, joten mikä tahansa hänen kampauksensa näyttäisi ulottuvuuden ja karkeuttaisi hiuksiaan vain kosketuksella. Niin paljon kuvia päivityksistä, joita näen, ovat yleensä vaaleilla hiuksilla, koska ne osoittavat tyyliä eniten. Kohokohtien ja ehkä tekstuurin tai merisuolasuihkun välillä voit todella saada hiukset liikkumaan etkä putoamaan.

Asun Oriben puolesta ”Swept up” tai “Puff me!”. Nämä jauheet menevät juurillesi (tai ehkä kiharoihisi tai punokseen) ja antavat niin paljon tahdikkuutta ja karkeutta, että saat mielettömän tilavuuden ja tekstuurin! Se toimii myös kuivashampoona, joka pyyhkii pois rasvan tai öljyn päänahalta. Vakavasti paras myös otsatukkaille!

Uskon vakaasti, että kuka tahansa voi vetää mitä tahansa niin kauan kuin haluaa. Luulen, että joskus morsiamet antavat äitinsä painaa liikaa ja ohjaavat heitä kohti sitä, mitä he haluavat, jotta he näyttävät “pieneltä tytöltä”. Näen aina puoliksi päivityksiä ja pullaa, minkä tämä morsian oli välillä, ja ennen kuin aloitin pullani, minulla oli hiukset poninhäntässä ja me molemmat katsoimme toisiamme ja saimme tähtisilmät ja miltä se jo näytti. Pelasin sitä hieman enemmän ja rakastuimme!

Kiharat luonnolliset hiukset poninhäntä

Kiharat luonnolliset hiukset poninhäntäInstagram @coralraeart

Q&A tyylin luoja, Coral Rae

Parturi -kampaaja / salongin omistaja @ Just Breathe Salon Placentiassa, Kaliforniassa

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Rakastan hänen luonnollisia kiharoitaan, joita korostavat strategisesti sijoitetut kohokohdat, jotka lisäävät syvyyttä ja ulottuvuutta pitkille kiharoille hiuksilleen. Rakastan kuinka helppoa on käyttää sormiasi kiharoiden kampaamiseen. Nämä otsatukka poninhäntä voi olla suuri kaikissa tilanteissa!

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Joskus yli toimivat kiharat voivat luoda pörröisyyttä. Vähemmän on enemmän kiharat hiukset.

Rakastan Bumble and Bumble Curls Defining Cremeä, koska se jättää kiharat hiukset pehmeiksi eikä koskaan jäykiksi. Mieluummin ilmankuivaus purkautuu kiharoiden suhteen. Kiharat hiukset ovat yleensä kuivalla puolella.

Emulgoi pieni määrä Bumble and Bumble Curls Defining Creme -voidetta kädessäsi ja juokse se kosteiden hiusten läpi, hankaa sitä hieman, jotta se todella määrittelee ja saa kiharoistasi kaiken irti. Käytä sormenpäitäsi kasvojen reunojen parantamiseen.

Kierrä hiuksiasi sormillasi ja kallista päätäsi taaksepäin (niin että saat sen lähelle päätäsi. Kun katselet alaspäin, kolahtaa tai ei ole tiukka päähän). Vedä hiuksesi löysästi niskasi kohdalle, jättäen tuuman leveä hiustyyli poninhäntästä. Käytä hiuskiinnikettä tehdäksesi poninhäntä, ota sitten yhden tuuman hiukset ja kiedo se poninhäntäsi ympärille niskaasi piilottaaksesi hiuskiinnikkeen. Työnnä hiusten pää (vähintään yksi tuuma ennen loppua) hiuskiinnikkeeseen (kiinnitin on kirkas, helposti liukuva kuminauha). Voila! Helppo poninhäntä liikkeellä olevalle tytölle, joka haluaa käydä kuntosalilla töiden jälkeen.