Joka vuosi tuo mukanaan uusia käsitteitä, uusia näkökohtia, uusia alkuja, uusia tapahtumia ja mikä tärkeintä, uusia suuntauksia. Joka vuosi esitetään monia uusia suuntauksia, ja tämä pätee myös tämän vuoden, vuoden 2014, tapauksessa. Lisäksi yksi suosituimmista trendeistä, jotka on otettu käyttöön tänä vuonna, ovat kampaustrendit. Vuonna 2014 on syntynyt erittäin suuri määrä kampausten trendit, jotka kaikki ovat olleet aiemmin massoille tuntemattomia. Vuonna 2014 on syntynyt monia erilaisia ​​kampaustrendejä, mukaan lukien lyhyet kampaustrendit.

Tyypillisen eri muunnelmista Pixie -leikkaus erittäin suurelle määrälle erilaisia ​​bobeja, monia erilaisia ​​kampauksia on otettu käyttöön massoille vuonna 2014. Kaikki nämä kampaukset eivät kuitenkaan ole suosittuja ja trendikkäitä eri paikoissa ympäri maailmaa. Jotkut näistä kampauksista ovat parempia ja paljon suositumpia verrattuna muihin.

Kuten ehkä jo tiedetään, naiset yksinkertaisesti rakastavat tietää, mikä on trendissä ja mikä ei ole trendissä, jotta he voivat päättää, mitä suuntauksia heidän tulisi seurata ja mitä suuntauksia heidän ei pitäisi seurata. Lisäksi tämä koskee erityisesti naisen ulkonäköä ja ulkonäköä. Luonnollisesti naiset haluaisivat ehdottomasti selvittää, mitkä lyhyet kampaukset Vuonna 2014 esitellyt kampaukset ovat suosituimpia ja trendikkäitä kaikkialla maailmassa. No, seuraavat ovat 20 parasta trendikkäitä lyhyitä kampauksia vuodelta 2014:

Emma Roberts

Trendikkäät lyhyet kampaukset 2014

Leukapituinen jaettu kampaus

Trendikkäät lyhyet kampaukset

Pixie Cut

Lyhyet trendikkäät kampaukset

Vintage tyylikäs kampaus

Trendikkäät lyhyet aliarvostus

Hieman pitkä Pixie -leikkaus

Trendikkäät lyhyet hiustenleikkaukset

Sotkuinen Pixie Cut

Trendi lyhyet karvat 2014_1

Band-Boy Cut

Trendi lyhyet karvat 2014_2

Sotkuinen ja rosoinen Bob

Trendi lyhyet karvat 2014_3

Sassy ja Spiky Cut ja Shine

Trendi lyhyet karvat 2014_4

Pikku poika leikkaa

Trendi lyhyet karvat 2014_5

Pixie -leikkaus ja pitkät otsatukka

Trendi lyhyet karvat 2014_6

Aaltoileva Bob

Trendi lyhyet karvat 2014_7

Epäsymmetrinen punkkileikkaus

Trendi lyhyet karvat 2014_8

Epäsymmetrinen jumalatar leikkaa

Trendi lyhyet karvat 2014_9

Täysin symmetrinen Pixie

Trendi lyhyet karvat 2014_10

Kiinalainen Half Up-do etutangolla ja ajeltu puoli

Trendi lyhyet karvat 2014_11

Sotkuinen pitkä Pixie -leikkaus

Trendi lyhyet karvat 2014_12

Undercut pitkillä etutangolla

Trendi lyhyet karvat 2014_13

Klassinen Pixie Cut

Trendi lyhyet karvat 2014_14

Sotkuinen ja aaltoileva korvanpituinen kampaus

Trendi lyhyet karvat 2014_15

Vaikka on totta, että naiset haluavat varmistaa, että heidän harrastamansa kampaukset ovat virheettömiä ja täydellisiä, on myös totta, että naiset haluavat varmistaa, että heidän harrastamansa kampaukset ovat erittäin suosittuja ja trendikkäitä kaikkialla maailmassa. No jos virheetön lyhyet kampaukset jotka ovat erittäin kuuluisia ovat mitä etsit, olet varmasti tullut oikeaan paikkaan, koska kaikki 20 yllä lueteltua kampausta ovat paitsi hämmästyttäviä lyhyitä kampauksia, myös erittäin suosittuja vuodesta 2014 lähtien.

Jokainen nainen, joka yrittää yhtä tai useampaa yllä luetelluista lyhyistä kampauksista, on ehdottomasti tyytyväinen kampaukseen ja siihen, miten ne saavat hänet näyttämään. Lisäksi se, että monet yllä luetelluista kampauksista ovat inspiroineet kuuluisia kuuluisuuksia, kuten näyttelijöitä, pitäisi edelleen rohkaista naisia ​​kokeilemaan yllä lueteltuja kampauksia.