Aina kun valitset oikean kampauksen, olet aina täynnä itseluottamustasi ja kasvosi näyttävät hämmästyttävän houkuttelevilta. Tästä syystä esittelemme täällä joitain vuoden 2013 trendikkäimmät lyhyet aliarvostus:

Lyhyt hienostunut kampaus

Tämä ihana kampaus on fantastisen upea. Näennäisesti kampaamattomat hiukset osoittavat vapauden sävyä ja vaatimattomuutta, mikä varmasti kertoo luonteestasi. Ihana ja houkutteleva, voit ehdottomasti kokeilla tätä kampausta viileän hämmästyttävän ilmeen saamiseksi.

Lyhyt hienostunut kampaus

Pirteä lyhyt ruskea kampaus

Tällainen kampaus on hämmästyttävän viileä ja ihana. Sivuttain erotetuissa hiuksissa on sotkuinen puoli, jonka tuuli puhaltaa näennäisesti. Se on todella viehättävä ja erittäin houkutteleva.

Pirteä lyhyt ruskea kampaus

Viileä korostava hienostunut kampaus

Tämä kampaus on hämmästyttävän viileä ja viehättävä. Se antaa sinulle välinpitämätön asenne, joka on hämmästyttävän upea ja houkutteleva. Samalla se antaa sinulle luottamuksen, joka on röyhkeästi itsevarma.

Viileä korostava hienostunut kampaus

Viileä lyhyt kiiltävä kampaus

Tämä viileä lyhyt kiiltävä kampaus on viehättävän houkutteleva. Se antaa sinulle viileän suvaitsemattoman laakerin. Lisäksi sivuttain erotettu kampaus antaa sinulle ehdottomasti rauhan, joka on houkutteleva ja houkutteleva. Tulet varmasti rakastamaan tätä kampausta.

Viileä lyhyt kiiltävä kampaus

Viileä sotkuinen blondi kampaus

Tämä kampaus on hämmästyttävän ihana ja erittäin naisellinen. Siitä ei ilmene ennakkoluulottomuutta. Se antaa sinulle hienostuneen viileän hämmästyttävän ilmeen, joka on fantastisen houkutteleva ja houkutteleva. Tulet varmasti rakastamaan tämän kampauksen urheilua.

Viileä sotkuinen blondi kampaus

Ilmava sotkuinen kampaus

Tämä ihana kampaus on siisti ja houkutteleva. Se antaa sinulle viileän ja houkuttelevan käytöksen, joka on ehdottomasti varma osuma. Näennäisesti luonnostaan ​​huolimattomat hiukset antavat vähemmän teeskentelevän ilmeen, joka on ihana ja houkutteleva. Yllättävän fantastista todellakin!

Ilmava sotkuinen kampaus

Puhdas ja siisti lyhyt kampaus

Tämä kampaus huokuu tiettyä hienostuneisuutta, joka on houkutteleva ja ihana. Hiukset on järjestetty siististi siten, että ne näyttävät siistiltä ja siistiltä. Se antaa sinulle ehdottomasti fantastisen modernin ilmeen, joka on ystävällisesti mahtava ja houkutteleva.

Puhdas ja siisti lyhyt kampaus

Lyhyt Pixie -leikkaus

Tämä kampaus on ehdottomasti houkutteleva ja erittäin naisellinen. Lyhyt selkä ja sivut antautuvat viehättävän houkuttelevaan sivusuunnassa kampaus, joka on erittäin söpö ja houkutteleva. Pehmeät juoksevat otsat, jotka osittain peittävät toisen silmän, antavat sinulle salaperäisen ilmaa, joka on houkutteleva ja viettelevä.

Lyhyt Pixie -leikkaus

Viileä aaltoileva kampaus

Tämä viileä aaltoileva kampaus esittelee houkuttelevan houkuttelevan kampauksen, joka antaa kasvoillesi viettelevän ilmeen. Hämmästyttävän ihana, se antaa sinulle hämmästyttävän lumoavan ilmeen, joka on ehdottomasti lumoava ja kiehtova. Tulet varmasti rakastamaan tätä kampausta.

Viileä aaltoileva kampaus

Sivulta erotettu Cool Blonde Hairstyle

Mikään ei ehdottomasti määrittele persoonallisuuttasi välittömästi kuin kampauksen valinta. Tässä on kampaus, joka on siisti ja yksinkertainen. Se antaa sinulle uhkaavan välinpitämättömän luonteen. Voit ehdottomasti kokeilla tätä uusi hiustyyli vaihteeksi.

Sivulta erotettu Cool Blonde Hairstyle

Sassyn hienostunut ilme

Tämä kampaus on hämmästyttävän ihana. Kauniisti sivuttain erotetut hiukset antavat houkuttelevan ilmeen. Hienostunut ja houkutteleva, kauniit kasvosi paranevat suuresti tämän viileän ihanan kampauksen avulla. Se on fantastisen viehättävä ja viehättävä.

Sassy hienostunut ilme

Lyhyt Sassy Wet look Hairstyle

Tämä ihana märkä look -kampaus on hämmästyttävän upea ja viehättävä. Se antaa kasvoillesi luonnollisesti viileän auran, joka on ehdottomasti houkutteleva ja sassy. Tulet varmasti rakastamaan tämän kampauksen urheilua viettelevän muutoksen vuoksi.

Lyhyt Sassy Wet look Hairstyle

Cool Featherlike top kampaus

Tämä on viileä poikkeus tyttöjen puhtaasta pitkästä kampauksesta. Leikatut sivut ja selkä ovat kontrastissa pirteän yläosan kanssa. Vaikutus on upea ja näyttävän ainutlaatuinen, ja se antaa sinulle hienostuneen ilmeen, joka on silmiinpistävästi viehättävä.

Viileä höyhenen kaltainen top -kampaus

Virtaviivainen ja leikattu lyhyt kampaus

Tämä ihana virtaviivainen ja viiltoinen kampaus on fantastisen siisti ja ihana. Se antaa sinulle puhtaan ilmeen, joka on täynnä hienostuneisuutta ja viehätystä. Ihana ja hämmästyttävän fantastinen, tulet varmasti rakastamaan tätä viiltoista mutta houkuttelevaa moderni kampaus.

Virtaviivainen ja leikattu lyhyt kampaus

Leikattu erittäin lyhyt kampaus

Tämä leikattu ihana kampaus on viileä poikkeus tavanomaisesta naisten pitkästä kampauksesta. Puhtaasti ajellut sivut ja selkä on verrattu leikattuun yläosaan, jonka avulla kasvosi voidaan rajata selvästi. Tämä on uskomattoman viehättävää ja epätavallista. Se varmasti antaa todellisen kauneutesi loistaa luonnollisesti.

Leikattu erittäin lyhyt kampaus

Ihana epäsymmetrinen leikkaus

Tämä ihana kampaus on fantastisen viehättävä ja viehättävä. Se antaa kasvoillesi uuden viileän ilmeen, joka on sekä naisellinen että houkutteleva. Hieman lyhyet hiukset, joissa on karkea pääte, antavat sinulle lumoavan magneettisen laakerin, joka on viettelevästi lumoava.

Ihana epäsymmetrinen leikkaus

Sotkuinen märkä lyhyt kampaus

Tämä ihana kampaus näyttää hämmästyttävän upealta ja vaatimattomalta. Näennäisesti kampaamattomat hiukset antavat sinulle unenomaisen viileän ilmeen, joka on erittäin viileä ja houkutteleva. Se on ehdottomasti viehättävä tapa muotoilla hiuksesi saadaksesi houkuttelevan houkuttelevan ilmeen.

Sotkuinen märkä lyhyt kampaus