On aina parempi vaihtaa tyyliä ja ulkoasua muutaman kuukauden välein, jos haluat tuntea olosi raikkaana ja upeana joka kerta, kun katsot peiliin. Jos olet tottunut pitämään pitkät hiukset, on ehkä aika leikata ne lyhyemmiksi. Jos haluat muuttaa dramaattisesti ulkonäköäsi, sinusta tuntuu varmasti rohkealta, luottavaiselta ja kauniilta samanaikaisesti. Huomaat, että ulkonäön muuttaminen auttaa automaattisesti muuttamaan hieman mielipidettäsi itsestäsi. Tämä saa tietysti toiset katsomaan sinua eri tavalla. Kaikki riippuu siitä, mitä ajattelet itsestäsi ja mitä näet peilistä. Tietenkin valitsemasi hiustenleikkaus vaikuttaa myös peilikuvaan. Aloita siis näiden selaaminen kauniita trendikkäitä lyhyitä kampauksia ja tehdä muutos. Valitse hiustenleikkaus jonka olet aina halunnut, mutta sinulla ei ole koskaan ollut rohkeutta valita!

Lyhyt suora leikkaus

Tämä on tyyli, jonka voit sovittaa kaikenlaisiin tapahtumiin. Haluat ehkä mennä ensimmäiselle treffeille, ostoksille tai jopa lounaalle parhaan ystäväsi kanssa. Tämä hiustenleikkaus kertoo kaikille, että olet mukava ja söpö!

Lyhyt suora leikkaus

Lyhyt Pixie Cut

Tämä on ehdottomasti hiustenleikkaus, joka saa sinut näyttämään mielenkiintoiselta, koska korvasi on peitetty ja lyhyet otsatukka kiinnittää huomiota silmiin. Siirry lyhyemmäksi saadaksesi maksimaalisen vaikutuksen!

Lyhyt Pixie Cut

Lyhyt epäsymmetrinen leikkaus

Jos haluat paljon äänenvoimakkuutta ja varmista, että ulkonäkösi on lähellä kapinallista, valitse tämä epäsymmetrinen leikkaus. Se on kaunista ja varmasti saa ihmiset kääntämään päätään.

Lyhyt epäsymmetrinen leikkaus

Lyhyt sotkuinen ilme

Riippumatta siitä, valitsetko vasemmalta vai oikealta, paljastat sotkuisen ilmeen, joka saa sinut näyttämään hieman kapinalliselta, samalla kun sinulla on romanttinen viehätys. Se on varmasti a upea kampaus!

Lyhyt sotkuinen ilme

Upea epäsymmetrinen Bob

Tämä bob on ehdottomasti fantastinen, koska se näyttää niin tuoreelta ja erilaiselta kuin mitä näet kadulla. Tämä on yleensä sellainen leikkaus, jonka saat, kun haluat dramaattisen muutoksen.

Upea epäsymmetrinen Bob

Lyhyet punaiset hiukset

Tämä on ehdottomasti tyylikäs ulkoasu, joka auttaa sinua kääntämään monet päät kadulla kävellessä. Sen mukana tulee romanttinen ja söpö viehe, jonka saat vain täydellisesti järjestetyistä hiuksista. Hanki tämä ilme ja tuntuu upealta!

Lyhyet punaiset hiukset

Lyhyt dramaattinen ilme

Jälleen voit valita kahdesta eri ulkonäöstä, jotka ovat dramaattisia ja näyttävät erittäin mielenkiintoisilta samanaikaisesti. Jos haluat olla sellaisia ​​”pahoja tyttöjä”, joita kaikki miehet jahtaavat, valitse tämä rohkea ilme.

Lyhyt dramaattinen ilme

Lyhyt kaunis ilme

Tämä on ehdottomasti yksi suloisimmista ulkonäöistä, joita voit saada leikkaamalla hiuksesi lyhyiksi. Eri pituuksilla leikattujen hiustyyppien ansiosta voit saada sotkuisen ja ihanan ilmeen, joka saa kaikki ihailemaan sinua.

Kaunis lyhyt ilme

Platina piikkiset hiukset

Et vain näytä kauniilta, vaan myös saat ihmiset tuntemaan itseluottamuksesi. Kyse on piikeistä ja hiusten vaaleasta väristä. Mitä lyhyemmälle mennään, sitä varmemmaksi näytät. Valitse tämä poikamainen tyyli!

Platina piikkiset hiukset

Siisti epäsymmetrinen Bob

Suorat hiukset ja niiden muotoilu saavat mallin näyttämään salaperäiseltä ja upealta. Voit myös saada tämän ilmeen, eikä sinun tarvitse muotoilla sitä liikaa. Suorista vain hiuksesi ja hanki vähän tuotetta pitämään niitä.

Siisti epäsymmetrinen Bob

Suora märkä ilme

Tämä on varmasti rohkea tyyli, joka saa sinut näyttämään hyvältä ja tuntumaan erittäin kauniilta. Se on sellainen leikkaus, jonka avulla voit muotoilla hiuksesi näyttämään siltä, ​​että olet juuri noussut altaasta.

Suora märkä ilme

Ihanat lyhyet hiukset

Sinun ei tarvitse leikata hiuksiasi suoraan tai saada pitkät otsatukka näyttääksesi mielenkiintoiselta ja seksikkäältä. Eri pituisilla nauhoilla näytät varmasti fantastiselta kaikkina aikoina!

Ihanat lyhyet hiukset

Aaltoilevat sotkuiset hiukset

Sotkuisella ulkonäöllä ja aaltoilevilla hiuksilla on mielenkiintoinen tulos. Jos sinulla yleensä on suorat hiukset, sitten voit kokeilla jotain uutta kiertämällä sitä hiukan ja muotoilemaan sen sitten näyttämään hieman sotkuiselta.

Aaltoilevat sotkuiset hiukset

Lyhyt poikamainen ilme

Kun hiuksesi ovat todella lyhyet sivuilta ja pidemmät ylhäältä, voit muotoilla ne niin, että näytät edelleen naiselliselta ja seksikkäältä. Joten valitse tämä kampaus erilaisille hiusten muotoiluvaihtoehdoille!

Lyhyt poikamainen ilme

Siisti epäsymmetrinen Bob Sinun ei tarvitse leikata hiuksiasi suoraan tai saada pitkät otsatukka näyttääksesi mielenkiintoiselta ja tunteaksesi seksikkään. Eri pituisilla nauhoilla näytät varmasti fantastiselta kaikkina aikoina!