Noen ganger er det vanskelig å finne nye frisyrer for firkantede ansikter, men ingen bekymringer, vi har gjort det harde arbeidet for deg. Fra kort til middels til lang, fet til subtil, en av disse populære frisyrene for firkantede ansikter vil inspirere deg til å endre håret ditt denne sesongen!

Slik forteller du om du har en firkantet ansiktsform:

Ta en titt i speilet eller på et bilde av deg selv og se nøye på kjeven. Firkantede ansiktsformer har en mer kantet kjeve og en rettere hake. Å finne det perfekte snittet for firkantede ansikter krever litt eksperimentering. Rådfør deg med stylisten din for å hjelpe deg med å identifisere noen av dine mest ideelle alternativer.

Før din neste håravtale, sjekk ut disse bildene av de beste frisyrene for firkantede ansikter.

Kort stablet Bob

Kort stablet bob på et firkantet ansiktInstagram @arsentovmasyan

En kortstablet bob er en av de beste korte frisyrene for firkantede ansikter fordi den skaper letthet i ansiktsformen.

Shag med Curtain Bangs

Shaggy hår med gardin smell for firkantede ansikterInstagram @jess_stanski_hair

Velg en shag med gardin smell for en full innramming på et firkantet ansikt. Det fine med gardin smell er at de krummer seg rundt den bredeste delen av et firkantet ansikt og flikker utover, dette smelter inn i lagene i den shaggy hårklippingen, og gir balanse til ansiktsformen din.

Lang og slank med fjærlag

Lang og slank med fjærlagret for firkantet ansiktsformInstagram @melvinsirus89

En stil som er lang og slank med fjærlag er veldig ansiktsflatterende. En vakker vinkel er kuttet rundt ansiktet og skaper interesse og mykhet. Blowdry mot ansiktet med glattolje og en stor rund børste for en slank skinnende finish.

Teksturert Pixie for damer med firkantet ansiktsform

Teksturert nisse for damer med en firkantet ansiktsformInstagram @ayhanonluel

En teksturert nisse er for damer med en firkantet ansiktsform og spesielt for kvinner som har tråder i høyden på nakken. Striden starter fra kinnbeina og går ned diagonalt til slutten av lengden.

En uanstrengt, perfekt oppdatering på et firkantet ansikt

Updo frisyre på et firkantet ansiktInstagram @roxanastefann

Legg volum til en enkel, perfekt oppdatering på et firkantet ansikt for å gi deg høyde, som umiddelbart vil gi lengden til strukturen din. Å holde håret litt strukturert og mer rotete er en flott tilnærming til en updo, la noen lag rundt ansiktet falle ut for en virkelig elegant uanstrengt stil.

Mellomlangt hårklipp med sidelegg

Mellomlangt hårklipp med sideleggInstagram @diegomarcsant

Et mellomlangt hårklipp med sidelegg gir et strekk av forførelse til å konturere et ansikt. For å skape en illusjon av en oval ansiktsform, sikter du lengden på smellet til å sitte rundt kinnbeinområdet. Dette vil skape et perfekt firkantet ansiktshårklipp. En mellomlang kotelett er også allsidig, ideell for en travel livsstil.

Middels lang stil for krøllete hår

Middels lang stil for krøllete hår og firkantede ansikterInstagram @ashadoeshair

Gå for en middels lang stil for krøllete hår for å øke alle volumene dine. Denne frisyren passer best for de som er velsignet med firkantede ansikter. Medellengden med kortere avrundede lag gjør at håret kan sprette opp og myke skarpt vinklede ansikter. Dermed får du balansen tilbake mellom ansiktet og håret.

Collarbone Cut med myke bølger for fint, asiatisk hår

kragebein kuttet med myke bølger for fint, asiatisk hårInstagram @salsalhair

Et kragebein kuttet med myke bølger for fint, asiatisk hår fremstår klassisk og pent. Takket være lagene gjør den den beste hårklippet for et firkantet ansikt. Bevegelsen myker opp kjeven og trekker oppmerksomheten til kinnbeina.

Collarbone Cut med myke bølger

kragebein kuttet med myke bølgerInstagram @kanebowenhair

“For dette kragebeneskåret med myke bølger spiller ansiktsform en viktig rolle,” sier salongseier og stylist Kane Bowen fra Seattle, WA. “En sløv bob på en kvinne med en veldig sterk kjeve kan ofte se for boksete ut. Så gå med en midtlengde og tørr kutt for visuell tekstur og bevegelse. Deretter kan du style det med subtile strandbølger, forklarer han.

Bowen sier at dette kragebeinsnittet er ganske allsidig for de med fint til middels hår. “Avslutt den bølgete stilen med en teksturspray for å øke volum og separasjon,” legger han til.

Langlag på en sidedelt lapp

Langlag på en sidelagt lappInstagram @belximenes

En sidedelt hårklipp med lange lag er en populær lengdestil. Long bobs er et godt valg for kvinner med firkantede ansiktsformer. Håret treffer på alle de riktige stedene. Å holde smellet hakelengde komplimenterer også ansiktsformen. Lange lag er nøkkelen her.

Lob Cut for firkantede ansikter

LOB Cut for firkantede ansikterInstagram @borisboriswho

Prøv et ulmende lob -kutt for å legge til høyde og slank ned et bredere ansikt. En vanlig oppfatning er at kortere kutt har en tendens til å utvide ansiktet, men det handler om formen som er lagt til stilen. En dyp del til en skulderlengde gir høyde til et firkantet ansikt. Denne lange tøffe bob forlenger ansiktsformens utseende.

Stilig Pixie Cut

stilig pixie cutInstagram @juliana.key

Her er en stilig pixie cut matchet med en diamantblond nyanse for firkantede kvinner. Denne hårtrenden er tegn på eleganse og dristighet. Den er ideell for selvsikre damer som ikke har noe imot å avsløre nakke og skuldre. En annen god egenskap ved denne pixie cut er hvor lett det er å style.

Søtt kort hår

Søtt kort hår for kvinner med firkantede ansikterInstagram @bel_pipsqueekinsaigon

Rocking søtt kort hår kan gjøres med hvilken som helst ansiktsform – det er bare å få balansen riktig! Kort hår for firkantede ansikter handler om å få lengden til å sitte under haken for å skumme sidene i ansiktet. Å legge til en liten form like forbi kinnbeinene løfter stilen til en super elegant.

Deep Side Part for Long Hair

dyp sidedel for langt hårInstagram @martafeschuk

En dyp sidedel for langt hår på et firkantet ansikt er alltid et godt valg. Det er stilen som gir manen volum på røttene. Jazzing det opp med lange bølger kan myke opp og utfylle en firkantet ansiktsstruktur. Prøv å male lokkene med en beige blond nyanse for en mye glamour kant.

Kort Bob for kvinner over 60 år med et firkantet ansikt

Kort Bob for kvinner over 60 år med et firkantet ansiktInstagram @studio_marteena

Den sidedelte korte bobben for kvinner over 60 år med fint hår passer best til et firkantet ansikt. Det åpner ansiktet og trekker oppmerksomheten til kinnbeina i stedet. En ideell kort frisyre for kvinner over 60 år er noe strukturert. Det får lokkene til å virke fyldigere og bedre.

Edgy Angled Bob med smell

Edgy Angled BobInstagram @wayne.french.77

En kantet vinklet bob skulderlengde hårklipp pluss hakkete smell er det du trenger når du har et firkantet ansikt. Gyllen hårfarge passer perfekt til damer med lys hud. Det som er gal med dette er at det også gir spotlight til kragebeinet ditt.

Se flere vinklede bob med smell frisyre ideer.

Tusenvis medium lag med smell

tøffe mellomlag med smellInstagram @brianaguilarhair

Noen få forvirrede mellomlag lager en annen nydelig frisyre for firkantede ansikter. Forbedring av hårets bevegelse med bølger dekker ansiktets bredere form. Dette hårklippet med teksturerte lag tilbyr også en fryns for å forlenge en firkantet ansiktsform.

Midtlengdesnitt med stumpe smell for et firkantet ansikt

Midtlengdesnitt med stumpe smell for et firkantet ansiktInstagram @atakangelisli

Be om et mellomlangt snitt med stumpe smell for å legge til balanse i ansiktssymmetrien. Smell som skummer øyenbrynene kan få ansiktet ditt til å se lengre ut når du har en mindre panne. Hold mykheten i midten av lengdene, og skap en trendy frisyre for firkantede ansikter.

Middels frisyre med en mellomdel

Middels frisyre med en mellomdelInstagram @chris.hill

En middels frisyre med en midtdel er et populært og uanstrengt snitt. Senterdelen er perfekt for firkantede ansikter. Hvis du trenger hårtekstur, må du bare påføre havsaltspray på fuktig hår og la det tørke. Hvis håret ditt er veldig rett, må du kanskje skrubbe det med hendene for å gi det litt tekstur.

Lagdelt Bob med Full Fringe

Lagdelt Bob med Full FringeInstagram @rayvoltagebeauty

Velg en lagdelt bob med full fryns som passer til et firkantet ansikt. Frynsete smell har en nesten luftig følelse som sitter sitt mykeste over pannen, som balanserer en sterkere kjeve. Tillegget av en lagdelt frisyre for et firkantet ansikt vil skumme bredden for en slankere effekt.

Skulderlengde Bølget hår

Skulderlengde Bølget hårInstagram @stebunovhair

Skulderlangt bølget hår er en flott hårklipp for et firkantet ansikt fordi krøllene myker kinnbenene og kjeven. Lagene skaper bevegelse og bredde, noe som gjør det til en flott frisyre for kvinner med firkantede ansikter. Lange smell kan også legges til for en ekstra spesiell touch.

Ansiktsrammer lange lag for firkantede ansikter

ansiktsramme lange lag for firkantede ansikterInstagram @yukistylist

De lange ansiktsrammene er en trendsetter! Ser sofistikert ut, dette er en lang frisyre for en firkantet ansiktsform. De bølgete lagene rundt ansiktet er det som myker opp den skarpe kjeven. Det er søtt uansett hvor det er skilt som sentrert, usentrert eller sideskilt.

Disse lange lagene for firkantede ansikter har mange interne strukturer. Klippet og stilen ble håndlaget av tørrklippspesialisten Yuki fra Beverly Hills, CA.

“Den var tørrskåret og stylet med et 1,5 tommers krøllejern. Tørr tekstureringsspray av Milbon ble brukt til å fullføre, ”forklarte Yuki. “Disse ansiktsrammende lagene fungerer for kvinner som ikke vil bruke mye tid på å style håret. Det er også for kvinner som har naturlig langt hår og ønsker å beholde lengden, men som ikke har bevegelse. ”

Smigrende uteksaminert Bob

Smigrende uteksaminert Bob for et firkantet ansiktInstagram @satorisalonspahi

Prøv en flatterende uteksaminert bob hvis du er en kvinne med en firkantet ansiktsform. Hår som faller like under haken vil myke opp kantene. Myke smell er også en god idé. En uteksaminert bob fungerer godt på enhver hårtekstur og er lett å style.

Moderne 60 -talls Shag Cut

Moderne 60 -talls Shag Cut på et firkantet ansiktInstagram @rute_boazhair

Den moderne 60-talls shag cut har ansiktskrammende lag på spissen for en firkantet ansiktsform. Med firkantede ansikter er det ideelt å slanke kinnet til kjeven. Så legg til bevegelse med lag for å trimme ansiktet alle de riktige stedene. La håret lufttørke etter at du har krøllet i en skummus for ekstra tekstur!

Fritt flytende langt hår med lange smell

Fritt flytende langt hår med lange smellInstagram @victorkeyrouz

Frittflytende langt hår med lange smell er en annen perfekt match for en firkantet ansiktsform. Oppnå stilen ved å legge til lange lag, som flyter fra de lange gardin smellene for å forme ansiktet helt ned. Dette slanker ikke bare et bredere ansikt, men forbedrer en elegant stil for treet.

Moderne Shag med Side Swept Bangs

moderne shag med side feid smellInstagram @salsalhair

Denne moderne shag med side-feide smell har en struktur som passer til den firkantede ansiktsformen. Lag og bølger gir en naturlig bevegelse som myker opp en sterk kjeve. Hvis stylet med litt tekstur, ser dette shag -snittet super søtt ut uten å prøve.

A-Line Bob for rett hår og firkantede ansikter

A-Line Bob for rett hår og firkantede ansikterInstagram @curtinhobrasil

En A-line bob for rett hår skaper uanstrengt volum. Dette er et ideelt hårklipp for et firkantet ansikt. Illusjonen av tykkelse gjør at ansiktet virker slankere. Kuttets omkrets kan til og med myke opp en skarp kjeve!

Moderne, levd shag for en firkantet kjeve

Moderne, innfødt shag for en firkantet kjeve for firkantet ansiktInstagram @stacie.saltstrands

En moderne, innlevd shag for en firkantet kjeve vil skumme ansiktet for å myke opp alle kantete områder. En klassisk senterdel og ekstra tekstur fra mykt lag vil legge lengden til bredden. Den holder en generell balanse i låsene dine for å sikre at du har det perfekte firkantede ansiktsformede hårklippet.