Før din neste frisyravtale, sjekk ut disse bildene av frisyrer i midten. En midtlinje er midt på ditt korte, mellomstore eller lange hår. Midtdelene er kjent for å ramme ansiktet og markere ansiktstrekk.

Inntil nylig har hårklipp i midten aldri vært en del av hvordan jeg styler håret mitt. Hvorfor? Fordi jeg har ekstremt tykt, krøllete hår og jeg trodde en midtdel ville se latterlig ut på meg. Etter å ha sett flere kjendiser som rocket den midterste delen, ga jeg imidlertid opp alle mine hemninger og bestemte meg for å prøve den.

Resultatet: Jeg er forelsket! Å bytte fra en sidedel til en midtre frisyre kan gi deg akkurat den rette mengden endring du kanskje har ønsket deg.

Sterk ansiktsramme mellomdel og lange lag

Sterk ansiktsramme mellomdel og lange lagInstagram @paintitblonde

En sterk ansiktsrammende midterdel med lange lag er for kvinner med definerte funksjoner. Den midtre frisyren bidrar til å få frem og markere de sterke ansiktstrekkene. Stiler som dette har en tendens til å fremheve ansiktsstrukturer som ofte er skjult når håret skilles fra hverandre.

Uanstrengt skulderlengdebølger med senterdel

uanstrengt skulderlengde med en midtdelInstagram @romeufelipe

Denne frisyren i midten har de perfekte, enkle bølgene. Det er et utseende du kan bruke hvor som helst uten å føle deg overdrevet. Det er superenkelt og raskt å style.

For mellomlangt hår må du aldri krølle noe under øret. Det hjelper til med å unngå at ryggen føles klumpete. For delene som ikke er krøllet, bruk en havsaltspray som MARE av Reverie og skru sammen endene for å dele dem ut og gi en illusjon om at de var krøllet.

For å avslutte håret, bruk en stylingkrem som RAKE by Reverie for å understreke mengden tekstur du legger i bølgene. Den lar deg bryte opp krøllen og gi den et rotete, forvirret, ugjort utseende.

Modernisert Beachy Mid Part Bob

Modernisert Beachy Mid Part Bob frisyreInstagram @dressintresses

Sp&En med stilskaperen, Courtney Owens

Stylist @ The Swanky Salon i Agoura Hills, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en klassisk a-line bob-hårklipp som moderniseres med en senterdel og strandbølger. Denne boben i midten er allsidig og lite vedlikeholdsrik. Senterdelen gir den en avslappet stemning.

Hva er ditt beste råd?

Denne kuttet fungerer for mange forskjellige hårtyper og ansiktsformer, men ta hensyn til symmetri og funksjoner når du bestemmer deldelen. En del midt i midten har en tendens til å markere balansen (eller mangel på den), så hvis du ikke har et ovalt ansikt og/eller symmetriske trekk, kan du prøve å flytte delen litt til venstre eller høyre til du finner posisjonen som passer best for deg.

For produkter, prøv R+Co Atlantis Shampoo and Cream skyll, etterfulgt av litt R+Co High Dive på endene for glans og glatthet. Bruk R+Co Jackpot Styling Cream for et lett hold og lett volum med føntørringen, deretter R+Co Grid for å forberede og beskytte håret mot varme og låse inn krøllen.

Lange, sømløse lag med en mellomdel

lange sømløse lag med en midtre delInstagram @yukistylist

Tenk på en mellomlang form med lange, sømløse lag og en midtre del. Dette hårklippet har også en mykere omkrets.

En hårklipp i midten er veldig allsidig og kan kles på mange forskjellige måter. Hvis du ønsker å oppnå et levd utseende, kan du krympe litt saltspray for å få frem den naturlige teksturen. For et mer raffinert utseende, bruk et 1 1/4-tommers krøllejern. Det ser også supersøt ut blåst ut glatt eller flatstryket!

Long Precise Middle-Parted Bob

Long Precise Middle-Parted Bob frisyreInstagram @ashleyellenhairdesign

Sp&En med stilskaperen, Ashley Ellen

Stylist @ Whole Salon Spa i Clearwater, FL

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en lang presis midtskilt bob. Klippet er enkelt og det er vakkert drama i vinkelen foran ansiktet. Det er spesielt iøynefallende ved siden av den myke og subtile runde formen som er skåret inn i ryggen.

Hva er ditt beste råd?

Denne delte hårklippformen vil fungere for både rette og krøllete teksturer, men du må definitivt tørke den med produkter for å få den slanke linjen. En god rundbørste og kvalitetsprodukter er avgjørende. Smooth Infusion Prep, Confixor og Air Control er tre flotte produkter fra Aveda som vil gi deg dette utseendet på en tørketrommel.

Dette er et ganske lite vedlikeholdsutseende fordi lagdelingen i ryggen er minimal, men det vil kreve litt tid å bruke styling hvis du vil at den skal se så polert ut. Hvis du har en lang ansiktsform, er dette snittet kanskje ikke noe for deg, da det kan forlenge ansiktet ditt ytterligere på grunn av mangel på lagdeling foran. Hvis du har et bredere eller rundere ansikt, vil lengden foran gi deg et mer lineært inntrykk som vil være veldig komplementær til ansiktsformen din.

Flørtete & Feminin senterdel

Flørtende & amp; Feminin senterdel frisyreInstagram @lauradoesmyhair

Sp&En med stilskaperen, Laura Myers

Frisør og salong medeier @ HALO Salon i Reno, NV

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en flørtende og feminin senterdel. Lagene som begynner ved kjeven trekker øynene til leppene og skaper en myk og sexy effekt. Det beste med dette senterdelte håret er definitivt ansiktsrammende lag. De er veldig myke og smigrende på en rekke ansiktsformer.

Hva er ditt beste råd?

For å støtte tunge lag som dette, bør du ha tykt hår med litt lengde på. Dette utseendet er ikke ideelt for en firkantet kjeve hvis det er en funksjon du vil minimere ettersom lagene treffer rett ved kjeven.

For å lage dette utseendet trenger du en volumiserende mousse, volumforsterkende spray, en stor rund børste og en hårføner. Tørk håret seksjon for seksjon, pakk håret på den runde børsten mens du føner for å gi en full og voluminøs bombeeffekt.

Når du har fullført utblåsningen, setter du frisyren med hårspray og går! Selv om det ikke er et vaske- og slitasje -utseende, kan du med de riktige produktene og omsorgen få utblåsningen til å vare flere dager!

Selvsikker & Flørtende sløv kutt med mellomskille

Langt sløvt hår med midterste delInstagram @oladementeva

Denne sløve snittet med midtskille er et veldig enkelt snitt som kan bæres med et naturlig lufttørket utseende, rett og slank, eller i løse strandkrøller.

Bruk et utblåsningsserum eller en krem ​​for varmebeskyttelse, for å glatte ut krus og forberede håret på stylingverktøy. Bruk en fungerende hårspray med et lett til middels hold som en spray for å bruke krølltang (1 til 1 1/4-tommers) og arbeid i en til to-tommers seksjoner.

Nydelige mellomdelte lag

Nydelig frisyre i mellomdeleneInstagram @nicoleaddamshair

Sp&En med stilskaperen, Nicole Addams

Frisør @ Salon Republic Hollywood studio 702 / The Fig i Los Angeles, CA

Hvordan vil du beskrive dette?

Dette er en lang mellomstilt lagdelt hårklipp med mye ansiktsrammende lag. Lag som dette gir den god bevegelse, kropp og volum.

Hva er ditt beste råd?

Denne kuttet og stilen er flott for kvinner med lengre hår skilt i midten. Hvis du vil ha noe stilig, morsomt og litt sexy uten å ofre lengde, er denne noe for deg! Det er også flott for kvinner med tykkere hår siden det får håret til å føles lysere uten at det føles for tynt eller sprøtt.

Bruk en leave-in balsam og en varmebeskyttende/føntørr spray. Style med en rund børste du ønsker, som ikke er for liten eller for stor. Prøv en 2 til 3-tommers keramisk rundbørste og bruk alltid en konsentrator på hårføner. Etter at du har tørket, tilsett et par dråper olje gjennom endene, litt hårspray eller tekstureringsspray og litt tørr sjampo for å beholde stilen lenger!

Avhengig av ansiktsformen din, vil du kanskje at ansiktsrammen skal starte høyere eller lavere. For en oval, rund eller firkantet form, anbefales det at rammen starter rundt haken for å trekke øyet ned for å forlenges. For avlange, hjerte- og diamantformer, begynn rundt kinnbeina.

Teksturert Bob med senterdel og lang fryns

teksturert bob med en midtdel og lang frynsInstagram @yukistylist

Dette er en teksturert bob med en senterdel og lang fryns. De lengre smellene gir deg muligheten til å bære den i midten eller skyves til en side.

Det flotte med denne frisyren er at den er veldig allsidig på den måten du vil style den. For å få de perfekte sexy og flørtende strandbølgene, forbereder du håret med et stylingprodukt fra Shu Eumura kalt Texture Wave. Bruk deretter et 1-tommers Marcel krøllejern, som arbeider i tre forskjellige seksjoner, og krøll håret i vekslende retninger.

Å ha den delt i midten er flott for kvinner med et ovalt eller hjerteformet ansikt.

Dette midthårede håret er også flott å bruke rett eller bare for å la luften tørke og forsterke den naturlige teksturen. Produkter er en stor faktor for det ferdige utseendet, så for kvinner på farten kan du prøve å spraye Texture Wave til det tørre håret og rocke det vakre håret du ble født med!

Sentralt skilt Bob

Center Parted Bob frisyreInstagram @hairbynoellepavlu

Sp&En med stilskaperen, Noelle Pavlu

Frisør @ The Hair Bar i Monroe, NY

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne senterdelte boben er enkel. Alt du trenger å gjøre er å tørke det! Det tar ikke mye arbeid å lage dette utseendet fordi hårets form gjør alt for deg.

Hva er ditt beste råd?

Bruk en utjevningskrem eller et hårserum som ikke er for tungt for å tilføre glans og holde flyvningene nede. Prøv Aveda Nourishing Styling Creme for dette utseendet.

Hvis du vil ha et mer strukturert utseende, kan du bruke hårspray og rote det litt for å gi håret litt mer kropp.

Allsidig Midtskilt Blunt Lob

Allsidig frisyre i mellomparten Blunt LobInstagram @shagsalonavon

Sp&En med stilskaperen, Faith Daudier

Senior stylist / eier @ Shag Salon Avon i Avon, NJ

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne stumpe lobben i midten er allsidig. Den kan bæres med en midtdel for et ungdommelig utseende, eller med en sidedel hvis du går for noe slank og klassisk.

Hva er ditt beste råd?

Bruk en teksturspray når du tørker håret. Paul Mitchell Sugar Spray er et flott hårprodukt. Når du har tørket håret helt, gjør du en rask gang med Biosilk Shine On glansspray.

Denne spesielle hårklippet i midten kan brukes av de fleste kvinner. Det er flott for fint til middels hår og kan brukes rett eller med strandbølger. Det er også perfekt for en ny start ved å fjerne tørre eller skadede ender!

Lob med en midtdel

Honey Balayage Lob frisyre med en midtdelInstagram @hairbysroth

Sp&En med stilskaperen, Sav Roth

Frisør / Colorist @ R Frisørsalong & Spa og Studio B i Tucson, AZ

Hvordan vil du beskrive dette?

Denne lobben med en midtdel er allsidig. Den kan brukes rett for en subtil dimensjon, eller vinket/krøllet for høyere kontrast.

Hva er ditt beste råd?

For å oppnå og vedlikeholde denne midterste lobben, bruk en termisk beskytter, et fuktighetsbevarende middel eller tekstureringsmiddel og hårspray. De beste produktene for å oppnå denne frisyren er Power DryMe for føntørking, Neuro Protect Heatctrl for termisk beskyttelse, Amika Touchable for hold, og avhengig av hårtype, Aveda Spray-On Shine for å bekjempe frizz ELLER PuffMe for volum.

Lobben (long bob) er et flott hårklipp for kvinner som leter etter et lite vedlikehold, men likevel sofistikert utseende. Den kan trekkes tilbake for travle dager, og kan også lett bli forberedt på en kveld ute. Totalt sett er balayage -markerte flik et flott utseende for kvinner med nesten alle hårtype.

Langlags kutt med en mellomdel

Langlags kutt med en mellomdelInstagram @alexandrmaslovsky

Et langt lagdelt snitt med en midterdel er flott for kvinner med lengre ansikter. Det vil gi stil og form til ellers lange, kjedelige låser. Å ha en midtdel kan gi symmetri til hele utseendet. Men det kan også trekke frem de asymmetriske trekkene i ansiktet. Lengre lag vil bidra til å myke utseendet rundt bunnen og sidene av ansiktet.

Nydelig lang Bob med en del i midten

Nydelig lang Bob med en del i midtenInstagram @karaloveshair

Gå glam selv i din komfortsone mens du designer den mest elegante lobben. Denne medium cuten er sammen med myke, beachy bølger, og rammer uformelt ansiktet ditt for en smigrende effekt.

Vinklet Bob i midten

Vinklet Bob i midtenInstagram @moguerini

En vinklet bob i midten er et ekte mote-blikk laget for rundere ansiktsformer. Den midtre delen nedover midten lar håret gli ned på hver side av ansiktet. Den er visuelt slank bredden. Den perfekte lengden er den som sitter på hakenivå.

Halv opp Halv ned med en mellomdel

Halv opp Halv ned med en mellomdelInstagram @mqdesigns_

En halv opp, halv ned med en midtdel er en tidløs, romantisk frisyre som er lett å oppnå. “Dette er for bruder eller damer som deltar på spesielle arrangementer,” sier stylist Marilyn Quiroga fra Texas.

“Håret som rammer ansiktet kan tilpasses enhver kvinnes preferanse. Du kan alltid bruke et hårstykke for å gi den stilen et ekstra preg også, forklarer Quiroga.

Krage bein Lengde Bølget hår

Krage bein Lengde Bølget hårInstagram @malt.beachy

Hold deg slank og skarp med myke krøller i mellomlangt bølget hår! Denne søte, pigge frisyren ser at du ser frisk og avslappet ut, og får definitivt noen til å se ti ganger yngre ut.

Moderne lang shag med en midtdel

Moderne lang shag med en midtdelInstagram @hirohair

En moderne lang shag med en midtdel gjør sitt comeback, og ser like nydelig ut som noensinne! Shags har alltid vært en stiftestil for mange kvinner. For å modernisere utseendet, ha håret skilt i midten. Du vil umiddelbart se en oppdatert transformasjon.

Lekne hårhøydepunkter på en naturlig mellomdel

Lekne hårhøydepunkter på en naturlig mellomdelInstagram @colourby.nettie

Velg lekne hårhøydepunkter på en naturlig midtdel for å ramme ut funksjonene dine og forbedre ansiktsymmetrien. Å legge til høydepunkter, som rammer ansiktet i en midtre del, skaper en illusjon av symmetri på grunn av fargebalansen. Tilsetningen av noen lysende lys gjennom den nedre delen av håret gir en sømløs strøm av toner til din naturlige farge. Arbeid med en lysere farge enn din naturlige, som fungerer best for hudtonen din.

Tykt hår med en senterdel

Tykt hår med en senterdelInstagram @hirohair

Tykt hår med en sentral del er flott for kvelden ut tyngden på den ene siden. Mange kvinner ender opp med å ha en ujevn hårvekt fra å skilles på siden. Senterdelen gir flere lag med ansiktsramme og en mer symmetrisk ferdig stil. Tykt hår kan være mye å håndtere, men å ha den midtre eller midtre delen kan hjelpe til med å jevne ut den generelle stilen.

Lange krøller med en mellomdel

Lange krøller med en mellomdelInstagram @alyssarxs

Lange krøller med en midterste del skaper masse utvidende volum. Dette fungerer godt for slankere ansiktsformer. I stedet for å fokusere på høyden, som kan få et slankere ansikt til å se mer ekstremt ut, kan du velge frisyrer i midten. Disse fyller ut områdene vi mangler og forsterker formen i dine fantastiske krøller.