Det finnes en rekke frisyrer for kvinner over 60 år med grått hår som vedlikeholder lite og ser ungdommelig ut. Den kan være en lang eller kort lengde og må passe til ansiktsformen.

Den riktige frisyren gir tillit samtidig som håret er håndterbart. Avhengig av den faktiske fargen, kan den også gi en helt ny hårtekstur!

Stylist Anna McKenna fra Salina gir KS håret til sine eldre klienter nytt liv. Og hun deler de viktigste aspektene en 60 år gammel kvinne med grått hår trenger å vite før hun velger en ny kotelett.

“Først er det å vite hva kuttet eller stilen vil innebære med din livsstil og vedlikehold,” bemerker hun. “Du vil ikke like det grå håret ditt hvis det er en gjengrodd stil som virker utdatert.”

Hun legger til, “For det andre ville det være det som ser best ut med ansiktsformen din. Det må balansere ansiktsform og profil. ”

McKenna fortsetter med å si at den tredje nøkkelfaktoren er å lære å jazz opp låsene dine. “Still spørsmål om hvordan du skal style det. Vet hvordan du lager utseendet mellom avtaler, og med hvilke verktøy og produkter. ”

Hennes favorittprodukt for naturlig grått hår er Redken Graydiant Shampoo. Hun forklarer, “det er en toningssjampo uten å gjøre din naturlige hvite eller grå til en lilla type. Det hjelper til med å holde lokkene fra å gulne ut. “

Før din neste håravtale, sjekk ut disse inspirerende bildene av frisyrer for kvinner over 60 år med grått hår!

Mellomlang bølget grå frisyre

Midtlangt bølget hår for kvinner over 60 år med grått hårInstagram @kmello86

Midtlangt bølget hår er best stylet med lette produkter. Å legge til lag kan fjerne overflødig vekt fra bølgene dine for å skape en mer voluminøs, middels lengde.

Lagdelt Bob for grått, tynt hår

Lagdelt bob for grått tynt hår for kvinner over 60 årInstagram @angstoghair

En lagdelt bob for grått, tynt hår er et smart valg hvis du vil at håret ditt skal se tykkere ut. Middels lag gir fylde og kropp til fine lokker. Legg smell til dette kuttet for å myke opp ansiktet. Tynnt hår bør trimmes hver tredje uke, fordi en liten lengde vil tyngre det.

Kort gråhåret Bob for eldre kvinner med briller

Kort gråhåret bob for eldre kvinner med brillerInstagram @brianhickman1

En kort gråhåret bob er et smart utseende for eldre kvinner med briller. Et klassisk snitt, det ser best glatt og enkelt ut og fungerer bra på enhver hårtype. Å blåse tørr mousse og en rund pensel vil gjøre susen.

Layered Salt and Pepper Long Bob

lagdelt salt og pepper lang bob frisyreInstagram @nikkibartram

Prøv en salt og pepper lang bob som er lagdelt hvis håret ditt mangler bevegelse. Lagene forbedrer de forskjellige tonene, legger til form og flikker til rett hår. Å legge til side-feide smell ville fullføre denne grå hårstilen feilfritt.

Lang Bob med side-feide smell

Lang bob med side-feid smell for kvinner 60+Instagram @nellcarmo

Skjønnheten i en lang bob med side-feide smell er i måten formen feier ansiktet og dekker rynker på pannen. Lengre lagde smell beiter ansiktet, som ikke bare gir en mykgjørende effekt, men også eleganse til grått eller hvitt hår. Å ha den litt lengre enn hakelengden unngår vektlegging av kjeven (hvis dette er et problemområde).

Over 60 Grey Blunt Bob

grå sløv bob for kvinner over 60 årInstagram @stylistmatrix

Den grå sløve boben for kvinner som er 60 år og eldre har en veldig klassisk lengde. Det er et snitt som trekker oppmerksomheten mot kjeve- og kinnbenet. For stylingvedlikehold, bruk et strykejern og bøy håret litt mot nakken. Avslutt med OI Oil fra Davines for ekstra glans og mykhet.

Bølget grå lapp for eldre kvinner

bølget grå lapp for eldre kvinner over 60 årInstagram @ash_winslow

Rock en bølget grå lapp for eldre kvinner i sekstitallet ved å legge til stykke-y-lag for å utfylle hårets farge og form. For å oppnå salt og pepper hårfarge, be om høydepunkter og lavlys som skaper bevegelse og dybde. For styling, legg til myke bølger med 1/2 ″ fat krøllejern for å øke dimensjon og bevegelse. Avslutt deretter med R Co Trophy -teksturspray.

Langlagsbrunt + grått hår

langt lagdelt brunt og grått hårInstagram @megstevenshair12

Langt brunt og grått hår er en smigrende stil for eldre kvinner som ønsker volum, bevegelse og tekstur. Det er et alternativ til overgang fra en naturlig farge til grå. For finpuss, bruk R CO Death Valley tørrsjampo for en stil som varer hele dagen.

Svart og sølv Balayage for Senior damer

svart og sølv balayage for eldre damerInstagram @jackmartincolorist

En svart og sølv balayage for eldre damer vil blande gråtoner med høydepunkter og lavlys for kontrast. Trikset er å legge til lowlights i det lange håret som matcher den naturlige hårfargen. Be fargelisten om en teknikk som vil fungere best for å oppnå den.

Hakkete Bob for grånende hår

hakkete bob for grånende hårInstagram @allbeauty_bykarli

Gi en hakkete bob for grånende hår en sjanse hvis du vil ha en allsidig trend og lekent utseende. Det ser bra ut enten det er rett, krøllete, eller hvis du foretrekker det, vask og gå. Den hakkete strukturen gir moro til en kjeve-skummende bob og smigrer de fleste ansiktsformer.

Krøllete bølget hår for kvinner over 60 år

krøllete bølget hår for kvinner over 60 årInstagram @mslameylynn

Det fine med krøllete hår for kvinner over 60 år er at det gir mer volum og hjelper til med å skjule tynt hår. Den hoppende naturen gir også et mer ungdommelig utseende!

Kort Spiky Pixie for gråhårede kvinner

kort pigg nisse for gråhårede kvinnerInstagram @teresathehairstylist

Den korte piggete nissen for gråhårede kvinner skriker selvtillit og sassiness. Denne nydelige koteletten er laget av salongseier og stylist Teresa Adams fra Arizona.

Ifølge Adams er barberhøvel og teksturerende saks de beste verktøyene å bruke på kort grått hår. “Jeg teksturerer ikke grått hår siden det kan få det til å se mer grovt og krusete ut.”

Dette korte hårklippet for eldre damer som blir lei av å farge sine grå låser og bare vil kutte dem av. “Det er lett å style og ser flott ut hele tiden! Hun kan kle opp denne stilen, eller gjøre det slitsomt å matche hennes personlighet, sier Adams.

Det gjør susen for å få eldre kvinner til å se yngre ut!

For å forberede håret før en utblåsning, foreslår Adams Kevin Murphys Smooth Again and Young Again. Disse er utjevningskrem og olje som får det grå håret til å skinne.

Hun bruker en Dyson -tørketrommel og en børste til å glatte ut låsene.

“Deretter tåler jeg håret med min favoritt teksturiserende spray som Soveromhår. Det er lett, men har nok hold til å vare, og det lukter fantastisk! Noen ganger følger jeg opp med litt mer pomade på endene for å dele det ut enda mer, forklarer Adams.

I slekt: Se flere korte piggkutt for kvinner i 60 -årene.

Shaggy Cut for tykt, grått hår

shaggy cut for tykt grått hårInstagram @rute_boazhair

Den shaggy cut for tykt, grått hår er utmerket for eldre kvinner som elsker mykt utseende! Den har lag som utfører ekstra bevegelse og tekstur. Noen stylister anbefaler en mousse for å legge ekstra volum og definisjon til lagene. Denne shaggen for kvinner over 60 år kommer også med mellomdelte smell som rammer ansiktet godt.

Teksturert shag med grå Ombre hårfarge

strukturert shag med grå ombre hårfargeInstagram @amazing___grayce

En strukturert shag med grå ombre hårfarge gir lokkene fylde og tekstur. Det ser så mye bedre ut med løse krøller, som viser en voluminøs stil. Ombreen er også et så elegant tillegg. Det gjør hele denne håridéen yngre.

Naturligvis grå for eldre kvinner med fint hår

naturlig grått hår for eldre kvinner med fint hårInstagram @elegant_disheveled06

En kort frisyre som er naturlig grå for eldre kvinner med fint hår, viser selvtillit. Det kan være en kort uteksaminert bob som denne laget av California-baserte stylist Krystal Aguiar. Hun laget rene, presise linjer for omkretsen og lett teksturering i endene.

Denne frisyren har masse allsidighet. Avhengig av tekstur er det enkelt å administrere, som eldre kvinner elsker. Aguiar forklarer: “Den kan brukes rett, rundbørstet eller bølget og krøllet.”

Hun foreslår en stylingkrem eller en krøllkrem når den forbedrer stilen. Et slikt produkt vil garantert øke teksturen. “Nå, hvis du planlegger å blåse ut eller varme opp stil, bruk en rotløft og et varmebeskyttende middel,” legger hun til.

Relatert: Se flere frisyrer for kvinner over 60 år med fint hår og sjekk ut disse populære shaggy -klippene for eldre damer

Grå Pixie med Wispy Bangs for kvinner over 60 år

grå nisse med sprø smell for kvinner over 60 årInstagram @stacy_stylist

Grå nisser med sprø smell for seksti år gamle kvinner skaper et kort hårklipp og sassy utseende! Denne koteletten av stylist Stacy fra North Carolina er det beste eksemplet på denne typen hårtrender.

“Denne stilen sier” Jeg er sexy, modig, modig og trygg nok til å utforske min femininitet, “beskriver hun. Det passer en kvinne med en stor personlighetstype som er utadvendt og vågal.

For å skape et slikt utseende på kortere hår, bruker Stacy hovedsakelig fantasien og hendene. “Jeg bruker disse til å forme håret til stillinger som jeg synes er interessante og kreative.”

Stacys råd nummer én til de som ønsker å prøve det er å “Konsultere. Still spørsmål og aldri anta. ” Hvis du er en av disse damene, diskuter du din livsstil, tidstilgjengelighet og jobb med stylisten.

Til slutt sier Stacy: “Kjøp pro stylingprodukter og verktøy som stylisten foreslår.”

Fjæret grå Bob

fjæret grå bob for eldre kvinnerInstagram @racheltaylor.offisiell

En fjæret grå bob er en askefarget kort hårklipp som viser mye bevegelse. Frisør Rachel Taylor fra Pensacola, FL brakte denne nydelige lagdelte frisyren til live!

“Bobs er et veldig stilig utseende som alle modne kvinner kan rocke. Det kan skreddersys for tynt, middels eller tykt hår, ”påpeker Taylor.

Hun anbefaler å bruke en 2/3-tommers rundbørste og et termisk utjevningsstylingprodukt for å oppnå denne boben med fjærlag. “Over direkte alle seksjoner for å få maksimalt volum og høyde.”

Krøllete Bob for kvinner over 60 år

krøllete bob for kvinner over 60 årInstagram @shear.intensity

Den ideelle krøllete boben for kvinner over 60 år kan vise frem en sprett tekstur og definisjon. Denne vakre frisyren er laget av stylist Jennifer Peters fra Shear Intensity Salon.

Denne koteletten er for kvinner som ønsker å prøve et lengre niesekutt, men ikke kan trekke den av fordi håret stabler seg opp og tar over. Peters la en skjult underskæring til den. “Dette bidrar til å fjerne ekstra vekt og masse hvis lokkene er tykke,” bemerker hun.

Peters foreslår at “bruk alltid glansserum og en krem ​​for utjevning” når du bruker dette snittet. Hun legger til: “Vik krøllene rundt fingrene for å rette krøllene slik du vil at de skal gå. Ikke rør sølvhåret når det er tørt, fordi det vil utvide seg og kruse! “

Fant du noe her? Ta en titt på de edgy frisyrene mine for kvinner over 60 år!