En androgynisk hårklipp er et kjønnsnøytralt snitt, med både maskulint og feminint utseende. En av de siste hårtrendene som tar runder på alles feed – denne ultra edgy cuten gir en dramatisk uttalelse!

Med ledninger fra moteinnflyttere Kristen Stewart, Miley Cyrus, Katy Perry og Rihannas frisyrer glamrer opp på den røde løperen, ser vi så mange varianter av denne kjønnsløse kuttet! Fra pixies og undercuts til buzz -kutt og multer, det er ingen grense for kreativiteten du og stylisten din kan uttrykke.

Siden målet er å komme med en uttalelse, er det viktig å jobbe med din personlighet. Sammen med det, hårtype, ansiktsform og livsstil. Rådfør deg grundig med din pålitelige frisør for maksimale resultater!

Minnesota frisør Bailey Elizabeth legger på sin portefølje av dette ettertraktede hårklippet, og lager det på forskjellige teksturer og lengder! Dette kuttet som ikke har skjevhet og som ikke overraskende krever lav vedlikehold også.

Før din neste håravtale, sjekk ut disse trendy bildene av androgyne hårklipp og frisyrer.

Women’s Pompadour Haircut for tykt hår

Women's Pompadour Haircut for tykt hårInstagram @jordanpaige.x

Vis frem de iøynefallende platina-låsene med et lengre pompadour androgyne hår. Kjønnsnormer har endret seg over tid, og kortere kutt er ikke bare for gutta. La den midterste delen stå lenger og børst den oppover for å lage en puff for ekstra volum.

Den androgyne barberte kuttet

Den androgyne barberte kuttetInstagram @matiazignacio

Det ultimate mannlige dame-utseendet er å ha det underskårne smellet over ansiktet. Den magenta-lilla fargen legger til mer dynamikk som gir en veldig fantastisk finish.

Søt bollekutt med barberte sider for runde ansikter

Søt bollekutt med barberte sider for runde ansikterInstagram @stylesbycem

Med denne moderne skålen kuttet, holder alt kort og lagdelt gir den søte, men punk stemningen som du fortsatt kan jobbe med hver dag. Barberte sider og rygg fremhever strukturen til dette androgyne kuttet enda bedre, noe som gjør det mer smigrende for runde ansikter.

The Long Androgynous Cut

androgynisk hårklipp for langt hårInstagram @jonesandpayne

Langsidede sider holder strukturen intakt mens mohawk-lignende topper gir flyt til en skarp, sexy pakke. Hårklippsideer som dette fungerer best på rette eller bølgete lokker. En hårfarge i sølvfarget sølv vil ikke skade resultatet.

Androgynisk hårklipp med smell for ovale ansikter

Androgynisk hårklipp med smell for ovale ansikterInstagram @brittakynast

Med denne androgyne stilen som spiller med kjønnsflyt, vil ovale ansikter sikkert se bra ut i den. Det er derfor du kan utforske av hjertens lyst som denne side-feide koniske snittet, som kan få deg til å se så frisk og kuttet ut samtidig.

Androgyn sølvunderskæring

Androgyn sølvunderskæringInstagram @katrinberndt

Trekk av en high fade og mohawk androgynisk hårklipp med en moderne farge som platina. Puffen tilfører alt volum og glam finish som stilen trenger. Dette beviser sikkert at langt hår er morsomt, men en kort frisyre kan være mye kulere!

Kort androgynt snitt, smigrende for firkantede ansikter

Kort androgynt snitt, smigrende for firkantede ansikterInstagram @mellis___

Å lage teksturerte bølger foran og kortere lengde på hver side av hodet danner en mer guttaktig, avrundet visuell for ditt utseende. Skarpe kanter ser trimmet ut takket være smellet og de mykt trimmede sidene.

Denne allsidige hårtrenden ble skapt av Melissa Frey, stylist fra Richmond, Storbritannia. “Jeg ga henne noen inspirerende råd om stilen hun ønsket. Siden hun har en avrundet ansiktsform, rådet jeg henne til å holde sidene stramme og frakoblet mot toppen. Jeg vil fortsatt kalle dette androgyne håret for en underskæring med høyde over hele toppen, sier Frey.

Damen har tykt og rett hår, så Frey foreslår føntørking med en liten rund pensel eller en flat børste med volummousse fra Label.M. Gjør dette som en prep i ønsket retning for å bruke stilen. Avslutt deretter med litt matt pasta fra Label.M. Frey uttaler at denne korte hårklippet anbefales for damer med åpne og sterke personligheter og også for tykt hår for lett vedlikehold.

Frey legger til: “Det er ikke ideelt for noen ansiktsformer. For eksempel er det ikke for et hjerteformet ansikt, da det ikke gir noe volum rundt haken. Det er heller ikke egnet for rektangulær ansiktsform, siden denne stilen vil gi hodet enda mer høyde. “

Androgyn mullet med korte smell på krøllete hår

Androgyn mullet med korte smell på krøllete hårInstagram @sashaivanovsky

Den androgyne multen med smell gjør et veldig godt comeback i akkurat dette utseendet. Krøller og bølger gjør det til en flytende stil mens de stumpe kantene legger til det mannlige enkle utseendet.

Velg et enkelt, men kult utseende for krøllete hår som ikke trenger mye vedlikehold. Stylist Sasha Ivanovsky fra Minneapolis, MN klippet håret tørt for å passe til krøllene sine, og etterlot lengden på nakken og sideburns for å gi det et mykere utseende.

For damer som leter etter et utseende som ligner på en krøllete multe med baby smell, er det viktig å vite at dette er hennes naturlige tekstur. Ivanovsky lot håret lufttørke etter å ha påført Organic Chemistry’s Curl Cream og diffunderte litt på slutten.

“Jeg råder alltid mine krøllhårede kvinner til å vaske mindre og pleie mer. Krøller trenger fuktighet for å håndtere krus. Samvask, eller vask med balsam, er et flott alternativ til sjamponering hver dag, og gjøres ved å skrubbe hodebunnen som om du vasker og deretter skyller godt, ”foreslår Ivanovsky.

Lavt vedlikeholds feminint Buzz Cut

Lavt vedlikeholds feminint Buzz CutInstagram @korthår.losangeles

Buzz -kutt ser ut til å være minst populært i år av en eller annen grunn, ifølge stylist Mark Peters fra Los Angeles, CA. Dette snittet er omtrent #2, litt kortere på toppen og lett falmet på sidene og baksiden.

Dette androgyne kuttet med lite vedlikehold er noe hver kvinne bør prøve minst en gang. Peters fortsetter: “Jeg vil si at selv om du føler deg komfortabel med deg selv, er det alltid den lille selvbevisstheten etterpå, men det forsvinner ganske raskt.”

Det er selvfølgelig ikke noe produkt eller styling, og selv om hårtype har innflytelse på det faktiske utseendet, er det ikke så viktig. En buzz cut er en minimalistisk stil og superenkel å vedlikeholde. Hvis noen vurderer å gjøre dette, foreslår Peters å gå for det.

Perfekt androgynsk kutt for tynt hår

Perfekt androgynsk kutt for tynt hårInstagram @bethaney.rose.tucker

Korte trimmer på et konisk snitt gjør et perfekt lerret for lag på tynt hår. Sleng inn en volang styling, og du får fremdeles et allsidig snitt som passer både for forretninger og spill.

Dette morsomme tomboy-inspirerte hårklippet er laget av Bethaney Rose Tucker, en stylist fra Portland, OR. De falmede sidene og ryggen gir en androgyn stemning, mens det fremre smellet på toppen etterlater noen feminine aspekter til stilen. Mengden tekstur du kan se over hele toppen er forbløffende.

“Denne kvinnen har veldig fint, rett hår, så tekstur og volum er veldig viktig for henne. Denne kuttet er edgy, maskulin og feminin – gir en veldig sann androgyn følelse, påpeker Tucker.

Dette hårklippet er veldig enkelt å style, spesielt for kvinner med fint hår. Tucker fortsetter, “Jeg vil anbefale å bruke en matt pomade for å forbedre tekstur og gi en liten kropp mot baksiden. Hvis du har cowlicks og vil ha denne stilen, vil jeg anbefale å bruke en havsaltspray gjennom hele toppen og føntørke alt fremover. Bruk deretter en pomade eller teksturpulver på slutten. ”

The Androgynous Pixie Cut

The Androgynous Pixie CutInstagram @johnmokstylist

Dette er en frakoblet pixie cut med en stram saks over kamarbeid rundt baksidene og kantene. Toppen er skapt av hårartisten John Mok fra California, og er igjen frakoblet og kuttet kort i ryggen til lang foran.

“Mine favorittdeler er de subtile detaljene som en asymmetrisk utkant, løs teksturering i kronen og den lille halen i ryggen bidrar til lekenheten. De myke kreative detaljene grenser til androgyni, men holder det feminint nok, sier Mok.

Kort hår er for de modige jentene som ikke er redde for å vise sin skjønnhet til verden. Mok bruker alltid mye tid på å vurdere hvilke ansiktstrekk han skal trekke mest oppmerksomhet til basert på kvinnen. Kort hår er en balanse mellom å vise frem de beste funksjonene og få frem mange personligheter.

For styling av niesekutt, understreker Mok, “Jeg elsker å bruke Oribes Rough Luxury Soft Molding Paste. Styling med leire eller formpasta, jeg liker å piske alt håret mens jeg spreder produktet jevnt og deretter skyve ting ned igjen til jeg får utseendet riktig. Hver dag er annerledes når du lar håret fortelle deg hva du skal gjøre. ”

Androgyne Mohawk

En androgyn MohawkInstagram @capture_you_36

Denne mohawk er en androgyn lang pixie-inspirert kutt av Massachusetts-baserte stylist Heather Marie Fiore.

Denne koteletten er lettere å oppnå hvis du har en lengre hårlengde, for eksempel bobs. Fiore påpeker imidlertid at mohawks kan avhenge av ansiktsform, hårtekstur og personlighet.

Er du klar for et morsomt, sexy, edgy, stilig, gratis utseende? Vil du ha mer frihet til å style håret ditt på et utall måter? Er du klar til å være forpliktet til en stylist og beholde utseendet ditt hver 4.-6. uke? Velg i så fall dette kuttet.

Maskulin cut med rotete tekstur

Maskulin cut med rotete teksturInstagram @fornuftig hår

Det har vært massevis av gjengivelser av “lady fades” eller korte kvinnehår med “falmede” eller “koniske” kanter, men dette androgyne utseendet på bølget hår tar bare kantene ned til null, noe som betyr barbert uten vakt! Ifølge stylist Sean Alexander fra California er toppen kuttet for å ha mye bevegelse, men alt henger sammen. Det er ingen “frakobling” på toppen, så det er ikke akkurat en undersøkelse!

“Min favoritt ting er bare allsidigheten. Det er veldig sengevennlig. Jeg liker også levetiden med å ha barbert sidene, så det er et utseende som varer lenge, sier Alexander.

Denne frisyren er omtrent en behagelig kant. Hvis du vurderer dette utseendet, gå for lyst, men vær kresen om hvem som kutter det for deg! Dette utseendet er ikke noe å gamble med, så oppsøk noen som er sikre på å klippe kort hår!