A szív alakú arcokhoz készült frizurákat úgy vágják le, hogy lazítsák a szív alakú arc vonásait, mint egy hegyes áll, szélesebb homlok és éles arccsont. A frufru az első számú stílus a szív alakú arcok számára, mivel a frufru lefedi ezt az extra területet a homlokon és kiegyensúlyozza az arc szélességét. Tompa frufru és hosszú, darabos frufru vezeti az ehhez az arcformához ajánlott frizurák listáját.

A szív alakú hírességek közé tartozik Reese Witherspoon színésznő, Halle Berry és Jennifer Love Hewitt. Ha hízelgő vágásokat keres a szíve arcának formájához, a cél az lesz, hogy hosszúságot hozzon létre, teljessé tegye az áll területét, és elkerülje, hogy nagyobb szélességet hozzon létre a homlokon, ha frufruot ad az arcához.

A következő hajkinevezés előtt nézze meg ezeket a fotókat a szív alakú arcok legjobb frizuráiról.

Édes karamell haj a szív alakú hölgyeknek

Édes karamell szív alakú hölgyeknekInstagram @hildabfoundrysalon

Szíved arcformájához nem kell más, csak ez az édes karamell haj, hogy növelje varázsát! A balayage puha felületet hoz létre, amely jól illeszkedik a zár finom hullámaihoz. A vállat legeltető vagdalékkal és néhány oldalütéssel fantasztikus lesz az eredmény!

Rétegek és hosszú frufru a szív arcához

Rétegek és hosszú frufru a szív arcáhozInstagram @stylinwithkat

Emelje ki arccsontját néhány réteggel és frufru segítségével, amelyet a közepes hosszúságú hajvágáshoz ad. Ez a díszítés izgalmasabbnak tűnik laza hullámokkal a mozgáshoz és mahagóni színnel az élénk árnyalatért.

Aranyos állhosszú texturált platina Bob a szív arcához

Aranyos állhosszú texturált platina Bob a szív arcáhozInstagram @hairby_chrissy

Lehetséges, hogy a bob textúrált, ugyanakkor puha és selymes legyen! A platina szőke, sötét természetes gyökerekkel a rövid hajra, könnyűvé teszi a kinövést az egyszerű, karbantartást nem igénylő megjelenésből.

Pixie Cut sötét rézvörös hajjal a szív arcáért

Pixie Cut sötét rézvörös hajjal a szív arcáértInstagram @il_benessere_dei_capelli

Okos és hatékony trükk a rézvörös színű divat színének fenntartásához, amelyet általában nehéz fenntartani, és csak rövid ideig tart, haját hosszú képpontig vágja. Most bátran válasszon olyan frufruokat, amelyek oldalra söpörnek a további élért. A hosszabb oldal az aszimmetrikus vágás illúzióját kelti, amely megfelel a szív alakú arcnak.

Ugráló rövid Bob szív alakú arcú nőknek

Ugráló rövid Bob szív alakú arcú nőknekInstagram @chrisk202

Ezt a réteges bobot egy szívű nő számára Chris Keller, a szalon tulajdonosa és stylistja készítette Washingtonból. „Gyakorinak tűnik texturált bobnak is nevezni. A keret az álla alatt helyezkedik el, de a hosszú frufru közvetlenül az ajkak alá söpör, hogy megtörje az arc szilárd keretező vonalait. ”

A formázáshoz Keller azt javasolja, hogy fújja szárazra Denman-szal vagy evezővel, hogy megszáradjon, majd hajtson végre hajlítóvassal vagy pálcával. – Vegyen egy részt, és tegye a pálcát a középtengelybe. Csak egy forradalmat hajtson végre, hagyja ki a végeket a lágyabb, természetesebb stílus érdekében. ”

Majd így folytatja: „ez minden nő esetében működik, mivel a kerülete éppen az áll alatt van, vagy hosszabb, és az arca és az álla között lágy frufru törik. Minden arcformának hízelgő, de a szív alakú arcú nőknél működik a legjobban. ”

Texturált vállhosszúságú szőr a szív arcához

Texturált vállhosszúságú szőr a szív arcáhozInstagram @heatherford_hair

Ezt a belső textúraréteget Heather of Winter Park, FL kézműves készítette. „Ez a vágás segít összecsukni a súlyt anélkül, hogy túl sok mozgás lenne a tetején. Ez az egyik hízelgő frizura a szív alakú arcokhoz ” – mondja.

Ha a haja vastag, és ezt a stílust szeretné létrehozni, Heather javasolja a Bumble használatát & Bumble Fodrász láthatatlan olaj alapozóhoz és Bumble & Bumble Straight száraz fúvókrém második rétegként. – Végül használja a Bumble -t & A Bumble Brilliantine befejező termék, hogy csiszolt, de texturált érzetet adjon a végeinek ” – teszi hozzá.

Hosszú, oldalra söpört haj a szív alakú arc számára

Hosszú, oldalra söpört haj a szív alakú arc számáraInstagram @by_ashc

Ezt a hosszú, oldalra söpört hajat egy szív alakú archoz hajsütővassal készítette Ashtyn Castellon, Dallas, TX stylist. „Nem szereted a technikák változatosságát különböző textúrák létrehozására? Csiszolt, könnyed stílust kölcsönöz, az oldalsó frufru pedig személyre szabja a peremirányzatot, hogy illeszkedjen a szív arcához ” – magyarázza Castellon.

A haj személyes, és minden trendet egyénre szabható. Egy oldalsó perem egyensúlyt hozott ebbe a szív alakú arcba, miközben kiemelte gyilkos arccsontját.

Castellon szerint könnyedén levegőn száríthatja a haját egy éjszaka alatt, és másnap reggel göndörítheti. „A szalonban ezt a stílust 35 perc alatt érik el a nedvesről a készre. A frufru mindig szárítandó legyen, különösen, ha olyan karikák vannak, amelyek befolyásolják a stílust ” – teszi hozzá.

A Denman ecset kiválóan alkalmas a rojtok szabályozására, miközben szárítja a fúvást, és egy kerek kefe hangerőt és nagyobb mozgást eredményezhet a végein, ha szükséges. A bilincses hajsütővas többféle textúrát hozhat létre bármilyen stílushoz. Mindig ügyeljen a hőmérséklet beállítására, és tartsa be a tervezett vágásokat, hogy megőrizze hajának épségét!

Elegáns hosszú hamu szőke ombre hosszú frufru szívvel

Elegáns hosszú hamu szőke ombre hosszú frufru szívvelInstagram @snipsandlipsbylisette

“Ez az elegáns, modern és a pinup kombinációja” – mondja Lisette Ramirez hajművész, Lancaster, CA. “A texturált egyenes frufru nagy különbséget jelent a szív és a hosszú arc alakú frizurák között!”

„A frufru mindenképpen karbantartást igényel” – mondja Ramirez. „Győződjön meg arról, hogy a hossza megegyezik a szív arckeretével. Ha szív alakú arca van, vegyen fel egy kis rojtot az oldalára, hogy összekapcsolódjon a rétegeivel. Segíteni fog az arc és az állkapocs lágyításában. A textúra spray is a legjobb barátod. Rugalmasan játszható vele, de éppen megfelelő tartást biztosít. ”

A haj egészséges és fényes megőrzése érdekében a Ramirez javasolja a marokkói olaj használatát a nedvesség és a javítás érdekében. “Ha hosszabb a homloka, fontolja meg a” Zoey Deschanel “frufruját, amely teljes frufru, amelyet egyenesen vagy elválasztva is viselhet.”

Drágakő tónusú szív arcok királynője

Drágakő tónusú szívarcok királynőjeInstagram @amyartski

“A lágy, hamvas árnyalatok kiegészítik az ékszer tónusú peekaboo-kat, hogy lágy keveréket hozzanak létre a szív arcához”-mondja Amy Wronski, a chicagói stylist.

“Az oldalsó frufru kulcsfontosságú eleme ennek a vágásnak” – jegyzi meg Wronski. „Ez a perem tökéletes a szív alakú arcokhoz, mert azzal kezdődik, hogy kiegyensúlyozza az arc legszélesebb részét, miközben felhívja a figyelmet a szem felé, és hízelgi az arccsontot. Másrészt lágyítja a négyzet alakú arc szerkezetét és vonásait is. ”

Ami a hajvágás többi részét illeti, Wrongski szerint a közepes hosszúságú hajú nők túlnyomó többsége le tudja húzni ezeket a texturált rétegeket, tengerparti hullámokkal. „Azon kívül, hogy következetes bumm -díszítéssel és rendszeres kárpitozással érkezünk, az egyetlen dolog, ami nagy karbantartást igényel a vágásban, a szín. Csak 8 -as hajszálon vagy (lehetőleg) magasabb szinten érhető el. ”

Ne vágjon hajvágást egy ilyen szív alakú arcra, ha nem hajlandó megfelelő időt és pénzt fektetni.

Ropogós homlok kinőtt frufru szívvel néző nő számára

Vágott szemű, kinőtt frufru egy szívű nő számáraInstagram @coasthairdressing

Ez egy dekoltázsig vágott, vállig érő szaggatott karéj, extra hosszú, kinőtt frufru. “Tökéletes egy szív alakú nőnek” – mondja Ryan Pettitt, a Dorset legjobb stylistja.

„Ez a vágás a legjobban használható vastag hajra, amelyet egyszerűen argánolajjal vagy EVO -val formáznak. Azoknak, akik rakoncátlanabb sörényűek, szükségük lehet egyenesítőre ” – teszi hozzá.

Friny Lob az éles szívért

Hólyagos szem az éles szívű arcértInstagram @elenahansenhair

Ezt az éles szívű arcot keretező, rojtos lebenyt Elena Hansen, a Las Vegas-i stylist készítette. „Menjen rövidebbre, és adjon hozzá egy kis textúrát a maximális hangerő és mozgás érdekében” – kiáltja Hansen.

“Ez a vágás nagyszerű a vastag hajú lányok számára”-teszi hozzá. „Rengeteg rejtett belső réteggel rendelkezik, amelyek elősegítik a haj felhalmozódását és kisimítják a súlyt. A vége texturált, és természetesen hűvös, bölcs perem került hozzá! ”

Sima átmeneti hullámok a szív arcához

Sima átmeneti hullámok a szív arcáhozInstagram @hairtherapybykari

„Nézze meg ezeket a sima átmeneti hullámokat a szív arca számára” – mondja Kari Wawrzonek, az Allen, TX mester szintű stylistja. „Akár hullámokkal kopott, akár egyenes, sima átmenet a sötétből a világosba. Ha soha nem hordja göndör haját, és természetesen nagyon egyenes, akkor ezt a keveréket válassza. ”

Wawrzonek azt mondja, hogy kérje meg stylistját, hogy lassan és egyenletesen vegye be a világosítási folyamatot, hogy élvezhesse a köztük lévő stílusokat. “Ha tönkreteszed a hajad, akkor nem fogod tudni élvezni, ha eléred a célodat.”

Bízzon a fodrászában és a folyamatban, amikor azt mondja, hogy több időpontot kell igénybe vennie a kívánt stílus eléréséhez.

Piecey Bob, ha az arcod szív alakú

Piecey Bob, ha az arcod szív alakúInstagram @hai.stylist

Próbálja ki ezt a darabos bobot, ha az arca szív alakú. Könnyű a megfelelő mennyiségű kacér ugrálással. Ezt a különleges vágást Hai Tran, Wichita, KS fodrász készítette.

„A darabos bob remek stílus a finom hajra, amely teljességre és dimenzióra vágyik” – mondja Tran. “Ha a végeit kúposabban és legfeljebb az állig érve tartja, hangsúlyozza és kiegyensúlyozza a szív arcformáját az arccsontnál.”

A Tran azt javasolja, hogy próbálja ki a L’anza AirPaste Spray -t. “Ez az első permetezhető stylist paszta, amely tökéletes az állagához, a testhez és a meghatározáshoz.”

Lakott texturált Bob szívvel néző nőknek

Lakott texturált Bob szívvel néző nőknekInstagram @jayne_oscaroscarcarindale

Ezt a színekben élő, texturált bobot Jayne Pausina, a Post Shop, QLD mester stylist készítette. “Száraz vágással érhető el, hogy láthatatlan rétegezési technikákkal textúrát és mozgást hozzon létre.”

„A lebeny nagyjából megfelel a legtöbb nőnek” – mondja Pausina. „Ez a megjelenés is megfelel a legtöbb életmódnak azoknak a nőknek, akik szeretik a minimális munkát azoknak, akik szeretnek időt szánni a hajukra. Nagy változás azoknak, akik nem akarják elveszíteni teljes hosszukat, és továbbra is szeretik felkötni a hajukat. ”

Ez a vágás könnyen robbantva szárítható, mivel „visszavonva” elképesztően jól néz ki, de elbűvölően is stílusos.

Rövid és közepes textúrájú Bob szívű arcformájú nőknek

Rövid és közepes textúrájú bob szívű arcformájú nőknekInstagram @smashdyestocut

Ezt a rövid és közepes textúrájú bobot Ashleigh Leick, Edina, MN fodrász készítette kézzel. „Sokoldalúsággal rendelkezik, amelyet a textúra hoz ki, akár egyenes, akár göndör stílusú” – mondja Leick.

Ez a vágás kiegészíti a szívarc formáját, enyhén hullámos természetes textúrájával együtt.

“Ez a modern és népszerű hajvágás nagyon jól működött olyan nőkkel, akiknek természetes hullámuk volt a nagyon vastag hajhoz” – magyarázza Leick. „Adjon hozzá egy csomó textúrát anélkül, hogy veszélyeztetné a hajvágás alapját. Ha finom/egyenes haja van, akkor hasonló hajvágás megvalósítható, de ezt a hajfajtát figyelembe kell venni. ”

Nagyon ritka, hogy termék és némi hőstílus nélkül elérheti az egyre népszerűbb göndör bob stílust. Leick azt javasolja, hogy fúvókrémet használjon a teltség, a hővédelem és a göndörödés szabályozása érdekében, mielőtt fújná. „Száraz hajra használjon termikus beállító spray -t a göndörítés előtt a legjobb eredmény érdekében” – teszi hozzá.

Természetes szaggatott lebeny a szív alakú arcért

Természetes szaggatott lebeny a szív alakú arcértInstagram @donnadondons

Ez alacsony karbantartási igényű, texturált, tengerparti és kócos stílus. Az ausztrál Donna Brabham fodrász készítette. „Nagyon természetes és sokoldalúan illik a szív alakú nőkhöz” – mondja Brabham.

Továbbá elmondja, hogy ez a stílus egyenesen a hullámos hajhoz illik, és ha az áll alatt van, akkor a szív arcformájához. Ha elöl kissé hosszabbra vágja, karcsúsító és archosszabbító hatást eredményez. ”

Klassz Boho rétegek a szívarcok királynőjének

Klassz Boho rétegek a szívarcok királynőjénekInstagram @haj.by.beatrix

Ezek a hosszú rétegek a klasszikus és a bohém szép keverékei, és Balog Beatrix mester stylist, Baltimore, MD.

„A legfontosabb lépés a hajvágás előtt az arc szívformájának elemzése” – állapítja meg Balog. „Ez létfontosságú ahhoz, hogy egyes funkciókat jobban kihangsúlyozzunk, másokat pedig lágyítsunk, hogy az arc közelebb kerüljön a tökéletes arányhoz a hajvágással.”

Balog így magyarázza: „a rétegeknek ki kell egészíteniük egymást, és szép keverő keretet kell létrehozniuk az arc körül. A túlzsúfoltság óriási probléma lehet, éppúgy, mint a teljes tompa vágás. Meg kell találni a tökéletes kombinációt. Kérjen mélypontú hajvágási technikát a haján. Rejtett rétegeket hoznak létre a jellemző domináns rétegek alatt. Ez nagyszerű módja a nehéz göndör haj világosításának. ”

Modern borotvált él Bob a szív arcához

Modern borotvált él Bob a szív arcáhozInstagram @mane_ivysalon

Ez egy modern, borotvált élű bob szívű arcú nőknek. A szalontulajdonos és Michelle Zeller Porumb, Peoria, AZ, kézműves kézműves munkája. „A rétegek mind a fej formáját követő textúrázással készülnek, nem pedig a hagyományos halmozott bob” – magyarázza.

A formázáshoz a Porumb azt javasolja, hogy használja az Unite Boosta Spray-t a gyökérzethez, ha nedves, és az Unite Texturiza-t és a Beach Day-t, ha száraz, és egy T3 1/4-es hordós vasalót, hogy könnyed tengerparti hullámokat hozzon létre.

Ez a vágás nagyszerű azoknak a nőknek, akiknek hosszú, vastag hajuk van, de vékony alakúak, és a hajuk átveszi őket. A finom hajra is kiváló, hogy több testet hozzon létre, és vastagabbnak tűnjön.

Rövid haj tompa frufru és szív alakú arccal

Rövid haj tompa frufru és szív alakú arccalInstagram @joyfff

Az egyenesen vágott frufru egy tálvágásban soha nem nézett ki ilyen jól! A hamuszürke haj igazán dicsérte ezt a megjelenést, amelyet tökéletesen elkészítettek egy szív alakú arcra.

Hullámos rétegek hosszú, oldalra söpört frufru szívvel

Hullámos rétegek hosszú, oldalra söpört frufru szívvelInstagram @quynhair

A frufru kivételes kiegészítője ennek a megjelenésnek, mert szűkíti a szív alakú arc szélességét. Ne feledkezzünk meg a fokozatos vágásról és az ütős hajszínről a teljes együtteshez.

Hosszú, egyenes haj, hajas frufru a szív arcához

Hosszú, egyenes haj, hajas frufru a szív arcáhozInstagram @ashleycaloca

A furcsa frufru a hosszú zárakon olyan kawaii! Az Ashley stylist által készített rétegezést hibátlanul hajtották végre.

Ombre méretek szív alakú arcokhoz

A szín felhasználható a súly elosztására és az arcvonások kiegyensúlyozására. Ennek az ombre technikának a sötétebb része miatt a fej felső része keskenyebbnek tűnik, míg a világosabb rész teltebbé teszi az arc alját. Ráadásul a hajszín melege illik a nyári szezonhoz is!

Ombre méretek szív alakú arcokhoz

Stílus:

1. Vigyen fel egy formázó terméket a nedves hajra.

2. Szárítsa meg fúvóval kerek kefével.

3. Hővédelmet kell alkalmazni.

4. Függőlegesen tekerje fel a hajrészeket, az orr szintjétől kezdve, lefelé egy nagy hordóvason.

5. Használjon rugalmas tartású befejező spray -t a stílus beállításához.

Próbálja ki Paul Mitchell Hold Me Tight -ját, mivel rugalmas tartást biztosít egész nap.

A színezett haj mennyiségétől, elhelyezésétől és a színek kontrasztjától függően ez a színtechnika minden hajtípusra jól mutat. Ez a stílus nem fog jól mutatni az alul széles arcokon. Azonban tökéletes a szív arcformájához.

Mély oldali rész szív alakú arcra

Ha hajának csak az alsó felét göndöríti, akkor teljességet hoz létre ott, ahol a szív alakú arcoknak leginkább szüksége van rá.

Mély oldali rész szív alakú arcra

Stílus:

1. Vigyen fel egy formázó terméket a nedves hajra.

2. Nagy, kerek kefével szárítsa meg fújva.

3. Vigyen fel hővédelmet a hajra.

4. Tekerje függőlegesen a hajszálak alsó felét egy nagy hordóvas köré.

5. Fejezze be hajlékony hajlakkal.

Próbálja ki Paul Mitchell Hot Off The Press -ét. Hővédelmet nyújt, és hajlakkként működik. Védi a haját a vas hőjétől, és minden göndörödést egész nap tart.

A szív alakú arccal ellentétben ez a stílus nem fog jól mutatni olyan formáknál, amelyek szélesebbek az arcuk alsó részén, mivel csak nagyobb szélességet hoznak létre ezen a területen.

Hosszú haj középső résszel és szív arccal

Hosszú haj középső résszel és szív arccalInstagram @realrobsonsouza

Próbálja ki a hosszú hajat középső részével a szív arcformájához. A középső rész érdeklődést vonz a központ felé, maximalizálva szépségét. A hosszú haj a legjobban a fiatalabb nőknél működik, szív alakú arccal és egészségesebb hajszálakkal, közepes sűrűséggel. A hosszú haj bizonyos karbantartást igényel, ezért győződjön meg róla, hogy hajlandó időt szakítani a gyönyörű sörény mosására és kifújására.

Arckeretező rétegek a szív arcformájához

Az arckeretező rétegek kitöltik az állkapocs területét, így az álla kevésbé keskenynek tűnik.

Arckeretező rétegek a szív arcformájához

Stílus:

1. Vigyen fel formázó terméket a nedves hajra.

2. Fújja szárazra evezőkefével.

3. Vigyen fel hővédelmet a hajra.

4. Sima vasalóval simítsa, ügyelve arra, hogy az arcot előre és alá ferdén vágja le.

5. Vigyen fel szérumot a ragyogáshoz.

Vigye fel Paul Mitchell Super Skinny szérumát a nedves hajra a sima, kondicionált és göndörödésmentes befejezés érdekében. Vigye fel a száraz hajra a ragyogás érdekében.

Az arckeretező rétegek mind a kerek, mind a szögletes arcot keskenyebbnek mutatják, és lágyítják a szív alakú állkapcsát. Ez a legjobb közepes és vastag hajhoz.

Oldalt elválasztott szemöldök frizura a szív alakú arcért

Egy hosszú bob lágyítja a szív alakú arc erős állkapcsát. Oldalra osztva szűkíti a homlokot, amely ennek az alaknak a legszélesebb része.

Oldalról elválasztott szemöldök frizura a szív alakú arcért

Stílus:

1. Vigyen fel egy formázó terméket a nedves hajra.

2. Ecsettel fújja szárazra.

3. Vigyen fel hővédelmet a hajra.

4. Sima vasalóval simítsa.

5. Vigyen fel szérumot a ragyogáshoz.

A ragyogó befejezés érdekében próbálja ki Paul Mitchell Gloss Drops-ját.

Vállig érő flip a szív alakú arcok királynőjének

Ez a vállig érő stílus tökéletes a szív alakú arcokhoz. Elég hosszú ahhoz, hogy arckeretként használhassa, hogy teljesebbé tegye az állkapocs területét. A végeken lévő felhajtók még teljesebbé teszik az arc alját, és az oldalsó részen a homlok kevésbé szélesnek tűnik.

Vállig érő flip a szív alakú arcok királynőjének

Stílus:

1. Vigyen fel egy formázó terméket a nedves hajra.

2. Fújja szárazra nagy kerek kefével, fordítsa ki a végeit.

3. Használjon rugalmas tartású hajlakkot a stílus beállításához.

Paul Mitchell Fast Form egy krémzselé, amely segít formázni a haját a kerek ecset alakjához.

Ez a stílus szükségtelen telítettséget adhat az arc aljának az alsóbb súlyú formákhoz. A háromszög alakú arcoknak kerülniük kell ezt a stílust. A szívarcok tökéletes jelöltek.

A szív arcformáinak királynője

Egy különleges alkalomra ez a megjelenés minden bizonnyal megfordítja néhány fejét puha fürtökkel, amelyek lazán vannak rögzítve. Az oldalra söpört frufru szűkíti a fej tetejét, és hangsúlyozza a szemet és az arccsontot. Az indák segítenek lágyítani az arc alján lévő szögeket.

A szív arcformáinak királynője

Stílus:

1. A hővédelem alkalmazása után göndörítse a második napi hajat egy nagy hordós vasalóval.

2. Ossza szét a hajat négy részre: felül, mindkét oldalon és hátul.

3. Lófarok a hátsó.

4. Rögzítse a fürtöket a lófaroktól felfelé a lófarok töve körül.

5. Könnyedén hátrafésülje a felső részt.

6. Rögzítse a fürtöket a felső részről visszafelé.

7. Ha néhány darabot kihagy, lazán húzza ki a fürtöket oldalról hátra és rögzítse csapokkal.

8. Ha elégedett az alakjával, rögzítse határozottan tartó hajlakkal.

Paul Mitchell extra test-befejező spray egész nap a helyén tartja stílusát, és pehelymentes, fényes felületet biztosít.

A legjobban közepes és nagy sűrűségű, közepes és hosszú hajjal működik.