De den første tatoveringen ble blekket for rundt 5000 år siden. Det appellerte til folk og å få en tatovering har blitt en mye etterfulgt trend siden den gang. I dagens tider kan du finne forskjellige unger med minst en tatovering på dem. Det virker unikt, og du får mange komplimenter over valg av design eller idé. For ikke å nevne, mange kjendiser har også foretrukket å være en del av vognen som økte populariteten enda mer.

Dessuten varierer tatoveringsdesigner fra et dyrs ansikt til et inspirerende sitat; du kan velge alt som passer godt med din personlighet. Det er verdt å merke seg at en tatovering er permanent. Når du får det, vil designet forbli på kroppen din for alltid. Det er derfor de fleste er forsiktige når det gjelder å tatovere seg. Du vil bli positivt overrasket over å lære at med teknologiens fremskritt kan du nå fjerne en tatovering. Fjerningsprosedyren er trygg, effektiv, tilgjengelig og rimelig.laser-tatovering-fjerning

Grunner til å fjerne en tatovering

Å få en tatovering kan være spennende i tenårene; Imidlertid kan det bli omfavnende i voksen alder. Eller noen ganger er det yrket eller kulturen din som ikke godtar dramatiske design som oppmuntrer deg til å bli kvitt en tatovering. Videre er det ofte også en grunn å fjerne en gammel tatovering for å få en ny. I tillegg kan det være forskjellige årsaker som presser deg til å få det fjernet. Her er noen av dem.

Størrelse og beliggenhet

Ingen tvil om at en tatovering ser fantastisk ut hvis den gjøres riktig. Du antok at det vil se unikt ut på et bestemt sted, men det viser seg å være en katastrofe. Noen ganger skuffer også størrelsen på tatoveringen. Disse faktorene fører deg til fjerning av tatoveringer uten å tenke nytt.

Følelsesmessig beslutning

En impulsiv avgjørelse kan være en grunn til å tatovere seg og angre senere. Du tror det blir unikt å få en tatovering, eller det vil inspirere deg. Du har imidlertid ikke noe valg igjen når det går i motsatt retning.

Uventet utfall

Du bruker lang tid på design eller søketimer for å få inspirasjon til å få den beste tatoveringen. Til tross for det kan du ikke forutsi hvordan det ville se ut til slutt. Og det er vondt å få et uønsket utfall etter å ha brukt tid og penger. Omstendigheter som disse bidrar også til fjerning av tatoveringer.

Feil tildekning

En tildekning er en prosess der du kan få dekket tidligere eller uønsket tatovering med samme eller mørkere blekk. Folk velger alternativet fordi det er billigere og skjuler falmede eller lyse tatoveringer. Imidlertid skaper tildekking ofte mer rot og ser ubehagelig ut. Derfor virker det som en bedre idé å fjerne det helt.

Umiddelbar anger

Du tror at en fet eller stor tatovering ville se unik ut på deg, men det gjorde det ikke. Det er her du får en ny tatovering. Og du vil bli kvitt det umiddelbart. Dette er en av tatoveringene som fjerner grunnen, et uattraktivt design kan føre deg til å omfavne situasjoner.

Kan du fjerne en tatovering ved hjelp av hjemmemedisiner?

Du kan finne kremer eller balsam som hevder å lette eller slette en tatovering effektivt. De fleste mennesker investerer i produktene og tror de kan bli et billig eller smertefritt alternativ. Imidlertid er saken motsatt, da det ikke er noen hjemmemedisiner tilgjengelig for å fjerne en tatovering. Du vil bare ende opp med å kaste bort pengene dine på ubrukelige balsam eller kremer.

10+ ting å lære om fjerning av lasertatoveringer

Det kan være noen grunn som oppfordrer deg til å fjerne tatoveringen din. I tillegg er det ikke vanskelig å fjerne en tatovering lenger. Laser tatovering fjerning anses som en trygg og effektiv teknikk prosedyre.

Til tross for det tviler forskjellige mennesker på laserteknikk for å fjerne den år gamle tatoveringen. De har alle slags spørsmål angående teknikken og resultatene. Det skyldes deres mangel på kunnskap i denne sammenhengen. Derfor er det nødvendig å vite om prosessen og hvordan den fungerer hvis du planlegger å kvitte deg med tatoveringen, for eksempel:

Fullstendig fjerning av en tatovering

Det er verdt å merke seg at det ikke er noen garantier for at tatoveringen din vil forsvinne helt. Det kan være, eller behandlingen kan ikke fjerne det helt, og et spøkelsesbilde blir igjen etter prosedyren. I tillegg kan du også oppleve arrdannelse. Videre foreslår vi at du på forhånd avgjør om du kan godta en falmet eller ønsker en tildekning spesielt når du vil gå for en ny tatovering etter å ha fjernet den forrige.

Prosess involvert i laserbehandling

Prosessen er basert på en teknikk som er kjent som selektiv fototermolyse. Laseren retter seg mot en bestemt bølgelengde på blekkpartiklene. Laserstrålene på bølgelengden bør også gå inn og absorbere et spektrum av tatoveringspigmentet.

Dessuten trekker tatoveringspigmenter også laserlys i tur og orden. Dette trinnet forårsaker temperaturøkning. Det er verdt å nevne at denne økte temperaturen ikke bidrar til skade på vevet når det omdannes til en sjokkbølge. Denne sjokkbølgen oppløser pigmentpartikler som senere lindres via naturlig eliminasjonsprosedyre for kroppen din.

Er laserbehandling smertefullt?

Prosedyren er smertefull. Intensiteten av smerte avhenger imidlertid av laserens kraft. Det varierer også fra person til person. Ulike mennesker opplever det som en smertefull behandling, mens for andre var smerten utholdelig.

Du bør være oppmerksom på at enten du takler smerter eller ikke, øker smerteintensiteten etter hvert som laser begynner å fungere. Du kan få aktuelle smertelindringsinjeksjoner og kremer for å redusere fjerning av smertelaser til en viss grad.

Typer laserbehandling

Det er karakteristiske bølgelengde laserlys som brukes til å bryte ned forskjellige blekkpigmenter. Du bør gå for en behandling som tilbyr flere bølgelengder av lys for å få bedre resultater. Videre kan du velge en alternativ prosedyre som inkluderer en kombinasjon av laserbehandlinger for effektivt å fjerne en tatovering. De moderne laserteknikkene har blitt bedre gjennom årene. Til tross for det trenger du fortsatt forskjellige økter for å bli kvitt en uønsket tatovering.

Økter som kreves for å fjerne en tatovering

Du kan ikke forutsi hvor mange økter som trengs i denne sammenhengen. Laserbehandlingen kan gi tilfredsstillende resultater. Det avhenger imidlertid bare av dybden, fargen, plasseringen og størrelsen på tatoveringen din. I tillegg bidrar hudfarge og -type i de fleste tilfeller også til flere økter for tatovering.

Du bør diskutere antall møter med eksperten i begynnelsen. Ifølge et grovt estimat er det nødvendig med 6 til 10 økter for å fjerne en standard tatovering. For ønskelig resultat må du forberede deg på minst 10+ avtaler for fjerning av tatoveringer.

Plassering av en tatovering

Det er ganske overraskende å lære at en plassering av en tatovering er viktig for vellykket fjerning. Eksperter avslører at en tatovering nærmere hjertet er lettere å fjerne enn de som er påført på avstand fra hjertet ditt. Uten tvil er åpenbaringen forbløffende. Det er mulig på grunn av blodsirkulasjonen. Denne sirkulasjonen minimeres når du går lenger fra hjertet, noe som til slutt fører til hard og smertefull laserbehandling.

Det tar tid å fjerne en tatovering fra hånden eller ankelen og er smertefullt sammenlignet med de på skuldre og bryst. Du bør også ha denne viktige informasjonen i bakhodet når du skal tatovere, slik at du ikke synes det er vondt hvis du vil bli kvitt den i fremtiden.

Ventetid mellom to økter for fjerning av tatoveringer

Standard ventetid mellom to laserfjerningsøkter er fire uker. Det varierer fra person til person, så vel som folk med sensitiv hud eller hudproblemer foreslås å vente i 6 til 8 uker. I tillegg, hvis du støter på irritasjon, rødhet, et åpent sår eller hevelse, kan hudlegen din øke ventetiden. Denne ventetiden mellom øktene er avgjørende ettersom huden din trenger for å fjerne pigmenter fra kroppen og restitusjon.

Hvilken type tatovering er lettere å fjerne?

Du kan finne to typer tatoveringer, det vil si profesjonell og amatør. Det er verdt å merke seg at begge typene inneholder fordeler og ulemper når det gjelder fjerning. Amatør tatoveringer anses å være enkle å fjerne fordi de ikke er mettet med blekk. Noen kunstnere bruker ikke blekk av høy kvalitet i amatørtatoveringer.

Applikasjonen er også ujevn, noe som gjør det til en tidkrevende og smertefull prosess å fjerne en amatørtatovering. På den annen side kan fjerning av en profesjonell tatovering bli en annen type opplevelse. En profesjonell tatovering er laget med blekk av høy kvalitet og ligger dypt i huden din. Ingen tvil om at den også er kompleks å fjerne, men den jevne applikasjonen gjør behandlingen til en viss grad enkel.

Bivirkninger av laserbehandling ved ulik hudfarge

Mørk hudfarge støter ofte på hudproblemer når du går gjennom laserbehandlingen. Bivirkningen er kjent som hypo-pigmentering. Dette skjer når en laserbehandling eliminerer pigmenter fra mørk hud sammen med blekkpigmenter. Denne tilstanden fører til slutt til hypo-pigmentering som kan føre til urovekkende hudproblemer hvis den ikke behandles. I tillegg bør du minimere risikoen ved å ta riktige forholdsregler.

Tatoveringsfargen og vellykket fjerning

Fargen på tatoveringen din spiller også en vesentlig rolle i denne sammenhengen. Du vil bli overrasket over å lære at mørke pigmenter er enkle å fjerne, mens lyse nyanser krever mange økter. Videre er pigmentene som inneholder titandioksider som pastell og fluorescerende komplekse å fjerne med laserbehandling.

Avansert teknologi kan fremskynde behandlingen

Du har kanskje hørt at det tar opptil ett år å fjerne en tatovering. Til tross for det fremskynder avanserte behandlinger prosedyren. Du kan velge to eller flere møter på et enkelt besøk. Du må spørre hudlegen din om de tilbyr pico -laserbehandling eller ikke. Med dette avanserte alternativet kan du bli kvitt tatoveringen på noen få økter.

Ditt kjøtt kan brenne

Du kan ikke føle hvordan en tatovering blir fjernet. Du kan imidlertid lukte det. Det virker som et urovekkende faktum forbundet med tatovering fjerning. Huden din brenner når laseren trekkes sammen med huden din og frigjør et stoff som kalles en laserplomme. Det oppløses i luften slik at du kan lukte brennende hud.

Hudlege bærer en maske og de har røykevakuator installert i rommet. Nylige innovasjoner i denne sammenhengen har forbedret denne tilstanden. Og nå påføres en silikonlapp på tatoveringen under behandlingen for å minimere hva huden din blir kastet ut.

Ikke gå for rødt blekk

Det er forskjellige bølgelengder av lys tilgjengelig for å absorbere karakteristisk farge. Så en laser kan ikke fungere på flere typer tatoveringer. Videre velger hudleger ofte en laser som er effektiv for svarte eller blå tatoveringer. På denne måten blir behandling av tatoveringer laget med røde eller andre farger kompleks. Derfor bør du alltid diskutere fargen på tatoveringen din med eksperten før du går gjennom en behandling.

Ettervirkninger av fjerning av tatoveringer

Ettervirkningene av lasertatoveringen inkluderer rødhet; blemmer rundt tatoveringen, midlertidig mørkere en tatovering, hudbetennelse, blødning og irritasjon rundt tatoveringsområdet. Du kan oppleve støt på stedet for tatoveringen. Disse symptomene helbreder om et par uker. Til tross for det, bør du rådføre deg med legen din og oppdatere om tilstanden din hvis problemene vedvarer over lengre tid. Du bør heller aldri prøve å behandle denne irritasjonen eller betennelsen via selvmedisinering.

Laserbehandling mørkere tatoveringsfarge

Tatoveringsblekk som inneholder titandioksid blir mørkere etter noen få første fjerningsøkter. Imidlertid er denne tilstanden midlertidig, og mørket vil forsvinne etter hvert som behandlingen fortsetter. Du bør holde øye med fargen og rådføre deg med legen umiddelbart hvis den fortsetter å bli mørkere.

Bivirkninger av laserbehandling

Laserbehandling virker som et effektivt alternativ for å bli kvitt en uattraktiv tatovering. Den inneholder noen få bivirkninger, hvorav den ene er arrdannelse spesielt keloider. Det er også andre bivirkninger, for eksempel infeksjoner og brannskader. Du kan behandle de mindre effektene på huden din. Problemet er å bekjempe hypo-pigmentering og hyperpigmentering av huden som mennesker med lys eller mørk hudfarge møter. Begge bivirkningene er tidkrevende og vanskelige å behandle.

Ting å gjøre før du går gjennom en laserbehandling

Før du begynner med laserbehandlingen, bør du alltid rådføre deg med din primære helsepersonell og eksperten. Du må diskutere hvert punkt eller spørsmål med din hudlege om laserbehandling for å unngå tvil.

Ikke nøl med å be om tidligere kunder, deres erfaring og suksessrate. Vi foreslår at du går igjennom før og etter bilder for å få et klart bilde av hva du kan forvente etter behandling av laser tatovering.

Se også:

 • 125 Maori -tatoveringer: Tradisjon og trend (med mening)
 • 14 typer ørepiercing: hvor mye gjør det vondt ?
 • 155 Day of the Dead Tattoo Ideas og alt du trenger å vite
 • 13 beste tatoveringsbutikker i verden
 • 155 rosetatoveringer: alt du bør vite (med betydninger)

Kostnaden for laserbehandlingen

Kostnaden for behandlingen avhenger av størrelsen på tatoveringen din og antall økter krever at du fjerner den. I tillegg er prisen ofte per kvadratmeter av en tatovering på hver sittende. Dessuten er behandlingshastigheten noen ganger basert på ekspertisen til en hudlege som skal utføre tatoveringsfjerningsprosessen sammen med kvaliteten på lasermaskinen som brukes i prosedyren.

Nyttige tips å følge når du går gjennom laserbehandling for fjerning av tatoveringer

Du kan støtte laserbehandlingen din via detox. Det er verdt å merke seg at kroppen din fungerer annerledes enn andre når det gjelder å eliminere giftstoffer. Du bør vurdere tatoveringsblekk som et giftstoff og fjerne det fra kroppen.

Du kan ikke avgifte kroppen din helt uten å ta forhåndsregler. Det er derfor avgiftning er nødvendig under en tatoveringsfjerningsprosedyre for å minimere risikoen for vevsskade. Du bør velge visse matvarer, kosttilskudd og til og med atferdsmetoder for å avgifte kroppen din. På denne måten kan du fjerne tatoveringsblekk fra kroppen din.

Matalternativer

Å spise et godt balansert kosthold daglig under behandlingen kan gi viktige næringsstoffer for å fremme avgiftning i kroppen din. I tillegg bør du fokusere på å inkludere mange proteiner i kostholdet ditt. Noen av de nødvendige matalternativene er:

 • Løk og hvitløk
 • Radiser, grønnkål, kål og brokkoli
 • Rødbeter og artisjokk
 • Epler
 • Helkorn
 • Linfrø

Trening

Du bør begynne å trene regelmessig når du starter tatoveringsfjerningsbehandlingen. Det vil øke blodsirkulasjonen. Denne sirkulasjonen bringer næringsstoffer til vev og organer og avverger gift fra cellene. Videre pumper muskelsammentrekninger under trening manuelt lymfe gjennom karene som renser vevene effektivt. I tillegg vil svette som følge av timens lange treningsøkt bidra til å eliminere giftstoffer via huden.

Drikk mer vann

Vann har potensial til å fortynne kjemiske metabolitter og skylle dem ut på riktig måte ved riktig vannlating. Du må inkludere minst 9 til 10 glass vann for å lette prosedyren og fjerne kroppen fra eventuelle bivirkninger.

Slutte å røyke

Røyking bidrar til rystende utfall når du går gjennom en laserbehandling. Det begrenser også detox -veier. Videre demonterer røyking viktige næringsstoffer og vev. Det kan hindre avgiftning og helbredelsesprosess hvis du ikke slutter å røyke under tatoveringsprosessen.

Kosttilskudd for å styrke leveren

Du bør støtte leverfunksjonen ved å velge kosttilskudd spesielt når behandlingen starter. Leveren spiller en avgjørende rolle når det gjelder detox. Du trenger vanlige doser næringsstoffer, da de gir antioksidanter beskyttelse til vevet ditt. Disse næringsstoffene forhindrer at toksiner påvirker stoffskiftet. Noen av de effektive kosttilskuddene er:

 • Multi-vitamin
 • Multi-mineral
 • Fiber
 • B-kompleks
 • Probiotika
 • Fettsyrer

Til tross for det, må du rådføre deg med legen din for å unngå bivirkninger.

Tørr hudbørstning

Dette konseptet høres absurd ut, men børsting av huden din inneholder stimulerende effekter på lymfesystemet. Du må være årvåken i denne sammenhengen og unngå å børste det berørte området. Vær også oppmerksom på følgende:

 • Bruk bare en naturlig, tørr børste med langt håndtak.
 • Børst mot hjertet ditt. Begynn med føttene og legg deg opp til ben, mage, bryst, armer og rygg. Du bør unngå å pusse ansiktet sammen med områdene der du støter på irritasjon eller betennelse etter laserbehandling.
 • Utfør børsting en gang om dagen enten før du dusjer, trener eller skifter klær.
 • Hold børstetrykket minimum. Det skal ikke forårsake smerte.
 • Du kan fortsette i 2 til 4 minutter.

Få rikelig med søvn

Søvn lar huden din gro raskt og forynger ødelagt vev.

Unngå overdreven eksponering Sol

Ikke overse det faktum at solen ikke er hudens venn. Du bør ikke utsette huden din for solen uten å dekke den med solkrem. De ultrakrenkende solstrålene er sterke nok til å skade din delikate hud og forårsake forskjellige sykdommer. Og du kan forestille deg hva disse strålene kan gjøre med en laserbehandlet hud.

De skadelige strålene kan påvirke det berørte området negativt. Sørg derfor for å dekke det til før du går ut av dagslyset. Hudleger foreslår ofte å beskytte det berørte området i minst to uker for å unngå negative effekter av solen. Pluss, ikke bare på den tatoverte delen, men du bør alltid beskytte ansiktet og armene mot UV -stråler ved bruk av solkrem.

Ikke hopp over en avtale

Konsistens er nøkkelen for å oppnå ønsket resultat. Vi anbefaler deg å følge denne timeplanen for å bli kvitt den uønskede tatoveringen på kort tid. Du kan ikke måle hvor mange økter som skal til for å fjerne en tatovering. Du kan imidlertid alltid følge en rutine for å få den beste behandlingen som til slutt fører til et bedre resultat. Ved å følge en tidsplan vil huden din også kunne helbrede i mellomtiden.

Bunnlinjen

Det er viktig å revurdere alle alternativene hvis du planlegger å få fjernet en tatovering. Invester tid i å søke og gå til flere konsultasjoner med særegne leger eller hudleger før du ansetter en for å starte prosedyren. Du bør forvente at det er en tidkrevende og kostbar behandling. Det er derfor tatoveringsfjerningsprosessen skal være trygg og korrekt.